![]() ![]() |
2010.09. 29. - 15:16:17
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
és még pár (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mert jó hangulatom van XDDD (IMG:http://29.media.tumblr.com/tumblr_l8ysudArit1qat0i8o1_400.gif) awwwww, Dave arckifejezése de édes!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jaj de szereti kis cuncisok, simi ölelés jaja a legjobb!!! Mondtam már, hogy a kedvenc elfoglaltságom az ölelés és a simi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alapban is, de rámjönnek ilyen szeretetadási rohamok, és akkor nem szabadul tőlem a szeretett személy, férjecském, hahaha egyszer ment klotyóra pipilni és én közben szorítottam ölelve. Hehehe!!!!! Edó!!!!! Ááá írtak neked odakinn!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 15:24:19
Létrehozva:
|
|
|
Niki: én ritkán simulgatok, inkább csak a családtagokkal és a hozzám közel állókkal. pedig alapból bújós kiscica vagyok XD de nagyon cuki vagy Niki! XD párod biztos naaagyon örült neki pisilés előtt XD
|
|
|
|
2010.09. 29. - 15:26:25
Létrehozva:
|
|
|
Válaszoltam nektek Niki... de azt elfelejtettem odaírni, h nekünk milyen van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mennyire fuckin' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.09. 29. - 15:30:33
Létrehozva:
|
|
|
Ja néztem Edó amit küldtél, bár közbejött mindig valami, majd megint meglesem.
Csak az a baj, hogy én nem értek ehhez, szóval max. annyit tudnék rá mondani, hogy: ha ők mondják, biztos így van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pl. Angienek meg mást mondtak...na fene se tudja... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De tök durva volt, annyira megmaradt bennem az a nap, mikor láttuk a híradóban és stb. Szép idő volt, sütött a nap erre is emlékszek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: én ritkán simulgatok, inkább csak a családtagokkal és a hozzám közel állókkal. pedig alapból bújós kiscica vagyok XD de nagyon cuki vagy Niki! XD párod biztos naaagyon örült neki pisilés előtt XD Hahaha! Ja, hát én is csak családtaggal és közel állóval... Ja, hehe örül meg amikor hazajövök éjszakából ő meg alszik még mondjuk és nekiállok dögönyözni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát épp azt beszéltük, ha lenne gyerekünk szegény megőrülne majd, mert én egész nap elsimogatnám meg ölelgetném. Az öcsémmel is ezt csináltam volna mindig, csak ő nem nagyon engedte. Én meg mindig beköptem, hogy: az Attila megint nem engedi, hogy megpusziljam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, hát anyáék nagyon szoktak röhögni, a mai napig mondják ha együtt van a család úgy, hogy na Attila most hagyd, hogy a Niki megpuszilgasson. |
|
|
|
2010.09. 29. - 15:34:36
Létrehozva:
|
|
|
jajjj megzabállak Niki! lehet??? XDDDD virtuális ölelgetés most neked! XD
|
|
|
|
2010.09. 29. - 15:58:48
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe!!!! Oké Usibébi megsimizem az okos kis fejed.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó meg pár privátban nyomja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A keringőssel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 16:09:37
Létrehozva:
|
|
|
keringjenek csak kellemes csípőmozgással! XD
hehe, köszi a buksisimit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 16:32:20
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
süni boldog születésnapot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi hűűűűű micsoda képek.Nem csoda,hogy meleged lett. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jaj de szereti kis cuncisok, simi ölelés jaja a legjobb!!! Mondtam már, hogy a kedvenc elfoglaltságom az ölelés és a simi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alapban is, de rámjönnek ilyen szeretetadási rohamok, és akkor nem szabadul tőlem a szeretett személy, férjecském, hahaha egyszer ment klotyóra pipilni és én közben szorítottam ölelve. Hehehe!!!!! Edó!!!!! Ááá írtak neked odakinn!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 17:41:36
Létrehozva:
|
|
|
Na na hali.
Közben leléptem, Zotyám megnézte a videjót annyira nézte, hogy se lát se hallott közben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondom: Edó meg pár privátban nyomja. Már, nem pár. Hehe. De lehet hogy párban is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 17:49:58
Létrehozva:
|
|
|
vica: örülök, hogy tetszenek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki: a WTC-s vidit nézte meg Zolid? ezeket meg a Martinosoknak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i681.photobucket.com/albums/vv177/Stay_Depeched/Mart/2010Horsens220210MartHome2.jpg) (IMG:http://i681.photobucket.com/albums/vv177/Stay_Depeched/Mart/2010MartETSHorsens.jpg) (IMG:http://i681.photobucket.com/albums/vv177/Stay_Depeched/Mart/2010MartIFYHorsens.jpg) (IMG:http://i681.photobucket.com/albums/vv177/Stay_Depeched/Mart/2009Martcloooooooseup.jpg) (IMG:http://i681.photobucket.com/albums/vv177/Stay_Depeched/Mart/1993Mart.jpg) |
|
|
|
2010.09. 29. - 18:13:55
Létrehozva:
|
|
|
Ja. Megnézte. Meggyőzte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na, kaptunk kinn üzenetet. Ááá!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 18:14:52
Létrehozva:
|
|
|
Usi tetszenek ám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.09. 29. - 18:28:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.09. 29. - 18:38:47
Létrehozva:
|
|
|
Mi ez a dzsumbuj itt?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 18:40:12
Létrehozva:
|
|
|
CSAJOK!!!!!
Köszönöm szépen itt is!!! Arik vagytok....jólesik!!! Szeretlek benneteket!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ennél jobb társaságba nem is csöppenhettem volna bele..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) CSÓK RÁTOK (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ennyi voltam.....mingyá meló.....megint!!!pffff (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 18:46:51
Létrehozva:
|
|
|
Ááá! Fúj ne, mikor lesz a meló?
Én is megyek megint tököm ki van. Buzi éjszakák, nem sokat aludtam a napokban, ez undorító. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angike pihizik? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dave meggyógyítja. |
|
|
|
2010.09. 29. - 18:48:21
Létrehozva:
|
|
|
Ááá! Fúj ne, mikor lesz a meló? Én is megyek megint tököm ki van. Buzi éjszakák, nem sokat aludtam a napokban, ez undorító. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angike pihizik? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dave meggyógyítja. Egykor kelek!!! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 18:53:57
Létrehozva:
|
|
|
Én meg szerintem szenvedni fogok, nem fogok tudni aludni...
Két éjjel után nézegetem a falat...vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És így reggel baromi álmos leszek majd ezt utálom. Akkor menj alukálni!!! Torta? Nem ért ide. Usi felhúzod a hapsikat, aztán meg lelépő? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyedül maradtam, talán pár hozzászólással még bírom tartani, de aztán gyere segíteni. Hehehe!!! |
|
|
|
2010.09. 29. - 19:21:17
Létrehozva:
|
|
|
süni: mi is szeretünk téged! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LÁW! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) kitartást a melóhoz!!!
Niki: megyek, megyek mindjárt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.09. 29. - 19:27:37
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe!!!
Ez a Gábriel arkangyal vagy mi, ez rátapintott a lényegre, ezt mondja: még én sem láttam összeturmixolva a dm koktélt. Hehehe!!!!! Mi igen, finom kapucíner anakonda magnum chokito. |
|
|
|
![]() ![]() |