![]() ![]() |
2010.10. 15. - 09:06:14
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na Mau is jön, most hívott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie, akkor beszéljünk meg egy talit a nyugatiban 21:15-re a nagy kijelzőhöz. az neked jó? mert Mauval ott ütközünk.
|
|
|
|
2010.10. 15. - 09:15:43
Létrehozva:
|
|
|
Kávé, kávé, kávé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 15. - 09:28:48
Létrehozva:
|
|
|
Jó napos időt mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Jó-jó.....Usinak nem!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Húúú,gyerekek! Van egy nagyon jó képem! Martinkás!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt még senki sem látta az tuti!! Érdekel valakit??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 15. - 09:32:59
Létrehozva:
|
|
|
Jó napos időt mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Jó-jó.....Usinak nem!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Húúú,gyerekek! Van egy nagyon jó képem! Martinkás!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt még senki sem látta az tuti!! Érdekel valakit??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Áááááááááá engem nem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na IDE VELE!!!! |
|
|
|
2010.10. 15. - 09:39:35
Létrehozva:
|
|
|
Tessék parancsolni!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Remélem megfelel!?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.10. 15. - 09:53:28
Létrehozva:
|
|
|
Ahjhhaahaaaaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Süni hangosan röhögök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt te fotóztad macika? |
|
|
|
2010.10. 15. - 09:54:39
Létrehozva:
|
|
|
Hi-hi. Meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azért valami pucér képnek jobban örültem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 15. - 09:58:44
Létrehozva:
|
|
|
Ahjhhaahaaaaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni hangosan röhögök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt te fotóztad macika? Igen,tegnap reggel Debrecenben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó mi?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixxinek oda kellene költöznie! Heló! Hol laksz? Hát,Martinkán vazze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hi-hi. Meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért valami pucér képnek jobban örültem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meztelen.....ruha az nincs rajta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 15. - 10:01:09
Létrehozva:
|
|
|
Igen,tegnap reggel Debrecenben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó mi?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixxinek oda kellene költöznie! Heló! Hol laksz? Hát,Martinkán vazze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meztelen.....ruha az nincs rajta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Süniiiiii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó hogy vagy! Épp el vagyok kenődve a sok meló miatt, de most hangosan felröhögtem. |
|
|
|
2010.10. 15. - 10:07:41
Létrehozva:
|
|
|
Süniiiiii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó hogy vagy! Épp el vagyok kenődve a sok meló miatt, de most hangosan felröhögtem. Óóóóh köszi! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Néha én is örülök neki.......hogy vagyok! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Végre tudtam pihenni egy kicsit! 4 nap alatt 2600km és 65 óra! Elég volt a hétre!!!! Tegnap már nagyon kész voltam....még a Red-Bull sem segített,Legalább is a délutáni már nem! De Ákos cd-vel el énekelgettem hazáig! |
|
|
|
2010.10. 15. - 10:08:31
Létrehozva:
|
|
|
Red bull-t imádjuk
de kizárólag cukor menteset (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 15. - 10:14:03
Létrehozva:
|
|
|
Red bull-t imádjuk de kizárólag cukor menteset (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bloáááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na,Én azt nem szeretem! Csak a cukrossssat! Hisz vigyáznom kell erre a jó alakomra!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csodálatos!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 15. - 10:16:02
Létrehozva:
|
|
|
jáááájjj én is felkuncogtam! XD és jöhet most nekem is a napos idő - ha hüvi van, akkor én is szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szépen süt itt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jah, erről a Martinkáról jut eszembe, hogy van Amerikában olyan kisváros, hogy Gahanna.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 15. - 10:16:53
Létrehozva:
|
|
|
Süni, nagyon jó ez a kép XD Tényleg van ilyen helység? Mindjárt rákeresek!!!
Usi, addigra nem érek oda, legyen inkább fél 10 vagy háromnegyed 10, jó? Menjetek be nyugodtan a Westendbe, nehogy nekem összefagyjatok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, lehet igazad van, de most hétvégén pihizni fogok, főzőcskézek, talán kicsit pakolok, vagy mozizok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem rendbe jövök! |
|
|
|
2010.10. 15. - 10:19:08
Létrehozva:
|
|
|
jáááájjj én is felkuncogtam! XD és jöhet most nekem is a napos idő - ha hüvi van, akkor én is szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szépen süt itt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, erről a Martinkáról jut eszembe, hogy van Amerikában olyan kisváros, hogy Gahanna.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Meg van olyan is,hogy Gahanné! Csak az nem egy kis város! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 15. - 10:21:43
Létrehozva:
|
|
|
Na... az kokrétan én vagyok.. Valics így hív (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Olyan csini vagyok.. van egy baszott rózsaszín háló a fejemen.... lehet átugrom ide a suliba takarítani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 15. - 10:24:49
Létrehozva:
|
|
|
Na... az kokrétan én vagyok.. Valics így hív (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan csini vagyok.. van egy baszott rózsaszín háló a fejemen.... lehet átugrom ide a suliba takarítani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát,ha csak az van rajtad,nem lehet olyan rossz!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 15. - 10:33:49
Létrehozva:
|
|
|
Hehehee... Süni.. meztelen vagyok a ruha alatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 15. - 10:38:56
Létrehozva:
|
|
|
Na... az kokrétan én vagyok.. Valics így hív (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan csini vagyok.. van egy baszott rózsaszín háló a fejemen.... lehet átugrom ide a suliba takarítani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hajhálóról mindig a Minden6ó című film jut az eszembe XD jáááájjj én is felkuncogtam! XD és jöhet most nekem is a napos idő - ha hüvi van, akkor én is szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szépen süt itt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, erről a Martinkáról jut eszembe, hogy van Amerikában olyan kisváros, hogy Gahanna.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Itt reggel jött le a köd, ahogy kelt fel a nap, olyan kísérteties volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mik vannak XD |
|
|
|
2010.10. 15. - 10:39:06
Létrehozva:
|
|
|
Láttam, de nem rémlik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) volt benne hajhálós rész?
|
|
|
|
![]() ![]() |