2400 Oldal V  « < 2211 2212 2213 2214 2215 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.09. 21. - 10:30:00
Létrehozva: #44241

devotee

Szia Léna!

Jajj, mi megyünk szombaton. 8-kor nyitják a vasajtót (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mondjuk akkor 7-re megyek értetek a Keletihez, amúgy ott nem tudom hol tudunk megfordulni, mert problémás, de megoldom XD Max. integetünk a Filternek, mert arra ki lehet jönni azt tudom (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Este szólok, mikor nálam lesznek a jegyeitek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most meló, majd még benézek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 21. - 10:46:21
Létrehozva: #44242

devotee

huhuhhh... komolyan 7-kor? az nekem lehet nem fog menni
komolyan ti már nyitásra ott akartok lenni? hát senki nem lesz még ott olyankor.. nem érünk rá 10 körül lemenni? nekem a 7 óra egy kicsit korán van csajok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 21. - 12:16:28
Létrehozva: #44243

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 21. - 09:31:37) *

Hmmmmmmmmm de jó kis ébresztő! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Álló képet kérek légyszi, hogy a telómra fel tudjam másolni. Ja és persze Martinosat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Remélem nem voltam túl követelőző. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 21. - 09:15:19) *
reggelt!

huhh itt is olyan hideg van, hogy takarókkal álmodtam XD meg mentünk mi Sereges csajok vmi nyaralóba egy városban. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jaj Usi drága, hogy te milyen jót álmodtál! Remélem minden álmod valóra válik. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.09. 21. - 09:39:00) *
Szeva Trixxi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gyógyulgassál, teázzál, és nehogy igyál most alkoholt mondjuk az elkövetkezendő 1 hónapban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szépen össze mixelted a szeszt, ahogy olvastam... Tudsz élni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nálam még most a 3 az 1-ben csúszik lefelé, aztán jön a tea... lassan megutálom, pedig szeretem.

Még ma nem hívott a kis Angyalkám, lehet megszeppent a tegnapi lecseszés miatt... de akkor is jogos volt! Háááát, leesett az állam mikor mondta mit csinált.

Dugifűtés már megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia!
Köszi, gyógyulgatok...
Nem hogy 1 hónapig, egy évig nem iszok semmit, az tuti!!! Max egy-két Blézert, mert attól tudom hogy nincs bajom.

Nálunk sajna nincs dugifűtés, így 10-kor átkerekeztem a közeli Kínaiba, és vettem lábszárvédőt. Ahhh de jó meleg.
Már majdnem lefagyott a lábam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 21. - 12:58:01
Létrehozva: #44244

devotee

Hát.,. nálam olyan hideg van, h egy hónap alatt már másodjára vagyok csurig takony.... fáj a torkom.. bár a tantum verde azt már csillapította.. köhögök.. nagyon nagyon, és rettenetesen ömlik az orrom.....

Szombatra azért nem ártana meggyógyulnom... ha lesz ebből egyáltalán valami!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2010.09. 21. - 13:50:49
Létrehozva: #44245

Violator

Okééés, akkor még egyezkedünk! Nekem mondjuk kitérő a Keleti... de ott leszek, ha mindenkinek ott jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Reggel óta várom a fűtésszerelőket éééééééés már 1 csöppöt mérges vok :@ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , mert délelőtt a földszinten meg az elsőn berheltek, most meg a 3.-on és a 2. emelet az kimaradt! :@
Az előbb kérdeztem az egyiket amelyik itt lófrált céltalanul, hogy mégis mikor óhajtanak ide tévedni, azt mondta kb. fél óra múlva, vagy nemtudja!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) :@
Lehet ma éjjel is tréningruciban fogok szunyálni :$ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 21. - 14:44:42
Létrehozva: #44246

devotee

De neked nem kell a keletihez jönnöd Léna.. csak minket majd felvesz az Angie...egyébként szerintem a dieselben találkozunk mindenkivel. Ha jól tudom... de mondom, nekem ez a hét óra korán vank, én azt nem tudom bevállalni.... meg szerintem az korán is van.... ráérünk bőven 10 körül lemenni a dieselbe
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 21. - 15:10:11
Létrehozva: #44247

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.09. 21. - 13:58:01) *
Hát.,. nálam olyan hideg van, h egy hónap alatt már másodjára vagyok csurig takony.... fáj a torkom.. bár a tantum verde azt már csillapította.. köhögök.. nagyon nagyon, és rettenetesen ömlik az orrom.....

Szombatra azért nem ártana meggyógyulnom... ha lesz ebből egyáltalán valami!

Drágám itt is olyan zima van, jég hideg a kezem, úgy gépelek hogy teljesen le vannak merevedve az ujjaim. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
És a poén, ha kinézek az ablakon surgárzó napsütést látok. Csak sajna a mi szobánk az északi oldalon van, ide még a nap sem süt be (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Az tényleg nagyon rossz ha meg vagy fázva és ilyen hidegben kell lenned. Szerintem így nem is lehet rendesen meggyógyulni.
Bundabugyiban kell aludni meg zokniban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 21. - 15:28:46
Létrehozva: #44248

devotee

Edó, akkor beszéljétek meg Usival, nekem mindegy, úgyis egész nap melózni fogok, hulla leszek az tuti. Lénát is fel tudom ott venni, ha velünk akar jönni.

Trixx, itt jó meleg van XD Ezerrel tombol a radiátor alattam... a fiúk már tettek is obszcén megjegyzéseket XD amiket pont leszarok. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gyalog megjártam a postát, nagyon szép az idő, csak már minden áthűlt.

A panelban nálunk sincs még fűtés, én nem tudom, biztos csupa jeti lakik velem egy tömbben, akik bírják ezt az időt. De én is már 2 pléddel meg paplannal alszok és hát nincs melegem. Mi lesz itt október 15-ig?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 21. - 15:32:54
Létrehozva: #44249

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.09. 21. - 16:28:46) *
Edó, akkor beszéljétek meg Usival, nekem mindegy, úgyis egész nap melózni fogok, hulla leszek az tuti. Lénát is fel tudom ott venni, ha velünk akar jönni.

Trixx, itt jó meleg van XD Ezerrel tombol a radiátor alattam... a fiúk már tettek is obszcén megjegyzéseket XD amiket pont leszarok. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gyalog megjártam a postát, nagyon szép az idő, csak már minden áthűlt.

A panelban nálunk sincs még fűtés, én nem tudom, biztos csupa jeti lakik velem egy tömbben, akik bírják ezt az időt. De én is már 2 pléddel meg paplannal alszok és hát nincs melegem. Mi lesz itt október 15-ig?

Aládfűtöttek mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nálunk otthon (szintén panel) viszont elég jó idő van. Még mindig nyári paplant használulnk.
Akkor 10.15-én kezdődik a fűtési szezon? Ez országos? Mindig elfelejtem?

Ti most szombaton milyen bulájra is készülődtök? Le vagyok maradva...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 21. - 15:38:07
Létrehozva: #44250

devotee

bébi... akkor szerintem meló után neked is jót fog tenni, ha kicsit... csak egy kicsikét ledőlsz... megbeszéljük Zsófival, h hogyan tudunk vonatot egyeztetni... Léna meg majd oda jön... juhéééééj
Most nem zavarom Zsófit, mert win 7-ezik Mátéékkal.... nekem is újra rakja anyuka a hétvégén, mert ez egy próba verzió, és majd most jön az igazi...

De jó neked, h dübörög a pokol a lábad alatt. .... két takaró, melegítő, paplan, vastag zokni
meg egy jó nagy tányér forró leves.. mármint az a leves kocka genya..... jó forrón
és akkor nem fázom éjjel!

Idézet (Trixx @ 2010.09. 21. - 16:32:54) *
Aládfűtöttek mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nálunk otthon (szintén panel) viszont elég jó idő van. Még mindig nyári paplant használulnk.
Akkor 10.15-én kezdődik a fűtési szezon? Ez országos? Mindig elfelejtem?

Ti most szombaton milyen bulájra is készülődtök? Le vagyok maradva...

Lelkem.. hát szombaton a diesel-be.. nem jössz? kicsit ihatsz velem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehhehehhe.. ha bírod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2010.09. 21. - 15:41:32
Létrehozva: #44251

Violator

Idézet (Alisha @ 2010.09. 21. - 15:44:42) *
De neked nem kell a keletihez jönnöd Léna.. csak minket majd felvesz az Angie...egyébként szerintem a dieselben találkozunk mindenkivel. Ha jól tudom... de mondom, nekem ez a hét óra korán vank, én azt nem tudom bevállalni.... meg szerintem az korán is van.... ráérünk bőven 10 körül lemenni a dieselbe

Jaaaah, oksi akkor félreértettem (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) akkor Dieselben talizunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 21. - 15:53:01
Létrehozva: #44252

devotee

Ahogy gondolod Léna.. majd még megbeszéljük addig.... vagy a diesel, vagy majd mondjuk, h hánykor, és hol... ok?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2010.09. 21. - 16:02:36
Létrehozva: #44253

Violator

Idézet (Alisha @ 2010.09. 21. - 16:53:01) *
Ahogy gondolod Léna.. majd még megbeszéljük addig.... vagy a diesel, vagy majd mondjuk, h hánykor, és hol... ok?

Persze hogy OK!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 21. - 18:31:07
Létrehozva: #44254

devotee

Sziasztok,

Léna, ha jól tudom te nagyon közel laksz a Pecsához. Ha szeretnéd felkaplak ott, mert én úgyis a körúton fogok elszáguldani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És akkor nem kell a Keletihez menned. Mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, valószínű az lesz, hogy lefekszek majd pihenni, mert egész nap bútort hordani meg szerelni az elég sux főleg így betegen (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Igyekszem jobban lenni, mert ma kutyául szarul nézek ki és érzem magam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hát jól alám fűtött a radiátor, élvezkedtem, ahogy jött ki a meleg a lábamtól az asztal alól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Senki észre nem vette, hogy mi fűtünk XD Ma is mindenki kiröhögött, a Bujtor Tomi meg kérdezte, hogy hogy vagyok és mondtam neki, hogy elég szarul, folyik az orrom meg hasonló, ő meg erre adott egy megoldást! Tamponáljam az orrom és akkor nem fog folyni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Úgy elkezdtem röhögni, hogy nem tudtam abbahagyni, ő meg a vonal másik végén fuldoklott, Andi velem szemben, mert ugye hallotta miket mondok vissza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most kakaót iszom, jó meleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 21. - 19:11:08
Létrehozva: #44255

devotee

Sziasztok

Angie jobbulást neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 21. - 19:11:32
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 21. - 19:18:01
Létrehozva: #44256

devotee

Köszi vica!

Veled mizujs? Régen láttalak erre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 21. - 19:23:42
Létrehozva: #44257

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.09. 21. - 20:18:01) *
Köszi vica!

Veled mizujs? Régen láttalak erre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nincs sok újság.

Dolgozom immáron harmadik hete.
A Petra is jól el van az oviba(kicsit folyik az orra).Csak azt mondták kissé hangos.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval mivel nem csak ő hangos ezért egy héten egy nap suttogó napot tartanak,hogy a gyerekek szokjanak a hallkabb hengerőhöz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 21. - 20:50:24
Létrehozva: #44258

devotee

sziasztok!

vica: ez tetszik, suttogó nap! XD gondolom az ovónők fülének és idegeinek épségéért is XD

Dieselesek: hát szerintem ha nem is nyitásra megyünk, olyan 9 körül/után elég. mondjuk hát nekem szép lesz este átbumlizni a Keletihez, de majd elmetrózgatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) addig meg szerintem még úgyis formálódik.

ÉÉÉÉS IGGGEEEEN!!!! WIN7-EM VAN!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon fura még meg csomó új opció van - ja és angol XD szóval pluszban ahhoz is hozzá kell szoknom. de máris élvezem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és minden működik és gyors és áááá, egyelőre nagy a láv! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 21. - 22:28:44
Létrehozva: #44259

devotee

most olvastam kinn, hogy szombaton 9-kor lesz tortázás a Dieselben, utána meg fél 7-ig pörög a parti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hát nem tom, hogy mi odaérünk-e 9-re, mert hát be kéne várni egymást. egyébként hol van a Diesel helyileg? (bocs, már fáradt vagyok visszamenni megnézni kint)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 22. - 07:16:18
Létrehozva: #44260

devotee

Reggelt,

alig aludtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem kapok levegőt........ monnyon le a megfázás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, aranyos ez a suttogó nap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A gyerekzsivajtól nekem is meg tud fájdulni a fejem egy idő után. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És már visszarázódtál a munkába?

Usi, örülök, hogy működik a win7, fogod szeretni!!!! A Diesel a Népligetnél van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2211 2212 2213 2214 2215 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
132 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (132 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: