![]() ![]() |
2010.09. 13. - 20:53:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na kukucs
na pl ezen a játékon tuti nem nyerhettem volna, mert bazi ritkán nézek freestate-et XD fórum külön linken van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja meg mert rádióztam. szép kis műsort csináltunk a borkultúráról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) áááááááááááááááááá de jó, csajkák! jöttök a szülinaos bulira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jjjjjjjjjjjjjuuhuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon nagyon nagyon nagyon örülök. le se szarom a jegyárat, (bár valahogy kellene elővételben venni, csak nem tudom hol kell) inni meg itthon fogunk, de nem keveset (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, vigyázzál a bicón (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jahajj, na, mindjárt meghegesztem a kis ajándékot. Attila remélem örül majd. picikét legalább törlesztek. annyi örömet szerzett már nekem. nálam is Placi megy. nanáhogy. hangolás vagyon ezerrel. és akkor elvileg az állójegyet meg tudjuk oldani Angiem, szerinted? nagyon szeretném. mindenhogy jó lesz nagyonnagyon, de veletek lenne az igazi. hehe, Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rásimultam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pedig nem is jön be annyira, csak alkoholos befolyásoltság alatt bekapcsol a macskanő faktorom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 13. - 20:58:11
Létrehozva:
|
|
|
Simulj csak bébi!!!!!!
Majd kivi leszek hogy reagál az ajándékra az Attila nem semmi csávód! He-he röpdoga perverz szavakból XD Most pá eltszem magam holnapra. Jó éjt! |
|
|
|
2010.09. 13. - 21:03:57
Létrehozva:
|
|
|
eh-eh-eh, asszem meglepném a tanáromat XDDDDDDDDDDDDDD
jóccak Trixxi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jááááááááááááájjjj BLIND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IMÁDOMIMÁDOMIMÁDOM!!!!!!!!!!! remélem nem fog a kedvenc részemnél már megint ugrani a CD - izé, kicsit rongyossá hallgattam már XD (na jó, meg kezd bekrepálni a hi-fin az olvasó asszem :S - mondjuk megvan már vagy 10 éve) |
|
|
|
2010.09. 13. - 21:06:05
Létrehozva:
|
|
|
Angie bébi... azóta új a laptopom.. és nincs fire foxom sem.. bár most kéne leszednem, mert agyfaszt kapok az explorertől.. de komolyan
állandóan lefagy ! Szóval... Kérek szépen egy linket, aztán leszedem a mozillát, és megcsinálom a tubusos leszedőt dde magyarát kérek majd hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 13. - 21:12:23
Létrehozva:
|
|
|
Edó: mucmorgó, majd holnap megmutatom, hogy mint meg hogy kell telepíteni a letöltőt. amúgy nagyon egyszerű. csak rakd föl a firefoxot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 13. - 21:16:20
Létrehozva:
|
|
|
Zsír,,, megdumáltuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) addigra felbaszom a rókát.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) utálom ezt az egészet.. és nincs is benne personal... úgyhogy repül!
|
|
|
|
2010.09. 13. - 21:24:25
Létrehozva:
|
|
|
Baing.. ennek a nokia c6-nak olyn vastag az olvasnivalója.. és olyan sűrű
150 oldal az útmutató még mindig csak a 40.-nél tartok, de már midnent elfelejtettem, h mit is mondott, hol is keressem Asszem valami pc guru pasit kell szereznem emellé.. akit mindig előkaphatok.. rosszabb napokon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kurvára bonyolult... nem nekem találták ki, lehet... csíra vagyok hozzá.... talán egy hónap, és már majd tudom használni a telefonom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 13. - 21:32:52
Létrehozva:
|
|
|
hehe
Edó ha lehetne lájkolni itt hsz-t, az előzőt lájkoltam volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) édes vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem most szépséges őszi personám van (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hudebekómáltam. na, lassan megvizsgálom az ágyikómat. a net amúgy is zsopat, minden játékom amivel játszanék, alig akar működni. |
|
|
|
2010.09. 13. - 21:34:32
Létrehozva:
|
|
|
Edó: hajrá a telefonnal!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jajj de felröhögtem "felbaszom a rókát" XDDD JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJ ITT MÁR PLACI VEGYES DÜBÖRÖG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEKATTANTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! THE BITTER END!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.09. 13. - 21:49:29
Létrehozva:
|
|
|
Zsó megveszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) teljesen meghibbant.. és még két nap van, h lássuk azt a kis nyamvadt ribancot!
Gyerekek.. pasi szag van.. az én lakásomban.. konkrétan férfi parfűmöt érzek.... mi van velem.. hallucinálok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet megőrültem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) képzelgek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola.. nekem valahogy mindig gyönyörű férfiak voltak a persona-im.... idolok.. mondhatni.. akiket sosem kaphatok meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretjük a kihívást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 13. - 21:59:08
Létrehozva:
|
|
|
Edó: ja, én is be szoktam haluzni pasiszagot nálam! XD ami vicces, hogy egy nagyon régi WC illatosítónak pasi parfüm szaga volt - most fogyott ki Szegeden XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jájjj közben nyitottam egy sörcit is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kis lenyugvásként mindjárt megy egy kis FLM mix, dánke Edó! nagyon állat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán újraindítom a MEDS-et! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 13. - 22:03:42
Létrehozva:
|
|
|
Ennek bébi nem lesz jó vége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Császár Előd mix... meg Brájen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sosem mész majd aludni.. ájulásig pörgeted magad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de jó is az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 13. - 22:09:46
Létrehozva:
|
|
|
szétcsúszás na és??? jó az! XD szerdán aztán meg pláne be fog figyelni!!!!!!!!!!!!!!!!
jááááááááááájjjjjjjjjjjjj because I can see in the daaaark!!!!!!!!!!!! de imádom ezt az Infra-red-et is!!!! régebben mikor hajnalban még volt Pecsában a nagyteremben vegyes zene is, Peet barátommal mekkorát tomboltunk erre!!!! |
|
|
|
2010.09. 13. - 22:22:14
Létrehozva:
|
|
|
de rég volt, h én maradtam
meg te!!! és nem tudok aludni.. köszönhetem magamnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg a gogyinak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) did you forget to take for meds? dehogy felejtem.. azért nem alszom.. bevettem a bogyótokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 13. - 22:24:16
Létrehozva:
|
|
|
"Let's follow the cops back home and rob their houses..." XDDDD
végig maradunk bébike az afteron, lesz ami lesz! XD (remélem jó lesz!!!) már ezer éve nem maradtam végig én se, pedig annyira imádom! nekem erre van beállva a szervezetem egyszerűen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 13. - 22:28:04
Létrehozva:
|
|
|
végig bezony.. nagyon úgy fest.. aztán lesz ami lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) leszarom... egyszer kibírják nélkülem.. egyszer én is kimaradhatok.. de úgy rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy két napot... majd kitalálok valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 13. - 22:55:46
Létrehozva:
|
|
|
ez a beszéd!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ahhhha.... jó kis kép! XD (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f224/Ultrabluedress/DepecheLuv.jpg) |
|
|
|
2010.09. 13. - 22:59:38
Létrehozva:
|
|
|
a gyengém.. ahogy megfogja az arcát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
az is, ha az én arcomat fogja meg egy pasi csók előtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujjj.. csirke pufalyka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 13. - 23:01:15
Létrehozva:
|
|
|
izéke ez a kép már sok volt nekem mára asszem. mondhatni kib*szta a rezsót XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD persze jó értelemben! hú de melegem lett! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
izzéééke, egyetértek Edó! |
|
|
|
2010.09. 13. - 23:03:04
Létrehozva:
|
|
|
Majd.. szerdán kibasszuk a rezsót nyanya... vagy nem tudom mi a faki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) relax (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jujj.. mekkorát tombolunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujj..csak el ne ájuljak.. ez kicsit para (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |