2400 Oldal V  « < 2245 2246 2247 2248 2249 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.10. 14. - 20:31:09
Létrehozva: #44921

devotee

fúúúú Szuzi, amint meghallod beszélni, kiszeretsz a Malek Mikiből. kurvára egy irritáló faszi.

itthon én sem tévézek, mert a upc-n csak gyökérségek vannak. otthon a t-home zsírságos. Angie, üssed őket, cseréljék ki a set top boxot a pélóba.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 14. - 20:32:15
Létrehozva: #44922

devotee

Malek Miki mocsok egy jó pasi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ahogy vigyorog... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 14. - 20:33:23
Létrehozva: #44923

devotee

hát a Megasztár és társai nekem is kimaradnak, mert itt Szegeden nincs tévém, bár az igazat megvallva egyáltalán nem is hiányzik. elég nekem a net (ha van!!!), meg elfoglalom magam én mással is simán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 14. - 20:38:02
Létrehozva: #44924

devotee

Angie... hallod.. ha ilyen szarul vagy, és még mindig fent van a lázad.. hát... ne érts félre, de szerintem maradj otthon.. egy.. mert még nagyobb bajod lesz.. kettő.. mert megfertőzöl másokat is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy nem maradsz le semmiről!

ennyit nem ér az egész, hidd el bébi!

Szuzi!

Hát kemény csata volt. .. mentek a fiaink mint az állat.. küzdöttek a végéig.. a Debre majdnem kitépte a maradék haját a kispad mellett..
imádom a carbonexes fiúkat... csak még nagyon tejszagúak.. más csapatok nagyobbak nálunk.. fizikálisan még erősebbek.. nálunk két nagy darab van csak.. a többi még nyikhaj.. de nagyon jók leszünk... Debre Viktor nagyon szépen felhozta a csapatot.. mellesleg a barátnőm apukája..
És mellesleg a csapat szponzorálja a menhelyünket... és mellesleg nagyon szépek, és mi menhelyes lányok vagyunk a kabaláik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 14. - 20:49:40
Létrehozva: #44925

devotee

egyetértek Edóval, már ami Angie állapotát illeti!

ki ez a Malek Miki? az X-faktoros fiatalabb csávó? az nem rossz pasi, bár annyira nem jön be. de vkire engem is emlékeztet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 14. - 20:50:52
Létrehozva: #44926

devotee

aaaz az... jóképű.. nekem nincs bajom a dumájával.. nekem szimpatikus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 14. - 20:52:00
Létrehozva: #44927

devotee

Na jó, ha lesz egy kis időm, meg is hallgatom a Malek Mikit. Nem véletlen írtam, hogy még nem hallottam, mert gyanús volt, hogy azért nem lehet ennyire tökéletes.

Edó: én már 12 éve járok ki a Pick meccseire, de ilyen fiatal csapatunk még nekünk se volt, de ők legalább akarnak. Elküldték a sok nagynevű, nagyarcú, nagy fizetésűt, de jó lesz ez így. Talán még soha nem élveztem ennyire, mint most. Nekem iszonyúan tetszett, hogy mikor 6 góllal is vezettünk, akkor se adtátok fel! Jól mondod, nagyon jók lesztek! A tévében láttam, mikor a Dunaferrel játszottatok, és nem ok nélkül tartottam tőletek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 14. - 21:01:17
Létrehozva: #44928

devotee

Hát bezony.. hajtanak.. remek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De Ti még mindig jobban vagytok.. Ti, és a Veszprém... de hajtunk ezerrel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 14. - 21:08:27
Létrehozva: #44929

devotee

na de jó látni, hogy két ellentétes csapat drukkere ilyen szépen elbeszélget meg bókolgat egymásnak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még több ilyen embert Mo-ra!!!! fenének se kellenek az egymás torkának eső huligán bandák!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 14. - 21:24:27
Létrehozva: #44930

devotee

A Veszprémtől fényévekre vagyunk, de nálatok nem hiszem, hogy jobbak lennénk. Most így jött ki a lépés. De pl. ahogy a Sutka megszórta a Dunaferrt, csodálkoztam, hogy most szinte nem is játszott.

Az egymás torkának esés tőlem távol áll. Amíg lehet, megpróbálom békésen intézni a dolgokat. Meg azért egy meccs bármilyen véresen komoly tud is lenni, mégiscsak játék. Bár ott elég vehemensen tudok szurkolni, de azt már pl. nem szeretem, mikor a két szurkolótábor szidja egymást.

Azt hiszem, mára ennyi voltam, jó éjt nektek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 14. - 21:31:24
Létrehozva: #44931

devotee

Sutka egy állat.. ahhh.. akkora, mint egy torony.. kb a derekáig érek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és megy.. nem nagyon lehet megállítani.
Én is vehemensen szurkolok.. fel fel pattanok... felkiálltok
de sosem szídom a bírót.. nem kiabálom, h időt, emg h lépés.. nem.. elfogadok mindent... azt utálom, mikor rohadt részeg disznók okoskodnak.. fentről.. faszt sem látnak... aaaahh.. meg, ha egymással balhézunk..én ilyenben sosem veszek részt.. én békés szurkoló vagyok.. mind ugyan azért vagyunk ott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sikítunk Valiccsal.. és szugeráljuk az ellenfelet, h elrontsa.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kis gonosz banyák vagyunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lányoknál a győr a favorit nálam.. az eto-s lányok... egyik vendégem ott játszik.. még fiatal, csak 18 éves.. de akkorára nőtt.. olyan válla, meg karja van..nagyon ügyes.. tehetséges, de már most le van sérülve.. 3x műtötték már szalaggal... szegénykémet!
Jó éjt Szuszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 14. - 21:42:41
Létrehozva: #44932

devotee

de édesek vagytok lányok ahogy itt megvitattátok a csapataitokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jajj, bééé szarul vagyok... mandulám mint egy alma, akkora és fáj. lámpázom a fejem most is. vagyis inkább lefekszem.

de nem kellene mennem nekem se holnap. csak hát olyan ritkán találkozunk, veled Edó, még csak csak, de Valics, Évus, Marcsika... hiányoztok, tatabánya's best (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meglátom jó? nem tudom, nagyon szeretnélek látni titeket, de tök rosszul vagyok még mindig.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 14. - 22:20:59
Létrehozva: #44933

devotee

Loli.. nem ér ám annyit.. hidd el... ha te is szarul vagy, inkább maradj otthon.. rajtatok van a kórság, rendesen... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
egy biztos
puszit nem kaptok, még egy ölelést sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jobbulást mindenkinek.. sziasztok.. jóccakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 14. - 23:29:57
Létrehozva: #44934

devotee

jaja, ha beteg vagy Loli, akkor te is inkább pihizz otthon. majd legközelebb tali legfeljebb!

ugyan én nem vagyok oda semmilyen sportért, csak ha belerángatnak, akkor én is tudok nagyon szurkolni - hehe, a hangom nekem is megvan hozzá. de egyetértek, nem szeretem mikor bunkóskodnak a rajongók. az embereknek azért kellene ilyen helyekre menni, hogy lelkesítsék a csapatot és egymást, nem pedig balhézni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 15. - 06:06:15
Létrehozva: #44935

devotee

Reggelt!

Édik vagytok, ahogy aggódtok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem volt lázam éjjel, és akkorát aludtam, ahhhh...... elfeküdtem a nyakamat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval ha ma jól leszek, akkor OVB után rohanok a Filterbe. Usikám, majd hívlak ok? De szerintem gyere fel úgy, hogy 10 körül érj fel és akkor én elmegyek eléd a Nyugatiba. HMMMMMMM?

Lolikám, ha nem leszünk jobban, akkor beteg csajos estét tarthatnánk, bár ide bundabugyi kell, de filmezhetnénk meg csinálhatnánk kaját! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit szólsz?

Pattanok, mennem kell Kockázatértékelésekért! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 15. - 06:39:36
Létrehozva: #44936

devotee

REggelt!

Angie.... jól gondold meg... !

Nagyon érdekes a betegséged.. szerintem az a gond, h nem pihened ki... egyáltalán.. azért ingadozik folyamatosan .. hol láz, hol semmi... de azért azt te is gondolod, h ez így nem jó.. nem? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Loli.. ez rád is vonatkozik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

OVB! két ismerősöm is dolgozik ott... mind-mind nagyon jóképű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na.. én meg megyek fodrihoz... puszik.. jók legyetek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 15. - 07:00:57
Létrehozva: #44937

devotee

Jó reggelt!

Nekem már jól indul. A tavasszal engedélyt kaptunk, hogy vegyünk egy céges kenyérpirítót, ami két hete bemondta az unalmast. Javíthatatlan volt, tegnap megkaptuk a vadi újat, az előbb beüzemeltem. De hogy addig se maradjunk kaja nélkül, az egyik kolléganőm felajánlotta az otthoni, használaton kívüli szendvicssütőjét. És végül az is itt marad. Ilyen kínálat mellett képtelenség ellenállni a kajának.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 15. - 07:03:31
Létrehozva: #44938

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.10. 13. - 23:38:48) *
Trixi.. még mindig bicóval nyomod? kesztyű? sál? sapka?
minden legyen

Igen anyu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) minden van, plusz lábszármelegítő is.
Ma reggel pölö kicsit fáztam ezért tekertem mint állat, 28-cal!!! Csak úgy lobogott a hajam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 15. - 07:40:04
Létrehozva: #44939

devotee

Ja, szép jó reggelt midnenkinek!

Betegek gyógyuljatok!
Bulizóknak jó szórakozást!

Suzi: úgy néz ki, kezdem megszeretni a novitaxos programot. Egész jó, sok mindent tud, de elég apró betűs... teganp jól kifárasztotta a szemem....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 15. - 07:45:59
Létrehozva: #44940

devotee

reggelt!

no én is akkorát aludtam, hogy csak úgy folyt a nyálacskám a takaróra XDDDD

Suzi: grat a pirítóhoz! XD jó "hamar" megkaptátok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: igaza van Edónak, szerintem is ki kéne pihizned már ezt a betegséget, mert elég régóta húzódik, nem? nehogy vmi komolyabb szövődménye legyen! :S
azt meg még nem tom, hogy mikorra érek fel, Mau ma délután 2-ig kb. visszajelez, hogy jön-e. ha jön, akkor szerintem 21:07-re fenn vagyok a Nyugatiban. Bár szerintem akkor is addigra fogok felmenni, mert utána csak egy vonat van már, ami egy órával később ér fel, és nem akarom, hogy vmi közbejöjjön. szóval szerintem 3/4 10 körül már ott lehetünk a Filternél. Mikor nyitnak amúgy? 10-kor? addig csövelünk előtte akkor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem, nem lesz túl hideg, mert nincs átmeneti kabátom, bár lehet megpróbálom a bőrkabátot. vagy rétegesen felöltözöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nah, majd délelőtt nekem is kéne hajat mosni meg fodrászkodni. meg még pénzt is kéne felvennem, de az majd még ráér.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2245 2246 2247 2248 2249 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
148 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (148 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: