![]() ![]() |
2010.09. 26. - 14:10:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
úúúú
mennyi kép! és milyen jók! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) láááááááw Déjv ahha, a Gábor nevű fiú... hát, mondjuk úgy, ő kattant rám, én meg hagytam. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na azért nem nagyon,c sak picit hagytam, aztán Vica hazavitt minket kocsival, és egész úton oltottam, én elöl, ő hátul ült, szívattam agyba főbe XDDD mostan reggeli utáni szotyizós x-faktor nézést foganatosítottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 26. - 14:27:33
Létrehozva:
|
|
|
no én meg azt hiszem, miután FB-re felpakolok jó párat ezekből a képekből, megnézem mi van a tévében, ha semmi értelmes, akkor asszem egy kis Milan-t fogok nézni bebábozódva az ágyban. úgyis rég láttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 26. - 15:03:21
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok Csajszikáim! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszönöm a tegnapi bulit, nagyon jó volt veletek lenni, de a zene engem se győzött meg... Nem ezek számok a legjobbak a klasszikusok közül (sztem)... bevallom őszintén k..va rég nem is hallgattam őket, de nem is hiányzik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgyhogy ilyen "classic night"-ot nem szeretnék többet nyah evvan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deeeeee azért nagyon jól éreztem magam!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 26. - 15:38:06
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Lola itt is boldog születésnapot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi hűűűűűű mennyi nyammi kép.Volt amit még nem láttam.Azokat elmentettem.Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 26. - 15:43:03
Létrehozva:
|
|
|
Léna: jaja, én is rég hallgattam a régieket, de azért mi nyomtuk ezekre is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
örülök, hogy jöttél és veled is tudtunk kicsit tombolni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vica: szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök, h voltak újak neked is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (nekem is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.09. 26. - 17:15:32
Létrehozva:
|
|
|
fent vannak a 101 honlapján a tegnapi buliképek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.101klub.hu/20100925k.html |
|
|
|
2010.09. 26. - 17:27:44
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Röpke harmadik próbálkozásra be is tudtam jelentkezni, (addig tartott kikalkulálni, hogy vajh mivel is regisztráltam) most kiderül, ezt sikerül-e megírnom! Bár a zene itt-ott tényleg hagyott némi kívánnivalót maga után, de azért én is nagyon jól éreztem magam. Léna, talán korán feladtad, mert a vége felé úgy emlékszem, már jobb volt, bár az is lehet, hogy elég hangulatjavítót vettem magamhoz, de azért szerintem mindenre emlékszem. Csak a vonaton aludtam kb. másfél órát, de én még pörgök. Ha lehetne, most azonnal visszamennék. Gondolom, holnap leszek teljesen kész. Usi, gondoltam rád, mert ahogy leszálltam a vonatról, kezdtem egy kis DM-et hallgatni, és egyből a Useless volt. Egyébként én tudom, hogy mi történt a derekaddal! Mikor mentünk haza, a metró előtt ettél hot-dogot, és ott a kajáldánál verted be a derekadat a korlátba! Annyira örülök én is, hogy újra találkozhattam Veletek, meg hogy egyáltalán megismertetek még! |
|
|
|
2010.09. 26. - 17:35:32
Létrehozva:
|
|
|
szijjja Szuzi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hát hogyne ismertünk volna meg?!?!?! ne beszélj csacsiságokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajjjj tényleg, most már emlékszem a derékbeverésre! XDDD huhhh ott már nagyon szét voltam csúszva a hot-dogosnál XD ja hát neked jó ebből a szempontból mert a 2 és fél órás út Szegedre elegendő időt ad alvásra. nekem a 3/4 órás nem XD el is aludtam a vonaton és kettő megállóval tovább mentem, úgyhogy Zebegényben át kellett szállnom a visszafele jövőre XDDDDD áááá nem voltam szétcsúszva XD jaja, miután Léna meg Angie lelépett, volt jó része a bulinak. akkor kezdtek normálisabb számokat adni - nekem legalábbis úgy rémlik XDDDD |
|
|
|
2010.09. 26. - 18:09:33
Létrehozva:
|
|
|
Usi:nem rajtad lepődtem meg, hogy megismertél, meg én általában azt szoktam hinni, hogy nem emlékeznek rá. De mindegy, jó volt nagyon! Ha lehetőségem lesz rá, fogok még menni, meg megpróbálom itt is felvenni a fonalat. Olvasni elég sokat olvastam itt, de azért nagyon sokról lemaradtam.
Mondtam én neked, hogy szólj, ha valami nem tiszta, majd elmesélem! Én még most is röhögök rajta, ha eszembe jut, hogy mit műveltünk a metrónál! Nem kicsit volt tőlünk hangos a megálló. Remélem azért Edó is szerencsésen hazaért. Nekem hiába volt hosszú az út, annyira élénk voltam, hogy csak néztem kifele az ablakon, már világosodott, végignéztem az összes pesti megállót, de mikor már Vecsés, Üllő, Monor is megvolt, akkor már nagyon gyanús volt, hogy túl sok idő eltelt. Ja, és nem is meséltem, hogy micsoda kényeztetésben volt részem! Egyetlen Intercity kocsi volt a vonaton, az is első osztály. Hát én olyanon még nem voltam! Sokkal nagyobb ülések, azok is hátrahajthatók, szóval minden adott lett volna egy jó kis alváshoz. Köszönetem a MÁV-nak. Ezért a cseréért legközelebb sem haragszom! |
|
|
|
2010.09. 26. - 18:26:08
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Csirkék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Látom mindenki életben van, reggel viszonylag korán keltem, mentem megint szerelni. Gyerekek, a jövő héten kompletten kész lesz a lakás (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hétfőn jön a hűtő, mosógép és ennyi, minden megvan. Még majd TV előfizetést kell intéznem... ÉS! Ma összeraktam a szupcsi kanapém, olyan kényelmes, wáááá, majdnem el is aludtam rajta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon fáradt vagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Léna, képzeld, a beüzemelést még ma is csinálták, egész éjjel, és ma délután lett kész. Négyszer kellett leengedni és feltölteni a rendszert. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Lola, neked akkor ez volt életed legemlékezetesebb születésnapja? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó, nekem még soha nem csináltak meglepi bulit, biztos nagyon megható volt a tüzijátékos torta meg a sok barát. Jajj, a srác, az Évi barátnőd unokatesója, úgyhogy rokona XD Pecsában is velünk nyomta az előszilveszteren, de akkor éjfélkor le kellett lépnie úgy emlékszem. Usi, kösz, hogy ennyit gondoltatok rám a Wrongnál és az A-ha számoknál, aranyosak vagytok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Azt hiszem negyed 2 lehetett mikor hazaértem, utána még köhögtem egy darabig és úgy aludtam el. Elődöt nem szeretem már régóta, de nem a rendőrös affér miatt, Dr. Beat meg nem érdekelt, a süti ellenben isteni finom volt XD Suzynak is nagyon örültem, hogy el tudott jönni! Jajj, és a kép rólunk is jó lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jók ezek a képek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |