![]() ![]() |
2010.10. 06. - 08:50:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixi.. nekem is volt a zenével problémám.. mert nem úgy csatlakoztam.. és nem jó helyre mentettem a zenéket először a mobilomon aztán rájöttem, h nem pc suit ként kell csatlakozni... és úgy már ment.. és csinált mindent magától a kis okos De ez nagyon bonyolult... és még a kézi könyvvel is az.. ami 150 oldal.. komolyan.. nagyon nagyon kemény kis telefon! Neked milyen is van? Jóccak Gorzás kisasszony! Puszka Én most a zenéket a Médiaátvitel menüben raktam fel. Sikerült mappásítva, csak másolás után átneveztem, így nem látta a lejátszó. Szóval törlés, és újra az egész. Másodjára már minden fasza lett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi a tanácsot, estére kipróbálom a PC suit menüt is. Meg kaptam OVI-t is, feltelepítettem, le kell frissítenem majd azzal is próbálgatom. Nekem X6-osom van. Szép és okos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ennek a kézikönyve nem olyan vastag mint a tiéd, és pl az ilyenekről nem is ír semmit. De már egyre ügyesebb vagyok!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 06. - 08:58:21
Létrehozva:
|
|
|
Suzy: sajnálom a nagymamidat. Tényleg nagyon nehéz dolog ez, talán beszéld meg a családoddal hogy elmondjátok-e neki.
Lola: hajrá Ráday - lakás!! Jaj még nem is mondtam. Az előző munkahelyem tudod mi volt? Diákmunkás cég (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 4 évig számfejtettem a diákok bérét. |
|
|
|
2010.10. 06. - 12:02:16
Létrehozva:
|
|
|
Nem-nem Trixi! Nem pc suit.. hanem tárolóhely.. vagy médiaátvitel... vagy képátvitel
a pc suit nél nem érzékelte a total commander mint külső egységet... de ha a többit választod, akkor TC-vel bármit csinálhatsz! Puszi midnenkinek Angie.. nem te idegesítettél fel konkrétan.. dehogy... mindenki nyomott mindent.. te meg magadra vetted (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de semmi gond, hidd el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 06. - 13:34:34
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
egész jó volt az órám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és már megvan a Recoil jegyem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szép Eventim-es kóddal meg mindennel, mint a Rammstein meg a NIN jegyeim is voltak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval minden okés volt, rögtön sikerült megvenni, bár a nőci a zeneboltban kicsit furán nézett rám ("A mire kérsz jegyet?" - mondom "Recoil - úgy van leírva, hogy R-e-c-o-i-l) XDDDD nem volt túl szimpi tag. Loli: hát ez sucks! de legalább jó hogy van pár back-up melód meg jön az ösztöndíj is majd! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ti mikortól kapjátok? mert be kéne mennem hisztizni a diákönkormányzatba is, hogy akkor most visszakerülök-e az ösztöndíjasok listájára vagy mi a faki. Nekem asszem kb. a fele lenne, mint neked. De hát az is jó pénz!!! |
|
|
|
2010.10. 06. - 16:28:56
Létrehozva:
|
|
|
kukucs
na, a fene se tudja, mi van a melóval, mindenki kussol. de pl volt felvételi, és azokat fel is vették, ma mondták meg nekik. szóval... fura. lehet hogy marad diákmeló, de máshol. mert az fix, hogy nem ott, nem úgy lenne, ahol eddig dolgoztunk, mert oda költözik egy osztály. na de hátha. míg nem mond senki semmit, addig, kivárok. egyetemes meló úgyis jó lesz, ösztöndíj meg nekünk kb október közepe felé fog érkezni szerintem, tök random sajna, ki van már írva neptunba úgyhogy kb bármikor elutalhatják, de még nem történt meg. lehet 10én vagy 15én legkésőbb már jön, de akkor legalább szept-okt havi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj, csak még a szoctámot kapjam meg! akkor aztán lesz hawaii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagyishát na, minimálbéres hawaii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixxem, mondtad ám még anno tatabánya felé a kocsiban hogy diákmelós cégnél dolgoztál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) klassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó dolog amúgy hogy egyáltalán van, nagy segítség (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, csinálok kaját mert kopog a szemem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 06. - 16:42:56
Létrehozva:
|
|
|
na ha már a hagyományokról volt szó tegnap, most masírozott el itt egy csapat díszmagyarba öltözött emberke dobszóra - ebből esett le, hogy okt. 6 van.
Loli: akkor látom kivárás van. drukkolok! ok, akkor jól emlékeztem, hogy okt. közepe táján szoktak utalgatni. nekünk is kb. akkor. na majd holnap jól megkérdem a HÖK-ön (diákönkormányzat). |
|
|
|
2010.10. 06. - 18:38:08
Létrehozva:
|
|
|
szivikéim
egyszer linkeltetek nekem egy jó kis tubusos letöltőalkalmazást megtennétek ismét? mert van egy youtube downloaderem de az vmiért hibaüzenetet ír ki, nem tölti le a nótát a szindbáddal ugyanez volt, és akkor asszem Angie, te voltál az a jótét lélek aki segített (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 06. - 18:53:24
Létrehozva:
|
|
|
Loli: ezt telepítsd a firefoxodhoz:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/13990/ utána tubuson vidi alatt az infós résznél lesz 3 opció kékkel. kiválaszt és letölt. a régi letöltő már rég nem műxik. |
|
|
|
2010.10. 06. - 19:10:12
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 06. - 19:13:06
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Szép estét mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sziasztok! egész jó volt az órám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és már megvan a Recoil jegyem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szép Eventim-es kóddal meg mindennel, mint a Rammstein meg a NIN jegyeim is voltak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval minden okés volt, rögtön sikerült megvenni, bár a nőci a zeneboltban kicsit furán nézett rám ("A mire kérsz jegyet?" - mondom "Recoil - úgy van leírva, hogy R-e-c-o-i-l) XDDDD nem volt túl szimpi tag. Loli: hát ez sucks! de legalább jó hogy van pár back-up melód meg jön az ösztöndíj is majd! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ti mikortól kapjátok? mert be kéne mennem hisztizni a diákönkormányzatba is, hogy akkor most visszakerülök-e az ösztöndíjasok listájára vagy mi a faki. Nekem asszem kb. a fele lenne, mint neked. De hát az is jó pénz!!! Usi ez a jegyes sztori jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 06. - 19:22:50
Létrehozva:
|
|
|
kösi vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na ment Petra oviba ma? |
|
|
|
2010.10. 06. - 19:26:56
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek! Trixx: azt hiszem nálad a megoldás kulcsa. Csak a családom általában mindent rám bíz, hogy oldjam meg, őszintén eszembe se jutott, hogy ezt most nem egyedül kellene. Meg az jutott eszembe, hogy nem te voltál egyszer, aki írta, hogy a Novitax-nál volt valamilyen továbbképzésen, előadáson vagy valamin? Furcsa volt itt ilyet olvasni, mert mi meg az ő programjukkal könyvelünk. Lola: nem semmi, ahogy összejönnek a dolgaid, de örülök, hogy ilyen jól kezeled. Meg azért irigyellek is, nekem lehet nem menne. Bár a muszáj nagy úr. Pici technikai szünetet tartottam, mert ahogy leültem ide a gép elé, enyhe cefreszagot éreztem. Hát az én arany falat gyerekem a papírkosárba dobta a banánhéjat. De megszüntettem. Tegnap szülőin voltam, középiskolás negyedikes a fiam, hát nagy az Isten állatkertje. Végtelen vita a legnagyobb hülyeségekről, és természetesen azoknak volt a legnagyobb hangjuk, akik eddig egyszer sem voltak. De a leghajmeresztőbb ötlet, hogy egy gyömrői céggel varrassunk ballagási öltönyt. Miért nem mindjárt győrivel? Talán Szeged nem olyan kis hely, hogy ne lehetne itt találni. Isteni napom lesz hétfőn. Reggel az apeh-ban kezdek! Mondjuk számítottam rá, hogy menni kell, de remélem nem valami szadistát fogok ki. Egyszer jártam úgy, hogy mikor beléptem, a nő, miután bemutatkozott, közölte, hogy egyébként őrmester a beceneve. Mit mondjak, hű maradt a nevéhez. De akárhogy erőlködött, pedig rengeteg rosszindulat volt benne, nem talált semmit. Utána megyek dolgozni, és jöhet a szórakozás. 5-7-ig jóga, 8-9-ig tánc. Ezeket legalább imádom. Azt gondoltam, egy nekifutásra megírok mindent, de elfelejtettem. Ha eszembe jut, pótolom. |
|
|
|
2010.10. 06. - 19:31:21
Létrehozva:
|
|
|
kösi vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na ment Petra oviba ma? Igen ment. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem nem lesz mostanában újra beteg. |
|
|
|
2010.10. 06. - 19:38:00
Létrehozva:
|
|
|
vica: na jól van akkor! örülök, h jobban van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Suzy: huh látom te se unatkozol. jaj emlékszem én is a végzős évemre középsuliban. mondjuk a ballagási/szalagavatós dolgokat (meg úgy ált. mindent) magunk intéztünk, találtunk ki okosan, a szülők csak fizették. de hajaj nálunk is volt csomó vita a ruhák körül! pár überokos szülő akarta eldönteni, h mi legyen rajtunk. mondanom sem kell, hogy nem engedtük XD tuti van itt is elég jó bolt Szegeden, ahol meg lehet csináltatni. drukkolok!!! |
|
|
|
2010.10. 06. - 19:56:51
Létrehozva:
|
|
|
Biztos van itt Szegeden is, csak utána kell nézni. Nem akarom elhinni, hogy olyan messziről eljönnének annyiszor, ahányszor kellene, ha meg nem lesz jó, és itt kell utánaigazítani, az megint egy csomó pénz.
Most voltam kint a folyosón cigizni. Bírom a szomszédainkat, olyan ötvenes házaspár, nyitva volt az ablakuk, és hallottam, hogy épp telefonos segítséget kértek valakitől, mert valami farmos játékot játszanak az interneten. Olyan édesek voltak, azzal a teljes átéléssel, hogy akkor most hogy is lehet nyomon követni, hogy mikor kell vetni, aratni, meg mit tudom én, én nem játszom ilyesmit. Egymást licitálták túl, mert mindkettő le akarja győzni a másikat. Még mondták is, hogy ha csinálsz valamit, azt csináld tökéletesen. Jókat derültem rajtuk. |
|
|
|
2010.10. 06. - 20:03:03
Létrehozva:
|
|
|
Azt hiszem beiratkozok valami gyorstalpaló továbbképzésre, mert nekem nem csak a farmos játék kínai, hanem kicsit a facebook is. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
|
2010.10. 06. - 20:08:25
Létrehozva:
|
|
|
hellóóó Suzy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jó sok minden van nálad is... utolsó év a fiadnak... gyilok, anyagilag is meg mindenhogyan, idegbaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx meg alighanem azért írt a novitaxról, merthogy ő is könyvel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) a melón meg most mit parázzak? eddig is mindig volt, ezután is lesz ha ez mégsem lenne. de ma még semmi sem biztos. Vica, puszi a kiscsajszinak, szegényke, mindig összeszed valamit az oviban... óóó, a szalagavató... életem legeslegszebb emlékeinek egyike (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) farmos játék pedig a legtöbbeknek megvolt facebookon, mert az a legnépszerűbb alkalmazás, egy ideig én is játszottam vele, de már nem. meguntam. facebookkal meg bármit kérdezhetsz, igazi szakértő vagyok, sajna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) túl sokat tudok róla asszem |
|
|
|
2010.10. 06. - 20:17:05
Létrehozva:
|
|
|
hehe, na hát nekem kimaradt a Farmville, én Vampire Wars-oztam, de már én is meguntam, mert lehetetlenek lettek a missziók teljesítései fizetés nélkül XD úgyhogy most szegény Useless-girl-öm lassan elenyészik, mert persze törölni sehol nem lehet a karaktert - a szemetek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.10. 06. - 20:23:36
Létrehozva:
|
|
|
Trixx is könyvel? Nem tudtam, részvétem neki. Bár lehet, hogy szereti. Én nem mindig.
Az utolsó év anyagi vonzatával már nagyjából képben vagyok, csillagászati. A többi még ezután jön. A munka, meg így, hogy több lábon állsz, tényleg kevésbé gáz. Alólam ha ez az egy kiesne, az valóban nagyobb tragédia lenne. De külön vállalni itthonra még nem akarok. Valamennyi pihenés kell. Persze, ha nagyon muszáj lenne, biztos megtenném. A szalagavató nekem érdekes volt. Tőlünk indultunk barátnőmmel, és kb egy-egy pohár bort ittunk meg előtte. De én elfelejtettem, hogy bevettem előtte egy fájdalomcsillapítót. Nagy baj nem történt, csak kicsit kihagyásosak az emlékeim. Az utolsó emlékem, hogy leszálltunk a troliról. Majd jóval később a bárban voltunk. Gyönge vodka naranccsal összeöntve, mert tilos volt az alkohol, és ez az egy nem látszott. A kieső időben állítólag kifestettük magunkat, az tuti, hogy eltáncoltuk a nyitótáncot is, csak én abból semmire sem emlékszem. Rossz biztos nem volt, mert olyan iskolába jártam, hogy keményen elővettek volna, ha gáz lett volna. Gyerekkoromban 5-6 évig tanultam társastáncot, azt hiszem, ha az nincs, nagy bukás lett volna. Azóta azért megnézem a tájékoztatót, mielőtt gyógyszerre innék. A farmos játékot asszem kihagyom, a facebookról meg akkor rögvest kérdezni fogok, amint rájövök, hogy mit is szeretnék csinálni, amit nem tudok. Most nézegetem, barátkozom vele. Nagyon az iwiw-hez vagyok szokva. |
|
|
|
2010.10. 06. - 20:42:11
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok
ez egy igazán fos nap volt... Ma minden parasztnak beszólogatós napja volt? Hát komolyan, mikor beértem már akkor kezdődött. Felmondott ugye az a kolléganőm, aki a cégünk munkáinak garanciális és karbantartási részét vitte eddig, és kitalálták az űberokosok, hogy majd az Andi meg én fogjuk ezt csinálni (mert hogy mi ehhez is értünk, mert nem is bonyolult...) na szóval reggel a garanciások másik vezetője V.K. már azzal fogadott, hogy a K3 irodaház hibabejelenőit scanneljem be és küldjem el..... én meg ugye kb. semmiről nem tudsok semmit, kérdeztem hogy hová és kinek és mit írja mellé stb, a válasz: "Mit tudom én" volt és egy válrándítás. Na az ilyentől a vérnyomásom semmi perc alatt üti a 200-at. Látta ezt V.K. is ezért még hozzátette, hogy az Andi tudja. OK... megjött a kolléganőm, mondom neki, erre néz rám, hogy ő nem tud semmit. Ebből aztán lett egy nagy veszekedés... ahogy ez elült, jött a kövi probléma, hogy nem működtek a telefonvonalaink, pedig IP alapúak, és nem lehetett kifelé telefonálni. Persze ezzel is minket basztattak, hogy oldjuk meg!!!! Az Andi veszekedett a T-commal, az Externettel aztán kiborult, sírt, kiabált... én meg kussoltam, aztán inkább sétáltam, majd még jött néhány erős "rúgás", délután bérfizetés ami őrület.... Elmentem a postára kocsival, hogy gyorsabban végezzek, megállok az Ecseri útnál a full tömött parkolóban, de úgy, hogy kicsit felálltam a járdára, de a hely akkora volt a fal meg a kocsi közt, hogy egy anyahajó is befért volna, erre egy vén banya beszólt, hogy a gyalogosoknak az úton kell menni, mert nincs hely a parkoló autók miatt. Visszaszóltam neki, hogy ez itt legalább 2,5 méter hely, ha itt nem fér el gyalog, egyedül az már nem az én gondom... Kövi inzultus: Állok a postán az ablaknál, bejön egy nő, és odaáll mögém, de úgy, hogy liheg a nyakamban (ezt kifejezetten gyűlölöm, és nagyon ideges voltam amúgy is) Még el sem tettem a számlát, a visszajárót, a csekkeket és a feladóvevényeket, de már ki akart túrni. Mondtam is neki, hogy roppan hálás lennék ha nem a nyakamba lihegne, erre ő meg beszólt, hogy 5 centivel arrébb is lehet pakolni. Na itt elszakadt a cérna, fogtam magam, megfordultam és a képébe mondtam, hogy kapja be a nemlétező micsodám! Aztán kijöttem. Komolyan, ha még valaki mert volna mondani valamit, azt megütöm, pedig nem vagyok agresszív, de nagyon ott voltam, hogy muszáj bevernem valaki képét. Mire visszaértem már azért szállingóztak a szerelésvezetőink, jött a Földházi, elbúcsúztattuk Mónikát, sütiztünk és végre lett egy kis jókedv. De amúgy tök szar kedvem van, hócipőm kivan. Levezetésképpen ma a lakásban a helyükre kerültek a könyvek és a DVD-k nagy része. Holnap még átpakolom a többit és akkor már majd csak a faliképeim maradnak hétvégére, meg az akasztós szekrény ajtajának felszerelése (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |