2400 Oldal V  « < 2231 2232 2233 2234 2235 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.10. 03. - 13:08:16
Létrehozva: #44641

devotee

Na most meg elszállt a telómról az összes DM kép! Grrrrrr
Összekötöttem a PC-vel, de a PC nem látja a telóval készített kölön DM mappát, és fordítva, ha PC-vel hozok létre a telón mappát, azt a telefon nem kezeli. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Próbáltam összehozni a kettőt, erre valahogy letöröltem az összes Martinkát.
Azt hiszem keresek a net-en egy X6-os fórumot, hátha ott tudnak segíteni.
Addig is visszamegyek pár lappal, újra lementeni a képeket....

Idézet (Angelus @ 2010.10. 03. - 08:29:01) *
Reggelt,

mindjárt megyek bügyürgészni a Buffykat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök nagy nosztalgiám lett, ahogy tegnap belenéztem az egyik epizódba... mennyire imádtam, és még ma is nagyon szeretem, lehet meg kellene néznem majd egyben az egészet, de sajna LCD tv-n nagyon kijönnek a tömörítési hibák (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) No mindegy, akkor majd a kis 32 cm-esen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ez a darag már úgyis retronak számít XD

Trixx, szép reggelt neked is, ma megint megyek Szolnok felé és majd integetek, ok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap elaludtam, Nagykátánál még bóbiskoltam, aztán Mezőtúr jött, mondtam magamban, "Hoppá, hová lett Szolnok?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is épp így jártam jó pár sorozattal/filmmel, hogy az LCD tévén elég kockásak....

Oké, majd én is integetek.
Hú én mindig féltem elaludni a vonaton, mert paráztam hogy túlmegyek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Minden pénteken gondolok rád, hogy erre jársz. Bár most hogy megvan a lakás, gondolom ritkábban mész majd haza. Asszem írtad is.

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 03. - 13:09:35
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 03. - 13:22:02
Létrehozva: #44642

devotee

Idézet (Niki @ 2010.10. 01. - 21:09:47) *

Niki, hogy ez milyen édes. Teljesen elolvadtam, a kis ártatlan... a bokorban..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hogy meg tudta már fogalmazni az érzéseit ez a kislány.

Én is épp így érzek az uram iránt. Na meg te is, ugye Niki? (Mármint a te uraddal kapcs)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 03. - 13:49:26
Létrehozva: #44643

devotee

uhh szegény Trixxi! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) marha dühítő lehet a dolog! remélem a fórumon tudnak majd segíteni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 03. - 16:20:18
Létrehozva: #44644

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 03. - 14:49:26) *
uhh szegény Trixxi! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) marha dühítő lehet a dolog! remélem a fórumon tudnak majd segíteni!

Az dühítő. De szerencsére van egy fasza csajszi, aki rendeteg képet rak be ide, így aztán könnyű dolgom volt újra beszerezni a képeket.
Ismered? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mérgemben inkább megnéztem az Edó WTC-s linkjét.
Nagyon elgondolkodtató amiket mondtak, és jól alátámasztották a történéseket. Nekem főleg a szemtanuk, a dolgozók és a tűzoltók elmodásai a meggyőzőek, illetve a robbantási szakértők. Sőt, hajlok rá, hogy ez inkább az igazság. Sajnos.... nagyon durva....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 03. - 17:33:19
Létrehozva: #44645

devotee

Csókolom!

Megérkeztem Pestre és itt be van borulva... pedig végig olyan szépen sütött a nap. Fenébe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, ezeket a dvd-ket egy haverom készítette az amerikai változatra alapozva, menü minden megvan, nagyon szépek, tényleg, és szuperek. Van rajta angol és magyar hang és asszem felirat is, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Klasszak, csak ennyit tudok mondani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, én még soha nem mentem túl, mert Pest a végállomás, odafelé még a népesedés 90%-a leszáll Csabán, és a nagy mozgolódásra mindig felébredek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ritkábban fogok hazamenni, mert már rezsi, minden az enyém, ami havi 25-30 ezer, a vonatjegyem alsó hangon 7000, szóval nem olcsó. Legközelebb majd halottak napjakor megyek haza, az úgyis hosszú hétvége lesz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 03. - 17:50:27
Létrehozva: #44646

devotee

Trixxi: hát... nem is tudom kiről beszélsz... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) XDDDD köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: okés, jók lesznek azok a dvd-k akkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) emlékszem meséltél róla, hogy sokat szenvedett vele a barátod aki csinálta. kivi leszek nagyon! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondom, majd ha leszámoltad, akkor a számot majd mondd meg, oksi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 03. - 20:25:23
Létrehozva: #44647

devotee

Tudtam, hogy már asszem meséltem milyen nehéz volt összerakni ezeket a dvd-ket, mert a szinkronokat is már nagy kaland volt összegyűjteni, és ugye a DVDken van olyan epizód, ami bővített a tv-ben leadottakhoz képest és akkor ott felirattal kellett kipótolni a dolgokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyszóval kicsit bonyolult volt összerakni XD Persze, majd mondom mennyi lemez lett!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 03. - 20:50:28
Létrehozva: #44648

devotee

jaja, emlékszem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
köszi Angie drága!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 03. - 21:10:53
Létrehozva: #44649

devotee

Sziasztok!

Épp egy hete, hogy végre sikerült ide írnom, azt hittem, na akkor most már oké lesz. De nem így alakult. Hétfőnként ha a munkahelyemen nem érek rá ezzel foglalkozni, később esélytelen, későn érek haza. Kedden meg elvittem nagyanyámat az orvoshoz, ott közölték, hogy be van sárgulva, valószínű elzáródott az epevezetéke, epeköve egyébként is volt, azonnal irány a klinika. Holnap már talán hazaengedik, de majd még vissza kell mennie.
Szeretnék már egy kicsit unatkozni, és normálisan elolvasgatni, amiket írogattok, meg válaszolni is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 03. - 22:57:22
Létrehozva: #44650

devotee

sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

de sok kép volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) édesek

visszatértem. jó volt otthon, bár anyum olyan kis nyomi hangulatban van, de azért jó volt. sütöttünk fini karamellkrémes sütit.
most meg picit mérges vagyok, mert úgy volt hogy a hétvégén Edit egyeztet csomó időpontot holnapra lakást nézni, és hát ez nem történt meg. és én leadtam hogy holnap nem dolgozom, mert du. lakást nézünk, és hát nem. király. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) ráadásul Edit beteg. na jó, inkább lefekszem.

de jó Suzy hogy írsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még még még (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 03. - 23:40:49
Létrehozva: #44651

devotee

Suzy: jaja, papámnak is epevezeték-gyulladása volt nem sokkal a halála előtt, úgyhogy tudom milyen kellemetlen és rohangászós a dolog. Drukkolok a nagyidnak, hogy hamar meggyógyuljon!
és írjál csak amikor tudsz! nem baj, ha nem olvasol vissza mindent, a lényeg, hogy írj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Loli: na, az jó, ha jó hétvégéd volt! Editnek meg azért jobbulást szintén.
Én már kimászok a betegségből úgy tűnik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kop-kop-kop (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jóccak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 04. - 05:35:37
Létrehozva: #44652

devotee

Jó reggelt,

üdv újra itt Lola. Nektek nem nagyon akar összejönni ez a lakás téma úgy érzem, vagyis Edit nem sok mindent tesz azért, hogy legyen másik. Igazán telefonálgathatott volna párat. Megértem, hogy mérges vagy/voltál rá. Jogos.

Akkorát aludtam már megint, csak kevés volt... még tudnék... és ez a hülye kramcsák vazzeg... nagyon görcsöl (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ponn leszarom, nem fogja tönkretenni a napom! Még akkor sem, ha hétfő van és szottyos az idő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, majd elkezdem átírni a Buffykat mikor Apum hoz lemezt, nekem nincs időm kimenni a Józsefvárosira venni, meg egyedül utálok azon a környéken mászkálni. Úgyhogy kitartás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meglesz mire jöttök lakásavatóra, ígérem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Suzy!!! Írj gyakrabban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jobbulást a nagyidnak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 04. - 05:54:15
Létrehozva: #44653

devotee

Jó reggelt!

Köszönöm a jókívánságokat! Olyan aranyosak vagytok!
Nagyanyámmal akkor se egyszerű, ha nem beteg, (azért ezen kívül szerencsére semmi baja, bár már 82 éves), de 12 éve vele lakunk, és gyárilag olyan rossz természete van, hogy a család nagy része max. telefonon tartja vele néha-néha a kapcsolatot.
Próbálok ám írni, bár ahogy elnéztem, ritkán tudok olyankor lenni, amikor Ti is. Pont azon gondolkoztam tegnap, mielőtt elaludtam, hogy ugyan többen vagytok itt, akikkel személyesen is ismerjük egymást, azért ebbe az összeszokott társaságba nem egyszerű bekapcsolódni, de tudom, hogy már másnak is sikerült, azért nekem is fog. Bele fogok jönni, meg majd "megismerkedem" a többiekkel is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.10. 04. - 06:32:03
Létrehozva: #44654

devotee

Sziasztok.

Suzy jobbulást a nagymamádnak.

Lola a barátnődnek is.

Angie neked pedig a kramcsi miatt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 04. - 08:40:47
Létrehozva: #44655

devotee

kukucs
ma, mivel a reggel nyolcas órámra nem volt kedvem felkelni, a kövire pedig nincs kedvem bemenni, így itthon fogok tespedni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nézek lakáskákat majd szépen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha Edit felkel, majd próbálunk mára időpontokat egyeztetni, meg kitakarítom a házat, de még alszik, így nem zajolok inkább. mindjárt összeszedem magam, leugrom a sparba meg dm-be, mert kell kézkrém meg babaolaj (télen, amikor nem izzadok, akkor testápoló gyanánt babaolajat használok, olyat amit vizes bőrre kell kenni, mert így sokkal jobban hidratál, imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) plusz, max heti egyszer kell használni, ami jó, mert ált nincs időm és/vagy idegzetem minden nap kenegetni magam) ja és kaja is kell, ilyen alapvető reggelinek való (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Suzy, nem baj ha nincs itt senki, mostanában rendszeresen elkerüljük itt egymást mindenkivel, csak monologizálunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) írjál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) itt is akkor még egyszer puszizlak szülinapod alkalmából (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 04. - 09:07:25
Létrehozva: #44656

devotee

Suzy: jaja, ne beszélj butaságokat! az, hogy nekünk több időnk volt eddig írogatni, nem azt jelenti, hogy te ne férnél be a csapatba! ha meg valami nem tiszta, kérdezz, szívesen elmagyarázzuk neked. ennyi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Loli: háh, de jó, hogy ma nekem meg nincs órám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma csini-lányos napot fogok tartani (hajmos, pedikűr, manikűr, szőrtelenítés stb (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) csak rá kell vennem magam XD én utálom ezeket csinálni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jujj meg mosogatni is kéne, de inkább fordítok kicsit még és majd délután (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hajrá, hajrá a lakásokkal! és vigyázz, Edit nehogy megfertőzzön úgy, mint ahogy engem annak idején Kati mindig megfertőzött. Jó mérges is voltam rá egyszer, mikor tudta, hogy marha érzékeny a torka, erre hideg dolgokat evett/ivott és másnapra beteg lett. Én meg persze elkaptam tőle :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 04. - 10:52:38
Létrehozva: #44657

devotee

úúúú Usi, széplánynap! a legjobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyik fele nekem már megvolt, még a másik fele hátra van, de már vettem hozzá dolgokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fini kókuszos kézkrémet, babaolajat, kis kozmetikai táskát dm-pontokból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie meg bombáz a lakáshirdetés linkekkel, a kis drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, takarítás jön, csak előtte választok hozzá zenét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 04. - 12:07:22
Létrehozva: #44658

devotee

Ez a Kramcsák ma nagyon ki akar készíteni (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Monnyon le!!!!

Suzy, mindegy mikor írsz, csak írj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyis tényleg elkerüljük egymás általában. de azért mindig reagálunk a másikra, és néha van nagy pörgés is, amikor nem győzöm frissíteni a lapot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár ilyen már most elég régen volt utoljára.

Vica köszi. Hogy van a Mini Móderünk?

Usi, annak örülök, hogy már jobban teccik lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ász, hogy ma mindketten lógtok Lolával. Én is lógnék a szeren, mert hát ez a ma nagyon uncsi. Ellenben kedves kollégám szupcsi GPS szerez nekem elvileg szerdára, így már nem kell majd bénáznom a kocsival, hogy merre kell mennem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiküszöböltem azt, hogy nem ismerem a kereszteződéseket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És a csajos nap jó, tegnap este epilláltam a lábam és a hasam, már nem is érzem hogy fájna XD Immunis lettem a fájdalomra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, remélem találtam olyat, ami klassz, mert azért volt pár galériás. Jajj és javarészt asszem egyedi gázosokat küldtem, nem távfűtést. Jó takarítást!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 04. - 12:52:02
Létrehozva: #44659

devotee

Loli: hát nekem elég macera ez a szépülgessünk dolog, de van amikor elkap az ékszíj és élvezem XDDD de ez ritkán van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) inkább már automatice csinálom, amit kell (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de valahogy intellektuálisan jobban szeretek dolgozni XDDDD (ágyban fordítani/írni/olvasni pl.)

Angie: csak vigyázz, nehogy a GPS egy falba vagy a Dunába vezessen XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.10. 04. - 13:06:45
Létrehozva: #44660

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.10. 04. - 13:07:22) *
Ez a Kramcsák ma nagyon ki akar készíteni (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Monnyon le!!!!

Suzy, mindegy mikor írsz, csak írj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyis tényleg elkerüljük egymás általában. de azért mindig reagálunk a másikra, és néha van nagy pörgés is, amikor nem győzöm frissíteni a lapot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár ilyen már most elég régen volt utoljára.

Vica köszi. Hogy van a Mini Móderünk?

Usi, annak örülök, hogy már jobban teccik lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ász, hogy ma mindketten lógtok Lolával. Én is lógnék a szeren, mert hát ez a ma nagyon uncsi. Ellenben kedves kollégám szupcsi GPS szerez nekem elvileg szerdára, így már nem kell majd bénáznom a kocsival, hogy merre kell mennem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiküszöböltem azt, hogy nem ismerem a kereszteződéseket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És a csajos nap jó, tegnap este epilláltam a lábam és a hasam, már nem is érzem hogy fájna XD Immunis lettem a fájdalomra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, remélem találtam olyat, ami klassz, mert azért volt pár galériás. Jajj és javarészt asszem egyedi gázosokat küldtem, nem távfűtést. Jó takarítást!

Szegényke ha nagyon görcsölsz akkor vegyél be gyógyit.Mondjuk nem tudom szoktál-e.

Köszi már jól a Mini Móder.Megy az oviba szerdán.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2231 2232 2233 2234 2235 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
177 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (177 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: