![]() ![]() |
2010.09. 23. - 07:30:40
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok, délutánra belázasodtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , háromkor hazajöttem, mert Andi hazaküldött, de persze pont a villamoson ültem és telefonáltak a bútorszállítók, hogy hozzák a cuccost 5-kor, hát így nem jutottam haza, hanem mentem a lakáshoz egyből, ahol anyum már takarított, apu meg pakolt. Összeraktuk az étkezőgarnitúrát (asztal, székek) közben a fiúk felcuccolták a bútorokat, szépen egymásra kupacolták őket. De én meg már nagyon szarul voltam így mondtam, hogy jöjjünk haza... most megpróbálok pihenni, és elfelejtettem neocitrant venni, bakker! Azért holnap be kell mennem még a patikába. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ennyire tréül már régen nem éreztem magam............... nem tudom mi lesz a szombattal csajok, de ha nem javulok semmit, akkor max a jegyeiteket elviszem. Egyelőre semmi javulás nincs, rosszabb, mint tegnap volt. Trixx, igen tuti megszállt valami, de nem az ördög, hanem valami más... az izületeim is fájnak, nem tom mitől, ez csak egy mezei megfázás... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Vagy nem? Huh, te sütiztél, én alig ettem, nem érzek ízeket... pedig jó lenne, mert általában nem hátrány, ha érzem mit eszek. Hát szivem, nagyon úgy néz ki, ez nem csak egy mezei megfázás. Egyet értek Usival, szerintem is jó lenne szabit kivenned, hogy legalább egy napot ágyban legyel. Remélem reggel már vettél neocitrant és már hat is. Gyógycupp neked! Ja, jó reggelt! Trixxi: fúúúúúúúúúúúúj, erotikus fotók vannak a telódon?!?!?! XD micsoda fertő! XD Ugye milyen vagyok??? Martin előlről, hátulról..... He-he még a főnököm ikonjának is Martint raktam be. Ő hív a legtöbbször, így egész melóidőben élvezkedhetek. XDDDD Angie: na közben tobvább olvastam, kevés a szabid. Oké. Nekem is már csak 8 nap van. Azt meg én is tartalékolom decemberre. Szóval megértelek. De ha már kicsit jobban vagy, az szuper. |
|
|
|
2010.09. 23. - 08:27:02
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Még Loli nem nyilatkozott - ő lehet Angie-vel megy - hacsak nem a barátaival XD szóval akkor Léna: szerintem fél 9 körül már oda is érek, mert a vonatom 19:54-re ér be a Nyugatiba. Felpattanok a metróra és szerintem 15-20 perc alatt ott is vagyok. szóval vhogy akkorra kéne az érkezésedet alakítani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és akkor elleszünk ott kb. fél órát míg befutnak a többiek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen, én sem vagyok eleresztve most pénzzel, hála a tbányai + konci + after kiruccanásoknak. szóval én is viszem a kis piámat és csövelünk egyet a klub körül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a lényeg hogy a betegek gyógyuljanak meg és tudjanak jönni! (még ha csak pár órára is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Napsütéses szép reggelt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, vettem az adást fél 9-kor a Népligeti metrókijáratnál találkozunk! jupppiéééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Minden beteg gyógyuljon!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusszantás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 23. - 09:48:49
Létrehozva:
|
|
|
Léna: remeeek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgyis rég láttalak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na persze a két dologból, amit akartam, csak félig sikerült az egyiket elintézni. a tanár néni meg sehol nem volt a fogadóórájában - ott csöveltünk egy csajjal kb. 1 órát feleslegesen... az ilyet annyira tudom utálni! úgyhogy írok mailt és kérek időpontot tőle... |
|
|
|
2010.09. 23. - 13:16:54
Létrehozva:
|
|
|
Üdv!
Mindenkinek pusszancs!!!! Jó bulit 25-re! Helyettem is ünnepeljetek!!!!! Edó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mit írtál kinn? Úgy röhögtem!!! Írtam rá, te vidéki paraszt!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én megyek, munka lesz és amúgy pihenek... Már most izgulok a pár hét múlva történő műtétemen, jajajaj!!!!!! Na, jók legyetek vagy rosszak amelyik jobban esik!!!! Csáó!!!!! |
|
|
|
2010.09. 23. - 14:16:47
Létrehozva:
|
|
|
Nyiki! Ne parázz a műtét miatt.. minden rendben lesz, mert küldjük neked az energiát! nem véletlen... azért, h lehessen kicsi babád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mini Nyiki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj.. egyelek meg.. szorítunk neked mindannyian (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te Vidéki Paraszt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na.. lányok.. én voltam dokinál.. kaptam egy valag gyogyit.. mivel nem szerettem volna még egy ilyen éjszakát, h azt hittem, lélegeztető gépre kell, h kapcsoljanak... most is szívpörgetős..- de legalább majd már nem fulladok.. az is valami, ha úgy dobog a szívem,. h közben kapok levegőt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) angie.. menj te is dokihoz.. és maradj otthon... .betegállományban!!!! Engem is azonnal írt volna most ki a doktornéni, de mondtam neki, a nehezén már túl vagyok... nekem nicns pénzem, ha nem dolgozom.. nem tehetem meg..- csak mosolygott, és csóválta a fejét.. lehet ő már tud valamit!!!! Zsófikám! Irány a suli.. látod már, h mennyire pörgök, nem tudok lefeküdni..- jajjj. mi lesz itten este kérem.. lehet infarktust kapok mégis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 23. - 14:20:37
Létrehozva:
|
|
|
Ja-ja Niki szorítunk neked nagyon.
A műtét tuti jól sikerül majd, és ahogy Edó írja, lesz Mini Nyiki!!!! Huh Edó jó szarul voltál tegnap éjszaka bakker. Jó hogy elmentél dokihoz. Usi: persze hogy kellően lökött vagyok Martinra, máskülönben nem is lennék itt a Seregben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Khm-khm de kevés a Martin kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 23. - 14:30:03
Létrehozva:
|
|
|
http://www.last.fm/music/Martin+L.+Gore/+images/49676857[/img]
http://www.last.fm/music/Martin+L.+Gore/+images/355803[/img] http://www.last.fm/music/Martin+L.+Gore/+images/4717586[/img] Aaaah... hát ez nem sikerült köcsög fórum baiiinnnggg. n... nekem miért csak minden 10. sikerál? fakiba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig neked küldtem őket Trixi bébi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 23. - 14:38:44
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Bébi!!!! Már nyomatom is a telóra!!!! Pusssszantás érte!!!!
Na már meg is van a főnököm új ikonja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ikon |
|
|
|
2010.09. 23. - 14:39:23
Létrehozva:
|
|
|
Na.. kicsit ledőlök.. mert kezd hatni a szer... a titkos szer.. tisztul a tüdő.. dobog a szív (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) buli lesz ebből szombaton (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 23. - 14:45:17
Létrehozva:
|
|
|
Na.. kicsit ledőlök.. mert kezd hatni a szer... a titkos szer.. tisztul a tüdő.. dobog a szív (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) buli lesz ebből szombaton (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó van pihizz csak. Titkos szer? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 23. - 17:40:09
Létrehozva:
|
|
|
pihizz csak Edó bébi! örülök, hogy megvan a titkos szered, ami segít jobban érezni magad! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg formába ráz a bulájba! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Niki: természetesen szorítunk majd neked! csak mondd majd előtte, hogy mikor kell! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nem volt rossz az óra - a másikon annyit tököltek, hogy eljöttem XD és áááááááá, most már hivatalos!!!!!!!!! ez a DM.com-ról van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.depechemode.com/gr/dm_dmdotcom_totu_dvd_banner.jpg) |
|
|
|
2010.09. 23. - 17:52:34
Létrehozva:
|
|
|
SUPER DELUXE VERZIÓT AKAROM - MOOOOOOOOST!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(bocsi) |
|
|
|
2010.09. 23. - 18:02:52
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.09. 23. - 18:06:14
Létrehozva:
|
|
|
na sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
bocs hogy eltűntem csak elég behavazódott volt ez a hét. na nyilatkozom a szombatról. 1 jön a Móni. nem tudom emlékeztek-e rá, ő a Suzy101, volt a 30-i buliban, szegedi, Zsó, asszem együtt mentetek haza. 2 jön egy barátnőm, Jude, nem annyira móder, de szereti őket, és egy hatalmas nagy party animal, úgyhogy tuti jó lesz vele bulizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi vele előtte tutira berúgunk otthon nála, ő a pöttyös utcánál lakik, ami kb 2 megálló a népligettől, szóval ott hangolunk a bulira, és készültség és részegségi szintünktől függő időpontban fogunk átmenni a buliba. én nem akartam ugyan ilyen korán odaérni, de a kedvetekért akkor nem várunk 10-11ig, mert látni akarom ám a szépséges és imádott pofázmányotokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hanem akkor igyekszünk mihamarabb odamenni. ne várjatok ránk, menjetek be, mert nem tudom megmondani előre hogy mikor érünk oda. ha ez így oké. most mondanám hogy gyertek ti is oda a pöttyöshöz inni, de mivel ilyen kraftos a közlekedés nektek, meg gondolom nem akartok nagyon vonaljegyezgetni, így ezért nem írtam ezt. de az ajánlat azért áll, tehát ha nem gond nektek a közlekedés meg a módosítása a terveknek, akkor gyertek, hozott szeszből betintázunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 3 ami fontos, Vica is jön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 4 ami a legfontosabb: TI is jöttök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaaaj de jó lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) várom már. megírtam mindent vagy van még valami amit ki kell ókumlálnom? a dvd érkezése meg tök jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár tuti nem fogom sajna megvenni. de azért klassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 23. - 18:26:32
Létrehozva:
|
|
|
Még egy kis DTS! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A DTS, vagyis Digital Theatre System ugyanazt az 5.1-es hangszóró konfigurációt használja, mint a Dolby Digital, viszont háromszor nagyobb területet igényel a tárolása, ezáltal a minősége is sokkal jobb. Sajnos azonban a filmiparban egyelőre langyos fogadtatásra talált a DTS, ugyanis a legtöbb filmben felesleges az alkalmazása: minőségi fölénye minimális (alig észrevehető) a moziban. Nem szabad azonban eltemetni a DTS-t, hiszen profi többcsatornás hangrögzítésre (pl. koncertfelvétel) a Dolby Digital általában alkalmatlan, ilyenkor a DTS fölénye erőteljesen jelentkezik. |
|
|
|
2010.09. 23. - 18:28:21
Létrehozva:
|
|
|
Azta, mennyi hsz lett ma itt... alig tudtam felnézni.
Na, az orromból ömlik a cucc, tisztul a búrám, csak ne lenne hőemelkedésem és már köhögök is. Frankó!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig akarok menni, megyek is, és majd ha már fel kell mosni odabenn, akkor jövök majd haza. Szeretnék tortázni. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) És bulizni, meg látni benneteket!!! Hahh, ma egész délután csavaroztam és szögeltem. Mondtam már, hogy imádok szögelni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fúrni mégjobban, de ma nem kaptuk elő a Hiltit, majd holnap. Csak berajzoltuk a csempére, hogy hová kell fúrni a lukakat XD Jó sokat kell, apum fogta a fejét XD Panelba fúrni, fincsi... de a Hilti megoldja, érzem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Összeszereltuk a fiókos szekrényemet és az íróasztalom félig, meg anyuéknál már áll a szekrény és az ágy, nálam is, úgyhogy haladunk. Csak ne lennék ilyen fostalicskául, akkor még élvezném is. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Niki, nagy Girl power neked!!! Edó, na, jó hogy eljutottál dokihoz, én nem megyek táppénzre, azt sem tudom nekem iss hol van a körzeti orvos... ráadásul a táppénz nagyon kevés, és a zsebes mani sem jár akkor, szóval most nem lehet. És azért már legalább nem szörcsög az orrom... nem mellesleg össze lehetne engem kötni Angyalommal, már ő is fostalicskán volt egész héten, de ma... nem ismertem meg a hangját a telefonban. Köhögött meg tüsszögött, borzasztóan van... Szépen kezd mindenki lebetegedni a cégnél, ma már volt 6-7 táppénzesünk. |
|
|
|
2010.09. 23. - 18:33:23
Létrehozva:
|
|
|
hát ha minden igaz, egy kis pénz fog majd házhoz állni innen-onnan nekem addigra, szóval abból veszem majd a super deluxe verziót (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) támogatom kicsit a fiúkákat, hogy legyen pénz új zoknikra! XDDDDD
hát szerintem ha mi egyszer végre odaérünk a Diesel-hez, akkor nem hiszem, hogy már csalinkázni fogunk onnan - legalábbis részemről, de azért köszi a meghívást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor igyekezzetek majd odaérni! szerintem mielőtt bemegyünk, úgyis felhív téged vki, hogy jösztök-e vagy menjünk-e be nélkületek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) juhhhúúú akkor sokan leszünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remekkkk!!!!!!!!!! már én is várom!!! addig még két uncsi órát kell végigszenvednem holnap meg egy fél országot átszelő vonatutat, de másnap PARTYYYYYYYY!!!! jujujujjujujujjj, nagyon ki kell magam bulizni! lesz mit kiadni magamból!!!!!!!!!! Angie: az jó ha már köhögsz, nem? legalábbis nálam az már azt jelenti, hogy a takonykorszaknak vége és már csak a köhögésnek kell kimennie belőlem. nem tom nálad is így műxik? hajrá, hajrá a lakással! süni: na ez a DTS leírás sokkal emberibb volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval akkor koncertfelvételekhez optimális ha azt nyomod be, értem! juhhhéé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen, azt már észrevettem, hogy ha DTS-sel nézek koncit, akkor hangosabb és tisztább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) éljenek a nők, mint technikai zsenik! XD |
|
|
|
2010.09. 23. - 18:38:56
Létrehozva:
|
|
|
Igen,szerintem is! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ezt lehet még a Trixx is megérti!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem tegnap csak kamuzott!!heheheheeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindig így hallgatom(nézem)a dvd-ket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csak kár,hogy olyan kevés van ami tudja ezt is! |
|
|
|
2010.09. 23. - 19:45:00
Létrehozva:
|
|
|
Mekkora sereg buli lesz már ez!
Usi, nálam az a baj a köhögéssel hogy nagyon nehezen múlik el, és nem tudok tőle aludni, de majd mindjárt veszek be köhögéscsillapítót és akkor remélem fogok tudni szunyálni. Kül. nálam is így működik, mármint előbb takony, aztán köhögés, ami rosszabb (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sünikém sajna a DTS igazából csak házimozin tud érvényesülni, tv-n nem igazán. De tényleg az szól a legjobban, meg ugye most már a Bluray, szebb képpel, jobb hanggal, és hozzá egy LED tv... bilibe lóg a kezem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én sem megyek Diesel előtt sehová, örülök ha élni fogok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |