2400 Oldal V  « < 2212 2213 2214 2215 2216 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.09. 22. - 07:57:01
Létrehozva: #44261

devotee

reggelt!
kicsit kóma még mindig XD
tegnap kidőltem hamar - lefáradtam a sok izgalomtól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
szerintem is szeretni fogom a win 7-et (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
legszívesebben egész nap azt fedezném fel, de délben mennem kell a tündérmesés órára (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ok, majd megnézem, hogy merre van a Diesel térképen is.

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs677.snc4/61689_152340571465145_100000676084939_312345_3806059_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2010.09. 22. - 08:03:34
Létrehozva: #44262

Violator

Idézet (Angelus @ 2010.09. 21. - 19:31:07) *
Sziasztok,

Léna, ha jól tudom te nagyon közel laksz a Pecsához. Ha szeretnéd felkaplak ott, mert én úgyis a körúton fogok elszáguldani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És akkor nem kell a Keletihez menned. Mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, valószínű az lesz, hogy lefekszek majd pihenni, mert egész nap bútort hordani meg szerelni az elég sux főleg így betegen (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Igyekszem jobban lenni, mert ma kutyául szarul nézek ki és érzem magam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hát jól alám fűtött a radiátor, élvezkedtem, ahogy jött ki a meleg a lábamtól az asztal alól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Senki észre nem vette, hogy mi fűtünk XD Ma is mindenki kiröhögött, a Bujtor Tomi meg kérdezte, hogy hogy vagyok és mondtam neki, hogy elég szarul, folyik az orrom meg hasonló, ő meg erre adott egy megoldást! Tamponáljam az orrom és akkor nem fog folyni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Úgy elkezdtem röhögni, hogy nem tudtam abbahagyni, ő meg a vonal másik végén fuldoklott, Andi velem szemben, mert ugye hallotta miket mondok vissza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most kakaót iszom, jó meleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie, nagyon-nagyon ari vagy, de már nem ott lakom, úgyhogy majd a Dieselben talizunk, de nagyon köszi!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 22. - 08:07:27
Létrehozva: #44263

devotee

Jó Reggelt!

Vicus: ari ez a suttogó nap.
Pont ma mesélte Katiszom, hogy szülőin azt mondták az ovónők, hogy mikor kimennek a teremből, olyan mint fiatalon diszkó után, zsibog a fülük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval máshol is hangzavar van.

Edó: én dobok egy passzt, tuti nem bírnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: gyógyulgassál. Jó kis poén nálatok ez az alsófűtés. XD
Nálam is van már alsófűtés: nem vettem le a lábszárvédőmet, így jó melegem van alulról. XD

Usi: na végre megvan a Win7! Hurrá! Lassan én is rászánom magam...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 22. - 08:19:36
Létrehozva: #44264

devotee

Trixxi: már most sokkal jobban tetszik a win 7 és végre gyors a gépem!!! és nem kell 48x újraindítani, hogy minden menjen rajta!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 22. - 08:34:43
Létrehozva: #44265

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 22. - 09:19:36) *
Trixxi: már most sokkal jobban tetszik a win 7 és végre gyors a gépem!!! és nem kell 48x újraindítani, hogy minden menjen rajta!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

De jó!!!
Zolim is azt mondta hogy sokkal gyorsabb lett a gépe.
Jaj, már nekem is nagyon meg kellene csináltatnom...

NINCS KEDVEM DOLGOZNI!!!!! Kétoldali munkaundorban szenvedek!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 22. - 08:39:44
Létrehozva: #44266

devotee

én meg egyetemundorban! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jajaja, sokkal-sokkal gyorsabb a gépem! nem gyilkolja le annyira a processzort mint a Vista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a kezelőfelület is jobban tetszik!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 22. - 08:53:48
Létrehozva: #44267

devotee

drágáim, azt nézem, hogy nekem is ám sokkal egyszerűbb lenne ha rögtön a Népligeti kék metró megállónál szállnék le a metróról, mint hogy most átbumlizzak a keletibe a kocsizás miatt - legfeljebb akkor a Népligeti metró megálló környékén kéne felszedni hogy merre van a Diesel. Léna, neked ez az útvonal jobban megfelel? te is esetleg onnan jössz? vagy talizunk mi a metrónál ha tudod, hol a Diesel? mert nekem halvány lila gőzöm sincs - az oké, hogy térképen már megnéztem...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 22. - 09:21:53
Létrehozva: #44268

devotee

Usi, a Diesel a metrótól kb. 10 lépés (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És nekem is minden undorom van, ma már majdnem minden szerelésvezetőnk beteg, itt tüsszögtek meg köhögtek nekem a telefonba, az én hangom meg mutál XD Lacika mondta, hogy biztos megszállt valami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyből az Ördögűző jutott eszembe.

Tortázásra jó lenne odaérni, szeretném (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Trixx, akkor nálad ez az év már alkoholmentes zóna XD És jah, jó itt ez a fűtés, mindjárt bekapcsolom...

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 22. - 09:58:36
Létrehozva: #44269

devotee

okés, akkor csak megtalálom a Dieselt, de mindenképp össze kell futnunk akkor előtte, mert ugye nálad van a jegyem, Angie XDDD
remélem Lénával összejön a tali.
Azért mielőtt bemegyek, kéne innom 1-2 sört, ha tényleg olyan drága a hely...
no ez még kialakul. megyek készülni a "Tündérmesék felnőtteknek" órámra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2010.09. 22. - 10:19:38
Létrehozva: #44270

Violator

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 22. - 09:53:48) *
drágáim, azt nézem, hogy nekem is ám sokkal egyszerűbb lenne ha rögtön a Népligeti kék metró megállónál szállnék le a metróról, mint hogy most átbumlizzak a keletibe a kocsizás miatt - legfeljebb akkor a Népligeti metró megálló környékén kéne felszedni hogy merre van a Diesel. Léna, neked ez az útvonal jobban megfelel? te is esetleg onnan jössz? vagy talizunk mi a metrónál ha tudod, hol a Diesel? mert nekem halvány lila gőzöm sincs - az oké, hogy térképen már megnéztem...

Nekem az tökéletes lenne!! Nekem most az 1-es vili a legegyszerűbb és leggyorsabb megközelítési módszer, úgyhogy talizzunk a metrónál és odasétálunk, mert onnan már tényleg csak pár perc séta a dolog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 22. - 12:41:31
Létrehozva: #44271

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 22. - 10:58:36) *
okés, akkor csak megtalálom a Dieselt, de mindenképp össze kell futnunk akkor előtte, mert ugye nálad van a jegyem, Angie XDDD
remélem Lénával összejön a tali.
Azért mielőtt bemegyek, kéne innom 1-2 sört, ha tényleg olyan drága a hely...
no ez még kialakul. megyek készülni a "Tündérmesék felnőtteknek" órámra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mesélj csak mi is ez az óra?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 22. - 12:47:06
Létrehozva: #44272

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.09. 22. - 10:21:53) *
Usi, a Diesel a metrótól kb. 10 lépés (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És nekem is minden undorom van, ma már majdnem minden szerelésvezetőnk beteg, itt tüsszögtek meg köhögtek nekem a telefonba, az én hangom meg mutál XD Lacika mondta, hogy biztos megszállt valami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyből az Ördögűző jutott eszembe.

Tortázásra jó lenne odaérni, szeretném (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Trixx, akkor nálad ez az év már alkoholmentes zóna XD És jah, jó itt ez a fűtés, mindjárt bekapcsolom...

He-he mutálsz???? XD Valami csúnya gonosz bácsi szállt meg akkor!!! Na majd fénypost küldök egy keresztet az Andidnak, rakja föléd XD

Jaj én most sütiztem, ma tartottuk az új kolléganő névnapját. Fincsi volt: gyümölcs band, túrós gyümölcsös és rizses szeletet ettem.

A régi kolléganőm meg most van Pécsett a helyreállító műtéten. Egyenlőre vár, mert nincs szabad hely az intenzíven. Szegény, be van tojva. Nagyon komoly beavatkozás lesz, után 4 napig altatják. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Remélem jól sikerül majd.

Igen, idén anti leszek az tuti.

Közben egyfolytában pakolom az új telómra a Martinos képeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ha esetleg valakinek meg van az a Martin GIF, amelyiken fehér fellépőben ringatja a himbilimbijét (is), azt megköszönném.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 22. - 13:40:55
Létrehozva: #44273

devotee

Léna: okés, akkor mi talizzunk a metrókijáratnál, jó? mehetünk akkor korábban kicsit, mint a többiek, mert akkor addig kinn megiszom a söröcskéimet a ligetben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a többiek döntsék akkor el, hogy mikorra gondolják a talit, és akkor ahhoz mérten tudunk mi talizni Léna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixxi: nos ez az óra nevezetesen olyan tündérmesékről szól, ami inkább a felnőtt értelmezés szerint közelíti meg őket - tehát a horror verziókról, a feldolgozásokban megjelenő tipikus karakterekről és toposzokról szól. most épp Angela Carter különféle vérfarkasos/farkasos/Piroska és a farkasos novelláit vettük. De fogjuk venni az Avatart, a Csillagport, Tim Burton munkásságát stb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó kis óra! és a tanárnő úgy néz ki, mint egy 30-40 éves Alice az Alice csodaországból XD és tutira szereti, mert Alice-es póló volt ma rajta meg tele volt a gépe ilyenekkel, ahogy a kivetítőn láttam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.09. 22. - 14:00:21
Létrehozva: #44274

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, íme a link, amit FB-on ígértem: http://thepiratebay.org/torrent/5842871/Ho...viD-LOL%5BTZ%5D (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Innen le tudod tölteni.
Felirat egyelőre nem tudom hogy van-e hozzá, én anélkül néztem meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 22. - 14:04:08
Létrehozva: #44275

devotee

Geri: köszi szépen!!! ja hát én a hosszupuska feliratos oldalról szoktam, de nekem se probléma nélküle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi again! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2010.09. 22. - 14:13:32
Létrehozva: #44276

Violator

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 22. - 14:40:55) *
Léna: okés, akkor mi talizzunk a metrókijáratnál, jó? mehetünk akkor korábban kicsit, mint a többiek, mert akkor addig kinn megiszom a söröcskéimet a ligetben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a többiek döntsék akkor el, hogy mikorra gondolják a talit, és akkor ahhoz mérten tudunk mi talizni Léna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixxi: nos ez az óra nevezetesen olyan tündérmesékről szól, ami inkább a felnőtt értelmezés szerint közelíti meg őket - tehát a horror verziókról, a feldolgozásokban megjelenő tipikus karakterekről és toposzokról szól. most épp Angela Carter különféle vérfarkasos/farkasos/Piroska és a farkasos novelláit vettük. De fogjuk venni az Avatart, a Csillagport, Tim Burton munkásságát stb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó kis óra! és a tanárnő úgy néz ki, mint egy 30-40 éves Alice az Alice csodaországból XD és tutira szereti, mert Alice-es póló volt ma rajta meg tele volt a gépe ilyenekkel, ahogy a kivetítőn láttam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Usi: Okéééés! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem szeretem a sört, sebaaaaaj, én majd nyomok vmi női pancsot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mikor van az a kicsit korábban?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 22. - 14:48:59
Létrehozva: #44277

devotee

Léna: hát nem kötelező a sör XD a többiek meg akkor megbeszélik és akkor majd tudni fogjuk, hogy nekünk mikor lesz az a korábban XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 22. - 17:49:56
Létrehozva: #44278

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 22. - 14:40:55) *

Anyám, te milyen jó suliba jársz, hogy ilyeneket tanulhatsz. Én a kis közgéhez szokott irodakukac, nem is gondoltam hogy ilyen is van.
Á és jófej lehet a tancinőci. XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 22. - 18:19:42
Létrehozva: #44279

devotee

Sziasztok.

Látom Angie,Usi,Trixx bejött nektek ez a suttogó nap dolog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ha 26 gyerek egyszerre elkezd zajongani akkor ott aztán van ám hangzavar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 21. - 21:50:24) *
sziasztok!

vica: ez tetszik, suttogó nap! XD gondolom az ovónők fülének és idegeinek épségéért is XD

Ahogy mondod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.09. 22. - 08:16:18) *
Reggelt,

alig aludtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem kapok levegőt........ monnyon le a megfázás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, aranyos ez a suttogó nap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A gyerekzsivajtól nekem is meg tud fájdulni a fejem egy idő után. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És már visszarázódtál a munkába?

Usi, örülök, hogy működik a win7, fogod szeretni!!!! A Diesel a Népligetnél van.

Angie hogy vagy?

Igen most már úgy érzem visszarázódtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 22. - 18:40:24
Létrehozva: #44280

devotee

Szia Süni!
Integetek!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2212 2213 2214 2215 2216 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
132 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (132 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: