2400 Oldal V  « < 2236 2237 2238 2239 2240 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.10. 06. - 20:49:00
Létrehozva: #44741

devotee

Lola, jaja, vasárnap színház, már nagyon várom! Biztos tök jó lesz, az Experidance sosem csinál rossz előadást, ez komoly. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó lesz a hét zárásának egy kis kultúra.

Sajna ma nem jutottam el a Recoil jegyekért, de holnap megejtem, mert ugye pénteken megyek Telkibe és a Bojtiét oda akarom adni. De jó lesz ez is!!! Usi ha tennél fel képet a jegyről megköszönném! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi érte!

Szuzi, a Facebook nekem is bonyolult volt az elején, de már megszoktam és sokkal jobban szeretem, mint az iwiwet! Ez utóbbit már nem is használom. A ballagás nekem tök szar volt, utáltam, a ruhánk olyan szürke volt, mint valami börtönegyenruha... borzalmas... azóta sem vettem fel. Nekünk nem is volt jó osztályunk, kivéve egy-két embert a nagyja nem volt összetartó és IQ szintben is súlyos hiányosságok mutatkoztak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 06. - 21:08:32
Létrehozva: #44742

devotee

Angie: asszem nem tok feltenni képet, mert nincs itt a Nokiám telepítő CD-je, amin a progi van amivel a gép kezeli a telót ha csatlakoztatom. win7 felpakolása óta erre nem jutott időm, sorry.
na látom neked is szar napod volt. valami van a levegőben úgy tűnik. remélem a hétvégén tudsz majd pihizni egy jót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Suzy: hehe, szegényem, akkor elég homályos az a szalagavató XD én arra emlékszem, hogy nagyon izgultunk, hogy jó legyen a keringő, amivel nyitottunk (bár engem az annyira nem érdekelt), inkább a másik táncunk, a Chicago c. filmből a börtöntangós rész! na azon izgultam nagyon, hogy mindenkit mossunk le a színpadról XD sikerült is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi voltunk a legjobbak - egyértelmű volt! (de tényleg, és most nem felvágásból - a mienkehez képest a többiek kispályások voltak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs368.ash2/64654_459741991384_537476384_5128423_1281525_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs175.snc4/38110_435203161384_537476384_4622764_5180867_n.jpg)

ja és én is hogy tiltakoztam a FB ellen anno, ugye Angie? aztán azóta én is átszoktam rá. sokkal jobb és naprakészebb és interaktívabb szerintem. jobban szeretem. hamar meglehet szokni. amúgy meg az iwiw csomó dolgot nyúl a FB-ról mind kinézetileg, mind funkciókban.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 06. - 21:12:37
Létrehozva: #44743

devotee

Azért volt valakinek egyáltalán ma jó napja?

Angie: megnyugodtam a facebook-kal kapcsolatban. Biztos rá fogok jönni, én is úgy szoktam, mint amit a telefonról írtál, hogy próbálgatom, és rájövök.
A ballagási ruhánk nekünk is tragédia volt, azt már csak a nyitótánc ruha hajazta. A keringőt nem emlékszem, hogy miben táncoltuk, a másik tánc cselszton (tuti nem így írják, de lusta vagyok megkeresni) volt. Ennek a ruhája alig fenék alá érő fehér valami volt, sorokban kb 15 centis madzagok lógtak le róla, semmi szűkítés, vagy valami, csak mint egy zsák. Még ma is kiráz a hideg, ha rá gondolok. Sajnálom, hogy nincs róla képem, mert biztos vadul fetrengenétek a röhögéstől, ha látnátok.

A mi osztályunk is hasonló volt, de érdekes módon a legutóbbi érettségi találkozón azokkal éreztük magunkat a legjobban, akikkel akkoriban gyűlöltük egymást. Mondjuk akkoriban ők voltak a legrenitensebbek. Mostanra lenyugodtak, de még van bennük élet. Az osztály nagy része úgy gubbasztott szótlanul az étteremben, hogy biz isten, annyit néztem ki belőlük, hogyha kapnának tűt meg fonalat, vadul kötögetni kezdenének. Mintha legalább 60 évesek lennének.

A hozzászólást -Szuzi101- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 06. - 21:22:41
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 06. - 21:16:22
Létrehozva: #44744

devotee

Jah, hát elég fos volt, és most megyek is aludni!

A Nokiád telepítőprogramját le tudod szedni a nokia.hu oldalról (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nem kell hozzá cd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És igen, nagyon tiltakoztál FB ellen drága Usikám, aztán most már te is függő lettél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szuzi, szerintem senkinek nem volt ma jó napja, biztos front volt, vagy nem tudom... holdfázisok is befolyásolják a hangulatot.

Páááá, Goodnight lovers................. ssssssssssssssssssssssssssssss
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 06. - 21:16:40
Létrehozva: #44745

devotee

Usi: de jó volt nektek, nekünk még akkoriban ilyen táncot biztos nem engedtek volna. Konzervatív, majdnem lányiskola volt. Ritkaságszámba mentek a fiúk, de amelyik volt is, annak is kár volt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 06. - 21:27:15
Létrehozva: #44746

devotee

ja hát én bírtam az osztályunkat - szerencsére elég összetartó és a nagyja normális volt - a többi semleges, csak néha volt 1-1 összezörrenés. ritka értelmesek voltunk, na XD és hát persze, lazultak a dolgok, de azért nálunk sem engedett volna ilyesmit a régi igazgató szerintem, mert eléggé szexuális töltetű volt az egész XDDD hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pl. egyik oszt.társnőm egy srácon spárgázott és foggal húzott ki a szájából egy vörös kendőt, meg minden lányon neccharisnya volt... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na majd előkeresem a videót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyedül az volt a szar, h a hivatalos dvd-re marha szarul vágták meg a táncunkat - sose azt mutatják, amit kéne... :S

Angie: hát én most nem foglalkozok ilyen letöltögetéssel "egyszer volt hol nem volt" netkapcsolattal... :S
jóccakát neked!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 06. - 21:33:05
Létrehozva: #44747

devotee

Azt hiszem, én is megyek aludni, nem soká kelnem kell!
Jó éjt, sziasztok!

Usi: tátott szájjal olvastam milyen volt a táncotok! Keresd csak azt a videót!

Jézusom, mennyivel fiatalabbak vagytok! Mikor az én szalagavatóm volt, még nem volt se dvd, se digitális fényképezőgép. Mi még kézzel tanultunk könyvelni, számítógépet se nagyon láttunk, gépelni is mechanikus gépen tanultunk, a végén lett csak egy-két elektromos gépe az iskolának, azt is csak azok használhatták egy-egy órán, akik valami nagyon nagy dolgot csináltak. Nem is beszélve a fekete-fehér, nem távirányítós tévéről.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 06. - 21:38:10
Létrehozva: #44748

devotee

hát majd csak pár hét múlva tom megmutatni a vidit, mert otthon van dvd-n asszem. de majd megnézem, hátha még lenn van itt az albiban.
elég annyi hozzá, hogy eddig mindenki tátott szájjal nézte XDDD

na igen, de ez is szép a DM-ben, hogy összehozza a különböző korosztályokat és tanulunk egymástól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jó éjt. én még olvasok kicsit aztán én is megyek, holnap megint ügyintéznem kell, meg mesterképzésről lesz előadás, azt meghallgatom.
cupiii!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 06. - 21:45:47
Létrehozva: #44749

devotee

Felcsigáztál, de ki tudom várni.

De egyébként meg mikor találkoztunk, meg együtt buliztunk én részemről akkor nem éreztem a korkülönbséget. És most ezzel nem leöregeztelek. Inkább csak elámulok sokszor, hogy nektek természetesek azok a dolgok, amiket én csak most tanulok, vagy fel se fogok, vagy nem is hallottam róla. Azt hiszem, én leszek az, aki tanul.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 06. - 21:58:23
Létrehozva: #44750

devotee

no hát igen. azért szerintem aki eleve DM-es (meg a mi táraságunk amúgy is), elég érett és komoly a korához képest - persze megvannak a hülyeségeink meg az idióta szokásaink, de ez egyáltalán nem gond. értelmesek vagyunk, na! XD ezért is jó ez a kis társaság. itt tényleg elbeszélgetünk mindenféléről, de ezt te is tudod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hát azért mi is tanulunk - pl. hogy milyen volt ekkor meg ekkor, mennyit változtak a dolgok, felfogások, stb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 07. - 05:45:12
Létrehozva: #44751

devotee

Jó reggelt!

Ah, ma később megyek, mert mennem kell Techno doktornénihez mindenféle céges kockázatértékeléseket leadni, és mivel hozzám közel van a rendelő ráérek csak fél 8-kor elindulni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pluszban autózom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Már nem is fosok attól, hogy idebben autózzak XD Bár néha vannak gondjaim hogy hol, merre lehet kanyarodni, de majd a dzsípíszí segít (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) És nem is izgulok, ha elbaxom akkor sem, csak hát kanyargok egy darabig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szuzi, mi nekünk fel sem tűnnek a korkülönbségek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ildi DM is mekkora bulis nőci, pedig azért ő köztünk a legöregebb azt hiszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mégis úgy pörög, hogy a szám leesik tőle, haláli pofa jó humorral (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Arról nem is beszélve hogy itt tényleg mindenről lehet beszélgetni, bár vannak néha azért összezörrenések, de jól megvagyunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És klassz, hogy nem csak fórumon tartjuk a kapcsolatot, hanem a való életben is. Jó, hogy most már te is írsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) FB-t meg lehet tanulni, csak sokat kell lógni rajta XD A szomszédos sztorid nagyon cuki, tuti a Farmville volt, amivel játszottak, nekem ez mondjuk kimaradt az életemből, ahogy a vámpíros játék is. Nem vagyok egy gépen játszós fajta.

Trixx, a Nokia telefonos programja a PC Suite az elején nekem is furcsa volt, az OVI-t nem használom, inkább a PC-s progit, mert ott a Filekezelő funkcióval klasszul mindent lehet másolni a telefon ill. micro SC kártyára is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látom Edó már felfedezte, hogy láthatja meg a gépe a telót úgy, hogy a Total Commander is felismerje. Ez klassz, mert valójában én a TC-t szeretem ilyen fájlkezelős dolgokra használni.

Ma már tuti megveszem a Recoil jegyetek én is, majd átugrom az Europarkba! Juhéééééé

Napsütés, viszonylag meleg, vidám nap lesz, remélem...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 07. - 06:10:44
Létrehozva: #44752

devotee

Jó reggelt!

De jó neked Angie, hogy később mész dolgozni. Én 6-ra járok, úgyhogy itt vagyok egy ideje. De legalább még egyedül vagyok, így tudok írni. A szobámban, a gépemen nincs net, nagyon féltik, nehogy valami baja legyen tőle, így napközben ritkábban tudok lenni.

Ildi DM-ről nekem mindig az jut eszembe, hogy tavaly decemberben, már nagyon hajnal volt, akkor épp ketten táncoltunk vele, már egy ideje majd szomjan haltunk, de képtelenek voltunk kimenni inni, mert mindig jött még egy nagyon jó szám. Mindig maradtunk, és csak táncoltunk, csak táncoltunk tovább!

Többször mondták már itt barátnőim, hogy lehet, egyszer feljönnek velem, de én nem nagyon akarom. Annyira egyik se rajongó, hogy elviselje a DM-et egy egész estén, éjszakán át. És ott nem tudják meggondolni magukat, és hazamenni.
Pont ez a gondom is most, mert hétvégén készülünk valahova barátnőmmel, hogy utólag megünnepeljük a szülinapomat, de egyszerűen itt nem tudom, hova menjünk. Néhány helyet már próbáltam, de a mai tüc-tüc zene nagyon nem jön be, mást meg nem adnak. Azért jó nekem a DM, mert ott két lehetőség van, vagy nagyon imádom az adott számot, vagy esetleg kevésbé szeretem. De hogy utáljam, mint sok mai zenét, olyan nincs.

A szomszédok nekem is tetszettek, olyan jó volt hallani, hogy ők már tényleg nem fiatalok, de haladnak a korral. Pedig a nő, az tanárnő, azt mondta még nyáron, hogy ha kezdődik az iskola, abbahagyja. Ezek szerint nem tudta.

Akkor azért még próbálkozok a FB-kal, legfeljebb kérdezek. Ne tudjátok meg, mennyi időmbe telt olyan egyszerű dolgot is kideríteni, hogy pl. az XD mit jelent!

Usi: az, hogy mik változtak meg a régi dolgok közül, már csak emlékek, egyebekben, a hasonló érdeklődés miatt tényleg nincs nagy különbség köztünk.

"Napsütés, viszonylag meleg, vidám nap lesz, remélem..." ÚGY LEGYEN!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 07. - 06:32:29
Létrehozva: #44753

devotee

reggelt!

itt hideg, borús, sötét reggel van. ki se akarok kelni az ágyból, de muszáj ügyintéznem ma.
NEEEEM AKAROOOM! aludni akarok bebugyolálódva a meleg takaró alá!
na jó, abbahagyom a hisztit és csinálok inkább kávét.

Suzy, Angie: hajrá a melóban, dokinál!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 07. - 06:40:53
Létrehozva: #44754

devotee

jaj, jó kis ébresztő (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs663.snc4/60287_129999907051130_100001233634998_186261_7393294_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 07. - 06:44:11
Létrehozva: #44755

devotee

Tegnap azt hittem, nem fogok tudni ma felkelni, de sikerült. Még mindig egyedül vagyok, még mindig itt vagyok, kicsit függővé tesz a net.
Usi: ezért érdemes volt felébredni!!! Adjatok egy zsepit, hogy felitassam a nyálamat!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 07. - 07:16:15
Létrehozva: #44756

devotee

Jó Reggelt!
Nahát micsoda forgalom volt tegnap este.
Kimaradtam sajna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mert az IKEA katalógus böngésztem a net-en.

Suzi: mi most térünk át a Novitaxra, ezért voltunk fenn Pesten programbemutatón. Huh, elsőre kicsit ijesztő volt, mert nagyon sok mindent tud a régi programunkkal összehasonlítva. He-he felmentünk a bemutatóra, én rögtön kértem két programmódosítást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg is csinálták, nagyon jó fejek. Én egyébként nem könyvelek, csak számlázok (sajna).
A nagymamival kapcs meg szerintem ez olyan nagy dolog, amit mindenképpen beszélj meg a többiekkel
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 07. - 07:30:38
Létrehozva: #44757

devotee

Edó oké, akkor elírtad, nem PC suit. De aztán rájöttem én is hogy úgy nem jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 07. - 07:31:57
Létrehozva: #44758

devotee

Suzy: na örülök, hogy tetszett a kép (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mindjárt kaptok még. Ha olvasgattál korábban, akkor láthattad, hogy időnként rám jön a képbeilleszthetnék és akkor sok-sok-sok nyálcsorgató kép van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Trixx: és találtál vmit a katalógusban?

Ja hát és persze máris kezdődik a balszerencse a napomban... Még jó, hogy ráírtam az intézetvezető tanárnőre! Hamburgban van konferencián, úgyhogy nem lesz ott a fogadóórájában... Leghamarabb hétfőn tudja aláírni a papírjaimat. Fasssszaaa... :S Még jó, hogy nem mentem be feleslegesen megint ott dekkolni 10-ig. Aztán megkerestem nagy nehezen a helyettese mail-címét és fogadóóráját, ami hétfőn van 9-10-ig. Na hát az se jó nekem, de azért ráírtam egy mailt, hogy a mai nap folyamán tudunk-e találkozni és hogy egyáltalán elfogadják-e a Tanulmányi Osztályon ha ő írja alá az intézetvezető tanárnőm helyett.... MIÉRT NEM JÖN ÖSSZE SEMMI ELSŐRE?!?!?!?! Annyira tudtam, hogy ha a konzulensem aláírásait megszerzem, akkro megint vmi csöcs lesz a másik tanárral???
Mindegy, a mesterképzéses tájékoztatóra bemegyek, ha addig nem ír a nő.

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs744.snc4/64402_131477293570058_100001233634998_193668_38441_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs027.snc4/33723_131477336903387_100001233634998_193673_2097937_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs007.ash2/33723_131477330236721_100001233634998_193671_2401918_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs007.snc4/33723_131477333570054_100001233634998_193672_6748908_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs744.snc4/64435_131478573569930_100001233634998_193699_7419895_n.jpg)

(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs743.snc4/64340_131480953569692_100001233634998_193717_3603273_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 07. - 07:34:55
Létrehozva: #44759

devotee

Ja és Suzi részvétem az APEH miatt. Nem egy kellemes dolog.

Szia!
Igen találtam több dolgot is: nappaliba egy kis asztalkát, meg egy lerakót, képkeretek, asztali lámpa, meg még egy pár dolog. Bár szerintem idén ezek nem fognak összejönni, kevés a mani. De elraktároztam magamnak... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 07. - 07:39:16
Létrehozva: #44760

devotee

helyes, helyes, Trixxi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj bárcsak én is ott tartanék, hogy a lakásomat rendezgetem!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na még egy kép, hogy kicsit felviduljak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs743.snc4/64340_131480940236360_100001233634998_193713_5398264_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2236 2237 2238 2239 2240 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
112 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (112 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: