![]() ![]() |
2010.10. 04. - 15:10:27
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üdv!!!!
Remélem mindenki jól van!!!!! Pusszancs mindenkinek!!! Angie jók a képek lakásról.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Faszántos! Bejön. Trixi tényleg aranyos a kislány, és milyen okosan beszél. Hát igen, a gyerekek a legjobb emberek a világon, aztán fokozatosan romlanak az emberek. Ezért is imádok gyerekekkel lenni, mert nekem is gyerek naiv lelkem van valahol. Bírom mikor mondja, hogy hát rajtunk múlik kettőnkön a dolog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) okos, sok felnőtt a másikra fog mindent. Na szóval ja ha mindenki gyerekszívvel élne, hát akkor csak boldogság lenne... Süni ha jössz: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) X faktor, hát itt már mindegyik jó, mindegyik máshogyan... Nem tudok választani na, minden nap mást mondok. Tetszik még a Dzseni nekem is, meg a Janicsák V., meg a fiútesók közül a fiatalabbikat bírom, meg a hosszú hajú srác copfos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aki jazz szakra jár azt hiszem... Meg még nem tudom...az Alíz ugye már mondtam... Mindjárt fel is soroltam az összeset. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bulik: az tényleg szuper lenne, ha dec. 4-én ott lenne mindenki Alan bulin, én sokat nem tudok ígérni, csak azt, hogyha nem lesz velem semmi különös eü-leg, akkor megyek... A 30.-ai az a bizonytalanabb... az a baj, hogy muszáj vállalni műszakot karácsonykor is és a szilveszter-újév kettősben. Én meg nem akarok szilveszter éjjel lenni most, se újévkor megint, így faszán bevállalnám a szilveszter nappalt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na nem szaporítom a lényeg, hogy jó lenne és igyekszem megoldani ezeket a bulikat. Hiányzik a buli meg ti, sajnos amióta dolgozok - elég régóta - sok mindenről le kell ilyen téren mondanom... Emlékeztek mikor legutóbb írtam, hogy dm turmix, a négy hehehe. A kórházban jött a vacsora és ez volt a lapra írva egy betegnek: parajfőzelék DM turmix. Hahaha, másnap, úgy röhögtem. Öcsém tegnap jött haza, bejött hozzám éjjel a kórházba, hát most se engedte nagyon, hogy puszilgassam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elhúzta magát és azt mondta, hogy utazás előtt fürdött és már büdös. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hahaha micsoda kifogások... De tök jó volt, mert jött a sógornőm is, plusz épp akkor hozott be nekem kajcit a Zotya, aztán ó mondom itt van nálam a család.... Hát örülök, mert ez elég ritka...mindenki szét van széledve országban-világban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de sokat pofáztam. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Geri fiú öcsi, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem is már több anyajegyemet vették le.... Jól vagyol? |
|
|
|
2010.10. 04. - 15:33:33
Létrehozva:
|
|
|
Jól vagyok drága, köszi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Na látod, majd én engedem hogy puszilgass (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 04. - 16:15:11
Létrehozva:
|
|
|
Csókolom! Trixx, én még soha nem mentem túl, mert Pest a végállomás, odafelé még a népesedés 90%-a leszáll Csabán, és a nagy mozgolódásra mindig felébredek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ritkábban fogok hazamenni, mert már rezsi, minden az enyém, ami havi 25-30 ezer, a vonatjegyem alsó hangon 7000, szóval nem olcsó. Legközelebb majd halottak napjakor megyek haza, az úgyis hosszú hétvége lesz. Én is Csókolom! Ja, így könnyű, végállomás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, sajna a saját rezsi miatt meg kell gondolni minden kiadást, meg aztán a saját lakásban szívesebben marad az ember hétvégére, mint pl egy albiban. Halottak napjakor mi is megyeünk Csabára (90%). Rokonlátogatás + temető. Á de jó hogy írtad, tényleg hoszú hétvége lesz, nem is figyeltem. Juhéjjjjjj. Csak szegény Usikának lesz rossz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.10. 04. - 16:21:24
Létrehozva:
|
|
|
Loli: hát nekem elég macera ez a szépülgessünk dolog, de van amikor elkap az ékszíj és élvezem XDDD de ez ritkán van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) inkább már automatice csinálom, amit kell (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de valahogy intellektuálisan jobban szeretek dolgozni XDDDD (ágyban fordítani/írni/olvasni pl.) Angie: csak vigyázz, nehogy a GPS egy falba vagy a Dunába vezessen XDDDD Áhám, értem én. Ágban mi? Dave fölül, te alul, aztán fortdítani.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 04. - 16:29:26
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: hát ja, nem lesz egy leányálom a halottak napja - egyébként utálok kötelezően temetőkbe járni. szerintem felesleges egy szokás. akiről meg akarsz emlékezni, azt otthon is megteheted, a lelke már úgysem a temetőben van...
eh eh eh hát igen, szendvicsezni az ágyikóban meg fordulgatni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nyám... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Niki: na tök jó, hogy bement a fél család hozzád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és remélem összejön legalább az egyik buli neked is!!! rég láttunk! (én még régebben, mert ugye múltkor nem voltam Alanen) |
|
|
|
2010.10. 04. - 17:00:13
Létrehozva:
|
|
|
Közben nyomogatom a telefonom ezerrel.
Jajjjjjjjj mikor szokom már meg a Nokia-t. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Semmi nem akar sikerálni. Pl amit Bluetooth-on átküldenek zenét, a telóm lejátszója nem látja.... Elmenti az üzenetekhez (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) ott megtalátam, de azt meg a média lejátszó nem látja áááááááááááááááááááá Na szép lettél Usi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki: komolyan mondom az öcsédet össze kellene kötni az enyémmel. Hogy miért féltik tőlünk??? Ja és neki az a szövege amikor kérek tőle puszit, hogy "adjon Zoli". (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Én meg hiába mondom neki az nem olyan, kinevet. Már direkt húz vele. Egyet enged csak: nagyon szép pici füle van, és fülcimpáját szoktam simizni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na igen, nem csak aranyos, de okos is a kislány, tényleg mennyire igaz hogy rajtunk múllik. Én is úgy gondolom, hogy nagyon fontos hogy megmaradjon bennünk a gyerek, és néha a gyermeki ártatlanság. Igaz Jan? Angie: neked meg jobbulást. Algoflex M. Nincs szerencséd, végre kikecmeregsz a megfázásból, és jön Kramcsák (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.10. 04. - 17:00:52
Létrehozva:
|
|
|
na, lakás tiszta mint a patyolat, és ebédeltem is (négykor XDDDD) miközben megtekintettem a criminal minds hetedik évad nyitóepizódját (lááááááááááwwwwwww még mindig) és közben lecsorgott a 2. rész is, amit majd nemsokára szintén megnézek, most kilakkoztam a körmeimet is (tök szépek még mindig, ahogy barátnőm a múltkor megmanikűrözte)
mostan pedig felhívok pár korábbi linkünkről lakásokat, egyeztetek időpontokat ha sikerül, és ha így lesz, akkor jutalomból megnézem a criminal minds 2 részt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, de rossz hogy ilyen gyilkos munkarendben dolgozol... x-faktort én is nézem mint a bolond, imádom a tehetségkutatókat, születési hibám. nekem a CSABIIIIIIIII a kedvencem, nem az x-faktor miatt, már korábbról is ismerem, élőben is láttam már koncerten, plusz a popdarálóban is imádtam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) anyukámmal közös szerelmünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ilyen pasit akarok, komolyan, aki nagyképűnek látszik első ránézésből, de ha kicsit közelebbről nézi az ember, akkor csak így leplezi a gátlásait (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ja és überszexi és gigamegatehetséges a Nyári-lányoktól engem kiver a víz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyanok mintha a dreamgirlsből szabadultak volna, és hát azt a filmet szívből utáltam. a copfos fiúka viszont, a jazzdobos gyerek, az tényleg eszméletlen jó, meg a kis szabolcsi Dzsenike, földim, szeressük tök jó lehetett hogy az egész család ott őrzött a kórházban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nos, nekem a recoilos buli felejtős, szinte biztos hogy nem megyek. inkább a harmincadikára gyúrjunk rá, csajok, plíííííííízzzzzzzzz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én szerettem régen a halottak napját. még kislányként annyi maradt meg belőle, hogy szép a temető a sok gyertyával, és az egész faluban látszott a fényük. aztán, amióta olyan emberhez is úgymond menni kell, akit valóban ismertem is, és tényleg fáj az elvesztése, azóta már engem sem lelkesít. na, munkára, lakásnézés! Angiem, köszi a linkeket, volt benne vagy 2-3 amelyiket majd megmutatom Editnek, sajna a többi vagy extra mini, vagy nagyon nagyon rossz környéken volt. édes vagy hogy időt szántál rá, nagyon nagyon köszönöm. közben írt valami lány a facebookon hogy látta a hirdetésem a budapesti albérletek fb-oldalán, és hogy nem akarnánk-e hozzájuk költözni. hehe. tök aranyos volt. bazi olcsó lenne, de négyen lennénk, két idegennel, és egy szobában laknánk effektíve Edittel. ami nem egészen az, amire mi gondoltunk. a fene az úri igényeinket XDDD |
|
|
|
2010.10. 04. - 17:14:07
Létrehozva:
|
|
|
Háj,
na, én ma szemét módon leléptem negyed 5-kor... egész délután nem csináltunk semmit, drága Földházi Józsi meg akkor robogott be, ránéztem Andira aztán mondta, hogy megjött a taxisom XD és mehetek - de persze nem önként mondta, csak miután megkérdeztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért kicsit húzta az orrát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asszem féltékeny, de mér? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na mind1... utálok amúgy ott lenni, amikor csak lógatom a lábam és nem csinálok semmit, annyi mást tudnák csinálni olyankor. Most pl. kihasználtam az időt és elmentem bevásárolni: tej, gyümölcsök meg joghurt. kicsit kongott a hűtőm. Usi, nem visz be a GPS a Dunába, majd pénteken tesztelem XD meg vasárnap! Loli, úri picsák leszünk és kocsival megyünk a MÜPA-ba, mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd megyek érted csajszi, csak add meg a pontos címed, hogy majd be tudjam ütni a masinába (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ok? Kramcsák monnyon le................ Trixx, a Nokia a legkönnyebben kezelhető telefon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, szívesen a lakásokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ezeket találtam, de azért örültem hogy volt 1-2, ami neked is bejött. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Important: Most írt Goga, hogy ő is jönne a Recoilra XD Úgyhogy már válaszoltam neki, hogy ez nem kamu rendezvény és ha komolyan gondolja, akkor írok mikortól lehet online jegyet venni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát tök jó, úgy örültem neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 04. - 17:15:08
Létrehozva:
|
|
|
Lolám, sok siker a lakásnézéshez. Nem is gondoltam volna hogy ilyen nehéz dolgotok lesz.
Szerintem egyáltalán nem urizálás, ha nem akarsz két idegennel együtt lakni... Jól bevásároltál a DM-ban. Nekem is van kókuszos krémem, imádom. A Zoli meg nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én "szeretem" a halottak napját, szerintem ez egy szép szokás, megemlékezünk azokról akiket szeretünk, de már nincsenek közöttünk. Én nem érzem kötelezőnek. Szerintem sokkal szebb hagyomány, mint a Halloween. Sőt én nem szeretem, hogy halottak napja helyett, átvesszük más ország szokásait. Mi gyújtunk egy gyátyát a halottainkért és nem cukorkát gyűjtünk. Tudom ez elég konzervatív gondolkodás, de szerintem nem szabad elveszítenünk a hagyományainkat, gyökereinket. |
|
|
|
2010.10. 04. - 17:20:33
Létrehozva:
|
|
|
Angie: szerintem meg nagyon nem felhasználó barát. A Samsungok menüje sokkal átláthatóbb és könnyebben kezelhetőbb.
Zolinak Mone-je van, na az egyszerűen szuper, mindent meg tudok rajta csinálni, az X6-osom meg kész rejtély. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.10. 04. - 17:37:46
Létrehozva:
|
|
|
Lola!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Születési hibád? Én is bírom a testvérpárt, mindkettőt és cukik ahogy izgulnak is egymásért, illetve a nagyobb az öcsiért. A kisebbnek olyan kellemes a hangja és csípem, hogy olyan kis félős cuki, de mindkettő szuper. Nyáriék, értem-értem nekem most Alíz tetszett nagyon, van egy furcsa stílusuk az biztos, de szép a hangjuk. http://www.youtube.com/watch?v=7ZmCZpG2Vko...feature=related Janicsák V.-nak ezt az előadását szerettem. Neki olyan dögös a hangja, és ugye ezt bírom nagyon egy énekesnél. Engem a Mode-hoz is Dave hangja csábított, mert annyira egyedüli és búgós de ezt már annyiszor mondtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És én még ezt szoktam ilyenkor figyelni, az egyedi hangszínt... És a Vecának még a beszédhangja is olyan vagány... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 04. - 18:59:46
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: jaja, nagyjából már szép vagyok, de elfáradtam, úgyhogy majd vmelyik nap jön a kövi adag szépülés XD
Esetleg nem az a gond, hogy el kéne menteni az üzik közé beérkezett számokat? mert nekem azt kell - bemegyek az üziknél megnyitott számnál az opciókba és ott elmentem a médiatárba és akkor ott megjelenik és az üzit ki lehet utána törölni. bár nem tom a modernebb Nokiáknál is így van-e. Loli: hát szerintem a bulikra fókuszálás meg attól függ, hogy a többségnek melyik a jobb. remélhetőleg mindkettő és akkor te se maradsz ki annyira így, hogy nem szándékozol jönni a Recoilra. |
|
|
|
2010.10. 04. - 19:01:23
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek, gyerekek, a vacsoracsatában Precious ment! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 04. - 19:26:53
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: jaja, nagyjából már szép vagyok, de elfáradtam, úgyhogy majd vmelyik nap jön a kövi adag szépülés XD Esetleg nem az a gond, hogy el kéne menteni az üzik közé beérkezett számokat? mert nekem azt kell - bemegyek az üziknél megnyitott számnál az opciókba és ott elmentem a médiatárba és akkor ott megjelenik és az üzit ki lehet utána törölni. bár nem tom a modernebb Nokiáknál is így van-e. Loli: hát szerintem a bulikra fókuszálás meg attól függ, hogy a többségnek melyik a jobb. remélhetőleg mindkettő és akkor te se maradsz ki annyira így, hogy nem szándékozol jönni a Recoilra. Na ezt kipróbáltam már, de nálam opciók/szervezés/áthelyezés van, ahol csak a saját mappát ajánlja fel, ami szintén az üzeneteknél van, szóval nem látja a médialejátszó. Közben már átvertem, mert PC-ről ment a dolog... csak bosszant hogy BT-n keresztül miért ilyen béna. Bakker annyira modern egyébként, tökre más mint a régi Nokiák. Közben itt esik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sajna holnapra is ilyen időt mond. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Gyerekek, gyerekek, a vacsoracsatában Precious ment! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hurrá!! Igaz nem nézem, de mostanában megfigyeltem egy csomó műsor alatt meg Mode. A múltkor meg a ViaSat-on egy autós műsor alatt ment végig Mode. Hiába, mindehol vannak jó izlésű emberkék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 04. - 19:29:18
Létrehozva:
|
|
|
igen Niki, a Veca nagyon kemény, meg nekem úgy emberként is szimpi. mondjuk már a dilis apját is komáltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk nekem az hogy valakinek szép vagy különleges a hangja, önmagában nem elég, legyen a személyisége is izgi számomra, ahogy a geszti is mondta. Dave-nek sem lenne elég a csodás hangja. mert ő emellett egy esszméletlen előadóművész is, hihetetlen kisugárzása is van, szexis, személyiségre is egy izgalmas valaki, akit pluszban még tisztelni is tudok. tökéletes mix (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
fúú, a lakásozás persze ma is elmaradt. mert hazaért Edit, és eléggé sokmindent meg kellett beszélnünk, mert egy kicsikét gallyra ment a kapcsolata a pasijával. vagyis hát nem is. mert kb másfél hónapja járnak, és nem is kapcsolat. épp ez a gond. na, mindegy, Edit be volt fordulva és nem telefonálgattam. nem könnyű na, nem könnyű. de bevonzom az überfasza lakást. jah Angie, akartam is írni, hogy vasárnap szííííííííínhááááááááááááázzzzzzz!!!!!!!!!! juhujj de várom! ööö, oké a kocsi, naná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 11. kerület, fehérvári út 21/a a címünk. megállni itt nem tudsz, hanem az eszék utcába vitesd magad, mert ott akad parkolóhely. Trixx, sok szerencsét a telódhoz, Edónak is baja van a Nokiájával. szuper telók, szerintem is, de lehet hogy ezek az okostelefonok nem annyira alakultak még ki náluk. és igazad van a hagyományokkal is. egyetértek nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, ezt a hszt írom egy félórája... csak közben Editék szét is mentek. na fasza |
|
|
|
2010.10. 04. - 19:35:10
Létrehozva:
|
|
|
na, a Mode. nálunk meg a múltkor a véradásról, meg a vér gyógyításban betöltött szerepéről szóló rádióműsorban csak és kizárólag Mode szólt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) büszkék lettetek volna ha halljátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi, persze, a recoilos buli is biztos jó lesz, ha nem lesz drága még meg is történhet hogy elmegyek mert pár jópipa messziről pestre jövő szívszerelmem csak akkor lesz a városban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyi hogy a dec 30 viszont fix. |
|
|
|
2010.10. 04. - 19:40:08
Létrehozva:
|
|
|
Hurrá!! Igaz nem nézem, de mostanában megfigyeltem egy csomó műsor alatt meg Mode. A múltkor meg a ViaSat-on egy autós műsor alatt ment végig Mode. Hiába, mindehol vannak jó izlésű emberkék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha ezt facebook-on írtad volna, ezt lájkolnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 04. - 19:48:48
Létrehozva:
|
|
|
Ha ezt facebook-on írtad volna, ezt lájkolnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért lákolod így is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudod drágám, én ilyen maradi vagyok, nem vagyok fenn. Bár ha már ilyen okos telóm van, FB ikonnal meg Wifi-vel, lehet regelnem kellen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, a Mode. nálunk meg a múltkor a véradásról, meg a vér gyógyításban betöltött szerepéről szóló rádióműsorban csak és kizárólag Mode szólt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) büszkék lettetek volna ha halljátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, persze, a recoilos buli is biztos jó lesz, ha nem lesz drága még meg is történhet hogy elmegyek mert pár jópipa messziről pestre jövő szívszerelmem csak akkor lesz a városban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyi hogy a dec 30 viszont fix. Tuti büszkék lettünk volna. Így is azok vagyunk, Loli a médiasztár!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 04. - 19:49:28
Létrehozva:
|
|
|
Mindenképp Trixx! Hagyd hogy beszippantson a FB!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 04. - 20:25:00
Létrehozva:
|
|
|
Jaja igazad van Lola, én csak úgy értettem, hogy egy énekesnél nekem az az első. Bár igaz, hogy a kicsit "csúnyább" hangú énekesek is bejönnek ha van egyéniségük... viszont ha valaki jó, akkor lehet mindegy is, milyen egyéniség, mert valakinek úgyis befog jönni. Van akit lenyűgöz egy "szerényebb" előadó, másnak meg egyből a Király L. Norbi féle kell. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hehe én is csípem az apját is, szerintem jó fejeknek tűntek és olyan normálisnak is "néztek ki". Én hallottam öcsi a konyhában, hogy ment a dm!!!! |
|
|
|
![]() ![]() |