![]() ![]() |
2010.09. 24. - 18:29:49
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ez a beszéd! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na most már tudok majd én is aludni, elfáradtam eléggé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szép álmokat! (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs700.snc4/62041_156911084337808_100000567521816_428980_925252_n.jpg) Óóó!!!! Usi, hehehe!!! Reggel nagyon röhögtem a krémes hozzászólásodon. Alig tudtam elaludni utána, mert felélénkített a nevetés... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 24. - 18:58:04
Létrehozva:
|
|
|
Usi, csak ne légy beteg, a torokfájás belefér (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És de jók ezek a hátterek, Devo Dave fekete fehér képe kifejezetten tetszik, sőt, wow! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 24. - 19:08:49
Létrehozva:
|
|
|
nem leszek az már holnapig, szerintem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és Edó mondta előbb, hogy már ő is jól van, úgyhogy jön holnap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
most is nyomatom azért a teát a biztonság kedvéért egy kis SOFAD-dal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 24. - 19:31:38
Létrehozva:
|
|
|
Na bocsesz, csak közben konyhában is vagyok...
Ja a borító: végülis már tetszik. Na jó tudjátok én szemellenzős vagyok, a Violator rózsán túl nem látok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A színei amúgy bejönnek, csak mit tudom én...ez a Sotu vonal nem jön annyira be dizájnilag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 24. - 19:35:05
Létrehozva:
|
|
|
nekem tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a Milan borítója is tetszett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd meglássuk belül milyen lesz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.09. 24. - 19:46:25
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem chokito-s.
Ronda és finom. Nem!!! Nem is ronda tényleg.... Tetszik eskü!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Színeket bírom nagyon... Gyerekek!!! Ááá!!!! Tudjátok mit hallgatok?! Szandit!!!!!! Itt koncert van!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kertvárosi vigasságok, vagy mi a tököm, és egész nap programok most meg Szandi nyomja... Várjunk csak most énekli hogy szerelmes szívek, a párnán díszek... |
|
|
|
2010.09. 24. - 19:51:57
Létrehozva:
|
|
|
Ez jó hír, puszilom Edót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apuval megbeszéltem a kocsit, azzal megyek, és majd akkor ott találkozunk a bejáratnál, az jó?
Nálam is tea + méz + citrom játszik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.09. 24. - 19:53:22
Létrehozva:
|
|
|
Jó bulit csajok tényleg!!!
Hú de mennék én is.... |
|
|
|
2010.09. 24. - 19:55:12
Létrehozva:
|
|
|
Niki, jesszus, hogy tudod ezt elviselni? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A borító nekem sem tetszik annyira... Anton követte el vagy valaki más? Jó bulit csajok tényleg!!! Hú de mennék én is.... Majd felhívunk, hogy halld amit mi hallunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 24. - 20:04:13
Létrehozva:
|
|
|
Hmm, szerintem Anton.
(IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Hahaha, hát ja elég hangos is...egész délután meg most is... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elvagyok itt Szandi közepette. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szandi áramlásban.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.09. 24. - 20:25:20
Létrehozva:
|
|
|
Nincs bajom Antonnal, de itt most elért egy mélypontot nálam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Sotu pálcikás kinézete tetszett, de ez a gyerekpacsmag... ilyet én is tudok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Összedobom photoshoppal XD
Hajrá, Szandi a királynő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 24. - 20:39:20
Létrehozva:
|
|
|
Na most csönd lett.
Szandi!!! Lemegyek aláírást kérni, mindjárt jövök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg múlt éjjel este mikor ettem, bal oldalt hátul megfájdult a fogam, ahogy rágtam, csak rágásra. Reggel is éreztem. Délután hívtam a fogorvost, elmentem azt mondja nem lát semmit hátul főként nem, hanem előtte a szemfogam melletti fog ugyanazon az oldalon alászuvasodott. Na, meg is csinálta betömte újból. Azt mondja, hátul semmit sem lát, valószínű odasugárzik. De ez fura, hát kíváncsi leszek... Mondjuk nem sokat ettem délután óta meglátjuk.... Viszont olyan jó sütit csináltam hogy csuda. Pedig én nem vagyok egy konyhatündér típus, de úgy látszik tehetségem az van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy egyszerű de annál finomabb sütis receptet kaptam munkatársamtól, és nyámi!!!! Na, ha ezt megkóstolja Zotyám ha megjön, hehehe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még ennél is jobban belémszerelmesedik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hihihi!!! Én olyan jól elbeszélgetek itt magammal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg Angie, csinálj te is egy borítót!!! |
|
|
|
2010.09. 24. - 20:49:05
Létrehozva:
|
|
|
A fogfájás sunyi, nekem eddig egyetlen egy fogamat kellett gyökérkezelni, amint a sztoriját elmondtam már többször is itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Behiggyantottam úgy fájt, mert elsőnek rosszul csinálták meg. Úgyhogy vigyázz vele nagyon!
Milyen süti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom a sütit és úgy néz ki, hogy október közepén költözöm, így majd felavatom a sütőt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eddig nem tudtam nagy érvényesülni a konyhában, mert anyám meg nagyanyám folyton beleszóltak abba, mit éppen csináltam és ezt nagyon utáltam, így inkább nem nagyon csináltam semmit, mert nem volt konfliktus, de majd most... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyis majdnem minden hétvégén jönni fog valaki, csomó lakásavatóm lesz XD |
|
|
|
2010.09. 24. - 20:54:34
Létrehozva:
|
|
|
Hát ja, meglátjuk. Nem szórakozok vele, ha még érezni fogom akkor visszamegyek.
De tényleg azt mondta, hogy egy fogam rossz, amit újra kell tömni és azt meg is csinálta. De ahol éreztem a fájdalmat, meg kicsit mintha most is, csak nem erőltetem a bal oldali rágást még, hátul az be van tömve és azt mondta, hogy semmit nem lát. Megütögette a tükörrel, hát nem éreztem különöset... Hát pofon egyszerű kis sütike, de annál fincsibb a tésztája kakaós, rá krém az is csak tojás cukor vaj bla-bla semmi különös és még rá felülre porcukrot és t.fehérjét kemény habbá kell verni. Ennyi röviden tömören. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elküldöm e-mailbe.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 24. - 20:54:54
Létrehozva:
|
|
|
Megyek aludni, holnap mozgalmas napom lesz... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó8 Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 24. - 21:00:06
Létrehozva:
|
|
|
Ja, az jó lesz Angie.
Az ember maga tapasztalja ki... Mondjuk nem vagyok tényleg egy nagyon ügyes, mert a konyha úgy néz ki mint ha bomba robbant volna, mert ha kamerán látnátok, nagyon röhögnétek, hogy ki ez a béna. De a végeredmény mégis mindig szupi. Csak körülményes vagyok. Szóval magam is meglepődtem, mikor azt mondtam, főzés sütés? Kipipálva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na meg a lényeg az igyekezet... Szeretek mindig kipróbálni valamit, akkor is ha soha nem is csináltam, és ügyetlenkedem. Csá! Jó éjt!!! |
|
|
|
2010.09. 24. - 21:06:25
Létrehozva:
|
|
|
Hát ja, meglátjuk. Nem szórakozok vele, ha még érezni fogom akkor visszamegyek. De tényleg azt mondta, hogy egy fogam rossz, amit újra kell tömni és azt meg is csinálta. De ahol éreztem a fájdalmat, meg kicsit mintha most is, csak nem erőltetem a bal oldali rágást még, hátul az be van tömve és azt mondta, hogy semmit nem lát. Megütögette a tükörrel, hát nem éreztem különöset... Hát pofon egyszerű kis sütike, de annál fincsibb a tésztája kakaós, rá krém az is csak tojás cukor vaj bla-bla semmi különös és még rá felülre porcukrot és t.fehérjét kemény habbá kell verni. Ennyi röviden tömören. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elküldöm e-mailbe.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet, hogy meg kellene próbálnod enni, akkor kiderülne hol fáj pontosan mielőtt nagyobb baj lenne. Köszike, várom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, az jó lesz Angie. Az ember maga tapasztalja ki... Mondjuk nem vagyok tényleg egy nagyon ügyes, mert a konyha úgy néz ki mint ha bomba robbant volna, mert ha kamerán látnátok, nagyon röhögnétek, hogy ki ez a béna. De a végeredmény mégis mindig szupi. Csak körülményes vagyok. Szóval magam is meglepődtem, mikor azt mondtam, főzés sütés? Kipipálva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na meg a lényeg az igyekezet... Szeretek mindig kipróbálni valamit, akkor is ha soha nem is csináltam, és ügyetlenkedem. Csá! Jó éjt!!! Engem az idegelt, hogy mindig beleszóltak mindenbe, idegbajt váltottak ki belőlem, egyszerűen nem hagyták, hogy magam csináljam a dolgokat úgy, ahogy én akarom és ahogy nekem tetszik, meg nekem kényelmes. Baromira idegesítettek, mindenki. Egy idő után meguntam és feladtam. Tök mindegy hogy csinálod, ha a végeredmény finom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem. Jó8 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 24. - 21:14:28
Létrehozva:
|
|
|
Ja, mondjuk megértem mert én is voltam így.
Nem szeretem ha beleszólnak bármibe is bárki is... Elküldtem. Bár ide is írhattam volna, rövid mindegy... Hát igen, figyelem most a fogam. Fenébe... Na én is elfáradtam kicsit, megyek. Csáó!!! |
|
|
|
2010.09. 24. - 21:48:56
Létrehozva:
|
|
|
Ááá!!
Találtam egy videjót, csak egy kis tévés haknika, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem mellesleg olasz adón (imádom az olaszt mindenben) de nem is ez a lényeg, hanem itt (is) jaj valahogy nagyon szépséges Dave!!! Ááá!!!!!! És Martin is!!! Áááá!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=ikzYX9KBI4A&feature=fvw Ááá nem bírom, Martin hogy néz!!!! Ááá!!!!!!! |
|
|
|
![]() ![]() |