![]() ![]() |
2010.10. 12. - 14:17:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fáj a fülem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szar kedvem van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.10. 12. - 16:19:04
Létrehozva:
|
|
|
szegénykém!
mondjuk nekem sincs jó kedvem. de legalább a fordítás most megy gőzerővel. |
|
|
|
2010.10. 12. - 16:54:41
Létrehozva:
|
|
|
Hellóka!
Először is Usiiiiiiiiiiiiiiiiiii köszi ezeket a fincsi Martinkákat, megy mind a telómra. Szerintem még a telómnak a melege lesz, annyira ááááááááááááááá szuper dögös képek. Big tanks!!!!! Dehe még Devo-Dave Nikolett is megmászná a kis csücsörítős Martinkát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és köszi az összefoglalót, egyre inkább meggyőzőtt hogy kell az a könyv nekem angolul!!!!! Angie: örülök hogy jól sikerült a színház. Egyszer majd én is szívesen megnézném. Sajnálattal hallom hogy fáj a füled. Esetleg este feküdhetnél meleg són, úgy tudom az segít. |
|
|
|
2010.10. 12. - 16:57:50
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: nagyon szívesen mind a képeket, mind az összefoglalót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát... szerintem Nikin, rajtad és Edón kívül én sem dobnám ki a szöszkét XD
|
|
|
|
2010.10. 12. - 17:05:10
Létrehozva:
|
|
|
Trixi, mé nem regelsz a bukra? (Hú de szép mondat volt ez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Nem kell magadról semmit beírni, és csak pár embert jelölnél...így simán jöhetnél. Jól van drágám, regelek akkor ha már ilyen édes vagy és hívsz. Majd a hétvégén szakítok rá időt. Osztan bejelöllek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szurkolok nektek! Hajrá kicsi Niki, hajrá kicsi Zoli, hajrá petricsésze (vagy mi) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixxi: nagyon szívesen mind a képeket, mind az összefoglalót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát... szerintem Nikin, rajtad és Edón kívül én sem dobnám ki a szöszkét XD szerintem a Loki és az Angie sem, na és persze Jan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martint mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most pá, indulok haza a melóból! Bocsika Lolit átkereszteltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 12. - 17:19:06
Létrehozva:
|
|
|
Betegeknek jobbulást.
Angie, gyere hozzám a fülészetre, meggyógyítunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fülfájás nagyon rossz... Köszi Trixi a drukkot, meg a többieknek is. Még nem sokat tudok, jövő héten vagy azutáni héten kell indulnunk az első vizsgálatokra. De még az is lehet, hogy mégis megműtenek. Szóval most ennyit tudok... Arra gondoltam már hetek óta, hogy lehet kiírom magamból, nekem nincs blogom meg semmi ilyesmi, de lehet leírom ezt majd egy történetben. Nagy csapás ez nagyon, ennél nagyobb nem sok van...és elmondhatatlanul szomorú vagyok, viszont ugyanakkor bizakodó. Ami meg dühítő, hogy mi egészséges életmódot folytattunk mindig is. De hát nincs mit magyarázni, ezek a dolgok sajnos mindig az ilyen emberekkel történnek meg... Most olvasom: Brad Pitt eltévedt Budapesten! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Drága szemem, valaki máshoz csengetett be. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalábbis ezt írják...aztán mi igaz. Hehehe!!!!!! Én bírom!!! |
|
|
|
2010.10. 12. - 17:23:26
Létrehozva:
|
|
|
naaaaagy kukucs
ma volt a mókás nap, amikor a telefonos lány, aki a hangjával dolgozik, nem tudott beszélni. hehe, maradtam egészu napra ügyeleten, ott alig kell beszélni, és lemondtam a holnapot, háta csütörtökre visszajön a hangerőm. olyan vagyok mint Phoebe a jóbarátokból amikor megfázott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rekedt és jazzes Niki, drukkdrukkdrukk nagyon nagyon nagyon! az x-faktoron meg úgy izgultam a Vastag brothersért mintha valami fontos múlna rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj, imádom a Csabit (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) a két nyávogós luvnyát meg csupán addig ütném míg mozognak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fúúúúj. szerintem az a baj hogy őket nem fogják szeretni az emberek, mert a nagy hangon kívül semmi nincs bennük. semmi érzés, semmi lélek. fúúúújfújfújjj tök jó Usi hogy kapsz ösztöndíjat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem is hétfőn jött meg dupla adagban (szeptember-októberi) Angiem, jobbulást. én tegnap lámpáztam a fejem infralámpával, tök jó volt, nektek nincsen? de amúgy a meleg só tényleg segít (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, megyünk kicsit Edittel barátnőmhöz, sütött nekünk banános csokis muffint. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajjjj babák, annyira akarunk már költözni! a szerelmetes kis szuper lakásunkba. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) már csak egy fuvart kellene szereznünk. de azt megoldjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) páááá |
|
|
|
2010.10. 12. - 17:27:58
Létrehozva:
|
|
|
Niki: hát igen, sajna az élet kurvára nem fair!
ehhh... én is bírom Pittet! XD de cuki lehetett ahogy kóvályog és mondjuk egy öreg néni nyit ajtót neki Angelina helyett! XD HÁHÁHÁHÁHÁ! XDDDDDDDDD Loli: én nem tom hogy ez most csak a szeptemberi volt-e vagy összevonva az októberivel, de mindegy is, a lényeg hogy számíthatok erre a bevételi forrásra is ebben a félévben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jessssz! érezzétek magatokat jól a bnőnél!!! hjajjj de jól hangzik az a muffin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) azt meg nem csodálom, hogy költöznétek már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 12. - 17:59:47
Létrehozva:
|
|
|
http://www.noilapozo.hu/20101012/brad-pitt...vedt-budapesten
Itt olvastam!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez egy állat!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy utálom a munkatársaimat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 12. - 19:26:58
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Voltam megint a lksában, apával összeszereltük a TV állványom, átköltöztettük a TV és megint elbaxszódott az a fos setop box... hogy ott rohadna meg, ahol van! Buznyák T-Home.... holnap akkora balhét fogok csapni az ügyfélszolgálaton, hogy csak na! Ezért fizessek 6000/hó díjat, hogy ne legyen se analóg, se digitális adásom? Faxom... A fülem borzalmasan fáj... vettem ma kövirózsa kivonatot, fülcseppet, este be is csepegtetem csak előbb megfürdök. Sírni tudnák úgy fáj, majd szét reped a fejem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.10. 12. - 19:34:05
Létrehozva:
|
|
|
Menjél be Angie, ilyeneket ne használj, csak rosszabb lesz. Menj be az ügyeletre.
|
|
|
|
2010.10. 12. - 19:56:36
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Rég voltam, visszaolvastam mindent, de elég tompa vagyok, hogy reagáljak. Tegnap apeh csont nélkül letudva. A tudomány mai állása szerint mamának addig nem szólunk, amíg valami biztosat nem tudunk. Hétvégén szolid buli barátnőmékkel. Csak egy kávézóba ugrottunk el, utána náluk, hatalmas röhögések, darts, pezsgő, unicum. De nem volt gáz, én mindenre emlékszem. Angie, jobbulást, hallgass Nikire! |
|
|
|
2010.10. 12. - 20:28:45
Létrehozva:
|
|
|
Niki, a kövirózsa mindig segített a fülemen mikor kicsi voltam... akkor hetente mentünk az ügyeletre, hogy felszúrják. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Aztán mondta a doktornő, hogy próbáljuk meg a kövirózsát, mert az megszünteti a gyulladást, és tényleg el is múlt a fájás! Csak végső esetben megyek kórházba... utálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Szuzi az jó, ha hamar végeztél az Apehban, én ott mindig órákat töltöttem el. Legutóbb a földhivatalban csalódtam kellemesen, 4 dolgot elintéztem fél óra alatt! |
|
|
|
2010.10. 12. - 21:47:03
Létrehozva:
|
|
|
Hát Angie.. én is azt javaslom, h menj be.. nekem is volt tavaly nyáron.. rettenetes.. aludni.. beszélni.. enni sem tudtam.. és bementem reggel a fülészetre.. beledugtak valami gyógyszeres cuccot.. és ennyi.. aztán délután lementem az ügyeletes patikába, és ott adtak nurofen forte-t... azt bevettem, és már fél óra múlva jobb is volt.. azt sem tudtam, h hogyan vezettem el odáig, annyira fájt a fülem...
Tudom, h rettenet, én is fül fájós vagyok, kicsi korom óta, szinte minden fél évben egyszer kikötök ott... idén még nem is voltam.. juhéééééj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha reggel is így fáj, menj csak be... majd ők segítenek.. én abszolút nem félek, bátran bemegyek, mert tudom, h utána jobb lesz sokkal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fülnél nem jó a házi patika... mert meg kell szüntetni az okot.. igazam van Nyiki? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sőőt.. van, h azt mondják a meleg só kifejezettem rosszat tesz!!! |
|
|
|
2010.10. 13. - 08:10:16
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Trixi a drukkot, meg a többieknek is. Még nem sokat tudok, jövő héten vagy azutáni héten kell indulnunk az első vizsgálatokra. De még az is lehet, hogy mégis megműtenek. Szóval most ennyit tudok... Arra gondoltam már hetek óta, hogy lehet kiírom magamból, nekem nincs blogom meg semmi ilyesmi, de lehet leírom ezt majd egy történetben. Nagy csapás ez nagyon, ennél nagyobb nem sok van...és elmondhatatlanul szomorú vagyok, viszont ugyanakkor bizakodó. Ami meg dühítő, hogy mi egészséges életmódot folytattunk mindig is. De hát nincs mit magyarázni, ezek a dolgok sajnos mindig az ilyen emberekkel történnek meg... Írd ki magadból nyugodtan itt a fórumon, akár hosszabban is, velünk megoszthatod a bánatod, szívesen meghallgatunk. Segíteni sajnos nem tudunk, csak lelkiekben támogatni. Hátha ez is számít egy kicsit. Nagyon együtt érzek veled. Most olvasom: Brad Pitt eltévedt Budapesten! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Drága szemem, valaki máshoz csengetett be. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalábbis ezt írják...aztán mi igaz. Hehehe!!!!!! Én bírom!!! A fene!!! Hogy nem hozzám csöngetett be!!!!! Achilles (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ahhhhhhhhhhh |
|
|
|
2010.10. 13. - 11:51:00
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
kb. eddig tartott míg sikerült net-kapcsolatot létesítenem reggel 8-tól! marhára örültem! remélem most már jó lesz! hát a fülfájós témához szerencsére nem nagyon tudok hozzászólni, mert utoljára kiskoromban fájt emlékeim szerint, mikor mumpszos voltam. meg talán egyszer volt egy enyhe gyulladásom víztől. remélem már jobban vagy Angie! Tényleg, pénteken jössz Filterbe, ha elmúlik a fájdalom? szóltam Maunak, elméletileg jön, ha tud. Ergo én már 10-fél 11 körül ott leszek vele. Nem tudom, hogy ti terveztek-e vmit előtte. no mindegy, megyek, gyorsan felpakolom a Not that perfect maradék fejezetét angolul az oldalamra, mert tegnap végre befejeztem annak is a fordítását! yaaay! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) aztán meg írom tovább az Aftermath-ot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 13. - 12:00:50
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok,
a fülem jobbult kicsit, csepegtetem a kövirózsát és hat. Már a duzzanat, ami látszott a fülem körül az elmúlóban van, de a bőröm még forró és azért érzékeny nagyon is ha hozzáérek. Remélem péntekig helyre jön annyira, hogy el tudjak menni veletek a Filterbe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, nagyon idegesítő lehet ez a netkapcsolat szakadozás. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Niki, én is nagyon szurkolok neked/nektek. Írd meg nyugodtan, ha szeretnéd. |
|
|
|
2010.10. 13. - 16:32:53
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Angie jobbulást neked. Niki szuuuuuurk. |
|
|
|
2010.10. 13. - 16:37:25
Létrehozva:
|
|
|
Angie: az nem kifejezés hogy MENNYIRE idegesítő!!!!!!!! úgy kell könyörögni, hogy 5 teljes percig legyen míg frissítem az oldalam! FAKIBA!!!!!!!!
na örülök, hogy jobban van a füled! csak így tovább! |
|
|
|
2010.10. 13. - 17:27:34
Létrehozva:
|
|
|
Angie: gyógyítgastsd a fülidet.
Szerencsére nem tudom mennyire fáj az ilyesmi, de elég volt az is amit leírtál. Brrrrr Amúgy én mindig nagyon vigyázok, nehogy huzatot kapjon a fülem. Sapka ezerrel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi: hát ilyen nálunk is előfordul néha, szétverném olyankor a gépet..... Na már megint dolgozok. Nem tudom meddig birom még ezt a sok túlórát. Már elég fáradt vagyok... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |