2400 Oldal V  « < 2222 2223 2224 2225 2226 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.09. 28. - 06:52:25
Létrehozva: #44461

devotee

Hali!!!

Most nem tudok mindent elolvasgatni, megyek aludni...
Angie jobbulást.
Jó volt a buláj szuper.

Mizújs? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Usi jobban vagy már?

Sünci írtam neked kinn az oldalon nézd meg, hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Buliba "kő" menni?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igyekszem. Na, hát én nem azért nem mentem eddig veletek mert nincs kedvem.
Távolság, munka ami végtelen...nagyon megakadályoz és egyéb dolgok...

Próbálom úgy kérni majd, viszont nem tudom mi lesz most velem, műtét stb...
Na, a lényeg hogy akarok és úgy tervezem hogy megyek, tényleg jó volt tavaly.

Ja Usi kösz a képeket hehehe devo Dave.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.09. 28. - 07:03:01
Létrehozva: #44462

devotee

Most eszembe jutott, vagyis éjjel pár poén, bár nem olyan jók, de azért elmondom. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Még kezdő nővér koromban ugye elég tapasztalatlan voltam, és mindent előírás szerint csináltam, ez eddig oké is.
De (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) volt egy beteg, akinek meg kellett adni az altatóját iksz időben, kivártam, elmentem felébresztettem és mondtam, hogy most akkor vegye be az altatóját.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Utána jöttem rá, hogy ja hiszen aludt már. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Biztos hülyének nézett, hehehe.

Aztán volt egy mamika egy többágyas kórteremben egyedül, nem volt nagy baja, egy napra feküdt be de elég nehezen tudott mozogni, kikelni az ágyból.
Késő este volt már, benéztem hozzá és mondta, hogy kicsit nyissam ki az ablakot. És majd zárjam be később mikor jól kiszellőzött. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én meg elfelejtettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Reggel akarok bemenni, hú mondom mi ez a hidegáramlás... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Benyitok, húúú mondom ez egy jégverem!!!
A mamika állig takarózva, vigyázzban feküdt nem is aludt...
Jaj, mondom miért nem csöngetett. Azt mondta, nem akart zavarni.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe szegény mamika....nem mert szólni, kis csórikám sajnáltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na persze, ez is azért volt, mert nem is volt semmi baja, és a súlyosabb betegekhez jártam inkább, őt csak későn megnéztem, aztán mondtam hogy szóljon ha kell valami.

Ja, tél volt ugye hideg volt eléggé. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 28. - 07:20:10
Létrehozva: #44463

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 27. - 20:06:58) *
Trixxi: hát mi sose érintjük Szolnokot, de azért köszi az integetést XD

Na kb ennyire tudok közlekedni, még azt sem tudom merre járnak a vonatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De a szándék megvolt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.09. 27. - 20:32:09) *
Usikám az lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És lesz VH1-on (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg még 3 fajta MTV és mittomén, sokminden, digitálisan, nagy tv-n, lehet majd élvezkedni!

Jó sörözést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia süni, láttam ám, hogy itt olvasol minket, csak nem írsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt nézem a linkeid. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Holnap reggel megyek orvoshoz, mert ma megint volt hőemelkedésem délután (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

De szuper lesz VH1-od. Digitálisan, meg nagytévén... tudsz élni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Örülök hogy elmész az orvoshoz, ideje volt!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 28. - 07:29:00
Létrehozva: #44464

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.09. 28. - 07:15:56) *
Sziasztok.

De fura három hét meló után itthon lenni. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Beteg a gyerekem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jobbulást neked.

Ó, jobbulást a Minimódernek!
Azért otthon csak jobb .... csak Petra ne lenne beteg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.09. 27. - 23:30:13) *
szülinapi bulihétvége képek
http://www.facebook.com/album.php?aid=2062...mp;l=5552975b42
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie, nagyon várom a színházat!!!! úúúúúúú, kész leszek tőle! a magassarkúdban meg le foglak fotózni

Babásos képek!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Várom majd a fotót Angie-ról magassarkúban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Csötörtökön én is megyek színházba, az Üvegcipőt nézzük. Remélem jó lesz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 28. - 07:47:38
Létrehozva: #44465

devotee

reggelt!

igen köszi, már jobban vagyok. tegnap este kiadtam magamból végre amit kellett.
és elintéztem asszem egy megfázást. fáj a torkom, úgyhogy most forró teát iszogatok a DM-es bögrémből (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

vica: Petrának jobbulást!

Angie: remélem a te gondod is megoldódik ma a dokinál!

Lola: aranyosak a képek FB-n, megnéztem én is őket!

Trixxi: ne aggódj, földrajzból én se vagyok olyan jó XDDD

Niki: jó kis sztorik így utólag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és szívesen a Devo-Dave-eket. A szilvesztert meg majd meglátod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 28. - 07:53:35
Létrehozva: #44466

devotee

annyira jó, hogy megint van DM a gépemen!!!! épp a Sister of night megy mindjárt másodszorra (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs683.snc4/62327_157944347567815_100000567521816_437553_5258880_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs332.ash2/61209_157941817568068_100000567521816_437550_7201582_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs683.snc4/62320_157420814286835_100000567521816_433786_6303728_n.jpg)

tyűűűha de jó rajz!!!

(IMG:http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2010/270/f/1/depeche_mode_2_by_johntheviolator-d2zm6r7.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 28. - 08:13:37
Létrehozva: #44467

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 28. - 08:53:35) *
annyira jó, hogy megint van DM a gépemen!!!! épp a Sister of night megy mindjárt másodszorra (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Sister.... jaj én is annyira imádom ezt a számot (is) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 28. - 09:19:37
Létrehozva: #44468

devotee

nekem az utóbbi egy évben lett nagyon nagy kedvenc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 28. - 09:33:38
Létrehozva: #44469

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 28. - 08:47:38) *
reggelt!

igen köszi, már jobban vagyok. tegnap este kiadtam magamból végre amit kellett.
és elintéztem asszem egy megfázást. fáj a torkom, úgyhogy most forró teát iszogatok a DM-es bögrémből (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

vica: Petrának jobbulást!

Angie: remélem a te gondod is megoldódik ma a dokinál!

Lola: aranyosak a képek FB-n, megnéztem én is őket!

Trixxi: ne aggódj, földrajzból én se vagyok olyan jó XDDD

Niki: jó kis sztorik így utólag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és szívesen a Devo-Dave-eket. A szilvesztert meg majd meglátod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi Usi.Neked is jobbulást.

Niki a sztorijaid haláliak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.09. 28. - 08:29:00) *
Ó, jobbulást a Minimódernek!
Azért otthon csak jobb .... csak Petra ne lenne beteg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Köszi Trixx.

Hát jó itthon,de ilyen áron inkább kihagynám.Na nem mintha rohadtul szeretnék dolgozni,de az sem jó ha beteg a gyerkőcöm.
Kül a fél csoport beteg mondta tegnap az ovónő.
Mandulagyulladás,torokgyulladás,arcüreggyulladás,kötőhártyagyulladás....
....ilyenekkel vannak otthon a gyerekek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 28. - 09:47:24
Létrehozva: #44470

devotee

Jóreggelt!

olyan pangás van nála az üzletben.. bébik.. hát el sem hiszem.. utálom a szeptembert... esk, ilyenkor kell mennem üdülni.. mindenre ráérek.... szerintem ha nagyon össze szedem magam, két egész napba bele tudnám sűríteni az egy heti vendégeim.... az iskolakezdés!!i! ennyi
úgyhogy.. már most el is döntöttem, ha megyek hugihoz... csakis szeptemberben... tehát egy év múlva... halljátok... simán megoldom azt a két hetet!

Ma éjjel a kanapén aludtam.... elaludtam, és itt is maradtam!

Bocs, h mostanában alig írok.. de nem tudom, mi van velem... nincs kedvem semmihez.... de most nagyon erőt vettem magamon.
A 30.-ai bulira én is vevő vagyok...tuti felmegyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de csak meló után tudok majd, mert nekem estig nyomnom kell, tudjátok!
Egyébként fogalmam nincs, h a pecsához hogyan jutok el tömegközlekedéssel.... majd ezt találjátok ki nekem.. mert eddig mindig taxival mentem, de mivel egyedül megyek majd, ezért.... marad a bkv!

Jáááájjj.. van fűtés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 28. - 10:41:52
Létrehozva: #44471

devotee

de jó hogy van fűtés ott is meg Angie-nél is! itt még mindig nincs, viszont most úgy izzadok a teától meg a bebugyoláltságtól, hogy csak na! inkább itthon maradtam az albiban kúrálni magam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 28. - 11:00:23
Létrehozva: #44472

devotee

Sziasztok,

voltam dokinál, nem kaptam semmi gyógyszert, azt mondta ez nem vészes, nem hall semmit a tüdőmön, de akkor én miért hallom, hogy sípol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na mindegy, nem halok meg, szóval csak köptetőt kell innom, ennyi. A láz meg elmúlik... Hát erre kivi leszek.

Edó, majd hívlak IPL miatt akkor, már eléggé ősz van hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De csak szombatonként vagy vasárnap fogok tudni lejárni hozzád. Remélem nem baj.

Trixx, nagyon jó lesz végre digitálisan tv-t nézni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagy képernyőn főleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, jobbulást Petrának!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 28. - 11:15:16
Létrehozva: #44473

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 28. - 10:19:37) *
nekem az utóbbi egy évben lett nagyon nagy kedvenc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem amikor kijött az album. Egyből megfogott. Nagyon szeretem ahogy énekli Dave ezt a számot. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 28. - 11:20:47
Létrehozva: #44474

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.09. 28. - 12:00:23) *
Sziasztok,

voltam dokinál, nem kaptam semmi gyógyszert, azt mondta ez nem vészes, nem hall semmit a tüdőmön, de akkor én miért hallom, hogy sípol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na mindegy, nem halok meg, szóval csak köptetőt kell innom, ennyi. A láz meg elmúlik... Hát erre kivi leszek.

Edó, majd hívlak IPL miatt akkor, már eléggé ősz van hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De csak szombatonként vagy vasárnap fogok tudni lejárni hozzád. Remélem nem baj.

Trixx, nagyon jó lesz végre digitálisan tv-t nézni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagy képernyőn főleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, jobbulást Petrának!

Na ezen meglepődtem hogy nem kaptál gyógyszert.
Meg az is fura, hogy nem hall semmit, mikor sípol.
Remélem azért már jobban vagy és kifelé mész a betegségből. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is most kezdem majd októberben az újabb IPL-t, a combomon. Jaj de várom már hogy megszabaduljak azoktól a fránya szőröktől.
Egyébként meg tökre szeretek járni, mert a rendelővel egy épületben van egy klassz kis könyvesbolt.
He-he mindig szoktam venni valamit, legutóbb egy Ady verses füzetecskét.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 28. - 11:41:37
Létrehozva: #44475

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.09. 28. - 10:47:24) *
Jóreggelt!

olyan pangás van nála az üzletben.. bébik.. hát el sem hiszem.. utálom a szeptembert... esk, ilyenkor kell mennem üdülni.. mindenre ráérek.... szerintem ha nagyon össze szedem magam, két egész napba bele tudnám sűríteni az egy heti vendégeim.... az iskolakezdés!!i! ennyi
úgyhogy.. már most el is döntöttem, ha megyek hugihoz... csakis szeptemberben... tehát egy év múlva... halljátok... simán megoldom azt a két hetet!

Ma éjjel a kanapén aludtam.... elaludtam, és itt is maradtam!

Bocs, h mostanában alig írok.. de nem tudom, mi van velem... nincs kedvem semmihez.... de most nagyon erőt vettem magamon.
A 30.-ai bulira én is vevő vagyok...tuti felmegyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de csak meló után tudok majd, mert nekem estig nyomnom kell, tudjátok!
Egyébként fogalmam nincs, h a pecsához hogyan jutok el tömegközlekedéssel.... majd ezt találjátok ki nekem.. mert eddig mindig taxival mentem, de mivel egyedül megyek majd, ezért.... marad a bkv!

Jáááájjj.. van fűtés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem is gondoltam volna hogy az iskoladezdés így megérződik nálad. Gondolom senkinek sincs ideje ilyenkor, na meg az anyagiak. Inább az utóbbi.
Hú de jó lesz neked jövő szeptemberben. Majd gondolok rád.
Egyébként azért is jó a szertember, mert LA-ben még ilyenkor is jó meleg van, itthagyod ezt a csúnya időt.
De Santa Barbarát ki ne hagyd, mert Martinnak át kell adnod a csókjaimat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 28. - 11:50:09
Létrehozva: #44476

devotee

Angie.. én is reagáltam a placis cuccokra
te nem kaptad meg?

Angie.. én sem kaptam semmit, csak köptetőt... de az nagyon ott volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg légzékönnyítőt... de nekem nem húzott a tüdőm, nem zörgött.. hanem konkrétan nem kaptam levegőt... a szmetyiről meg ne is beszéljünk... antibiotikumot is kaptam, de azt még nem kezdtem el szedni,c sak ha nem múlik el egy hét alatt.... úgyhogy még van két napom....

mert lehet, te csak azt hallod, h van cucc a tüdődben, és az zubog kicsit... de amit ő hallgat, az másfajta sípolás... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a hurut miatt való sípolás az ilyenkor természetes.. de van, amikor hörgő szűkület van, mint nálam... az már megint teljesen más!

Idézet (Trixx @ 2010.09. 28. - 12:41:37) *
Nem is gondoltam volna hogy az iskoladezdés így megérződik nálad. Gondolom senkinek sincs ideje ilyenkor, na meg az anyagiak. Inább az utóbbi.
Hú de jó lesz neked jövő szeptemberben. Majd gondolok rád.
Egyébként azért is jó a szertember, mert LA-ben még ilyenkor is jó meleg van, itthagyod ezt a csúnya időt.
De Santa Barbarát ki ne hagyd, mert Martinnak át kell adnod a csókjaimat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó nyálasan smároljam? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 28. - 11:51:37
Létrehozva: #44477

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.09. 28. - 12:50:09) *
Angie.. én is reagáltam a placis cuccokra
te nem kaptad meg?

Angie.. én sem kaptam semmit, csak köptetőt... de az nagyon ott volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg légzékönnyítőt... de nekem nem húzott a tüdőm, nem zörgött.. hanem konkrétan nem kaptam levegőt... a szmetyiről meg ne is beszéljünk... antibiotikumot is kaptam, de azt még nem kezdtem el szedni,c sak ha nem múlik el egy hét alatt.... úgyhogy még van két napom....

mert lehet, te csak azt hallod, h van cucc a tüdődben, és az zubog kicsit... de amit ő hallgat, az másfajta sípolás... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a hurut miatt való sípolás az ilyenkor természetes.. de van, amikor hörgő szűkület van, mint nálam... az már megint teljesen más!

Jó nyálasan smároljam? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Úgy-úgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És le is tapizhatod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 28. - 11:53:34
Létrehozva: #44478

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.09. 28. - 12:51:37) *

Nem fogom visszafogni magam.. ez tuti.. kicsit beletúrok a hajába is.. hátrafelé meghúzom neki smárolás közben... és amit kitépek, azt hozom nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon nem leszek elnéző vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 28. - 12:09:54
Létrehozva: #44479

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.09. 28. - 12:53:34) *
Nem fogom visszafogni magam.. ez tuti.. kicsit beletúrok a hajába is.. hátrafelé meghúzom neki smárolás közben... és amit kitépek, azt hozom nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon nem leszek elnéző vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Húúúúúúúúúúú anyám ezt most elképzeltem.........

He-he amit kitépsz elhozod?!!! ááááááááá ez nagyon nagy!!!

Na megyek számlázni..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 28. - 12:23:21
Létrehozva: #44480

devotee

Én meg vásárni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2222 2223 2224 2225 2226 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
178 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (178 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: