![]() ![]() |
2010.10. 08. - 20:19:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizti jó lesz a tali vele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj én is utálom a spontán családi programokat - nem igaz, hogy nem lehet odaszólni időben - de így vagyok a barátokkal is néha.
hát én mint macska, szooooktam... néééééééha! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe XD na süni, mi az állás? vagy már vége van? |
|
|
|
2010.10. 08. - 20:25:05
Létrehozva:
|
|
|
Ahogy már mondtam, ti szerintem nagyon klasszul el fogtok tudni majd beszélgetni egymással (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A két Szűz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) És a spontán családi látogatások utálásának sorába én is beállok XD Nincsen ennél idegesítőbb főleg, hogy ha már van programod valaki mással. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Juuj, de jót nevettünk, elmondtam az egész heti kálváriám de már visszagondolva azért a szerda vicces volt, azzal a postán elejtett félmondatommal, mikor beszóltam a nőnek, hogy Kapja be a nemlétező micsodám XD És megint felhívott ma este, hogy egészben hazaértem-e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cukorborsó!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.10. 08. - 20:29:53
Létrehozva:
|
|
|
a nyulak bagzanak, a macskák bangúroznak. nálunk szabolcsba' XDDD
építő jellegű hozzászólásomat olvashatták (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jujj, mindjárt kész a kései vacsi tejszínes sült csirkemell, meg sült karaj krumplipürével de édes ez a Bojti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amúgy hogyan lehet majd őt rendesen szólítani? bár ugye nem biztos hogy én is találkozom valaha vele, ha nem megyek a Recoilra. na mindegy, azért megkérdeztem |
|
|
|
2010.10. 08. - 20:54:05
Létrehozva:
|
|
|
Loli ez azt jelenti, hogy jönnöd kell Recoilra neked is XD
Angie, szerintem se lesz gond a beszélgetéssel. Hehe, leendő interjú alanyom XD na mentem mára drágáim - kicsit már benyomtam. csavizok egyet itt-ott (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 08. - 21:09:04
Létrehozva:
|
|
|
Lola, azta micsoda úri lakoma van nálatok XD Kérhetek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Úgy szokott volt bemutatkozni, hogy"Szia, Bojtás József vagyok, de mindenki csak Bojtinak hív" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legalábbis nekem asszem ezt mondta, mikor elsőnek találkoztunk, és adott két puszit XD Nagyon fogjátok szeretni, remélem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És mivel van közös téma, hát van hol elinduljon a beszélgetés, aztán majd úgyis mindenki oldódik! Usikám, becsicsenetettél? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egészségedre! Tipegek aludni, mert holnap költözés kis IKEA is befigyel majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éj! |
|
|
|
2010.10. 08. - 21:12:44
Létrehozva:
|
|
|
8:0-ide!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.10. 08. - 21:37:32
Létrehozva:
|
|
|
az szép Sünci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie.. örülök, h örömet tudtál okozni... örömöt szerezni jóó.. nemde? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) CSajok, és Sünci!.. mindenkinek jóccakát.. Usi .. jó szórakozást.. én még most fent vagyok.. nem bírok aludni.. ez a baj, ha soká dolgozom, h aztán még mindig pörgök.... nem tudok csitulni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na puszka! Jaaaa.. mondanám mindenkinek.. Rambina, és én tuti megjelenünk jövő héten pénteken a filterben.. tutira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ahogy Zsóval dumáltam.. asszem ő is tiszteletét teszi... Ugyhogy? ki pattan le hozzánk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 08. - 22:15:09
Létrehozva:
|
|
|
hűűű, Edó, ez nem hangzik rosszul, lehet hogy becsatlakozom, hacsak nem épp folyamatban lesz a költözésünk.
Usi, becsiccs otthon, egyedül, megint??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) teeeee rosszkislány mi vacsi közben Houset néztünk, és igen, zseniális lett a vacsi, és igen, Angie, kérhetsz ha átjössz pl vasárnap lehet hogy még lesz belőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mostan pedig, logikusan le is fekszünk, holott holnap én pl nem kelek korán, és Edit se annyira. és ilyenkor bezzeg időben le tudunk feküdni. hét közben soha... idióták. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, életem, próbáld meg lebootolni a merevlemezeidet, feküdj le pihizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj, annyi minden klassz volt ma, a lakás... áááá, visongva körbeugráltunk itthon Edittel az örömtől... heppiség van! na jóéjt macskák |
|
|
|
2010.10. 09. - 08:40:24
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
véééégre süt a nap! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) uh, a House részt nekem is le kéne tölteni! meg a Supernatural részem is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na majd ma remélhetőleg elég jó lesz a netem. Edónak jó kutyanapot! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) süni: kivel játszottunk? (ja és foci? XD kb. ennyire vagyok otthon a sportban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) hm. ma vagy holnap nekem is kéne főzni vmi fincsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 09. - 08:52:34
Létrehozva:
|
|
|
szép lesz, szép lesz!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs772.snc4/67226_158676394153599_100000337196031_377946_2859586_n.jpg) |
|
|
|
2010.10. 09. - 09:59:44
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! véééégre süt a nap! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) uh, a House részt nekem is le kéne tölteni! meg a Supernatural részem is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na majd ma remélhetőleg elég jó lesz a netem. Edónak jó kutyanapot! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) süni: kivel játszottunk? (ja és foci? XD kb. ennyire vagyok otthon a sportban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) hm. ma vagy holnap nekem is kéne főzni vmi fincsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) San-Marinóval!! Nem a legerősebb csapat Európában......hanem a leggyengébb,de egy kis önbizalom növelésre jó lesz....remélem!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Hollandok,akik másodikok lettek a vébén,csak öt-nullra verték meg őket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja,és igen...foci! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 09. - 10:05:23
Létrehozva:
|
|
|
áhhháááá, értem XD köszi a választ, Süni! XD
|
|
|
|
2010.10. 09. - 15:53:01
Létrehozva:
|
|
|
úgy látom ma semmi sem történik... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
én is itthon kornyadozok, mostam, pakolgattam, játszottam a gépen, olvastam pár ficket, szidtam a szökésben lévő egeret, a lakáson törtem a fejem. jajj, nagy dolog, felelős dolog. |
|
|
|
2010.10. 09. - 18:32:01
Létrehozva:
|
|
|
Estét!
Na, mi meg már majdnem teljesen berendeztük a lakást. Tv állványra és képekre meg szőnyegre most nem lesz pénzem, majd apránként ezeket megveszem, de a többi megvan, lakható a lakás, ma már felszerelték a hőmennyiség mérőket is, szóval holnap elvileg beindul a fűtés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem is! Mert bazi hideg van ott... kabátben elviselhető, de amúgy nem. Brrrr.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Wááá és holnap este kultúra, színház (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 09. - 19:23:23
Létrehozva:
|
|
|
csövike nem tudja vki annak a linkjét youtube-on volt amikor dave kijött a hotelból és nem dedikált aztán jött andy és kérdezték tőle mikor jön martin erre martin is kijött és ő is odament a tömeghez lécci lécci ha vki tudja melyik ez akkor linkelje be. épp buli előtt vagyunk és alapozunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) közben egy noname csaj is került a társaságunkba egy fiú révén és lehülyézte a DMet. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ezért akarom mutatni neki ezt a linket, h. milyenek ők (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 09. - 19:55:18
Létrehozva:
|
|
|
jan: én passzolok! valami németországi hotelnál volt asszem, de nem esküdnék meg rá.
ez az, védd csak meg a fiúkat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola: még mindig nincs meg az a fránya egér??? Angie: grat a lakáshoz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én ma megnéztem a Charlie és a csokigyárat, meg a Közellenségeket (Public Enemies) Johnny "csodálatos" Depp-el! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ja és Edóék okt. 15-ei Filterére én is pályázok! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 09. - 20:28:14
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=eZO-FBplzIE
Erre gondolsz Jantar? |
|
|
|
2010.10. 09. - 20:35:12
Létrehozva:
|
|
|
MEGVAAAAAAN A LAKÁÁÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hivatalosan is a mienk!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj, gyerekek, olyan boldog vagyok! nemcsak valami félmegoldás, hanem egyszerűen a lehető legjobb, minden megvan benne, amire vágytunk. költözni viszont csak picit később tudunk, úgyhogy akkor engedelmetekkel én is részt vennék a hétvégi filterezésen. Angie drága, örülök hogy készen vagytok, és egy képed már úgyis lesz majd a falra, ahogy ígértem. na, mondjuk határidőt nem szabtunk, de igyekszem mihamarabb megcsinálni, és direkte hozzád szabott lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az egér nincs meg, szívat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) boldogsááááág |
|
|
|
2010.10. 09. - 20:43:37
Létrehozva:
|
|
|
Lola, gratulálok a lakáshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majd holnap beszélhetsz is róla XD Jajj és lécci majd adj meg nekem egy olyan utcát hozzátok közel, ahol meg tudok állni kocsival holnap, ok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó, hogy nektek is meglett álmaitok netovábbja, az enyém meg szépen összeáll. Ha beindul a fűtés, akkor már hétfőn ott fogunk aludni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már innen majdnem mindent átvittünk oda. A kép, igen, szerettem volna már kérdezni, hogy mi van vele és hogy mekkora méretben gondolod elkészíteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az lesz az egyetlen képem a két DM-esen kívül.
Filter, lehet én is megyek, majd szólok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze csak ha mehetek... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most lépek, nézem a Jákob lajtorjáját, közben töltöm a GPS akkuját (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Néha még visszanézek azért. |
|
|
|
2010.10. 09. - 21:04:54
Létrehozva:
|
|
|
de lükék vagytok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát persze, hogy jöttök Filterbe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) széttáncoljuk a helyet! XDDD
gratula Loli!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és akkor most mikor fogtok költözni? hehe, lehet az egér lesz az utcsó, amit megtaláltok? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |