![]() ![]() |
2010.10. 01. - 07:20:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Reggelt,
köszike, tegnap délután relaxiáltunk, zenéltünk és nem csináltunk semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt már mondtad apudról, hogy azért vele nem mersz szájalni, mert eléggé tekintélytparancsoló. Szerintem jó fej nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és jó a humora is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez jó, tegnap azt mondtad, hogy nagyon fel akartad venni azt hittem azért, mert annyira érdekelt XD |
|
|
|
2010.10. 01. - 08:53:02
Létrehozva:
|
|
|
nem, hát azért akartam nagyon felvenni, hogy kövi félévre kevesebb kredit maradjon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jaja, jó humora van - mint nekem XD mondjuk az enyém sötétebb XDDDD ehh alig bírtam elaludni, most meg alig bírok magamhoz térni a takonytól XD |
|
|
|
2010.10. 01. - 11:38:16
Létrehozva:
|
|
|
kicsit langyos a radiátor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(bár ez még szinte semmi és így is érzem, h húz a hideg a lépcsőház felől :S) |
|
|
|
2010.10. 01. - 14:06:44
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Áááá, most láttam csak hogy Amazonon elő lehet rendelni a TOTU DVD Deluxe-ot és kiszállítással is "csak" 34 euró!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jééééj, szerintem én még ma előrendelem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként fekvésre vagyok ítélve, ugyanis az egyik anyajegyemen volt egy (szerencsére) jóindulatú daganat, amit le kellett venni, úgyhogy két hétig semmi tesi. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Veletek miújság? |
|
|
|
2010.10. 01. - 15:05:51
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj szegény Geri!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) és hol volt az anyajegy? (amúgy én is néha parázok, hogy bedurrannak a vörös anyajegyek a karomon, mivel elég nagy felületen vannak, de eddig rendesen viselkedtek szerencsére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
hát én nem rendelgetek előre, én majd a Metro-nómban megveszem - mindig ott szoktam ezeket a nagyobb tételeket megvenni, már csak elvből is XD kis támogatás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 01. - 15:06:38
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Kicsit visszaolvastam.... Lola: részvétem az albikeresés miatt. Így olvasva is horror lakások lehettek, hát még előben. Remélem hamarosan találtok valamit. Vagy Angie, a kis rendes. Jó hétvégét neked otthon. Usi: na ez a egyetemi ügyintézés kész kabaré. Még szerencse hogy a FB-on találtál egy segítőkész fiúcskát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj nekem is olyan szimpi az apukád. Most irigykedek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gerikém drága, vigyázzál magadra!!!! Nuku napocska és szoli! Örülök hogy "csak" jóindulatú. Gyógyupp neked. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A 34 eur tényleg baráti ár. Én majd a szuper deluxot akarom megvenni, remélem most is lehet majd rendelni a Media Markt-ban. |
|
|
|
2010.10. 01. - 15:16:08
Létrehozva:
|
|
|
Jaj tegnap annyira szupi volt az előadás.
Az Üvegcipőt néztük Molnár Ferenctől, annyit de annyit röhögtünk, és végig, a karakterek nagyon erősek voltak, a poénok meg fergetegesek. Igazán élveztem, teljesen kikapcsolt. Jajjj szegény Geri!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) és hol volt az anyajegy? (amúgy én is néha parázok, hogy bedurrannak a vörös anyajegyek a karomon, mivel elég nagy felületen vannak, de eddig rendesen viselkedtek szerencsére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) hát én nem rendelgetek előre, én majd a Metro-nómban megveszem - mindig ott szoktam ezeket a nagyobb tételeket megvenni, már csak elvből is XD kis támogatás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is támogatnám, de Pestre nem járok, így marad a multi, amit elvből utálok, de ez van..... kicsit langyos a radiátor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (bár ez még szinte semmi és így is érzem, h húz a hideg a lépcsőház felől :S) De jó neked. Én tegnap egész éjszaka fáztam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Holnap meg is varrom a jó meleg vastag flanell ágyneműt, és felavatjuk. Jaj de jó lesz. Megleg meleg meleg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 01. - 15:16:21
Létrehozva:
|
|
|
Usi: az oldalamon volt. Egyébként azt javaslom, ha biztosra akarsz menni, hogy járogass el bőrgyógyászhoz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként elkapkodtam a dolgokat, én sem az amazonon rendeltem előre, mert rájöttem én is, hogy van egy Metro-nómunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ott is volt előrendelés, hát leadtam ott a kérvényemet egy szuperdelukszra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Remélem nov. 9.-én már a kezembe vehetem a kis gyönyörűséget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixi: köszi, hogy aggódsz értem (persze te is Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), de napot csak árnyékból láttam már 9 éve. Egyébként ez már az ötödik ilyen anyajegyem volt... pontosabban a második amiben daganat volt, de az ötödik amit levettek. 1 a nyakon, 2 a hasamon, 1 a nyakam alatt, és most ez. És biztos lesz még pár.. :/ Na de vidámság! Részben már az enyém az a TOTU DVD! Köszi metro-nóm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 01. - 15:24:47
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: hirtelen azt hittem, Zolidra mondod hogy holnapra ki lesz ülve XPPPPPPPPPPPPPPPP HUH HUH HUH HUH HUH HUH (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jobban van már amúgy? Lehet hogy ő is (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Köszi hogy érdeklődsz. Kicsit jobban, de tegnap estem megint nagyon hányingere volt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Csak olyan makacs a drágám, nem hajlandó sem diétázni, sem gyógyszert szedni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De majd jól megpuszilgatom, hátha az segít (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi: az oldalamon volt. Egyébként azt javaslom, ha biztosra akarsz menni, hogy járogass el bőrgyógyászhoz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként elkapkodtam a dolgokat, én sem az amazonon rendeltem előre, mert rájöttem én is, hogy van egy Metro-nómunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ott is volt előrendelés, hát leadtam ott a kérvényemet egy szuperdelukszra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Remélem nov. 9.-én már a kezembe vehetem a kis gyönyörűséget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixi: köszi, hogy aggódsz értem (persze te is Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), de napot csak árnyékból láttam már 9 éve. Egyébként ez már az ötödik ilyen anyajegyem volt... pontosabban a második amiben daganat volt, de az ötödik amit levettek. 1 a nyakon, 2 a hasamon, 1 a nyakam alatt, és most ez. És biztos lesz még pár.. :/ Na de vidámság! Részben már az enyém az a TOTU DVD! Köszi metro-nóm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oké drága, ezt nem tudtam, hogy már nem az első. Ügyi vagy hogy vigyázol a nappal. Csak most mérges vagyok hogy miért kell ez? Utálom a betegségeket. Főleg az ilyeneket. Meg főleg hogy a kisöcsimet piszkálgatja. Grrrr Vidámság TOTU!!!! Azt tudod hogy mennyibe kerül a szuperdeluksz? Jaj emlékszem mikor megkaptuk a TTA-t még még is puszilgattam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Angie! Mi újsi a tv-vel? Szuperál már? |
|
|
|
2010.10. 01. - 15:26:17
Létrehozva:
|
|
|
Hát, drága, nekem ez jutott. De én erősebb vagyok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azt nem tudom, hogy mennyi lehet a deluksz, de 10nél csak nem lesz több itthon se. Amíg nem több, addig nem érdekel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És ezt találtam: http://www.metro-nom.hu/new/search.php?id=...E&type2=DVD Most én vagyok ennyire nagyon hülye és tudatlan, vagy ez tényleg egy World Violation Tour DVD? Avassatok be légyszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 01. - 15:28:37
Létrehozva:
|
|
|
Tegnap végre sikerült szép tokot vennem a telómra.
Nézzétek milyen szép a kicsike: telótok Ja és a feketét választottam. |
|
|
|
2010.10. 01. - 15:29:45
Létrehozva:
|
|
|
Cuki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A hozzászólást -Gergő a tekergő :)- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 01. - 15:32:27 |
|
|
|
2010.10. 01. - 15:42:05
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem úgy néz ki az....
Angie vagy Usi ebben profibbak... Közben dolozom.... is... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 01. - 15:54:02
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: hát remélem a puszikák elegek lesznek Zolidnak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
csini a tok! én is a feketét választottam volna XD és hát én is ráfanyalodok multikra, ha úgy jön ki a lépés vagy sokkal olcsóbb vmi. Én se gyakran járok Pesten, de hát ja, azért többször érintem a Metro-nóm környékét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ahogy átszámolgattam fontból a super deluxe-ot (hehe, Zewa Deluxe papírzsepi tanyázik közben itt mellettem), olyan 7500ft körülre jön ki, a sima deluxe vmivel olcsóbb. Geri: uh, szar lehet parázni az anyajegyeid miatt. milyen fajták amúgy? ezek a barnák? abból nekem szerencsére kevés van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 01. - 15:54:05
Létrehozva:
|
|
|
Cuki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi. És finom bőr illata van. Nem tudom miért be imádom a bőr illatát. |
|
|
|
2010.10. 01. - 15:58:39
Létrehozva:
|
|
|
jah és igen, ez úgy néz ki, h egy Vio-s konci dvd - gondolom nem hivatalos, hanem kalóz, mert hivatalos még mindig nincs belőle, de a Metro-nómban sokszor felbukkan ilyen-olyan ritkaság, amiket rajongók csináltak.
Trixx: én is imádom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) biztos mert ragadozók vagyunk XDDDD |
|
|
|
2010.10. 01. - 16:02:02
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: hát remélem a puszikák elegek lesznek Zolidnak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csini a tok! én is a feketét választottam volna XD és hát én is ráfanyalodok multikra, ha úgy jön ki a lépés vagy sokkal olcsóbb vmi. Én se gyakran járok Pesten, de hát ja, azért többször érintem a Metro-nóm környékét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ahogy átszámolgattam fontból a super deluxe-ot (hehe, Zewa Deluxe papírzsepi tanyázik közben itt mellettem), olyan 7500ft körülre jön ki, a sima deluxe vmivel olcsóbb. Geri: uh, szar lehet parázni az anyajegyeid miatt. milyen fajták amúgy? ezek a barnák? abból nekem szerencsére kevés van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he Zewa Deluxe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na az egész baráti ár. Akkor nem is kell spórolnom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én valamiért 20e-re gondoltam, a SOTU Box Set miatt talán.... |
|
|
|
2010.10. 01. - 16:02:49
Létrehozva:
|
|
|
Usi, igen olyan barna színűek, csak ez egyik napról a másikra befeketedett, és megnőtt (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Úgyhogy már reflexből bőrgyógyászat, sebészet és műtét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 01. - 16:03:16
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: én is imádom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) biztos mert ragadozók vagyunk XDDDD Lehet benne valami (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja és a fa illatot is imádom, hmmmm egy fűrészüzem..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 01. - 16:09:05
Létrehozva:
|
|
|
a hús szagát nem szereted? XD mert akkor hentesüzemben is jól éreznéd magad Trixxi XDDD
áh, azért a box set az sokkal több mindent tartalmaz, azért volt olyan drága. ez nem lesz olyan nagy, azért occcsssóóóbb... Geri: uh, örülök, h minden jól ment azért! ijesztő lehet ez a procedúra. :S |
|
|
|
![]() ![]() |