![]() ![]() |
2010.09. 26. - 18:34:05
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jajj, és nem tehetek róla, de Zoltán nekem nem szimpatikus srác... engem is bejelölt iwiwen, de nem jelöltem vissza. Vannak emberek, akik már egyből unszimpik. Nem tehetek róla, ez van.
|
|
|
|
2010.09. 26. - 19:27:05
Létrehozva:
|
|
|
Suzi: persze hogy emlékszem rád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy is jó az arcmemóriám. általában a nevekkel vagyok bajban XDDD de az arcmemorym olyan jó szokott lenni, hogy pl. volt egy srác akivel vonaton utaztam egyszer Szegedre és utána hetekkel később láttam az egyetemnél és mindjárt tudtam, hogy honnan ismerős XD ugyanígy vagyok a DM-es ismerősökkel is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rád meg pláne emlékszem, hát a januári konci előtt a szektoroknál keringésnél is pont veled futottam össze XDDD
Angie: naná, hogy gondoltunk rád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajjj de jó! örülök, hogy így alakul a lakás és hamarosan kész!!!!! utána gondolom már csak a kisebb csinosítások lesznek, de azt meg már megoldod úgy is, hogy már ott laksz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) először nekem se volt szimpi a srác, de kellemesen csalódtam benne tegnap is. többször is odajött táncolni meg leültünk dumálni is és vigasztalt meg minden. szóval aranyos volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és tényleg jók a közös képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg Edó is csini Smoggal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj most néztem Nat.Geo-n a berlini tetkós sorozatból egy részt és megint elfogott a vágy, hogy legyen megint egy tetkóm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tegnap is megvillantottam párszor a buliban, hála Edó felsőjének! XD |
|
|
|
2010.09. 26. - 19:36:21
Létrehozva:
|
|
|
Suzy egy jelenség (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Édi, ahogy pörög, és olvastam hogy most is reggelig nyomta! Suzy, még jó, hogy nem tudtál aludni, visszafelé Szombathelyről emlékszem, hogy csak én nem aludtam a buszon, amúgy mindenki... napszemcsiben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi, Zoli velem is beszélgetett még Szombathelyen, hát azóta is próbálkozott párszor, de nem jött össze a duma, nem szimpi. Azért jó, hogy neked segített tegnap, és az is jó, hogy kiadtad a feszkót, láttam a Walking nagyon megviselt. Hát lassan már tényleg csak a jó méretű ágyak fognak hiányozni, meg a képek a falakról, és néhány polc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma levezetéskén az új kanapéra huppantunk le anyuval és rendbetettük a függönyöket, majd felszereltük. Nagyon szépek. Levélmintásak, majd meglátjátok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most hétvégén hazamegyek, összepakolom a dolgaim, amik kellenek (könyvek, cd-k, dvd-k, ruhák, telepítőszoftverek, hivatalos papírok) és majd felhozzák apuék mikor legközelebb jönnek. Ma berendeztem a konyhát is, nagyon szupcsi lett XD |
|
|
|
2010.09. 26. - 19:44:12
Létrehozva:
|
|
|
anyu sunyin lefotózott, amikor kinyúltam a kanapén XD
(IMG:http://img693.imageshack.us/img693/9656/img0649resize.jpg) |
|
|
|
2010.09. 26. - 19:57:01
Létrehozva:
|
|
|
jujj de jó színek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és cuki kép!!! nagyon kivi leszek a lakásra!!!
ja hát igen, a Walkingnál tudtam, hogy ez lesz. kicsit pityeregtem Edó vállán, de utána összeszedtem magam és pörögtem tovább még nagyobb gőzerővel. Tényleg nagyon jót tett nekem, hogy végül is elmentem partizni tegnap veletek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 26. - 20:04:55
Létrehozva:
|
|
|
Köszi XD Különösen jó rajtam a csíkos zokni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De amúgy jah, nagyon klasszak lettek a színek, majd meglátjátok mikor kész lesz teljesen. Novemberre már szerintem nagyjából be fogom lakni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Örülök neki, hogy jót tett neked a party, kiadtad magadból. Azt láttam, hogy sírtál Edó vállán és utána kimentetek. |
|
|
|
2010.09. 26. - 20:26:09
Létrehozva:
|
|
|
Jó Estét! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Képzeljétek, Zolim most látta a erkélyről hogy 3 csávó (cigók) próbálgatják a kocsik ajtaját. Le is ment a kocsinkhoz, a biztonság kedvéért. Az beszéltük ha arra leszenek a tolvajok, kihívja a zsarukat. Huh kivi vagyok. |
|
|
|
2010.09. 26. - 21:05:43
Létrehozva:
|
|
|
... a házunk előtt talizott az uram a polgárőrökket, még itt voltak a tolvajok, rájuk küldte őket. A rohadékok minden autót bepróbáltak.. Remélem tetten érték és jól bekasznizzák őket.
Közben most olvastam csak... Usi nagyon sajnálom a papádat, ez nagyon szomorú, részvétem Drága. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jó éjt! |
|
|
|
2010.09. 26. - 21:21:26
Létrehozva:
|
|
|
köszi Trixxi! huhhh hát ez durva! köcsögök!!! remélem én is hogy elkapják őket! a szemetek!
Angie: jaja, kimentem cigizni a bárpulthoz és Suzi is társult hozzám, míg Edó kábította a srácokat XD na lassan én is megyek, mert az a 2 és fél óra alvás nem volt túl sok XD jó volt a House évadnyitó rész!! |
|
|
|
2010.09. 26. - 22:37:57
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Hát én alig aludtam... mondhatni, talán egy órát.. mert a szomszéd felébresztett! fakiba! _( Aztán felmentem anyuékhoz.... csináltuk a laptopom, meg még mindig a rohadt telfonommal szenvendtünk... aztán hazajöttem, és már mentem is a dunaferr-carbonex kézi meccsre valiccsal, meg csirmivel.. eladtunk egy csomó naptárat.. tappancsosat. Mert a carbonexes fiúk vannak lefotózva a kutyusainkkal... mi meg mindig kimehetünk a meccsre, és árulhatjuk a naptárakat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze, ha már ott vagyunk, meg is nézzük.. és mindig a legjobb helyre veszünk jegye! Most meg már aldutam, de felébresztett valami pasi már 5 sms-t írt.. nem tudom, h ki ez... de találkozni akar velem.. nem tud rólam semmit, mert olyankoat kérdezget az sms-ben.. h menhelyen dolgozom? meg, h van -e valakim.. látott a csarnokban, és nagyon tetszem neki.. meg ilyenek.. bolond.. csak azt nem tudom, h honnan tudja a számom.. és Editnek hív. Már felhívott rejtett számon.. illetve csak megcsörgetett.. és vagy 6 sms-t írt nekem.. szerintetek nomrálisak a pasik? Béla.. a pszichopata csak most koccolt... erre megint valaki... hehehehhehe.. és nekem semmi sem jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 27. - 00:15:02
Létrehozva:
|
|
|
Vica, itt is köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixx, király a közbiztonság felétek... wow, Edó, nem gyenge a pasi... pszichopata állat XDDD Angie, klassz a kanapé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jól hladtok akkor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és neeeeem arra a nagydarab kopasz gyerekre kell gondolni, aki valóban a Vica unokabátyja, Andris, hanem volt vele egy alacsonyabb, szintén kopasz srác, a Gábor, aki viszont nem vagyok benne biztos hogy unokatesó, de lehet. van ott annyi rokon mint egen a csillag. XDDD na, gyerekek, nekem ma is volt egy meglepibulim, úgyhogy ma is sírtam egyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) merthogy Edittel csak ma tudtunk szülinapozni, és az volt hogy ha este hazaér a melóból, akkor majd iszogatunk meg ilyenek. na de ma egyik régesrégi barátnőmnek szintén szülinapja a volt, és neki is csináltunk elcseszett meglepibulit, ami azért volt elcseszett mert a srácok kizárták magukat XDDD és meg kellett várnunk míg a csaj saját pótkulcsáért elmentek, és beengedtek minket XDDD na mindegy, azért überállat lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hazajöttünk onnan Laciékkal, hogy felugranak a tegnapi hajfestős cuccokért, és ekkor jött a meglepi, Edit meg Judy már itt vártak, még egy torta, még egy tűzijáték, még egy meglepi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kaptam egy tálas mixert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a tegnapi kötényemhez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, holnap feltolom facebookra a képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most muszáj aludnom pápá |
|
|
|
2010.09. 27. - 05:33:19
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt
Trixx, ez durva azért... mondjuk meséltem, hogy Andi kocsiját is megint el akarták lopni, jó egy hónapja asszem. Csak hát pont észrevette, a tolvaj meg őt, így lelécelt. Azóta az őrzöttben parkol, és sokkal jobban érzi magát. Apum volt céges kocsiját, a fekete Golfot háromszor próbálták meg elvinni, de egyszer sem sikerült. Klassz elektronikus védelem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, nem pihentél túl sokat, de nekem nem hoztál naptárt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) No mindegy, majd legközelebb! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Max. a lakásavatómra XD Lolika, de jó ez az elcseszett szülinapi majdnem meglepi buli, de neked akkor ma megint kijutott a jóból és mennyi ajándékot kaptál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aranyosak a barátaid! A lakás jól halad bizony, de most aztán minden porcikám érzem. Tegnap simán elaludtam itt a noti előtt... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bocsi Usi, hogy aztán már nem válaszoltam, de a gonosz álommanók közbeléptek és megakadályozták. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 27. - 07:13:30
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Először is Lolikának BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁONK! Hatalmas cupp és ölelelés!!!!! (bocsi a késéért, de tegnap nem akartam Usi miatt, olyan furi lett volna) Angie: nagyon szuperül haladtatok a lakással. Nem is gondoltam hogy ilyen gyorsan haladtok majd. Ja és jó lett a lesifotó, szép a kanapéd. Nálam is kb hasonló a nappali színe. Edó bakker nem semmi ez a pasas. A meccsen láthatott meg? De ki adta meg neki a számod? Vagy nyilvános? Na a telómmal még én is szenvedek... egy kicsit... de szerencsére a laptoppal egész jól együttműködik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 27. - 08:31:33
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
Trixxi: nem lett volna fura, ha felköszöntöd Lolit tegnap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) legalábbis nekem nem. Angie: nem baj, örülök, hogy tudtál aludni! Edó: hát látom megint hozod a formád... egy újabb őrült pasas.... hajjaj... héjjj, ez nem ér, hogy csak a Twitteresek kukkanthatnak bele az új DM dvd-be!!! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) http://www.depechemode.com/news.html ja jól van, látom Freestate-re már kikerült a vidi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.freestate.hu/news/comments/ns-d...gnette-8-crowd/ uhm... hát nem látom sok értelmét ennek a kis vidinek. nem mutat sok mindent... A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 27. - 08:32:54 |
|
|
|
2010.09. 27. - 10:13:11
Létrehozva:
|
|
|
na kukucs
ma lolika lóg az iskolából (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudtam aludni éjjel a sok pozitív stressztől meg a tortacukortól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) így inkább csak később keltem fel, lassacskán kaparásszuk össze magunkat Edittel, és megyek délre melózni. pusza |
|
|
|
2010.09. 27. - 10:49:56
Létrehozva:
|
|
|
Jajj.. miért nem értem én az utolsó hozzászólást a freestate-en? nem beszélni magyar?
Jóreggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.09. 27. - 10:57:25
Létrehozva:
|
|
|
A dvd bemutatónál! én sem beszélni magyar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 27. - 12:01:15
Létrehozva:
|
|
|
Edó, én se értem, ha ez megnyugtat XDDD
na megyek készülni vonathoz. cupi nektek, majd Szegedről jelentkezem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 27. - 12:12:04
Létrehozva:
|
|
|
Edó, én se értem, ha ez megnyugtat XDDD na megyek készülni vonathoz. cupi nektek, majd Szegedről jelentkezem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szolnok felé jössz ugye? Majd integetek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, király a közbiztonság felétek... Hááááááát ez pedig a lakótelep jobbik fele...szóval... de úgy látszik még sem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jajj.. miért nem értem én az utolsó hozzászólást a freestate-en? nem beszélni magyar? Jóreggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) he-he na ezt a magyart én sem érteni (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) na kukucs ma lolika lóg az iskolából (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudtam aludni éjjel a sok pozitív stressztől meg a tortacukortól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) így inkább csak később keltem fel, lassacskán kaparásszuk össze magunkat Edittel, és megyek délre melózni. pusza De jó neked, lógol. Én is lógni akarok a melóból. Haza akaor menni. Hiszti-hiszti-hiszti. Unom a banánt!!! Meg ezt a sok rohadt számlát. áááááááááááááááááá monnyon le!!!! |
|
|
|
2010.09. 27. - 13:41:53
Létrehozva:
|
|
|
Tök jó, hogy fenn vagyok a Twitteren is, csak sosem használom XD
Trixx, nyugi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|