![]() ![]() |
2010.09. 16. - 22:05:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie: Judy nem volt a koncerten, csak az afterra jött fényképezni. Ott meséltük neki, hogy milyen eszméletlenülatombetonkirály volt a konci! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem most készül a blogbejegyzés. muszáj kiírnom magamból, mert felrobbanok. nagyon felkavart érzelmileg!!! de bővebben majd a bejegyzésben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és ma megállás nélkül Placi megy. Nem bírom abbahagyni. Ez még napokig el fog tartani.
Örülök, hogy jó volt Telkiben és köszönöm a puszikat, amiket Angyalka küldött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem tetszettünk neki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó pihit! |
|
|
|
2010.09. 16. - 22:06:25
Létrehozva:
|
|
|
Angie.. akkor jó kis napod volt!
Judy nem volt a koncerten, csak utána az afterra jött... ezt mondta is. Szegénykém.. össze-vissza hívogatott.. h hol vagyunk már.. és h jövünk-e egyáltalán.. én meg nem is hallottam.. még sms-t is küldött Úgy megörült nekünk.... imádom azt a csajt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Izomlázam van.. nem kicsit... és vízhólyag volt a két kislábam ujján!... kiszúrtam... a karomban is izom láz van, és van egy szép lila voltom ... illetve kettő a jobb karomon.. szerintem a debellától (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 17. - 05:38:45
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Rajtam most jött ki az izomláz asszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobban fáj mindenem, mint tegnap, de ugye erre még rájött a telki gyalogtúra dombra fel s le Notival és a félmázsás válltáskámmal... jajj, hát majd bevonszolom magamat a melóba valahogy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor nem volt Judy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó van, kezdek képbe kerülni, csak nehezen megy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, jó volt a délután, és igen, tetszettetek neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár inkább csak a konszolidáltabb képeket mutattam XD Én is Placit hallgattam telefonon míg utaztam és ma is az lesz, a melóban nem hallgathatom, mert Andit kikészítem vele, az utóbbi hetekben nagyon rossz a kedve, nem kínozom ilyenekkel. Úgyhogy marad a füles meg a mini notihangfal. Mennyivel másabb volt tegnap a házimozin.......................... akarok!!!!!!!!!! kell!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Edó, gyógyítgasd a lábacskáid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El is hiszem, hogy kék, nekem is a térdeim kezdenek színesbe átkúszni, de amúgy fáj az egész, mindenütt. Meg a hátam is, ahol rajtam ugrált a telefonjával videózó kiscsaj. |
|
|
|
2010.09. 17. - 09:42:38
Létrehozva:
|
|
|
Halihó van itt valaki?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én várakozok ááá, itt írok a kórházi ágyamból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi boldog névnapot! |
|
|
|
2010.09. 17. - 09:50:15
Létrehozva:
|
|
|
Szia Niki!
De jó neked, ágyikóban fekszel, laptoppal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg itt halódok a melóhelyen XD |
|
|
|
2010.09. 17. - 10:00:21
Létrehozva:
|
|
|
Hehehehe!!!! Látod!
Amúgy dolgoztam már ezen az osztályon is, itt kezdtem a nőgyógy.-on. Mondja a szobatársam, hogy milyen otthonosan mozgok itt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ja, magamon is röhögök. Épp most fújtam be magam parfümmel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kis beteg vagyok, mi? Reggel meg nem akartam nagy pakkokkal jönni, aztán most hozta utánam a Zoli, ő meg megy dolgozni. Leírtam neki sms-be, mik kellenek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Smink, stb..... hahaha, fontos dologgal kezdtem. Az első sms alapján megkérdezte, hogy te hol vagy? Biztos, hogy kórházban? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát amúgy tényleg jó még Angie, idézőjelben. Fekszek meleg van, mi kell még. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó volt a koncert mi? Jók a képek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj nem is mondtam, már megkaptam tegnap este az ajándékomat a Zotyától, vasárnapi házassági évf. lesz. Nyaklánc kereszttel, arany. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Előbb odaadta, azért mert azt mondta, egy kis bátorító, hogy jobb kedvem legyen így, annyira ne izguljak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, csak írogatok, legalább így jó ez, ide figyelek... Reggel mérték a vérnyomásom, erre mondom előtte, most biztos magas lesz, mert izgulok, erre mondja a nő: 90/60 XDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó, mondom inkább a pulzusom megy fel ilyenkor. |
|
|
|
2010.09. 17. - 10:00:53
Létrehozva:
|
|
|
niki, a smink cucc néha életet tud menteni XD Mert hát máshogy néz ki az ember egy rajzolt arrcal sokszor, mint egy eredetivel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert néha az eredeti elrettentő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó fej a férjed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meleg van? De jó, én hétvégén szít fogok fagyni asszem. Baszott hideg az a betonkocka (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A koncert nagyon jó volt. Majd írok róla én is egy beszámolót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mikor lesz a vizsgálatod? |
|
|
|
2010.09. 17. - 10:06:25
Létrehozva:
|
|
|
Elolvasom majd a beszámolót.
Hát ja, bár szeretek azért smink nélkül is lenni, de a smink azért is kell főleg ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert így jobban érzem magam egy fokkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csinosít mindenkit ez tény. No meg nem műtőbe visznek, hanem egy rtg-es helyiségbe, oda meg nem kell levenni magadról ilyen dolgokat. Nem tudni mikor lesz, azt mondták lehet, hogy csak ebéd után. 3-ig biztosan. De amúgy bármelyik pillanatban szólhatnak. Ha van hely a rtg-ben. Azt mondták kicsit fáj nem kellemes, de ki lehet bírni. Ja, hát nincs amúgy meleg, de melegítőben vagyok épp meg takaró (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 17. - 10:14:23
Létrehozva:
|
|
|
Most úgy föltolnám maxra a Mode-ot, de a szobatársam meg alszik.
XDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 17. - 10:41:40
Létrehozva:
|
|
|
Buli van a kórteremben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Este majd megírom, remélem eljutok odáig, mert igazán kifacsrat citromnak érzem magam XD |
|
|
|
2010.09. 17. - 10:48:02
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
köszi Niki, de csak május 15-én ünneplem a névnapom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hívtak holnapra volt oszt.társak buliba, de képtelen vagyok emberek közé menni - legalábbis olyanok közé, akik nem értik, hogy én miről beszélek nekik. Még mindig a koncert hatása alatt vagyok. Tegnap óta írom a beszámolót és nézem a vidiket tubuson. Kész vagyok még mindig. Niki: drukkolok nagyon neked!!!! hajrá, hajrá! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: nekem a vállaim fájnak és merevek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 17. - 11:30:02
Létrehozva:
|
|
|
Niki.. szorííítok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon nagyon... ügyes kislány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajjjj. Brian is olyan merev volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 17. - 11:58:19
Létrehozva:
|
|
|
Edó: DE MOCSOK VAGY!!!!! KI AKARSZ NYÍRNI?!?!?!?!?!?! XDDDDDDD
egyébként a beszámolómban már kifelé araszolunk az arénából XD még jön az after, aztán postolom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 17. - 13:03:03
Létrehozva:
|
|
|
nah, végrevégrevégre kész a beszámolóm! huh, jó sokat görcsöltem vele XD
http://useless-girl-sawsomething.blogspot....c47bf2a5e49f5d1 |
|
|
|
2010.09. 17. - 16:52:34
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.09. 17. - 16:53:07
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie, láttam és válaszoltam is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
igen, Niki majd jelentkezz, hogy minden rendben ment-e! gondoltam én is rád!!! A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 17. - 16:53:33 |
|
|
|
2010.09. 17. - 18:06:41
Létrehozva:
|
|
|
kukucs
Nikinek sok szerencsét és bátorságot, szegényem, épp most lehet a vizsgálaton. én meg péntek esti sziesztámat töltöm. egy nagyon jó filmet nézek, a Milket. láttátok? melegjogok, stb. Edó? láttad? nekünk való (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, megyek, meglesem mit írtál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 17. - 18:13:01
Létrehozva:
|
|
|
After party képek... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://dm-party.hu/placebo_after/slides/plac_after_2010%20(48).jpg) JAJ DE SZÉPEK VAGYTOK CSAJOOOOOOOOK!!!!!! jó a lepedő is (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.09. 17. - 18:22:48
Létrehozva:
|
|
|
Usi, kommenteltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
szia Trixxem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mizuller? filmezek, szóval meglehet, lassan válaszolok, de itt vagyok ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |