2400 Oldal V  « < 2217 2218 2219 2220 2221 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.09. 24. - 21:54:50
Létrehozva: #44361

devotee

na kukucs
ez a nap... anyááám
nem tudom mennyire vagytok ebben otthon de mától lehet iPhone-t kapni Magyarországon. és, elsőként nálunk, a T-Mobile-nál. és... én mag ügyfélszolgálaton dolgoztam... baaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkker!!!! ezek az emberek nem normálisak.
10 hívásból 8 tuti iphonet akart, vagy iphone-ról érdeklődött hogy melyik üzletünkben kapható, merthogy akkor hol álljon sorba. sorba állni? egy szaros mobiltelefonért????????????? na tuuuudod ki. és bakker, kész, az a kifejezés, hogy "égnek a vonalak", új értelmet kapott. komolyan, amint kiirányítottam, azonnal csörgött be a hívás, egyik a másik után, szerintem legalább 3-400 emberrel beszéltem 4.5 óra alatt. nagyon durva volt. mintha az életük múlna azon hogy a hazai forgalmazás első napján kezükben legyen a cucc. kokca gyíkok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jaaaajjj a főzés! én imádok főzni is, sütni is. nagyon nagyon szeretek. és jól is megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) múlt hétvégén rákóczi túróst sütöttem pl. istenijó lett. lehet össze is dobok valamit holnapra nektek aztán odaviszem a helyre. meg akkor viszek a Gézának is, a múltkor úgyis palacsintáért sírt a szája facebookon.

jaj, lánykák, remélem, mindenki jól van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem vigyázzatok magatokra tyukocskák, mert láwolok mindenkit.

ma munka után hazaeveztem, kajáltam, pihiztem, aztán meg elmentem a metro-nómba, na, mostmár itt is jártam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) klasszul néznek ki ajegyek, legalább igényesek, nem olyan fisfos mint a pecsa jegyei.
aztán átjött Zsuzsi barátnőm, aki most műkörmösnek tanul, és rajtam gyakorol, úgyhogy megmanikűrözött. körmöt most még nem épített, mert ahhoz be kellett volna mennünk a szalonba, de majd az is lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) alig várom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cicapicsamaxicicalány leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

holnap taliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jaj, és lehet hogy megvan a lakás... most egy nagyon ígéretest találtunk, csaka tulaj csak ímélcímet adott meg, telszámot nem, úgyhogy várjuk nagyon hogy visszajelezzen. szuper helyen, szuper lakás. pont amilyet akarunk, erkély is van, meg kád is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg kétszobás is, és klassz nagy a konyha, az fontos, mert főzünk sokat. jah, és a lakás PANORÁMÁS. besszarás.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 24. - 23:02:50
Létrehozva: #44362

devotee

Niki: hehe, anyám kiskoromban arra a Szandi számra keltett... gondolhatod hogy "szerettem"...

Loli: hát, gondolom aki megteheti vagy már rég fájt iPhone-ra a foga, az most lecsapott. én még megvagyok egy darabig a Nokiámmal, bár jövőre le akarom cserélni. de nekem pl. nem lényeg, hogy legyen rajta net. úgyis max. a mailjeimet nézném meg. ezen is lenne, de mikor megvettük, letiltattuk apuén meg az enyémen is mert drága volt még akkoriban nagyon.

na remélem meglesz végre az a lakás!!!

és MA tali!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hú de szét fogjuk csapni magunkat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóval már tervezgettünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

addig még megengedett egy kis Pendulum-os meg Prodigy-s kilengés XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 25. - 07:34:09
Létrehozva: #44363

devotee

REggelt!

Na.. még most egy kis meló, egy menyasszony, és egy kis slepp.. aztán délután én is alszom egy nagyot... és este máris indulok hozzátok! Hát lehet, mégis vonattal megyek... sőt, az már biztos, h vonattal megyek, mert barátnőmék már nagyon korán feljönnek... én még akkor nem érek rá.. De aztán lehet, h Szilvi barátnőmmel érkezem, kicsit lejön ő is velem, mert ő pesti, két gyerek édesanyja... és lehet ráférne egy nagy beszélgetés. ha mégsem vele megyek, akkor vagy csörgök angie-nek.. bár nem hiszem, mert a keletiből gyorsan oda találok.. szerintem.. Zsófi elmondta, h a népligetnél kell leszállnom a metróról.. mindegy.. oda fogok találni szerintem. Ha mégsem, akkor hívom Angie-t.. ha már nagyon eltévedtem, h mentsen meg.. Szóval ha sziszimmel megyek, akkor viszont egy kicsit hanyagolni foglak titeket, mert annyira ritkán tudunk ilyet csinálni... bocsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj.. jó lesz az este.. még elugrom fodrihoz.. este.. korán.. és már mehetünk is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki! Ezen a tubusos vidin h állnak a nézők.. tök jó nézni, ahogy visszafogottan tombolnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És Dave-nek is mennyire tetszik.. h mosolyog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaaaa... ügyes vagy, h sütsz... na azt nem tudok.... szerintem, mert nem szeretem az édességet.. csak brownie-t tudok csinálni.. meg muffint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg virslis croissant.. meg bármilyen croissant.. meg gyümölcs tortát.. tortákat sok félét... ilyen süti dolgokban vagyok elmaradva!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2010.09. 25. - 08:01:19
Létrehozva: #44364

Violator

Szépjóreggelt a Seregletnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudom, hogy miért reggel 8-kor kell nyomáspróbát tartani szombaton?! Pedig még úgy alvadtam volna!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Este RE! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pusszantás
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 25. - 08:50:00
Létrehozva: #44365

devotee

nem biztos hogy tudok menni este.
anyum az előbb sírva jött be, hogy meghalt a nagyapám.
valami áramütés érte. nem tudok részleteket még.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 25. - 09:30:32
Létrehozva: #44366

devotee

jaj, Usi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
nagyon sajnálom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.09. 25. - 09:32:01
Létrehozva: #44367

devotee

Uhhhhh (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Usika.....részvétem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Áram?????!!!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 25. - 09:50:46
Létrehozva: #44368

devotee

köszi szépen.
nem tudom még hogy mi volt, apu fenn van mamával. csak anyu rontott be, hogy meghalt áramütéstől. a legszarabb az egészben, hogy ilyen hülye baleset miatt. tudjátok, sokat hordtuk az utóbbi időben kórházakba kivizsgálásokra meg ilyenek és semmi baja nem volt. erre puff. mindig közbejön valami. most nagyon egyetértek a Blasphemous Rumours azon sorával, hogy Istennek beteges a humora... (Ha van egyáltalán Isten.)
jelenleg a dermedt fázisban vagyok. egyet már bőgtem, de most csak üres vagyok.

faszomba, hogy pont most kell ilyennek történnie. úgy tűnik nem véletlen voltam már két napja depressziós...

sajnálom drágáim, de mamának meg apunak szüksége lesz ránk, úgyhogy bármennyire is fáj és utálom, de le kell mondanom az estét. pedig most aztán extrán kellett volna feszültséglevezetésnek. most ezt nagyon utálom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 25. - 10:03:08
Létrehozva: #44369

devotee

jaj, szivike
most ne ezen kattogj hogy le kell mondanod a bulit, nyilván megértjük. maradj a családdal, szükség lesz egymásra. már amennyire van értelme, bátorítás megy azért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 25. - 10:06:25
Létrehozva: #44370

devotee

csak tudod Lola, lehet hogy marha önzőn fog hangzani, de most aztán pláne szükségem lenne kiadni a feszültséget. de hát ezt nem hiszem, hogy megtehetem a családdal. mindenesetre szerintem be fogok rúgni ma, ha lesz rá alkalmam.
és dübörög tovább a Blasphemour rumours...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 25. - 10:07:35
Létrehozva: #44371

devotee

Sajnálom Zsófi! Sajnálom nagyon.. micsoda egy értelmetlen ez valóban... mondjuk minden halál az... de ez.. hát.... isten is mondjon le.. ha van.. mondjuk számomra nincs... úgyhogy szarok rá!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 25. - 10:37:42
Létrehozva: #44372

devotee

hát, Zsó, megértelek. meglátod még otthon úgyis, de ha nem nagy gond otthon, gyere el, és bebaszunk. egyszer történt egy borzalmas haláleset a családunkban, amikor őt temettük, én is elmentem este kocsmázni mert bizony nagyon szükség volt rá, úgyhogy teljesen megérteném ha mégis eljönnél. gondolod hogy anyudék nem értenék meg?
borzalmas és tényleg érthetetlen ami történt, részvétem neked.

na, amúgy a Mónit Szegedről, 9re hívtam a népligeti metróhoz, úgyhogy addigra ott leszek barátaimmal.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 25. - 10:49:55
Létrehozva: #44373

devotee

még meglátom hogy s mint lesz. Edóval is telóztunk. szólok neki, ha tudok jönni. NAGYON szeretnék, mert NAGYON kellene, de még nem tudom szüleim meg nagyanyám megértenék-e. Elég maradi felfogásúak. Ha nem, akkor iszok rátok vagy mamáéknál, vagy itthon.
Nagyon remélem, hogy tudok menni. De lehet last mintute lesz belőle, ha igen. Mindenesetre próbálok majd Edónak jelezni, hogy mi van, ha már többet tudunk. Mindjárt zárja a boltot anyu. Aztán szerintem felmegyünk mamához. Majd jelentkezem ezzel kapcsolatban, hogy mire jutottunk.
Én NAGYON szeretnék menni veletek bebaszni és kitáncolni a feszültséget!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 25. - 10:59:43
Létrehozva: #44374

devotee

oké, csaj
meglátod, aztán szólsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én örülnék ha tudnál jönni, főleg ha könnyítene neked ezen az egészen. mondanánk egy nagy közös basszameget.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 25. - 11:10:24
Létrehozva: #44375

devotee

az igazán jól esne!
ha Angie addig nem fut be, mondjátok meg neki, hogy vigye az én jegyemet is biztonság kedvéért.
lehet nem fogom bírni és fogom magam és bemegyek. szarok bele. de ez még kiderül.
köszi, nagyon drágák vagytok mind!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 25. - 11:34:00
Létrehozva: #44376

devotee

szépen kifejtettem anyumnak, h erre nekem miért is lenne szükségem, h én így adnám ki magamból a dolgot. ő megérti, mamának meg nem kell tudni róla. ha később is érnék oda, legalább ott lennék veletek. de ezt még csak itthon beszéltük az előbb. szerintem nem soká felsétálunk és majd meglátom mi a helyzet ott. mindenképp szólok, h igen vagy nem, de egyelőre nem nulla az esély rá...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.09. 25. - 12:48:54
Létrehozva: #44377

devotee

drága usika:(( nagyon szomorú, amit írsz drágaság.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( együtt tudok veled érezni, mert anyai nagyapám váratlanul halt meg éppen az egyik ismerősénél volt és jött volna haza mamámhoz mikor a kerékpárra esett és meghalt magas vérnyomás, agyvérzés agytrombózis nagyon közel állt hozzám mai napig fáj a hiánya (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 25. - 13:22:48
Létrehozva: #44378

devotee

sajnálom jantar!

viszont most már tuti megyek este. apu is megértette, hogy nekem szükségem van erre.
na most megyünk fel mamáékhoz. majd akkor többet fogok tudni.
köszi a támogatást mindenkitől!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.09. 25. - 13:31:43
Létrehozva: #44379

devotee

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Jaj szegény Usika, sajnálom nagyon részvétem.
Értelek, én is mindig ezt szoktam mondani, de ez nem Isten műve, hanem a sátáné.
Ő az aki kórházban volt nemrég?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2010.09. 25. - 14:28:08
Létrehozva: #44380

Violator

Sziasztok!
Usi, most olvasom csak, hogy mi történt! Nagyon sajnálom és részvétem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2217 2218 2219 2220 2221 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
176 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (176 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: