2400 Oldal V  « < 2238 2239 2240 2241 2242 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.10. 07. - 20:01:03
Létrehozva: #44781

devotee

Angie: jaja XD jól mutatnának otthon XDDD mekkora ökör Ozzy is XD

Suzy: hát én mostanában sok mindenről gondolkodok meg magamba szállok. meg filmeztem kicsit (Honey és az Uptown Girls = Nagydumás kiscsajok). De van abban vmi, amit mondasz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 07. - 20:07:27
Létrehozva: #44782

devotee

halika

ma nekem pl az a tipikus nothing special napom volt, uncsi volt a meló, csak a kedvencem, az IPM volt benne jó. meg kaptam egy kis pénzt barátnőmtől, aki tartozott nekem, így befizettem a telefonszámlám is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és az idő is szép volt, és találtam egy aranyos kis lakást, amit remélhetőleg holnap meg is tudunk nézni. és néztem új Houset (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ennyi.
most meg lakásokat böngészek vadul.

Triixx, gratula a wifizéshez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ügyes vagy
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 07. - 20:10:49
Létrehozva: #44783

devotee

Én mostanában teljesen leszoktam a filmnézésről. Letölteni a netről nem tudok, a tévé meg nem érdekel. Hétfőn meg pénteken megnézem az NCIS-t, és ennyi. De őszintén nem is hiányzik.

Jaj, Lola, annyit dolgoztál ezen a lakáskérdésen, jó volna, ha végre összejönne valami. Azért gond nélkül maradhattok a mostani helyen, amíg nem találtok másikat? Mert mondtad a múltkor, hogy a tulaj nem bánná, ha minél hamarabb kiköltöznétek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 07. - 20:44:08
Létrehozva: #44784

devotee

hát, maradhatunk, de nem akarunk. majdcsak lesz egy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 07. - 21:24:37
Létrehozva: #44785

devotee

Halihó Baglyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát ma asszem kiautóztam magam, reggel csomót araszoltam, most este meg megint, de legalább a Laci megcsinálta frankón a mosógépem becsatlakozó csövét és nem fog csöpögni a víz sehol sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán őt még visszavittem Kőbányára, aztán jöttem haza. Néztem Híradót, dumcsiztam apuval és megbeszéltük, hogy jövő hét péntekkel mondjuk fel az albit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azaz csütörtökön alszok majd itt utoljára. Fura lesz az új helyen, de majd belakom és remélem jól fogom érezni magam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Megvettem a Recoil jegyeket ma délután, ellógtam az Europarkba (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Kivi leszek holnap Angyalomra mikor a kezébe nyomom a jegyét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti az lesz az első mondata, hogy "Te hülye vagy..." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola, nálunk is tök uncsi volt a mai nap, mindketten munkaundorral küzdöttünk így inkább látványosan csináltuk a semmit XD Egész jól ment!

Holnap megkapom végre a dzsípíszít (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, majd ki is fogjuk próbálni XD

Jó éjt nektek! Puszizlak benneteket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 07. - 21:30:16
Létrehozva: #44786

devotee

Sziasztok!

Végig olvastam mindenkit.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az én napom ma egyáltalán nem volt unalmas... dolgoztam 1-ig.. aztán bolt.. aztán csináltam magamnak ebédet... aztán rohantam.. mert Valicskával és a tappancs elnökével le kellett ülnünk kicsit megbeszélni a jövő évet, mert megkaptuk az adó 1%-ot... úgyhogy beosztottuk
Aztán kaptunk egy hívást, h lábatlanon van egy kutya.,, már egy hete a patakba van esve.. halljátok? MÁR EGY HETE!!! és csak most jutott eszükbe, h szóljanak nekünk. Ki is rohantunk Évivel... de a kutya nem volt ott.. egy hétig ott volt, most meg eltűnt.. érdekes.. nem?
Hát össze jött a falu... mindenki tudott valamiről.. kiderült,h egy srác szedte ki, és hagyta, h elmenjen.. ami elég érdekes, mert a kutya nem tudott járni... na.. össze vissza kerestük.. bokorból árokba.. és visszafelé... kutya sehol... már azt hittem, h agyon verték... mert tele van perverzzel az ország, és én nem is lepődöm meg már semmin...

Aztán egy másik pataknál hallottuk, h vonyít... gyorsan telefonáltam évinek, mert nála volt a kutyabefogó, és teljesen máshol keresgélte a kutyust, h jöjjön azonnal... mert megvan..
Én elrohantam a kocsiért, ő pedig kiszedte a kutyust. Sajnos megmenteni nem lehetett.. eutanázia.. majdnem teljesen vak volt.. vén volt, mint egy csataló.. izületes.. fájt a gerince... ahh. csont sovány volt a lelkem...
úgyhogy beraktuk a kocsiba.. ahol nagyon bezabált még a lelkem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert kiszóródott egy zacsi táp...
Az orvosnál elaltattuk.. de évi végig ott volt vele.. nem szenvedett semmit.. én nem bírtam.. nekem még nagyon friss az élmény..

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Aztán hazafelé felszedtem Valicsot.. felmentünk Marcikámékhoz.. mert valicska elköltözik.. végre.. és oda vettünk egy csomó fekete bútort.. csodaszépek.. és Marcikáéknál is feketék a bútorok.. és megmutattam Valicsnak, h milyen színek illenek hozzá... úgyhogy 9-ig ott voltunk.. aztán elmentünk a vasútállomásra Áronért.. ő Valics öccse.. és most értem nemrég haza.. gyorsan ettem.. mert már majd elájultam.. ma sikerült így összesen ennem két tányér salátát....

Zsófika.. elküldtem, amit kértél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

CSókok csajok!

Jóccakát Angie...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekünk is megvannak már a Recoil jegyeink.. Valics beszerezte őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 07. - 21:49:09
Létrehozva: #44787

devotee

E-on kedvezmény.. nem tudom, hol van még a e-on,., hátha valaki érdekel ez a kedvezmény!

http://www.eon-energiaszolgaltato.com/inde...da.php?menu=122
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 08. - 06:46:45
Létrehozva: #44788

devotee

óóó, shit
az egyik buzifejű egér már megint kiszökött.
de hogy hogy, amikor legalább 25 centi magas a terrárium, és könyvek vannak a tetején, egész nehezek. az egyiket valahogy szerintem ugrálás közben félrepöckölte, és a rést becélozva kiugrott. óó, basszus. utálom őket, szívből.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 08. - 07:17:39
Létrehozva: #44789

devotee

Lolika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szegény kisegér.....és szegény ti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De már kurvára mesterek vagytok ebből nem? Nagyon jót aludtam... most keltem... de minek!
És már éhes is vagyok.. baing.. kinyitom a szemem, és már azon gondolkodom, h mit egyek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 08. - 08:02:16
Létrehozva: #44790

devotee

Reggelt,

Lola, akkor megint ki kell találni valami egérfogási technikát... de úgy rémlik, mintha azt mondtad volna, hogy imádod ezeket az egereket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó, én is éhes vagyok, mindjárt megeszem a reggeli kiflimet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó mozgalmas napod volt tegnap ahogy látom. Láttam, hogy az iszapömlésben mennyi állat elpusztult vagy megsérült. Sokat el kell altatni, mutattak birkákat, cicákat, kutyákat. Szegények (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majdnem elsírtam magam. Annyira felháborít ez az egész!

Megnéztem a House 7. évad első két részét, nagyon tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

áááááá, megvan a GPS, tök ász (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kipróbáltuk a kocsiban, működik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 08. - 11:44:18
Létrehozva: #44791

devotee

Háát.. még jó, h működik... simán... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jaja.. nagyon sok állat elpusztult.. hozzánk is hoztak volna kutyukat, de nincs egy deka helyünk sem.. sajnos nemet kellett mondanunk, mert 50 férőhelyes menhelyen 92 kutya van.. és bizony évánál is van 30...

Tyúkok kacsák elhelyezésében ügyködünk most.... azoknak keresünk helyet.. háznál. csak az a gond, h ezek az állatok már nem fogyaszthatóak.... nem lehet enni a húsukból az ólom, miatt. És így nehéz olyan házat találni, ahol csak tartják őket... mert haszon az nincs belőlük.. se tojásból, se húsból. Szörnyű... ha szenvedtek azok a szerencsétlen állatok is... minden egyes riportban hallani, h valahol vonyít egy kutya.... ahhhh... én olyan vagyok.. sajnos.. h amint meghallottam a szerencsétlenséget.. rögtön az állatokra gondoltam.. azon nyomban... Tudom, h ez köcsögség, mert ezek az emberek mindenüket elveszítették, de én ilyen beállítottságú vagyok... sajnálom őket.. mennyi láncra vert kutya volt, akik még menekülni sem tudtak... jesszusisten!

Na mindegy
Zsófival mi van? nem tudja senki?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 08. - 16:31:12
Létrehozva: #44792

devotee

na sziasztok!

huh, elég hosszadalmas napom volt. 3 óra pénteken... állatok! a legutolsóra már nem volt energiám bemenni 4-től. reggel negyed 9-től az egyetemen rohadtam, mert akkor tudtam aláíratni a papíromat a nőcivel, aztán TO, utána Pivoban kávé óra előtt, utána meg két dögunalmas nyelvészeti óra - mondanom sem kell, hogy mindkettőnél kb. 10 percig tudtam figyelni, utána meg írtam XD szóval ebből a szempontból produktív napom volt, mert 3 új részt megírtam az Aftermath-hoz XD Mindjárt begépelem őket.

Edó: bocsi, hogy nem válaszoltam, tegnap bealudtam 10 után nem sokkal, aztán éjjel 1-kor láttam az sms-ed, ma meg órán voltam mikor hívtál, utána meg összefutottam ismerősökkel, meg megírtam a Pivo-ban a 3. részt is meg Brigivel is beszéltem telón.

és totálisan belebuzultam a Tool zenéjébe az utóbbi napokban XDDDDD
és a szegedi rádióban volt a Behind the wheel! XD meg Adam Lambert meg pár olyan zene, amiket szeretek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 08. - 17:45:08
Létrehozva: #44793

devotee

jááááááááááááááááááááááááááááááááááájjjjjjjjj
jjj
kurvajó!
megvan! holnap lefoglalózzuk a lakást!!!!!!!!!!!!! tö-ké-le-tes, 3-ból 3, kádas, erkélyes, klímás (!!!!!!). és abban, pontosan abban a házban van, amelyikben kb 2 éve kinéztem hogy lakni akarok. az univerzum szeret minket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jött velünk egy időben egy kiscsaj, egyedül venné ki (wooow, jó sok pénze van), de ő még hétfőn néz meg kettőt, úgyhogy pápá, pipi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó, én is így kelek, hogy rögtön éhes vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kivéve ha másnaposan kelek, olyankor inkább szomjas XDDD
szegény állatkák. az én otthoni szomszédaim olyanok, hogy simán csak szeretetből tartják a kacsát meg a libát

fűűű, Angie, de menő vagy, még dzsípíszíd is lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vasárnap taliiiiiiiiiiiiii! vsz. addigra repesni fogok az örömtől, ha meglesz a lakás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hűű, Usi, mozgalmas nap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én ma csak dolgoztam. uncsi volt, mondjuk vicces ügyfeleket fogtam ma ki, egyik állást ajánlott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) besszarás volt, úgy röhögtem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 08. - 18:03:33
Létrehozva: #44794

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.10. 08. - 18:45:08) *
jááááááááááááááááááááááááááááááááááájjjjjjjjj
jjj
kurvajó!
megvan! holnap lefoglalózzuk a lakást!!!!!!!!!!!!! tö-ké-le-tes, 3-ból 3, kádas, erkélyes, klímás (!!!!!!). és abban, pontosan abban a házban van, amelyikben kb 2 éve kinéztem hogy lakni akarok. az univerzum szeret minket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jött velünk egy időben egy kiscsaj, egyedül venné ki (wooow, jó sok pénze van), de ő még hétfőn néz meg kettőt, úgyhogy pápá, pipi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó, én is így kelek, hogy rögtön éhes vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kivéve ha másnaposan kelek, olyankor inkább szomjas XDDD
szegény állatkák. az én otthoni szomszédaim olyanok, hogy simán csak szeretetből tartják a kacsát meg a libát

fűűű, Angie, de menő vagy, még dzsípíszíd is lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vasárnap taliiiiiiiiiiiiii! vsz. addigra repesni fogok az örömtől, ha meglesz a lakás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hűű, Usi, mozgalmas nap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én ma csak dolgoztam. uncsi volt, mondjuk vicces ügyfeleket fogtam ma ki, egyik állást ajánlott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) besszarás volt, úgy röhögtem

Hehe
Gondoltam..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na,meccs van!!!Hajrá Magyarország!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 08. - 18:58:01
Létrehozva: #44795

devotee

juhúúúú Loli! hajrá, hajrá a foglalással!!!!!!!! az meg külön jó, hogy abban a házban van, amit már kinéztél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) látod, csak rátok várt a lakás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

süni: hát jó meccsezést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 08. - 19:04:19
Létrehozva: #44796

devotee

Sziasztok,

hazaértem Telkiből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól jött a dzsípíszí, mert odafelé egyszer simán rossz felé mentem, visszafelé meg hát a Moszkva tér volt a gubancos, de a kis okos "újratervezés" és már rajta is voltam a korrigált helyes irányon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annyira izgultam, hogy még rádiót sem hallgattam, meg bazi nagy volt a forgalom főleg az autópálya felé, 4-kor elindultam, hát kiértem 5 előtt 10 perccel. De azért tudtunk dumcsizni Angyalommal, agyonszorongattam és hát a lélegzete is elállt a Recoil jegytől XD Mondjuk neki sem volt top ez a hét, az alvállalkozónk ma meg valamit nagyon elcseszett a házon, és arra próbált kiagyalni valamit. Közösen sem jutottunk semmire, hiába tartottunk rögtönzött ötletbörzét a tervek felett.

Edó, úgy sajnálom szegény állatokat, ők mindig az utolsók a sorban (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Borzalmaz ez az egész, mondjuk már hívtam a segélyvonalat, nem sok pénz, de azért valamit csak segít.

Usi, jó pörgős napod volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, grat a lakáshoz!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 08. - 19:22:23
Létrehozva: #44797

devotee

Angie: jaj de aranyos ez a pasi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gondolom köpni-nyelni nem tudott a jegy láttán XDDDD de jóóóó, most akkor már tuti jön, ugye??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 08. - 19:49:54
Létrehozva: #44798

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 08. - 20:22:23) *
Angie: jaj de aranyos ez a pasi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gondolom köpni-nyelni nem tudott a jegy láttán XDDDD de jóóóó, most akkor már tuti jön, ugye??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Egyet kell értenem, tényleg tüneményes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annyira zavarban volt, hogy már megint tőlem kapott valamit... de ráfogtam az idióta Mikulásra, hogy korábban jött, mint kellett volna, és hát ezt hozta XD Jót röhögtünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, tuti jön, majd arra a 7végére is szereznem kell kocsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De megoldom, megfűzöm anyámékat... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy a nővéremet... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy az Andit XD Szóval jön, jaja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nektek dupla izgalom lesz, csak ne hozzátok zavarba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont majd tutira megy veletek dohányozni, mert nem tud leszokni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 08. - 19:51:50
Létrehozva: #44799

devotee

Angie: hehe, azt nem ígérhetjük meg, hogy nem hozzuk zavarba... ugye csajok?! XDDD készítsd fel! XD okés, akkor majd együtt bagzunk XD (olyan jó egyébként, hogy ez is egy kétértelmű szó XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 08. - 19:56:17
Létrehozva: #44800

devotee

Tudom milyenek vagytok, majd felkészítem a kis aranyost, hogy hát lehet irulni-pirulni fog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy nagy mókamester, jó humora van, tök jókat lehet vele beszélgetni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma is már haza kellett volna mennie, de még a konténerben dekkoltunk, mert mutogattam neki fényképeket a két kollégánkról, aki a héten elment, és ő nem tudott tőlük elköszönni. Szóval lógtunk a kötelező családi buliról XD (ma délután telefonáltak oda a rokonok, hogy mennének este... és ő utálja az olyat, hogyha nem szólnak kellő időben, amikor neki meg van/volt programja) Na jó, nem lógta el az egészet, csak 10 percet belőle, aztán spurizott haza, meg én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehe, bagzani, igen, a macskák szoktak XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2238 2239 2240 2241 2242 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
75 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (75 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: