2400 Oldal V  « < 2205 2206 2207 2208 2209 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.09. 15. - 09:50:47
Létrehozva: #44121

devotee

Usi, akkor majd együtt jöttök fel Pestre? De jó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát itt is csepergett, de már elállt és meleg van, amúgy nem mondott esőt, remélem nem lesz, mert se esernyőm, se esőkabátom nincsen.

Húúú, reggel indítottam Placit, de nem sokáig hallgathattam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 15. - 09:54:26
Létrehozva: #44122

devotee

igen, együtt megyünk fel. hát nem tom 5-6 körül, lehet hogy mi már benn leszünk az első sorban. nem tom mikor van kapunyitás pontosan.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 15. - 10:41:20
Létrehozva: #44123

devotee

Szerintem 6-kor lesz nyitás. Majd hívlak!!! Legyél bekapcsolva, ok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 15. - 14:14:48
Létrehozva: #44124

devotee

Csak beköszönök, Hellóóóóóóó!
Sok a meló, majd este leszek.
Ps: Imádom az új telóm!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 15. - 23:35:10
Létrehozva: #44125

devotee

Baromi jó volt a Placi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 16. - 07:26:15
Létrehozva: #44126

devotee

Jó reggelt!

Baxa meg, elaludtam... Mindenem fáj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem baj, ez a koncert megérte! Blogbejegyzés lesz róla az tuti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyukám, nagyon nagy zúzda volt elöl, jesszusom, konkrétan nem érzem a térdeim és onnan lefelé a többi alkatrészem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Brian annyiszor odajött hozzánk, hogy wow! Csomószor nézett a szemünkbe meg hülyéskedett. Akkora buli volt, isteni számokkal. Tekerjük vissza az órát XD Még egyszer akarom!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 16. - 07:48:51
Létrehozva: #44127

devotee

halihő

embertelen jó volt a koncert! láááááááááááááááááááwwwwwww
az összes kedvencemet játszották a kis nyunyik.
sajnos ülnöm kellett, nem tudtuk elintézni a jegyem hogy a csajokkal bulizhassak, így nekem az igazi koncerthangulat kimaradt, ez picit lerontotta a kedvem, nyugdíjasklub fíling volt így a szektorban. na meg bazi huzatos helyen ültem, nemtom klíma vagy mi, de fagytam megf végig. a koncert végére rommá fagytam, el is ment a lelkierőm az afterpartytól sajna, így nem mentem Edóékkal a bulira, itthon kucorodtam dupla takaró alatt. de maga a koncert eszméletlen király volt, csak mostmár biztos vagyok benne hogy soha többé nem óhajtok ülőhelyen koncertezni. jajjj, nagyon állat volt amúgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pörgök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na, megyek tusolni, egyetem, és egy kis meló lesz ma.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.09. 16. - 08:03:28
Létrehozva: #44128

devotee

Na, hát az fasza, hogy jó volt a koncert. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Milyen részen voltál Lola, hogy huzat volt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát igen, a színpad előtt állni jobb az biztos.
Azért tomboltál a helyeden? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó itt is boldog névnapot!

Na, én megyek...

Holnap kórház. Jájj!
Majd lehet írok este az ágyamból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , Zoli behozza a laptopot, mert állítólag csak másnap jöhetek haza. Tiszta herótom van ettől a holnaptól, blööááá hányok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 16. - 08:39:46
Létrehozva: #44129

devotee

Jó Regglet!

Örülök csajszik hogy jó volt a koncert.
Ange, majd várjuk a blogod.

Niki küldöm a girl powert holnapra, plusz egy tesós ölelést!

Edónak pedig NAGYON NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 16. - 12:05:49
Létrehozva: #44130

devotee

nagyon szépen köszönöm a köszöntőket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj... sajnos még nem tudok róla beszélni.... kész vagyok a tegnap estétől... pár óra kell nekem, h a fejem helyre álljon..... azt hiszem, h valami történt a lelkem egy darabjával...!

Jesszus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi nevén vagyokb ent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehehhehehe
bocsánat... kilépek.. Zsófi így hagyta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 16. - 12:08:22
Létrehozva: #44131

devotee

Na... gyorsan kiléptem.. Zsófikám.. csináltam egy kis gabalyt... nem is vettem észre, h useless-girl néven futok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
csak mikor megjelent utána az ikon... a hsz-emnél... mondom.. jé...
zsófi is pont azt írta, amit én? hehehhehehh
hát most már látjátok... nem igazán vagyok képben.... sőt!
Teljesen kész vagyok!...... kicsináltam magam!!

Köszönöm a köszöntőket akkor még egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 16. - 12:57:25
Létrehozva: #44132

devotee

jó reggelt így 2 körül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
majd én is blogolok egyet ma az utóbbi két napról. még mindig alig vagyok magamnál! annyira jó volt minden, hogy az már fáj! teljesen el vagyok szállva még mindig én is - Edóval ezt beszéltük is hajnalban a Keleti közepén..... Istenkirálycsászár volt a koncert, nem jutok szóhoz!

Edónak még egyszer NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Niki: neked drukk!

Trixxi: én is akarok már érintőképernyős telót!!!!!!!!!!!! nyüsz-nyüsz!!! de szerintem abból sajna csak jövőre lesz valami is (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 16. - 12:59:00
Létrehozva: #44133

devotee

Az bezony névnap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyuszika... agyadra ment a tegnapi dili (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 16. - 13:28:48
Létrehozva: #44134

devotee

igen, névnapot akartam, csak hát tudod na... szét vagyok csúszódva totálisan - inkább érzelmileg, mint fizikailag. asszem ebből még bőgés is lesz ma. és MUSZÁJ kiírnom ezt magamból blogban... Nagyon kész vagyok! nagyon-nagyon.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 16. - 17:46:50
Létrehozva: #44135

devotee

Sziasztok.

Csajok örülök,hogy ilyen jól éreztétek magatokat a koncerten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edóka boldog névnapot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 16. - 18:09:47
Létrehozva: #44136

devotee

After party képek... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://dm-party.hu/placebo_after/slides/plac_after_2010%20(48).jpg)

(IMG:http://dm-party.hu/placebo_after/slides/plac_after_2010%20(49).jpg)

(IMG:http://dm-party.hu/placebo_after/slides/plac_after_2010%20(45).jpg)

(IMG:http://dm-party.hu/placebo_after/slides/plac_after_2010%20(12).jpg)

(IMG:http://dm-party.hu/placebo_after/slides/plac_after_2010%20(11).jpg)

(IMG:http://dm-party.hu/placebo_after/slides/plac_after_2010%20(16).jpg)

(IMG:http://dm-party.hu/placebo_after/slides/plac_after_2010%20(15).jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.09. 16. - 18:26:29
Létrehozva: #44137

devotee

Szupcsi képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 16. - 18:51:29
Létrehozva: #44138

devotee

Jók a képek lányok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 16. - 20:37:54
Létrehozva: #44139

devotee

Hallihó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edó, hehe, csak olvasom amit írtál és láttam, hogy Usi, de nem volt olyan Usi stílusú a szöveg, meg hogy megköszönted a köszöntéseket XD Semmi baj, megértem a tegnapi érzelmi sokk és testi sanyargatás után XD Mekkora volt már ez a konci, gyerekek... én készen voltam, az a Trigger happy hands, és az a Meds meg az a Song to say goodbye... totálisan megvesztem és asszem Brian tekintete belém vésődött. Ez az egész akkora érzelmi sokk volt, hogy nem is tom elmondani, pedig szeretnék blogbejezségt. Lesz is, csak nem tudom mikor.

Jók az Afteres képek, FB-n is láttam amiket Edó mobiljával csináltunk, vagyis Lola csinált (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Klasszak!!! De Judy még azt mondta nekem mikor kérdeztem a Placi koncertet, hogy nem jön, mert annyira azért nem szereti őket. Hát akkor meggondolta magát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Reggel a lakásban kezdtem, nagyon szép lesz az egész, a színek, meg minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jááá, jövőhéten már jönnek a bútorok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Délután meg megjártam Telkit, szép túra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És elmondhatom, hogy jártam egy 800 milliós házban (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) már ha azt háznak lehet nevezni, mert inkább palota, 1200 négyzetméter (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Medansziéval, jacuzzival, biliárdteremmel és borospincével. Annnyyyááááám............. és láttam az ukrán mafffiózók házát, amit csak Kis Ukrajnának hívnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ott álltak a Ferrarik a bejárón XD Csak lestem... Jajj, és Telki persze még mindig olyan szép, mint mikor én laktam ott, csak már még jobban kibővült. És olyan csend volt, wow, már az tűnt fel, hogy tök kuss van, se forgalom, se semmi... ez egy éppen épülő lakópark amúgy.... Hú és hát jót dumcsiztunk Angyalommal, röhögtünk, kávéztunk, hallgattunk Mode-ot 5.1-ben, azta, aszt hittem kiszállnak az ablakok a hangerőtől. És hogy szól a Black Celebration, jézusom!!!!!!!!!! azt hallanotok kellene XD Most döntöttem el, hogy kell egy házimozi XD Szóval elvoltunk, megismertem a barátnőjét a gyerekeket is. Facebookon megmutogattalak benneteket neki. XD Elvittem a notit, mert hát már annyit beszéltem rólatok neki, hogy már meg kellett mutogatnom a képeket rólatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És így virtuálisan is puszikál benneteket!

Huh, picit kifáradtam, aztán még hazabuszoztam, meg gyalogoltam. Az még egy óra volt, és most lassan bevágom a szunyát, mert hát ma semmit sem pihentem, pedig holnap meló.

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 16. - 20:42:12
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 16. - 22:03:08
Létrehozva: #44140

devotee

Sziasztok!
TEgnapi konciról egy kis vidi.. és mi kb ott zúzúnk előttük... nem kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=q3ISU9prCFA
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2205 2206 2207 2208 2209 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
159 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (159 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: