![]() ![]() |
2010.09. 25. - 15:46:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sziasztok!
köszi Niki és Léna! Niki: igen, ő az a papám. a másik kb. 3 éve halt meg hasnyálmirigy rákban - őt szerettem kevésbé. na közben voltunk fenn. apum öccse marad a mamával meg apu is felmegy még. Léna: azért áll a fél 9-es tali, oks? szóval megyek mindenképp este! anyuék megértették. |
|
|
|
2010.09. 25. - 15:59:59
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
OK (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 25. - 16:12:48
Létrehozva:
|
|
|
jesz, akkor ott tali (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 25. - 16:23:23
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Usi sajnálom ami történt a papáddal és őszinte részvétem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.09. 25. - 16:32:35
Létrehozva:
|
|
|
köszönöm vica neked is! édes tőled!
Angie ugye tudja, hogy hozza a jegyem? na mindjárt felhívom. |
|
|
|
2010.09. 25. - 16:44:07
Létrehozva:
|
|
|
Azért jó bulit csajok.
|
|
|
|
2010.09. 25. - 17:11:23
Létrehozva:
|
|
|
jólvan Usim, örülök hogy tudsz jönni, kitombolod az ideget.
nekem még most van a festék a hajamon, meg megyünk Jude barátnőmért, és kb f10kor fogunk tudni átmenni a dieselbe. menjetek be majd, és ott talizunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 25. - 17:29:48
Létrehozva:
|
|
|
okés loli, vettem az adást. én mindjárt indulok vonathoz. akkor ott talizunk!
|
|
|
|
2010.09. 25. - 17:40:36
Létrehozva:
|
|
|
na én elindultam. sok puszi mindenkinek!
|
|
|
|
2010.09. 25. - 18:47:18
Létrehozva:
|
|
|
Halihó,
Usi, részvétem a papád miatt. Jó hogy felhívtál, ma egész nap nem gépeztem. Ultra tréül érzem magam, a tüdőm fura hangokat hallat, köhögök és folyamatosan hőemelkedésem van, de azért elmegyek, majd tánci egy kicsit és hazajövök. Ma egész nap szereltem, gyerekek, szó szerint nem érzem a jobb csuklóm, holnapra pedig még szükségem lenne rá, össze kell rakni a kanapét, és még fúrni is kell. Léna, nálunk is ma helyezték nyomás alá a fűtésrendszer, most van a beüzemelés, éjfélig... anyámék ott dekkolnak, mert addig még bármi lehet, és ha akkor kezd el ereszteni a radiátor mikor nem vagyunk ott, akkor elázhat minden, úgyhogy az őseim ott vannak és még szerelnek egy-két dolgot, amíg lehet zajongani. Gőzölök egyet, aztán felöltözöm és indulok, hogy fél 9-re odaérjek. |
|
|
|
2010.09. 26. - 07:51:33
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt,
huh, jó buli volt. Maradtam volna még, de nem vagyok jól... most is hőemelkedésem van, vagyis az most már folyamatosan és ez zavar. Mindjárt indulunk szerelni, kicsit kezdem unni, de tudom, hogy a vége jó lesz és ezért megéri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Léna, nagyon eláztál míg hazaértél? Úsztunk rendesen a körúton Ödönkével (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most hajóvá is változott, multifunkcionális autó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de jól esett a süti éjfélkor, az a túrótorta fincsire sikerült és a csokis is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolának meg abszolút jól sikerült a szülinapja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most is boldog szülinapot! |
|
|
|
2010.09. 26. - 11:49:20
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
Loli: még egyszer boldog szülinapot!!! Angie: jaj igen, az a csokis torta nagyon fini volt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jó volt a buli csak Elődnek nem kellett volna átadni a DJ pultot arra a fél órára. De utána már jó számok jöttek. Igazság szerint én a Dr. Beat-et is kihagytam volna, a cigizős részben azt vártuk hogy vége legyen már és Mode jöjjön (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie, volt az A-hától a Take on me klippel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gondoltunk rád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) huh egyébként hatalmasat tomboltam, csomó feszültségtől megszabadultam. jó volt nagyon! köszi csajok!!! |
|
|
|
2010.09. 26. - 11:58:28
Létrehozva:
|
|
|
köszönök szépen mindent mindenkinek, csajok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
tényleg hihetetlenül sikerült szülinap volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ekkora banzájt a kedvemért, az a sok torta, meg a nóta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : XDDDDDDDD na, de viccen kívül tényleg tök poén volt hogy pont a klubszülinapon volt az enyém is, vigyorogtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a buli is jó volt, Edóóóóóó, a sztár! mindenki téged akart, anya! hallod, az a faszikám, aki olyan szemtelen volt, abban a barnás-pirosas pólóban, na, az volt az a vicces, aki a múltkor pecsában azzal a rettenetesrossz szöveggel próbálkozott "mi van a táskádban, mágnes? magadhoz vonzottál" XDDDD jajj, nagyon jó volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ki is készítettem egyet, bár nem azt, akit akartam, de hát ha az pont nem jött (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ez van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angiem, nem tetszik ez nekem, hogy ilyen sokáig tart ez a betegség nálad, meg hogy nem javulsz. nem kellene orvoshoz elnézni? hát meg főként táppénzre elmenni kicsit, vagy 2-3 napra, kifeküdni ezt a retket. kérdezd meg a melóban, hogy hova kell menned, gondolom van ilyen üzemorvosotok vagy hogyhívják. ha a körzetidet nem is tudnád esetleg. nekem gyógyulgassál, nehogy valami komolyabb alakuljon ki a dologból. és: tegnap a wrongra nyomtunk egy Angie-s, padlószétcsapkodós táncot Usival. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, reggelizek már. na igen, Usi, erre én is gondoltam, csak nem akartam már fanyalogni, hogy a zenei felhozatal azért annyira nem győzött meg. csomó dalismétlés volt, nagyon nagyon sok, ugyanakkor meg nem ment egy csomó minden. naigen, a dr beat meg inkább egy szintipop kabaréra hasonlított... mondjuk erre számítottam, tudtam hogy ők rettenetesek. na meg az a techno-blokk előddel sem volt egy remek választás. nembaj, azért jó volt. bakker, kellene már egy cipő, ami szép is, csajos is, és nem ismerem meg benne minden alkalommal a fájdalom új vetületeit. XD |
|
|
|
2010.09. 26. - 12:03:30
Létrehozva:
|
|
|
jaj tényleg! a Wrongnál is rád gondoltunk Lolával miközben csapkodtuk a padlót! XD
a Take on me-nál meg Edóval nyomtuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) juj nagyon betintáztam! de marha jól esett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és csomó tök rendes emberke volt lenn! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Loli, emlékszel arra a pasira, aki mindig megpörgetett minket? XD az is tök aranyos volt, meg Zoli is a zöld Dave-es mezben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó meg természetesen megint jól nyomta. a kis kapós! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na minden egyes sorral egyetértek, amit a zenéről írtál! Dr. Beat-re meg Elődre nem is mentem be, csak miután Emese vagy vmelyik csaj beszólt Elődnek, hogy nyomjon már olyat, amit ismerünk és DM XDDD akkor mondta, hogy jó, berakja akkor a Question of time-ot. (a kövi tényleg az volt, bár az is kicsit asszem mixelt volt) |
|
|
|
2010.09. 26. - 12:34:12
Létrehozva:
|
|
|
óóóó, helló, Déjviiiiiiiiii!!!! gyeeeeere, dobj össze egy szülinapi reggelit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy inkább dobjuk össze amink van XDDDD
ja igen Usi, aranyos pasik voltak lenn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igen, a bácsika ((IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) aki mindig táncoltatott minden csajt, aki vevő volt rá, az tényleg cuki volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) éééééés akkor az a zöldmezes meg Zoli XD oké, megjegyzem XDDDD még lebaszott hogy nem jelöltem vissza iwiwen. embeeer, még csak a neved sem tudom, plusz sosem járok iwiwre, ő meg levadászott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, Vica rokonát meg alaposan kikészítettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na várjunk csak, most nem is tudom hogy rokona-e végül vagy csak haver. na mindegy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, a Take on me alatt én épp őt gyíkótam XDDD |
|
|
|
![]() ![]() |