2400 Oldal V  « < 2227 2228 2229 2230 2231 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.10. 01. - 07:20:26
Létrehozva: #44561

devotee

Reggelt,

köszike, tegnap délután relaxiáltunk, zenéltünk és nem csináltunk semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ezt már mondtad apudról, hogy azért vele nem mersz szájalni, mert eléggé tekintélytparancsoló. Szerintem jó fej nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és jó a humora is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ez jó, tegnap azt mondtad, hogy nagyon fel akartad venni azt hittem azért, mert annyira érdekelt XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 01. - 08:53:02
Létrehozva: #44562

devotee

nem, hát azért akartam nagyon felvenni, hogy kövi félévre kevesebb kredit maradjon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jaja, jó humora van - mint nekem XD mondjuk az enyém sötétebb XDDDD

ehh alig bírtam elaludni, most meg alig bírok magamhoz térni a takonytól XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 01. - 11:38:16
Létrehozva: #44563

devotee

kicsit langyos a radiátor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(bár ez még szinte semmi és így is érzem, h húz a hideg a lépcsőház felől :S)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.10. 01. - 14:06:44
Létrehozva: #44564

devotee

Sziasztok!

Áááá, most láttam csak hogy Amazonon elő lehet rendelni a TOTU DVD Deluxe-ot és kiszállítással is "csak" 34 euró!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jééééj, szerintem én még ma előrendelem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyébként fekvésre vagyok ítélve, ugyanis az egyik anyajegyemen volt egy (szerencsére) jóindulatú daganat, amit le kellett venni, úgyhogy két hétig semmi tesi. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Veletek miújság?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 01. - 15:05:51
Létrehozva: #44565

devotee

Jajjj szegény Geri!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) és hol volt az anyajegy? (amúgy én is néha parázok, hogy bedurrannak a vörös anyajegyek a karomon, mivel elég nagy felületen vannak, de eddig rendesen viselkedtek szerencsére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
hát én nem rendelgetek előre, én majd a Metro-nómban megveszem - mindig ott szoktam ezeket a nagyobb tételeket megvenni, már csak elvből is XD kis támogatás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 01. - 15:06:38
Létrehozva: #44566

devotee

Sziasztok!

Kicsit visszaolvastam....

Lola: részvétem az albikeresés miatt. Így olvasva is horror lakások lehettek, hát még előben. Remélem hamarosan találtok valamit. Vagy Angie, a kis rendes.
Jó hétvégét neked otthon.

Usi: na ez a egyetemi ügyintézés kész kabaré. Még szerencse hogy a FB-on találtál egy segítőkész fiúcskát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jaj nekem is olyan szimpi az apukád. Most irigykedek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gerikém drága, vigyázzál magadra!!!! Nuku napocska és szoli! Örülök hogy "csak" jóindulatú. Gyógyupp neked. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A 34 eur tényleg baráti ár. Én majd a szuper deluxot akarom megvenni, remélem most is lehet majd rendelni a Media Markt-ban.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 01. - 15:16:08
Létrehozva: #44567

devotee

Jaj tegnap annyira szupi volt az előadás.
Az Üvegcipőt néztük Molnár Ferenctől, annyit de annyit röhögtünk, és végig, a karakterek nagyon erősek voltak, a poénok meg fergetegesek. Igazán élveztem, teljesen kikapcsolt.

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 01. - 16:05:51) *
Jajjj szegény Geri!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) és hol volt az anyajegy? (amúgy én is néha parázok, hogy bedurrannak a vörös anyajegyek a karomon, mivel elég nagy felületen vannak, de eddig rendesen viselkedtek szerencsére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
hát én nem rendelgetek előre, én majd a Metro-nómban megveszem - mindig ott szoktam ezeket a nagyobb tételeket megvenni, már csak elvből is XD kis támogatás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is támogatnám, de Pestre nem járok, így marad a multi, amit elvből utálok, de ez van.....

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 01. - 12:38:16) *
kicsit langyos a radiátor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(bár ez még szinte semmi és így is érzem, h húz a hideg a lépcsőház felől :S)

De jó neked. Én tegnap egész éjszaka fáztam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Holnap meg is varrom a jó meleg vastag flanell ágyneműt, és felavatjuk. Jaj de jó lesz. Megleg meleg meleg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.10. 01. - 15:16:21
Létrehozva: #44568

devotee

Usi: az oldalamon volt. Egyébként azt javaslom, ha biztosra akarsz menni, hogy járogass el bőrgyógyászhoz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként elkapkodtam a dolgokat, én sem az amazonon rendeltem előre, mert rájöttem én is, hogy van egy Metro-nómunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ott is volt előrendelés, hát leadtam ott a kérvényemet egy szuperdelukszra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Remélem nov. 9.-én már a kezembe vehetem a kis gyönyörűséget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixi: köszi, hogy aggódsz értem (persze te is Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), de napot csak árnyékból láttam már 9 éve. Egyébként ez már az ötödik ilyen anyajegyem volt... pontosabban a második amiben daganat volt, de az ötödik amit levettek. 1 a nyakon, 2 a hasamon, 1 a nyakam alatt, és most ez. És biztos lesz még pár.. :/

Na de vidámság! Részben már az enyém az a TOTU DVD! Köszi metro-nóm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 01. - 15:24:47
Létrehozva: #44569

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.09. 29. - 21:57:32) *
Trixxi: hirtelen azt hittem, Zolidra mondod hogy holnapra ki lesz ülve XPPPPPPPPPPPPPPPP HUH HUH HUH HUH HUH HUH (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jobban van már amúgy?

Lehet hogy ő is (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Köszi hogy érdeklődsz. Kicsit jobban, de tegnap estem megint nagyon hányingere volt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Csak olyan makacs a drágám, nem hajlandó sem diétázni, sem gyógyszert szedni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
De majd jól megpuszilgatom, hátha az segít (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.10. 01. - 16:16:21) *
Usi: az oldalamon volt. Egyébként azt javaslom, ha biztosra akarsz menni, hogy járogass el bőrgyógyászhoz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként elkapkodtam a dolgokat, én sem az amazonon rendeltem előre, mert rájöttem én is, hogy van egy Metro-nómunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ott is volt előrendelés, hát leadtam ott a kérvényemet egy szuperdelukszra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Remélem nov. 9.-én már a kezembe vehetem a kis gyönyörűséget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixi: köszi, hogy aggódsz értem (persze te is Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), de napot csak árnyékból láttam már 9 éve. Egyébként ez már az ötödik ilyen anyajegyem volt... pontosabban a második amiben daganat volt, de az ötödik amit levettek. 1 a nyakon, 2 a hasamon, 1 a nyakam alatt, és most ez. És biztos lesz még pár.. :/

Na de vidámság! Részben már az enyém az a TOTU DVD! Köszi metro-nóm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Oké drága, ezt nem tudtam, hogy már nem az első. Ügyi vagy hogy vigyázol a nappal. Csak most mérges vagyok hogy miért kell ez? Utálom a betegségeket. Főleg az ilyeneket. Meg főleg hogy a kisöcsimet piszkálgatja. Grrrr

Vidámság TOTU!!!!
Azt tudod hogy mennyibe kerül a szuperdeluksz?
Jaj emlékszem mikor megkaptuk a TTA-t még még is puszilgattam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Angie!

Mi újsi a tv-vel? Szuperál már?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.10. 01. - 15:26:17
Létrehozva: #44570

devotee

Hát, drága, nekem ez jutott. De én erősebb vagyok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azt nem tudom, hogy mennyi lehet a deluksz, de 10nél csak nem lesz több itthon se. Amíg nem több, addig nem érdekel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És ezt találtam: http://www.metro-nom.hu/new/search.php?id=...E&type2=DVD
Most én vagyok ennyire nagyon hülye és tudatlan, vagy ez tényleg egy World Violation Tour DVD? Avassatok be légyszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 01. - 15:28:37
Létrehozva: #44571

devotee

Tegnap végre sikerült szép tokot vennem a telómra.
Nézzétek milyen szép a kicsike:

telótok

Ja és a feketét választottam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.10. 01. - 15:29:45
Létrehozva: #44572

devotee

Cuki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Gergő a tekergő :)- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 01. - 15:32:27
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 01. - 15:42:05
Létrehozva: #44573

devotee

Szerintem úgy néz ki az....
Angie vagy Usi ebben profibbak...
Közben dolozom.... is... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 01. - 15:54:02
Létrehozva: #44574

devotee

Trixxi: hát remélem a puszikák elegek lesznek Zolidnak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
csini a tok! én is a feketét választottam volna XD
és hát én is ráfanyalodok multikra, ha úgy jön ki a lépés vagy sokkal olcsóbb vmi. Én se gyakran járok Pesten, de hát ja, azért többször érintem a Metro-nóm környékét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ahogy átszámolgattam fontból a super deluxe-ot (hehe, Zewa Deluxe papírzsepi tanyázik közben itt mellettem), olyan 7500ft körülre jön ki, a sima deluxe vmivel olcsóbb.

Geri: uh, szar lehet parázni az anyajegyeid miatt. milyen fajták amúgy? ezek a barnák? abból nekem szerencsére kevés van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 01. - 15:54:05
Létrehozva: #44575

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.10. 01. - 16:29:45) *

Köszi. És finom bőr illata van.
Nem tudom miért be imádom a bőr illatát.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 01. - 15:58:39
Létrehozva: #44576

devotee

jah és igen, ez úgy néz ki, h egy Vio-s konci dvd - gondolom nem hivatalos, hanem kalóz, mert hivatalos még mindig nincs belőle, de a Metro-nómban sokszor felbukkan ilyen-olyan ritkaság, amiket rajongók csináltak.

Trixx: én is imádom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) biztos mert ragadozók vagyunk XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 01. - 16:02:02
Létrehozva: #44577

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 01. - 16:54:02) *
Trixxi: hát remélem a puszikák elegek lesznek Zolidnak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
csini a tok! én is a feketét választottam volna XD
és hát én is ráfanyalodok multikra, ha úgy jön ki a lépés vagy sokkal olcsóbb vmi. Én se gyakran járok Pesten, de hát ja, azért többször érintem a Metro-nóm környékét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ahogy átszámolgattam fontból a super deluxe-ot (hehe, Zewa Deluxe papírzsepi tanyázik közben itt mellettem), olyan 7500ft körülre jön ki, a sima deluxe vmivel olcsóbb.

Geri: uh, szar lehet parázni az anyajegyeid miatt. milyen fajták amúgy? ezek a barnák? abból nekem szerencsére kevés van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

He-he Zewa Deluxe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na az egész baráti ár. Akkor nem is kell spórolnom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én valamiért 20e-re gondoltam, a SOTU Box Set miatt talán....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.10. 01. - 16:02:49
Létrehozva: #44578

devotee

Usi, igen olyan barna színűek, csak ez egyik napról a másikra befeketedett, és megnőtt (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Úgyhogy már reflexből bőrgyógyászat, sebészet és műtét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 01. - 16:03:16
Létrehozva: #44579

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 01. - 16:58:39) *
Trixx: én is imádom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) biztos mert ragadozók vagyunk XDDDD

Lehet benne valami (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ja és a fa illatot is imádom, hmmmm egy fűrészüzem..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 01. - 16:09:05
Létrehozva: #44580

devotee

a hús szagát nem szereted? XD mert akkor hentesüzemben is jól éreznéd magad Trixxi XDDD
áh, azért a box set az sokkal több mindent tartalmaz, azért volt olyan drága.
ez nem lesz olyan nagy, azért occcsssóóóbb...

Geri: uh, örülök, h minden jól ment azért! ijesztő lehet ez a procedúra. :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2227 2228 2229 2230 2231 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
203 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (203 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: