![]() ![]() |
2010.10. 01. - 16:11:37
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Annyira nem gáz. Az érzéstelenítés csíp, utána csak olyan mintha húzogatnák a bőrödet. Ha jól csinálják, még élvezni is lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 01. - 16:26:36
Létrehozva:
|
|
|
a hús szagát nem szereted? XD mert akkor hentesüzemben is jól éreznéd magad Trixxi XDDD XXXXXDDDD Annyira nem gáz. Az érzéstelenítés csíp, utána csak olyan mintha húzogatnák a bőrödet. Ha jól csinálják, még élvezni is lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajjjjaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 01. - 19:00:50
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Az előbb fent volt a facebookon a Kesik!!! Írtam neki,hogy mizu,meg ilyenek,de nem válaszolt.....aztán le is lépett...... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.10. 01. - 19:55:50
Létrehozva:
|
|
|
süni: ezen még meglepődsz?
|
|
|
|
2010.10. 01. - 20:09:47
Létrehozva:
|
|
|
Trixi!!!!!!!!
Ezt hallgasd meg: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=8eBEJPWGFx4 |
|
|
|
2010.10. 01. - 20:22:49
Létrehozva:
|
|
|
süni: ezen még meglepődsz? Hát....ezek után nem! De én azt hittem,hogy vagyunk olyan viszonyban,hogy legalább visszavakkant,vagy valami,vagy bármi! De semmi! Én kis naív mi???!!! Bakaphassssa!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.10. 01. - 20:37:51
Létrehozva:
|
|
|
hát süni, olyanoknak se vagy alig válaszol, akikkel tényleg nagyon jóban volt és sokat segítettek neki. nem tudom neked milyen volt a kapcsolatod vele, de én már lassan semmin sem lepődök meg... sajnos.
|
|
|
|
2010.10. 01. - 21:24:19
Létrehozva:
|
|
|
Estéket!
Már megint egyedülvagyok? Mostanában vagy nem vagyok a gépnél egész nap, vagy nem érek rá, vagy mikor ráérek, akkor meg itt nincs senki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A 22-es csapdája. Trixx, szióka! Te is elég hektikus vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolával szereltünk ma digi tv-t, de nem nagyon jött össze. Mondta mit csináljak, csináltam is, csak nem hatott. Ill. félig. Kb. ötödik próbálkozásra életre kelt a set top box, de analógon továbbra sincsen adás. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És a digin is van, hogy csak hang van, kép az nincs... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Lola szerint hibás a box, én is arra tippelek. Geri, csak óvatosan, nekem is vannak anyajegyem és én sem bírom a napot. Usival vámpírok vagyunk, mellékállásban meg mentőautók XD Totu DVd, hát én majd média márktban veszem meg, az van majdnem velem szemben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kényelmes, gyors, praktikus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, holnap kelek fél 6-kor, hogy elérjem a 7:13-as vonatot, és úgy, hogy nem jár a villamos! Fini lesz... bár most hajlok a taxi felé. Megyek teregetni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 02. - 00:23:18
Létrehozva:
|
|
|
hűűűű Angie, tök tuti lett a lakás!!!!! köszi a képeket!!!
nagyon bejönnek a bútoraid is és csini a tévéd! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de az abszolút favorit nekem a kanapé XD és persze vampires forever! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na megyek lassan én is aludni, elbuffyztam meg olvastam az időt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval Angie: BUFFY-KAT NE FELEJTSD EL, PLÍZ!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 02. - 09:44:00
Létrehozva:
|
|
|
Hehehhehe..... én úgy gondolom, h inkább Mart hatalmas kefélése miatt pattan most folyamatosan ide a képernyőnkre ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egészségedre Zsófi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
gyere már fel kicsit gmail-re.. mutatok valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahh.. nem is kell jönnöd.. elküldöm e-mail-ben.. mert én meg már megyek is vissza dolgozni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahh.. nem is kell jönnöd.. elküldöm e-mail-ben.. mert én meg már megyek is vissza dolgozni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 02. - 09:48:47
Létrehozva:
|
|
|
Jólvan... Zsófi ígyse-úgyse vette észre, h beszéltem hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ködfátyol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 02. - 09:57:02
Létrehozva:
|
|
|
Hehehhehe..... én úgy gondolom, h inkább Mart hatalmas kefélése miatt pattan most folyamatosan ide a képernyőnkre ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egészségedre Zsófi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NEEEEEEEEEM IS AMIATT KAPTOK ENNYI MARTOT!!!!!!!!!!!! XPPPPPPPPPPPPPPPPPPP (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs632.snc4/59236_160578877290589_100000154344672_550499_5150746_n.jpg) Jólvan... Zsófi ígyse-úgyse vette észre, h beszéltem hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ködfátyol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) miről beszélsz??? írtam rád gmailen chatben!!!!! |
|
|
|
2010.10. 02. - 09:59:20
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lányok, úgy tűnik, megvan az időpont amikor végre együtt bulizhatunk egyet!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Karaj buli lesz! Jihááá, már várom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |