2400 Oldal V  « < 2223 2224 2225 2226 2227 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.09. 28. - 12:48:57
Létrehozva: #44481

devotee

Edó te őrült vagy! XD imádlak! XD de nekem máshonnan tépj XDDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 28. - 13:32:32
Létrehozva: #44482

devotee

A világ egyik legszebb száma (főleg ebben a verzióban) - szerintem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=8fNXs8jUf18

Angie: egyébként még egyszer nagyon köszi az Angkor Wat-os Placikért!!! pont most hallgatom őket és GYÖNYÖRŰEK!!!!! már rég vadásztam rájuk! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 28. - 14:08:39
Létrehozva: #44483

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 28. - 13:48:57) *
Edó te őrült vagy! XD imádlak! XD de nekem máshonnan tépj XDDDDDDDDDDD

Na abból is kell nekem is!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 28. - 14:21:36
Létrehozva: #44484

devotee

Majd kipiszkáljuk a fogamból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) juhhujjj... ez azért nagyon morbid ... ahhhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 28. - 14:33:39
Létrehozva: #44485

devotee

és kis zacskókban szállítod le? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de hallod borotvával is nekieshetsz, úgy hamarabb meglesz a kívánt anyag XDDDDD
ajaj, asszem a láz beszél belőlem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 28. - 14:34:10
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 28. - 14:47:50
Létrehozva: #44486

devotee

gyerekek.. olyan komoly másfél órás filmet nézek a WTC -ről... nagyon komoly. .- ide linkelem nektek, ha van rá időtök, nézzétek meg.. nem fogjátok tudni abbahagyni... most kicsit leesett az állam.. érdeke nagyon!

Bébi... borotva.. meg én (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg őőőő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hhehehhehehhe.....
asszem mást játszanék nem borbélyosat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

wtc film:

http://docler.hu/video/188239

ha valaki megnézte, mondja már el a véleményét.. kíváncsi vagyok nagyon!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.09. 28. - 14:53:43
Létrehozva: #44487

devotee

Csátok!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hú de beszoptam. Szépen felkeltem nemrég erre hívtak, hogy mehetek megint mindjárt éjjelre mert valaki lebetegedett.
Na ez van fene csak pont ezen a héten kell mennem egy csomót...
Hahaha aztán mondom: jé ruhám sincs, reggel kimostam mindent és ugye hideg van, vizesek.
Úgyhogy szereznem kell valami szedett-vetett nacit, vagy majd csórok addig a műtőből. Pff. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó a linked. Hát nem tudom, én ezt már hallottam, és ugye én senki vagyok ehhez a véleményhez nem tudhatok semmit, de én azt gondolom, hogy ez tutira nem igaz...
Mondjuk engem amúgy is a szegény ártatlan emberek érdekelnek...

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 28. - 15:01:55
Létrehozva: #44488

devotee

Hát engem is Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hidd el, az ártatlan emberek érdekelnek, nem a statikai elemzés.. .csak én meg nyitott vagyok mindenre, és amit mondanak, az elég érdekes.. vagy te tudod, h ez melyik film? itt csak elemzés van a tornyok öszzedőléséről, semmi más... lehet nem arra gondolsz, amire én
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 28. - 15:07:33
Létrehozva: #44489

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.09. 28. - 15:21:36) *
Majd kipiszkáljuk a fogamból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) juhhujjj... ez azért nagyon morbid ... ahhhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Akkor én illatmintát is kérek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye ez nem morbid? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edő én majd otthon mindenképp megnézem, mert engem nagyon érdekel ez a téma.
Na igen, az ártatlan emberek... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Illetve Edó.... bocsi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.09. 28. - 15:29:07
Létrehozva: #44490

devotee

Na gondolom Edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bocs, mindig olyan rosszul fogalmazok má' na.

Ja én arra gondolok, hogy itt azt mondták, hogy az Usa rendezte így direkt, hogy legyen indok megtámadni a ládáékat, Laden-ékat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de én ezt nem hiszem.
Ez van benne, vagy nem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.09. 28. - 15:34:12
Létrehozva: #44491

devotee

Idézet (Niki @ 2010.09. 28. - 16:29:07) *
Na gondolom Edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bocs, mindig olyan rosszul fogalmazok má' na.

Ja én arra gondolok, hogy itt azt mondták, hogy az Usa rendezte így direkt, hogy legyen indok megtámadni a ládáékat, Laden-ékat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de én ezt nem hiszem.
Ez van benne, vagy nem?

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki.. értettelek én... gondoltam, h erre gondoltál
még nincs benne ilyen, még csak a robbanások, az összedőlések mechanizmusáról beszélnek.... de lehetséges, h lesz benne ilyesmi is, mert ahogy itt tudományosan felvezetik, ez tuti nem a repcsiktől dőlt össze... na.. de nem árulok el többet, nagyon érdekes, engem nagyon leköt... a politika még nicns benne, úgyhogy szerintem rakd el a linket, és nézd meg.. nagyon érdekes

Trixi... honnan.. melyik hajlatból kérsz szagmintát... simán gyártok nektek szagkatlant.. azt tudom hogyan kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és itthon szííhatjátok a szagáját magatokba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.09. 28. - 15:36:32
Létrehozva: #44492

devotee

Oksa...
Én személyesen nem láttam, csak ismerősöm és nekem ennyit mondott csak...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.09. 28. - 15:47:28
Létrehozva: #44493

devotee

Valami olyasmiről is beszélt, hogy már előtte voltak benn bombák az épületben?
Mondjuk erre nem sokat tudok mondani, annyit viszont, hogy e nap előtt 9-11 nem voltak komolyabb ellenőrzések. Csak úgy, mint egy repülőgépen is...ma már nem lehet csak úgy felvinni ezt-azt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 28. - 16:29:32
Létrehozva: #44494

devotee

na én megnéztem és leesett az állam nem egyszer. nagyon jól össze van foglalva és kielemezve. érdemes megnézni! ha a többiek is megnézték - akit érdekel - beszélhetnénk erről is kicsit bővebben.

Edó én elképzelhetőnek tartom, hogy ilyesmi dolgok zajlottak a háttérben. túl sok a tudományos tény, a videófelvételek és a szemtanúk/túlélők egybehangzó véleménye. szóval én kételkedem benne, hogy csak szimplán a két géptől dőltek volna össze a tornyok - plusz arról nem is igazán lehetett hallani, hogy a 7-es épület is "véletlen" összedőlt azzal a rengeteg aktával meg bizonyítékkal. na de többet egyelőre én se mondok. nézzétek meg! megéri!

és engem meggyőzött!

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 28. - 16:30:25
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 28. - 17:04:42
Létrehozva: #44495

devotee

juhééé, máris szakadozik felfele a trutymó a tüdőmben! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 28. - 18:06:08
Létrehozva: #44496

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.09. 28. - 12:00:23) *
Sziasztok,

voltam dokinál, nem kaptam semmi gyógyszert, azt mondta ez nem vészes, nem hall semmit a tüdőmön, de akkor én miért hallom, hogy sípol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na mindegy, nem halok meg, szóval csak köptetőt kell innom, ennyi. A láz meg elmúlik... Hát erre kivi leszek.

Edó, majd hívlak IPL miatt akkor, már eléggé ősz van hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De csak szombatonként vagy vasárnap fogok tudni lejárni hozzád. Remélem nem baj.

Trixx, nagyon jó lesz végre digitálisan tv-t nézni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagy képernyőn főleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, jobbulást Petrának!

Köszi Angie.

Neked is jobbulást és örülök,hogy a doki nem talált nálad semmi komolyat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.09. 28. - 18:28:02
Létrehozva: #44497

devotee

Sziasztok!

Huhúúú- láttam 9/11 volt a téma. Az egyik kedvencem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pont pár napja beszélgettem a tornyok összedőléséről a fizika tanárommal, és arra jutottunk, hogy kizárt hogy a két géptől összedőlhessen egy ilyen épület, mivel a szerkezetnek sokkal magasabb az olvadáspontja, mint amilyen hőmérsékleten a kerozin ég. Viszont itt egy ellenpélda, amivel mi sem tudtuk mit kezdeni: a robbanáskor akár 800°C-on is megváltozhat az acél szerkezete, és ily módon teszi lehetővé az épület szerkezetének megolvadását. Tehát semmi sem biztos, lehet hogy tényleg a robbanástól omlott össze. DE! az összeomlás. Az is egy szép sztori, ugyanis rendkívül gyorsan omlott össze az épület, kevesebb mint 10 (!!!) másodperc alatt.

Hát röviden ennyit tudok most mondani... remélem tudtam valami újat és nem túl unalmasat mondani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 28. - 20:03:25
Létrehozva: #44498

devotee

Geri: ez mind benne is van a filmben. szerintem érdemes megnézned, mert vannak még nyugtalanító tények amire rávilágítanak benne és magyarázatot adhat a 10 mp-es összeomlásra is. ha valóban érdekel a téma, akkor kukkantsd meg te is!

jelentem, most fogom bekötni a 4. liter teámat intravénásan.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.09. 28. - 20:13:02
Létrehozva: #44499

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.09. 28. - 19:28:02) *
Sziasztok!

Huhúúú- láttam 9/11 volt a téma. Az egyik kedvencem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pont pár napja beszélgettem a tornyok összedőléséről a fizika tanárommal, és arra jutottunk, hogy kizárt hogy a két géptől összedőlhessen egy ilyen épület, mivel a szerkezetnek sokkal magasabb az olvadáspontja, mint amilyen hőmérsékleten a kerozin ég. Viszont itt egy ellenpélda, amivel mi sem tudtuk mit kezdeni: a robbanáskor akár 800°C-on is megváltozhat az acél szerkezete, és ily módon teszi lehetővé az épület szerkezetének megolvadását. Tehát semmi sem biztos, lehet hogy tényleg a robbanástól omlott össze. DE! az összeomlás. Az is egy szép sztori, ugyanis rendkívül gyorsan omlott össze az épület, kevesebb mint 10 (!!!) másodperc alatt.

Hát röviden ennyit tudok most mondani... remélem tudtam valami újat és nem túl unalmasat mondani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én ezekben a dolgokban csak azt nem bírom, hogy mindig mindent megcáfolnak, erre már szinte külön törvény van, hogy jön majd valaki, aki megmondja, hogy az nem is úgy van ám, hanem úgy hogy máshogy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hé tudjátok mit?
Én voltam, pszt...
Itt bújtam el a seregben...
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tudok rá magyarázatot is adni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó ne értsetek félre, de képtelen vagyok elhinni, hogy emberek hogyan tudnának úgy élni, hogy ilyet megterveznek...és nem gondolom, hogy ez miatt naiv lennék.
No meg csak egy ládenista lehet olyan elvetemült vakult, hogy szándékosan neki megy a tornyoknak...

Engem is érdekel a téma, illetve hát érdekes, hogy mik vannak, viszont a nyomorúságon való csámcsogást sosem bírtam.
Amikor más fájdalmánál fontosabb az, hogy jól megnézzük, megtudjunk mindent.
Egyik munkatársamnak egyszer be is szóltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy autóbalesetes fotói voltak a neten, de durván lehetett mindent látni, és akkor olvasás, nézés, mondom: engem is így nézegetnétek, ha megpusztulnék? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Túlzásnak érzem néha ezeket...szenzációt nem szeretem...
Na persze nem mintha mi itt így beszélnénk, csak úgy meséltem...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.09. 28. - 20:14:10
Létrehozva: #44500

devotee

Na....megnéztük!!!

Szerintem lehet benne valami......sőt!

Pápáááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2223 2224 2225 2226 2227 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
131 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (131 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: