![]() ![]() |
2009.12. 10. - 19:49:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
szerintem is jó képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 19:49:58
Létrehozva:
|
|
|
Azért szeresssssssssssük egymást!!!!!!!!!!!!!!!!!Neeeeeeeeeeeeem??????????????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sztem nem!Ugyhogy jöhet!!! hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az nagyon ütős volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Idén nyáron történt. Ugye megvetettem mamámékkal a Stripped könyvet, és vittem vígan megmutatni a szép képeket benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze mamám egyből kiszúrta Dave gyerekkori fényképét, és felkiáltott, hogy milyen kisfiú volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én elbüszkélkedtem, hogy az én apukám, stb. stb. Na de a lényeg: Nézi az egyik képet, és mutat Alanre: "Ő ki?" Én mondom sóhajtva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : "Ő Alan, Ő a férjem" ..Anyám az totális röhögőgörcsöt kapott, alig bírta abbahagyni. De persze én is röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán mamám néz rám, tök komolyan, és mondja. "Hát csinos is, de tényleg.csinos" Na aztán tátott szájjal ordítottam egyet, hogy "Alan, a családnak is tetszel, most már csak el kell venned feleségül" Ezen a sztoryn azóta is röhögök XD XD |
|
|
|
2009.12. 10. - 19:51:15
Létrehozva:
|
|
|
Jantar küldj már egy vidit. Faith gyereee!
|
|
|
|
2009.12. 10. - 19:52:19
Létrehozva:
|
|
|
Gyűlik ez a sereg látom, jól van!:D mert gyülekező van XD (ej, de béna volt XD) Jantar küldj már egy vidit. Faith gyereee! hol látod te Faith-et? És ő fiú, nem hinném, hogy az igen komoly és magasröptű beszélgetéseinkbe szívesen csatlakozna... XDDD Juj, már lááátom!XD |
|
|
|
2009.12. 10. - 19:52:24
Létrehozva:
|
|
|
album nem kell most töltöttem le a webalbumomból most szóljon ki kéri mert törlöm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 19:53:07
Létrehozva:
|
|
|
Gyere Faith látom kinn bóklászol, csak meg akarom köszönni mindenki nevében, hogy megcsináltátok az oldalt, és mi itt barinőzhetünk.
Ugye lányok? Bólogassatok! |
|
|
|
2009.12. 10. - 19:53:15
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az nagyon ütős volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Idén nyáron történt. Ugye megvetettem mamámékkal a Stripped könyvet, és vittem vígan megmutatni a szép képeket benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze mamám egyből kiszúrta Dave gyerekkori fényképét, és felkiáltott, hogy milyen kisfiú volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én elbüszkélkedtem, hogy az én apukám, stb. stb. Na de a lényeg: Nézi az egyik képet, és mutat Alanre: "Ő ki?" Én mondom sóhajtva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : "Ő Alan, Ő a férjem" ..Anyám az totális röhögőgörcsöt kapott, alig bírta abbahagyni. De persze én is röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán mamám néz rám, tök komolyan, és mondja. "Hát csinos is, de tényleg.csinos" Na aztán tátott szájjal ordítottam egyet, hogy "Alan, a családnak is tetszel, most már csak el kell venned feleségül" Ezen a sztoryn azóta is röhögök XD XD Mode! Ez aranyos!!!Meg a Mamád is!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Biztos nem gondolta,hogy a kis Unokámnak elgurult a gyógyszere..... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 19:53:58
Létrehozva:
|
|
|
Rendszergazda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jöttem, mert szólítottak!
Good evening everybody! |
|
|
|
2009.12. 10. - 19:54:31
Létrehozva:
|
|
|
Gyere Faith látom kinn bóklászol, csak meg akarom köszönni mindenki nevében, hogy megcsináltátok az oldalt, és mi itt barinőzhetünk. Ugye lányok? Bólogassatok! juj gyere barcsizzunk!!!XD Jöttem, mert szólítottak! Good evening everybody! Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Óóóó, te szegény, nem tudod, h mire vállalkoztál...... XD |
|
|
|
2009.12. 10. - 19:54:33
Létrehozva:
|
|
|
Mode! Ez aranyos!!!Meg a Mamád is!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Biztos nem gondolta,hogy a kis Unokámnak elgurult a gyógyszere..... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ugyan, ismer XD Tudja már..XD Látnod kéne akkor, amikor Dave-ről áradozok neki XD |
|
|
|
2009.12. 10. - 19:55:03
Létrehozva:
|
|
|
Gyere Faith látom kinn bóklászol, csak meg akarom köszönni mindenki nevében, hogy megcsináltátok az oldalt, és mi itt barinőzhetünk. Ugye lányok? Bólogassatok! Én bólogatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és ír a Drága!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vajon nekünk????? |
|
|
|
2009.12. 10. - 19:55:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 10. - 19:55:11
Létrehozva:
|
|
|
juj gyere barcsizzunk!!!XD Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Óóóó, te szegény, nem tudod, h mire vállalkoztál...... XD Capri de rendes tőled XD XD |
|
|
|
2009.12. 10. - 19:55:34
Létrehozva:
|
|
|
Ha itt maradsz Faith, ma este nem alszol! Ugye Capri? wááááááá
|
|
|
|
2009.12. 10. - 19:56:03
Létrehozva:
|
|
|
puszi nektek faith & preci az oldalért és a fórumért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 19:56:33
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az nagyon ütős volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Idén nyáron történt. Ugye megvetettem mamámékkal a Stripped könyvet, és vittem vígan megmutatni a szép képeket benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze mamám egyből kiszúrta Dave gyerekkori fényképét, és felkiáltott, hogy milyen kisfiú volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én elbüszkélkedtem, hogy az én apukám, stb. stb. Na de a lényeg: Nézi az egyik képet, és mutat Alanre: "Ő ki?" Én mondom sóhajtva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : "Ő Alan, Ő a férjem" ..Anyám az totális röhögőgörcsöt kapott, alig bírta abbahagyni. De persze én is röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán mamám néz rám, tök komolyan, és mondja. "Hát csinos is, de tényleg.csinos" Na aztán tátott szájjal ordítottam egyet, hogy "Alan, a családnak is tetszel, most már csak el kell venned feleségül" Ezen a sztoryn azóta is röhögök XD XD De megnèztem volna et Mode!!!:D Tok jo sztori!!:DDD |
|
|
|
2009.12. 10. - 19:57:05
Létrehozva:
|
|
|
painkiller után milyen fokozat van?
|
|
|
|
2009.12. 10. - 19:57:39
Létrehozva:
|
|
|
Capri de rendes tőled XD XD Nem én szóltam be odakint Precinek.... ugye - ugye? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak felkészítem Faith-et a legrosszabbra is, tök rendes vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha itt maradsz Faith, ma este nem alszol! Ugye Capri? wááááááá Miért, mi a terved vele? Odakötözöd a monitor elé?XD painkiller után milyen fokozat van? devotee |
|
|
|
2009.12. 10. - 19:57:42
Létrehozva:
|
|
|
Na Csajok!
Sereg tagok! Nekem lejárt az időm!Mennem kell sajna! Majd holnap jövök! Jó dumcsit! Jó éjszakát! DM legyen Mindenkivel! Pussssssssz |
|
|
|
2009.12. 10. - 19:57:52
Létrehozva:
|
|
|
Na jó megköszöntük, mehetsz is, nem tudjuk elengedni magunkat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |