2400 Oldal V  « < 2207 2208 2209 2210 2211 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.09. 17. - 18:26:48
Létrehozva: #44161

devotee

Lola: hajrá, hajrá az olvasással! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixxi: köszi szépen! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) a lepedőnek meg nagy sikere volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Loli: visszaírtam, és köszi a kommentet!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 17. - 18:32:20
Létrehozva: #44162

devotee

Angie: örülök hogy jól sikerült a Telki túra. Nem semmi lehetett a maffiózó vitillója, na meg a Ferrari.
Örülök hogy tetszettünk Angyalkádnak, és igen a DM (is) 5.1-ben űber állat király.
Emlékszem, mikor megvettem a SOTU-t (ez az első és egyetlen 5.1-es cuccom) és beraktam a házimoziba, teljesen letaglózott, csak kapkodtam a fejem, mennyire jól szól. He-he és a szomszédok is élvezték biztosan.

Usinak én is majdnem kívántam névnapot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csajszikák ápolgassátok a koncert sebesüléseiteket. Vagy inkább mégsem, mert kellemes dolokra elmlékeztetnek.
Hajaj, Brian a végén még vetekszik a Cicafiúval?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ma korán leléptem a melóból, és fodrásznál voltam.
Kellett egy kis változás, rövidebb a hajam kb. 15 centivel, és vágatta sűrű egyenes frufrut. Szerintem jó lett.

Niki: remélem jól ment minden a kórházban.
Aranyos ez a Zoli. Cukor férjed van!!!

Lolám, jó péntek esti sziesztát.
Én még nem láttam ezt a filmet. De most hogy mondod, fürcsizek, aztán én is berakok valami filmecskét.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.09. 17. - 18:38:41
Létrehozva: #44163

devotee

Köszi mindenkinek a biztatást.

Nagyon fájt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Megvagyok, elengedtek már ma.
De most nincs jó kedvem, nem lett jó lesz még műtétem is majd...

Lehet, hogy Alan-re sem fogok tudni menni.
Bár nem mintha ez lenne a legnagyobb problémám, csak még ez is ugye, mínusz öröm.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 17. - 18:42:43
Létrehozva: #44164

devotee

Idézet (Niki @ 2010.09. 17. - 19:34:46) *
Köszi mindenkinek a biztatást.

Nagyon fájt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Megvagyok, elengedtek már ma.
De most nincs jó kedvem, nem lett jó lesz még műtétem is majd...

Sajnálom hogy fájt, remélem azért már jobb. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Szóval nem lett jó az eredmény.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de ha műtét segíthet, az jó.
Kitartás szivem.
Pihizgessél. Remélem Zoli ott van veled és ápolgat.
De ha nincs, akkor Usi gyorsan rakj be Nikinek egy Devo Dave-et, hátha mosolyt csal az arcára!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 17. - 18:44:38
Létrehozva: #44165

devotee

Niki: sajnálom, hogy ezt kell hallanom tőled! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Trixxi: hát szégyen vagy nem, de most eléggé belepiszkált az érzéseimbe Brian és majdnem a Cicafiú szintjén van már!

Nikinek egy csinibe öltözött Devo-Dave! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://www.debaser.it/files/artists/200652722.59.08DaveilrockerVI.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 17. - 18:50:37
Létrehozva: #44166

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 17. - 19:44:38) *
Niki: sajnálom, hogy ezt kell hallanom tőled! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Trixxi: hát szégyen vagy nem, de most eléggé belepiszkált az érzéseimbe Brian és majdnem a Cicafiú szintjén van már!

Nikinek egy csinibe öltözött Devo-Dave! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://www.debaser.it/files/artists/200652722.59.08DaveilrockerVI.jpg)

Igen, Devo Dave-et Nikinek adjuk!

Dehogy szégyen. Abszolult! Más is megérintheti a lelkedet és mást is... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 17. - 18:51:15
Létrehozva: #44167

devotee

Niki, sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

remélem, azért hamarosan minden megoldódik. drukkolás van, szeretet, meg pozitív energia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 17. - 18:57:07
Létrehozva: #44168

devotee

Most megyek, jó éjt!
Usi, holnap olvasom a blogod, nagyon kíváncsi vagyok.
Pusz
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 17. - 18:58:44
Létrehozva: #44169

devotee

Trixx: hát igen, bár az tuti, hogy Dave nagyon be van betonozva a szívembe, szóval ő onnan nem mozdul sehová (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még Brian keresi a helyét XDDDD jó éjt Trixxi, várom majd a véleményed! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(meg a Martos noviról is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 17. - 20:18:37
Létrehozva: #44170

devotee

ajjjjjj lányok, ez a film... nagyon jó, igazából annyira arról van benne szó, amiben mélységesen hiszek, mintha én írtam volna az egyébként oscar-díjas forgatókönyvet.
életeim, épp azért is szeretlek itt titeket, mert olyan kis toleráns, értelmes, elfogadó emberek vagytok, amilyenek, és épp ezért gondolom, hogy nektek is látnotok kell ezt a filmet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 17. - 20:26:07
Létrehozva: #44171

devotee

Nem lehet rossz film, Loli!

na kaptam infót Faith-től: jövő hétfőtől lehet átvenni a metro-nómban a nyeremény jegyeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

kérdés: Placis csajok, valakinek van már mp3-ban EZ Basic??? nagyon bírtam én is őket a Placi-Yonderboi-Zagar-Nitzer Ebb négyesen kívül ilyen jó előzenekart még nem pipáltam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.09. 17. - 21:02:14
Létrehozva: #44172

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.09. 17. - 19:32:20) *
Angie: örülök hogy jól sikerült a Telki túra. Nem semmi lehetett a maffiózó vitillója, na meg a Ferrari.
Örülök hogy tetszettünk Angyalkádnak, és igen a DM (is) 5.1-ben űber állat király.
Emlékszem, mikor megvettem a SOTU-t (ez az első és egyetlen 5.1-es cuccom) és beraktam a házimoziba, teljesen letaglózott, csak kapkodtam a fejem, mennyire jól szól. He-he és a szomszédok is élvezték biztosan.

Usinak én is majdnem kívántam névnapot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csajszikák ápolgassátok a koncert sebesüléseiteket. Vagy inkább mégsem, mert kellemes dolokra elmlékeztetnek.
Hajaj, Brian a végén még vetekszik a Cicafiúval?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ma korán leléptem a melóból, és fodrásznál voltam.
Kellett egy kis változás, rövidebb a hajam kb. 15 centivel, és vágatta sűrű egyenes frufrut. Szerintem jó lett.

Niki: remélem jól ment minden a kórházban.
Aranyos ez a Zoli. Cukor férjed van!!!

Lolám, jó péntek esti sziesztát.
Én még nem láttam ezt a filmet. De most hogy mondod, fürcsizek, aztán én is berakok valami filmecskét.

Ha a dvd-t rakod be,azon van DTS!!!!
Na az igen,az jóóóól szól!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Méghogy 5.1 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 17. - 21:16:53
Létrehozva: #44173

devotee

Usi, épp most kaptam le a két albumot a netről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

tudsz most letölteni? adok linket.

első albumuk 2007ből, a Hocus Fokus nevet viseli:
http://www.mediafire.com/?ttkmygz2ngm

és az idei, második albumuk, a Hello Heavy:
http://www.mediafire.com/?ws44t025dcnw4w5

na, ki a király? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 17. - 21:38:03
Létrehozva: #44174

devotee

jujjj köszi szépen!!! igen, mindjárt le is töltöm - vasárnap megyek csak vissza Szegedre, úgyhogy most még fasza gyors a netem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah, 3. lett a Martinos novim - jó sok nevező volt és tényleg nehéz volt választani, mert mindegyik jó volt valamiért! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 17. - 21:53:01
Létrehozva: #44175

devotee

uhm... találtam megint pár képet.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs336.ash2/61620_155383261157257_100000567521816_418311_6440443_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs358.snc3/29503_129993603696223_100000567521816_253886_3254483_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs249.snc4/39780_145288522166731_100000567521816_351140_5818310_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs238.snc4/39232_145358355493081_100000567521816_351517_7835096_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs421.snc4/46377_151309441564639_100000567521816_391055_5706226_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs330.ash2/60991_153956914633225_100000567521816_409288_8046484_n.jpg)

uhhhh... és most kezdődik a Post Blue.... még mindig látom magam előtt, ahogy finoman végigsimít magán.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 17. - 22:00:25
Létrehozva: #44176

devotee

hmmmmm yummmmmy!!!!!!!!!!!!!! ahogy ráfogott magára, na ott azért én is felhörrentem, pedig nem igazán bukom a Brájenre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 17. - 22:03:48
Létrehozva: #44177

devotee

Sziasztok!

Ma voltam intézni a másodállásom az OVB-nál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még nem is mondtam nektek, hogy felvettek, a 8 jelentkező közül egyedül engem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ezt csak ma tudtam meg, mármint, hogy én egyedül lettem felvéve a Krisztián által ajánlott emberek közül! Büszke vagyok magamra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valójában már tegnap is volt egy tájékoztató előadás, de mivel a Telki túra elhúzódott, rohanni meg nem akartam, ezért ma mentem. Arról volt szó, mint tegnap, mert hát többen nem tudtak menni, szóval klassz volt. Minden fáradtságom ellenére élveztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hétfőn is lesz majd oktatás, meg megint pénteken. Így javarészt ezen a két napon nem tudok szabadprogramot szervezni, de megéri, mert majd úgy tudok másoknak segíteni a pénzügyekben, ahogy Aranka barátném, aki szintén OVB-s. Róla már meséltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő kötötte a megtakim, átvittem a magánnyugdíjpénztáram az Axa-hoz és majd még a lakásbiztim is ő intézi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, a Milket még én sem láttam, de tuti jó! Gus Van Sant filmjeit csípem, Elefánt... sokan utálják, merthogy uncsi, pedig nem is! Sajnálom, hogy ezt még nem láttam, de ami késik, az nem múlik.

Niki, sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Devo Dave hátha kicsit segít majd... bár tudom nem vigasztal, de együttérzek veled.

Trixx, hát igen, Angyalommal nagyon jó volt. Nem akartak hazaengedni XD Jól megölelgettem, felköszöntöttem, kapott egy Recoil cd-t, hogy stílusosak legyünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azonnal meg is hallgattuk olyan atom hangerővel a Bloodline-t XD A DM-es Black Celebration olyan elemi erejű, döbbenten hallgattam, ez a dili meg az ajtóban röhögött, mert hát látta rajtam a reakciót, hogy mennyire másként szól, mint simán XD Kell egy házimozi nekem is, ha nem mondtam volna még elégszer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola, köszke az EZ Basic linkeket. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Valaki esetleg a Placi - Trigger happy hands maxi lemezéhez tudna linket prezentálni? Nem találok

Usi, mindjárt nézem a válaszodat.

Közérdekű infó: Kedden megyek a Metro-nomba a belépőmért, addig telefonáljatok oda, hogy a tieiteket is átvehessem! Sajnos utána már nem lesz szabad hétvégém, mert esténként a bútorokkal fogok puzzle-t játszani a lakásban.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 17. - 22:14:23
Létrehozva: #44178

devotee

Angiem, életem, és azt mondtam-e már, hogy padlót fogtam a röhögéstől, amikor megtudtam hogy OVB-s leszel? merthogy Editem ott dolgozik szintén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyik kollégának az asszisztense (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) állat, mi? megint összecsvarodtak az életünknek a kis szálai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nagyon pofátlan paraszt lennék ha akkor megkérnélek hogy megvedd egy pár embernek a jegyünket? majd még megkérdezem, pontosan mit jelent ez, de amúgy meg lehet hogy inkább nem is. mert az már csomó pénz lenne, mert én viszek aszongya Zsuzsi, Jude, Edit, Laca, Kriszta, Vica, 5 embert, meg magamat, na, tudod mit, akkor inkább ne. na
ezt megbeszéltem magammal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
viszont ha megtennéd hogy elmeséled hol az istenáldásában van ez a metro-nóm?

a Milket meg nézzed meg, istenkirály (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 17. - 22:20:00
Létrehozva: #44179

devotee

Lola, ez már gyanúsan sok véletlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy nekem az OVB tényleg csak másod, főben úgysem kezdhet senki, csak ilyen mazsola szinten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez azért tök jó, hogy Edited itt dolgozik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Metro Nom a Kresz Géza utcában van, ha tudod hol az Íjász, akkor zsír. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ott szoktunk kijönni az aluljárból mikor oda megyünk. Az aluljáró lépcsője egy keresztutcába nyílik, na ott elkezdesz sétálni és az első kereszteződésig kell menni. Ott már látni fogd a Metro-nom-ot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szívesen megvettem volna, de ennyi kp nincs nálam soha. Mindenhol kártyával fizetek, csak itt pont nem lehet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 17. - 22:38:07
Létrehozva: #44180

devotee

Angie: a Trigger happy hands-szel én is szenvedek. Tubusról leszedtem a hivatalos klipet és annak átkonvertáltam a hangját mp3-ba de vmiért marha halk lett. ezt nem tudnád megcsinálni te is? múltkor is vmi szám nálad jobb lett hangban.
Egyébként erről a klipről van szó:
http://www.youtube.com/watch?v=5kudz_mew18
(Több, mint kifejező a klipje!)
A pesti koncis live verzió is megvan - leszedtem egy vidiről a hangot, ha érdekel titeket.

Na mindjárt körbenézek soulseeken meg még pár helyen, hátha fenn van ez a kislemez...

Idézet (lolacska @ 2010.09. 17. - 23:00:25) *
hmmmmm yummmmmy!!!!!!!!!!!!!! ahogy ráfogott magára, na ott azért én is felhörrentem, pedig nem igazán bukom a Brájenre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

NA UGYE?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gondolhatod hogy Edóval ott elől hogy reagáltunk!!!! (Angie-t nem tudom, ő nem nyilatkozott még a témáról XD)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 17. - 22:36:43
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2207 2208 2209 2210 2211 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
150 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (150 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: