![]() ![]() |
2010.09. 20. - 15:35:08
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs663.snc4/60383_150002031698999_100000676084939_301190_6342726_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs663.snc4/60383_150002035032332_100000676084939_301191_7501934_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs323.ash2/60383_150002038365665_100000676084939_301192_4750564_n.jpg) Ó je!!! Bébi!!! Üdv!!!! Köszi a kívánságokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pusszancs mindenkinek! Kicsit jobb a kedvem. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Süt a nap! Elintéztem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angie megkaptam telón is, köcike!!! |
|
|
|
2010.09. 20. - 15:37:16
Létrehozva:
|
|
|
Hehehhehe.. Trixi... szegénykém! Hát mit ittál össze? egyél husi levest... az jót tesz,igazán! Angie.. én is beteg vagyok, már két napja... de azért egész hétvégén mentem, nem bírtam itthon maradni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kérlek szépen: pezsgő, vodka és jófajta rizling. Huh, nem kellett volna kavarni, sőt egyáltalán inni. Az a baj, tudom hogy nem birom az alkoholt és néha mégis... mert ugye mindenki baszogtat, én meg engedek.... aztán ez lesz a vége. Ma keksz és gyógytea volt a menü. ÉHENDÖGLÖK! Már 3 kilót fogytam!!! Vízveszteség gondolom..... NIKOLNAK NAGYON NAGYON BOLDOG CÜLETÉSZNAPOT!!!! |
|
|
|
2010.09. 20. - 15:41:03
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, majdan jövök...
Mostan megyek... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 20. - 15:48:04
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, jesszus, akkor ne igyál, múltkor is megszívtad. Igazad van Angie.... a múlkor is... ha iszok akkor minidg megszívom. Basszus még a hátam és a hasizmom is fáj, annyit rángatott a róka. 7-től 16 óráig, óránként, félóránkén. De azért volt jó is. Szombaton Zolim Amerikába kivándorolt legjobb barátja haza jött az új feleségével. Velük voltunk vacsizni, meg dumcsizni. Nagyon jól sikerült az este. Ania-val még beszélgettem is, angolul, mert magyarul egy kukkot sem tud, lengyel a csajszi. Először tök gátlásos voltam, de az este vége felé már nagyon nyomtam az inglist. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizti a pia segített. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha a dvd-t rakod be,azon van DTS!!!! Na az igen,az jóóóól szól!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Méghogy 5.1 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van már na! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Néztem én hogy DTS, de hát nőből vagyok osztan nem tudom mi fán terem az. De felvilágíthasz!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 20. - 16:02:40
Létrehozva:
|
|
|
Üdv!!!! Köszi a kívánságokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pusszancs mindenkinek! Kicsit jobb a kedvem. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Süt a nap! Elintéztem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Örülök hogy jobb a kedved!!! Köszi a jó időt. De legközelebb úgy intézd már, hogy a napszemüvegem is hozzam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kivakulok mire haza tekerek... |
|
|
|
2010.09. 20. - 16:52:53
Létrehozva:
|
|
|
Niki, szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usikám, már itt írtam múlt héten, hogy Te is meg Edó is telefonáljon oda, mert holnap megyek. Utána sajnos nem fogok ráérni egyetlen este sem, mert a bútorokat fogom összerakni és takarítok. Úgyhogy telózzatok mindenképp, mert aztán már nem tudok elmenni. Trixxem, szegény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rókakoma megmozgatott akkor... ejj....... és még mindig iszod a levét. Engem már nem csesztetnek, hogy nem iszom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A csajok sem, tudják, hogy én vagyok az egyetlen, aki nem alkoholizál mégis jól érzi magát (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vagy tévedek? De ti soha sem izélgettetek e miatt és ez tök jó! Imádok mindenkit (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sorry, kicsit elérzékenyültem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy szörnyű szörcsögő hangokat ad az orrom, borzalmas XD Nem tudok beszélni, Angyalom reggel meg kiröhögött, hogy mi ez a tök hang, na szép... XD Aztán meg kaptam lecseszést is... na de én meg visszacsesztettem, mert ez a dili szombaton vezetett!!!!!!!!!!!!!! Átment Pátyra kocsival!!!!!!!!!!!!!!!!! Húúúú, nagyon mérges lettem. |
|
|
|
2010.09. 20. - 18:56:55
Létrehozva:
|
|
|
Igen, rémlett, hogy a hét elején mész. Akkor gondolom a neved meg az én nevem meg a felhasználónevem kell csak bemondani a telóba és akkor nem lesz gáz, ugyi?
Angyalkádnak meg mondd meg, hogy jól seggbe lesz rúgva!!!!! Mi a fenét gondolt?!?!?! Irgum-burgum! és persze továbbra is gyógyuljál és köszi előre is! az a bizti, ha vki tutira elmegy érte. hjájjj de utálom néha ezt a kétlaki életet... |
|
|
|
2010.09. 20. - 21:22:11
Létrehozva:
|
|
|
Huh, hazaértem a fejtágításról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szóval igen, a nevet meg a felhasználó nevet kell mondani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De azért telózz oda a biztonság kedvéért, mert nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, ok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na ne tudd meg hogy kiakadtam ezen... már megint túl nagy lett a bátorsága. Nem értem mért csinálja, mikor már kb. hajszálra van attól, hogy vezessen a Szentem, erre a tűzzel játszik. Arggggggggggggggggggggg Mondtam neki, hogy amekkora szerencséje van meg fogják állítani. Erre a válasz: De nem is volt messze.............. De kit érdekel???????????? Ahhhhhhhhhh.... alaposan össze szidtam, olyan anyukásan XD Aztán persze nevettünk és ígérte, hogy többet nem. Remélem is, különben tényleg megverem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most gőzöltem kamillával, jó volt, és a fürdő is jót tett, meg bekapcsoltam az elektromos melegítőt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma az irodában is fűtöttük a lábunkat olajradiátorral, elektromossal. Tök jó volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Élvezkedtünk Andival, hogy mennyire klassz meleg van a csülkeinknél XD Mert betoltuk az asztal alá a szerkezetet, így senki sem vette észre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 20. - 21:49:01
Létrehozva:
|
|
|
oké, igyekszem nem felfelejteni, hogy odaszóljak 10 után - akkor nyitnak, ugyi?
Angyalkád meg szépen seggbe lesz rúgva ha még egyszer ilyet csinál!!! mennyi van még neki hátra, hogy visszakapja a jogsit? huh jó volt akkor a csülkeiteknek. én most kezdem érezni a hűvöset, hogy kinn ülök, cigizek, sörözök és bámulom a holdat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mindjárt viszek ki pokrócot is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 21. - 05:22:57
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Tegnap este a kamillás gőz viszonylag jót tett a fejemnek, kapok levegőt, bár még mindig szörcsögök. XD Ezt már azért haladásnak könyvelem el magamban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak megint lehetett volna kicsit hosszabb ez az éjszaka... tudnák még aludni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, asszem 10-kor nyit a Metro-nom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg szétrúgom a seggét, ha még egyszer megcsinálja ezt. Augusztus 22-én letelt a büntije, csak pszichológiai vizsgálatra meg forgalmi vizsgára kellene elmennje, de mivel nincs szabija lövése sincs hogy oldja meg. 22-es csapdája. A Szilárd meg amúgy is mindig ellenőrzi, hogy ott van-e, ahol kell.... /szánalmas/ Amúgy meg mindig ott van, csak 200 méterrel arrébb XD Húúúú, jól esett a meleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma is beizzítjuk a kályhát a lábunknál. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát nincs hőség már reggelente, tegnap látszott a leheletem!!! És most is, mert a másik szobába kinyitottam az ablakot, hogy kiszellőzzön ez az odu szag XD |
|
|
|
2010.09. 21. - 06:59:18
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Angie drága gyógyulgass, a kamilla jó tesz. Én is kúrálom magam, borsmenta teát iszok ezerrel. Angyalkádnak én is küldök egy irgum-burgumot, amolyan anyukásat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he dugifűtés a lábatokra, ez jó, nekem is kell. |
|
|
|
2010.09. 21. - 08:15:19
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
huhh itt is olyan hideg van, hogy takarókkal álmodtam XD meg mentünk mi Sereges csajok vmi nyaralóba egy városban. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie: oki, hívom őket 10 után. szilárd meg monnyon le! |
|
|
|
2010.09. 21. - 08:39:00
Létrehozva:
|
|
|
Szeva Trixxi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gyógyulgassál, teázzál, és nehogy igyál most alkoholt mondjuk az elkövetkezendő 1 hónapban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szépen össze mixelted a szeszt, ahogy olvastam... Tudsz élni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálam még most a 3 az 1-ben csúszik lefelé, aztán jön a tea... lassan megutálom, pedig szeretem. Még ma nem hívott a kis Angyalkám, lehet megszeppent a tegnapi lecseszés miatt... de akkor is jogos volt! Háááát, leesett az állam mikor mondta mit csinált. Dugifűtés már megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 21. - 09:45:07
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Szeva Trixxi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyógyulgassál, teázzál, és nehogy igyál most alkoholt mondjuk az elkövetkezendő 1 hónapban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szépen össze mixelted a szeszt, ahogy olvastam... Tudsz élni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálam még most a 3 az 1-ben csúszik lefelé, aztán jön a tea... lassan megutálom, pedig szeretem. Még ma nem hívott a kis Angyalkám, lehet megszeppent a tegnapi lecseszés miatt... de akkor is jogos volt! Háááát, leesett az állam mikor mondta mit csinált. Dugifűtés már megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok csajok!! Uhhhh de rég nem jártam itt :$ szégyenli magát nagyon!! :$ Remélem nemsokára nálam is lesz fűtés...itthon vok és várom a szerelőt, aki csodát tesz!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D őőő...mi van a szombati bulival? Ki jön és hol lesz a tali? Pussz |
|
|
|
2010.09. 21. - 09:51:48
Létrehozva:
|
|
|
szia Léna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ezer éve!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hát Edó, Angie, Lola meg én tuti megyünk szombaton. még konkrétum nem nagyon van, hogy mikor meg hol lesz tali. te is jössz??? Angie: lerendeztem a hívást a metro-nómban, minden okés, felírták a nevem meg a tiedet is. szóval nem hiszem, hogy fennakadás lenne a jegy átvételével! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na és most futok készülődni órára. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 21. - 10:03:48
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
szia Léna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ezer éve!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát Edó, Angie, Lola meg én tuti megyünk szombaton. még konkrétum nem nagyon van, hogy mikor meg hol lesz tali. te is jössz??? Angie: lerendeztem a hívást a metro-nómban, minden okés, felírták a nevem meg a tiedet is. szóval nem hiszem, hogy fennakadás lenne a jegy átvételével! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na és most futok készülődni órára. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szijja Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, megyek, úgyhogy ha már van konkrét terv, akkor számoljatok velem is lécci! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszkee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 21. - 10:07:07
Létrehozva:
|
|
|
okés! gyere gyakrabban ide, úgyis itt beszéljük meg általában az össznépi összeröffenéseket. de ha nem sikerülne eljutni idáig, akkor vmelyikünk tuti rádír Facebook-on (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 21. - 10:12:40
Létrehozva:
|
|
|
Szasztok! Angie... én is odaszóltam, úgyhogy hozd már el az enyémet is légy szíves!
Léna! Én vonattal megyek, és majd jön értem Angie.... úgyhogy fogalmam nincs, mikor jó neki, majd egyeztetek vele. Rádcsörögjek Angie, h megbeszéljük az estét? mert csak este tudok menni, ez már biztos, napközben még dolgozom! De kijössz értem az állomásra.. ugyi? mert nincs pénzem taxikázni! |
|
|
|
2010.09. 21. - 10:16:35
Létrehozva:
|
|
|
no majd megálmodjuk. azt tudom, hogy a Keletinél szed össze minket Angie.
én most rohanok órára! szép napot mindenkinek! ha minden igaz, este már win7-tel nyomulok! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |