![]() ![]() |
2010.10. 09. - 21:41:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
szivihusi, írtam már, biztos kiment a fejedből: Eszék utca, ez effektíve a tömbünk oldala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jaajj, csajok, asszem beteg lettem. hőemelkedés, mindenem fál, és főleg a mandulám. Usi, simán lehet hogy ja, akkor lesz meg a kis rohadék amikor már mindent kicuccoltunk költözés kb a hó utolsó hetére tolódott |
|
|
|
2010.10. 09. - 22:03:21
Létrehozva:
|
|
|
na csodálom, hogy eddig bírtad lebetegedés nélkül! jobbulást! én már csak néha krahácsolok kicsikét.
na talán ma még az új House rész is bele fog férni az időmbe, de most írnom kell kicsit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) össze akarom hozni az Aftermath kövi részét (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 09. - 22:16:39
Létrehozva:
|
|
|
jó írást, Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
igen, a betegséget eddig megúsztam, de ma egyik óráról a másikra totál rosszul lettem. éreztem ahogy kúszik fel a lázam... na, mindegy, 2-3 nap alatt átesek rajta. csak ne köhögjek nagyon, mert akkor nem tudok dolgozni |
|
|
|
2010.10. 09. - 23:36:51
Létrehozva:
|
|
|
köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg is született a 22-es rész (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na hát akkor drukk, hogy ne köhögj és hamar túless rajta! |
|
|
|
2010.10. 10. - 00:31:40
Létrehozva:
|
|
|
naaaa, jó volt a legutóbbi House rész! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
végre írónőről volt benne szó! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 10. - 06:34:12
Létrehozva:
|
|
|
Estét! Na, mi meg már majdnem teljesen berendeztük a lakást. Tv állványra és képekre meg szőnyegre most nem lesz pénzem, majd apránként ezeket megveszem, de a többi megvan, lakható a lakás, ma már felszerelték a hőmennyiség mérőket is, szóval holnap elvileg beindul a fűtés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem is! Mert bazi hideg van ott... kabátben elviselhető, de amúgy nem. Brrrr.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Wááá és holnap este kultúra, színház (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor megint alkottatok. Szuper. Mi újat csináltatok? A kiegészítők meg majd szép lassan. Pl még nálam is hiányzik egy szőnyeg a folyosóról, pedig már 3 éve itt lakunk. Na és persze állandóan veszem a lakberendezési újságokat, és mindig újabb ötlettel állok elő. Szerencsére Zoli hagy kibontakozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Képzeld, ugye már nálunk is megy a fűtés, de a szomszédok úgy fűtenek (szerintem minden radiátor maximumon van), hogy mi az összes radiátort kikapcsoltuk. Hallottál te már ilyet? Mert én eléggé meglepődtem, de abszolult nincs hideg, rövidujjúban alszok. Edó: pénteken tényleg mozgalmas napold volt. Szegény kutyi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De legalább utoljára jól bekajálhatott. |
|
|
|
2010.10. 10. - 06:48:11
Létrehozva:
|
|
|
a nyulak bagzanak, a macskák bangúroznak. nálunk szabolcsba' XDDD építő jellegű hozzászólásomat olvashatták (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he micsudi szabolcsi duma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csípem az ilyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 10. - 07:07:46
Létrehozva:
|
|
|
Edó: köszi az eon-os linket. Mindjárt meg is csinálom, hátha jogosultak vagyunk. De jó lenne.
Lola: gratula a lakáshoz. Főleg hogy háromból hármas, és az álomházban!!! Látod, hosszú volt a keresés, de megérte. Igen az univerzum szeret téged. Angie: szuper hogy kaptál dzsípíszít, és már hasznát is vetted. Első utad az anyalkáthoz vezetett. Milyen drága vagy hogy megvetted neki a jegyet. Usi: hú de jól néz ki a kicsike. Jaaaaj alig győzöm kivárni. Nálam a hét sok munkával, és sok túlórával telt, fáradt is voltam. Tegnap délelőt döngettem a Mode-ot (a SOTU-s CD-ket), így a főzés és takarítás inkább buli volt: táncoltam és énekeltem közben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Délután viszont meglátogatott Kramcsák, így egész mostanáig ágyban voltam melegítő párnával. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na ez a vörös iszap kiverte nálam a biztosítékot. Borzasztó hogy ez megtörtént. Szegény emberek... egy élet munkája vált semmivé. Mikor egy nő nyilatkozta hogy az iszap elragadta a kezéből a kisbabáját.... istenem.... Azt is nyilatkozta egy helyi lakos, hogy a gátőr már korábban a héten szólt a cégnek hogy repedés van a gáton. És leszarták!!!! Remélem börtönbe kerülnek a felelősök. Ja meg az ellenőrzéskor minden rendben volt? Szép kis ellenőrzés mondhatom. Bűzlik az egész. Annak viszont örülök, hogy sokan segítenek, itthonról és külföldről is. Így kell ezt. |
|
|
|
2010.10. 10. - 07:09:01
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Lola, nehogy lebetegedj nekem, egyél sok vitamint meg igyál sok teát és izzadj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csodálkoztam én is, hogy eddig nem lettél beteg, de hát most úgy látszik téged is elért a "végzet"... jobbuljál drága! Kösz az utca nevet, mindjárt felírom magamnak XD Usi, akkor te már egészen jól vagy, szuperül kikúráltad magad. House klassz volt, két részt láttam az új évadból, majd letöltöm a kövit is holnap szerintem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még jó, hogy a melóban tudok töltögetni, love Péter ezért... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Trixx, azért van már nálatok fűtés, meg itt az albiban, meg csomó távfűtéses lakásban, mert a szolgáltató köteles bekapcsolni azt, ha három napon keresztül a napi középhőmérséklet nem haladja meg a 15 fokot, és már legalább egy hete nem haladja meg, éjjel már mínuszok vannak. A társasháznak meg van az az előnye, hogy a lakások is fűtik egymást. Nálam sincs nyitva a radiátor, mert a fűtési előremenő és visszatérő vezeték alapban forró és befűti annyira a lakást, hogy nem kell kinyitnom a radiátorszelepet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is pólóban alszom amúgy, nincs hideg itt. De ha kihül a panel, mint a miénk, akkor nehezen lehet felfűteni a tömör vasbetont. Amúgy a bécsi úton azért nincs még fűtés, mert a fűtéskorszerűsítés miatt csak az egész tömböt lehet rákapcsolni egyszerre, külön lépcsőházakat nem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A nyomás tönkretenné a rendszert. Tegnap befejezték mert feltették a hőmennyiség mérőket is, szóval ma asszem be kell indulnia, mert már lázadás fenyeget. Mondom, 14-15 fok van a lakásokban... Lépek pakolni!!! Páááááááá, szép napot nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 10. - 07:22:23
Létrehozva:
|
|
|
Remélem akkor odaát is hamarosan meleg lesz.
Egyébként nálunk is most szerelték fel az egyedi mérőket és szabályzókat, majd kiíváncsi leszek a számlára. Jó pakolást, és szép napot neked is. Nekem meg: kávé, kávé, kávé. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolikának meg jobbulást. Akkor már csak én nem voltam megfázva? Meg Niki ugye? Kemények vagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á nem. |
|
|
|
2010.10. 10. - 08:33:28
Létrehozva:
|
|
|
csövike niki köszi a linket pont ezt kerestem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elég zizis vagyok még a tegnap este után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó buliba voltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jó hvét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) puszi & csövi mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 10. - 08:47:38
Létrehozva:
|
|
|
kukucs
estére úgy belázasodtam hogy brutál. a kis laza 37, 4-es hőemelkedésről egy algopirin után szépen felkúszott 38,5ig, azt hittem kinyúlok, nagyon fáj ilyenkor mindenem. aztán bedobtam egy kis paracetamolt a szervezetbe, és tök jól tudtam aludni, reggelre nem is maradt lázam. most is elég jól vagyok, csak a mandulám fáj. össze kell szednem magam, aztán átsétálni a gyógyszertárba, szerencsére itt az Alle pláza, és vasárnap is van patika. veszek valami gyulladáscsökkentőt, meg lázcsillapítót, meg torokvalamit. betárazok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, egy kis megfázás nem fog megállítani, ne aggódj, még jó, hogy nem vagyok a köhögős fázisban, mert úgy elég ciki színházba menni. ha megjöttem a gyógyszertárból, majd bekuckózok takaró alá, előtte főzök egy teát, aztán izzadok. persze meg is van amúgy, nehogy már valami ne egyszerre legyen rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, igenigen, szuper a lakás! rengeteg tárolóhely van, praktikus szekrények, meg egy beépített vállfás rész, de még a fürdőben is van egy magas szekrény, oda is lehet pakolni, meg az előszobában is van egy szép kis fiókos szekrény. a nappaliban egy szép párizskék szófa van, kihúzható, úgyhogy tudok altatni még legalább 2 ember, ja, és a tulaj vsz át is kárpitoztatja, merthogy kopott (!), és és és, akkora erkélyünk van, hogy besszarás, kb vagy 5 méter széles, tavaszra szerzünk valami kinti bútort, mondjuk van kinn egy napozóágy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a fürdő gyönyörű, fehér és ilyen rozsdabarnás, szép új az összes csempe meg a kád, 2 éve újították fel az egész épületet is, meg a lakást is. a konyha pici, de tök jó az elosztása, több minden fog elférni, mint a mostaniban, a hűtő is nagyobb, ami főleg a mélyhűtő része miatt klassz. mert mindig csomó mindent kapunk Edit szüleitől, lefagyasztott dolgokat, aztán alig fér. a kis háló is cukor, egy franciaágy van, meg egy ilyen térelválasztóként funkcionáló polc, alig van rajta cucc, de majd a könyveink megtöltik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és a konyhának a falát átvágták, és egy ilyen kiadó-szerű ablak van rajta, az étkezőasztalra lehet pakolni, anélkül hogy kijönnék a konyhából, plusz nem vagy elválasztva azoktól akik a nappaliban vannak, lehet társaséletet élni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez a vörösiszapos dolog nálam is beütött, elég durva, egy dolog hogy házak rongálódtak meg, ez is borzasztó, de azt helyre lehet hozni, nem úgy mint egy elpusztult folyót vagy a talajt, ami 15-20 centi mélységig használhatatlan. gondoljatok bele, ha azt ott nem cserélik le, akkor soha többé kb egy fűszál sem nő ki benne. és az állatok! meg egyáltalán, ahogy nem vállalja a felelősséget a vezérigazgató. nem normálisak. meg állítólag kb nyílt titok volt, hogy veszélyes a gát, műholdfelvételeken is látszott. most meg az egyik elárasztott falut totál kiürítették, és a falu közepére fogják felhúzni az új gátat. na? fasza, mi? na, a fűtést meg... hülye távhő... ötven fok van, az utcát fűtjük, mert nem lehet kibírni csukott ablakkal. mondjuk legalább a ruha hamar szárad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az új lakásban legalább szabályozható házközponti fűtésrendszer lesz, szuper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) House tényleg király volt, mondjuk nekem most nem a sztori tetszett hanem ahogy a háttérben megy a kavarás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jók most a sorozataim, a Criminal minds is eszméletlen király volt. |
|
|
|
2010.10. 10. - 09:01:05
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
na még éjjel 3-ig fenn voltam kb. fordítgattam meg ilyenek. aztán fél 7-kor felriadtam egy Prodigy számra, mert bekapcsolva hagytam egy animés letöltésem, ami végre vééééégre ma talán már lemászik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (kissé nehézkesen jön le kb. 2 hete - a felét mondjuk véletlen töltöttem le úgy, hogy bekapcsolva hagytam a letöltést és átcseréltem a stickemre, így azt mindjárt okt. 1. napján lenulláztam és túlléptem... hát nem örültem neki. A lopós nettel meg lassabban jönnek le a dolgok.) Na de a lényeg, hogy már 94.8%-on van a Blood+ letöltés (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kivi leszek a sztorira. nem akar vki kitakarítani helyettem???? már nagyon rá kell szánnom magam, mert a porcicák kezdenek túl nagy számot ölteni XD Loli: jaja, a House részben jók voltak a háttér cuccok. Most azt várom, hogy a Supernatural 6. évadja végre beinduljon. Az első 3 rész eléggé ködösítés volt. A Vámpírnaplók elmegy. Jah, jól hangzik az új lakás a leírások alapján. És gyógyulgass, hogy este mehess Angie-vel Experidance-re! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bizti jó lesz! Ehhhh... nekem valszeg akkor lesz Kramcsák, mikor megyünk Filterbe - mert mér ne??? Trixxi: azért remélem a sok túlóra mellett pihenni is tudtál! és igen, nagyon csini lesz az új DVD. mondjuk azt nem tom, hogy ez melyik verzió volt. de mindenképp szépséges szerintem. Ahogy láttam, követi a box set design-ját - már ami a kihúzható borító alatt látszott. ugyanolyan a box set teteje is az ezüstös körrel meg pálcikákkal. na, megpróbálok vmi rendet vágni... |
|
|
|
2010.10. 10. - 09:05:48
Létrehozva:
|
|
|
Lola, egyszerűen szuper a lakás. A sok tároló mindig jól jön. Na és tök jó fej a tulaj, hogy áthúzatja a kanapét.
Szuper hogy vendéget is tudtok majd altatni. Tényleg minden szempontból jobb mint az előző albi. Gratula!!! Nálunk úgy néz ki a fűtés, hogy ha túl meleg van, akkor szólni kell a házmesternek, és akkor ő a házba bejövő vezetéken le tudja venni a fűtést. Így az egész ház tud spórolni. Esetleg majd kérdezz rá, hátha nálatok is van ilyen lehetőség, mert megérné.... Nem értem minek kell ezerrel fűteni, ha kevesebb is elég lenne... ez Magyarország... Ha nem az ablakot nyitod ki, hanem elzárod a radiátort, akkor is spórolsz (hiába nincs egyedi mérő), mert akkor kevesebb lesz a ház fogyasztása, amit ugye szétdobnak lakásonként... tudom nem sokan gondolkodnak így, de ha már a lakók 30%-a így csinálja, az már látszani fog a számlán. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 10. - 09:15:27
Létrehozva:
|
|
|
Huh Usi ez szívás, hogy rajta felejtetted a letöltést. Bakker...
Na meg ez a szomszéd is összeszedhetné magát, igazán lehetne egy gyorsabb netje. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja, ja olyan Box-set-es kinézete van, nekem bejön. Én tegnap reggel összekaptam magam, szerintem te is gyorsan csináld meg a takarítást, még a Kramcsák előtt. Meg kávézzunk egyet!!! (Nekem már a második) Pihiztem valamennyit, de nagyon fárasztó hét van mögöttem. Meg aztán a benti dolgok nem alakulnak túl jól. Úgy néz ki az új kolléganő nem válik be. Nem szimpi a főnök lányának. Be sem tanította... Egyedül kell csinálnia mindent.... ráadásul nagyon csúnyán bánik vele, úgy beszél vele mint a kutyával. De szó szerit!!! Megalázza és sértegeti!!! Már többször sírt is szegény. Én meg vele/velük szemben ülök, és hát borzasztó ezt látni. Eléggé kikészít. Képzelheted milyen a hangulat... |
|
|
|
2010.10. 10. - 09:19:00
Létrehozva:
|
|
|
jesszus, mekkora picsa ez a főnök lánya!!!! hogy bánhat így valakivel??? egyáltalán nem értem, hogy milyen jogon néz le egy ember egy másikat! csupán azért mert jobb pozícióban van és megvan rá a hatalma. na ezt utálom szintén az emberi természetben :S
szegénykém! sajnálom! már én is kávéztam egyet ma. közben kicsit elvesztem a MYM-en a topikban, ahol a Martinos könyvet taglalják. majd szállítom róla ide az infókat. az egyik csaj már írt 1-2 infót róla angolul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na de tényleg összekapom a lakást kicsit. |
|
|
|
2010.10. 10. - 09:23:17
Létrehozva:
|
|
|
Tudod, úgy gondolja hogy mivel a papának pénze van, Ő mindenki felett áll. Borzasztóan viselkedik...
Á jó helyen garázdálkodsz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Oké, majd várom az infókat. Jó takarítást, megyek én is, átadom a helyem az uramnak! |
|
|
|
2010.10. 10. - 09:56:18
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: és gondolom nem nagyon mertek rászólni a libára, nehogy kirúgasson titeket, mi?
délután leírom a fontosabb infókat a könyvről. na már csak felmosás, mosogatás és gáztűzhely-takarítás van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 10. - 10:48:18
Létrehozva:
|
|
|
no kész a lakás. csilli-villi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már csak fel kell száradnia. addig olvasom a Martinos topikot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 10. - 10:52:15
Létrehozva:
|
|
|
ügyes vagy Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
én már csak standard takarítást csinálgatok, nagyot nem, mert költözéskor úgyis tisztességes állapotban kellene itt hagyni a lakást. na, vettem gyógyszereket, meg hangulatjavításként dm-ben is voltam, vettem sampont meg egy jutalom körömlakkot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg a spárban kajafélét, meg csokiiiiit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mostan pedig teafőzés, takaró alá kuporodás, és vagy valami filmet, vagy pedig a tegnapi tehetségkutatókat fogom nézni tubusról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na meg leckét is kellene ma írni |
|
|
|
![]() ![]() |