2400 Oldal V  « < 2247 2248 2249 2250 2251 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.10. 15. - 10:43:53
Létrehozva: #44961

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.10. 15. - 11:39:06) *
Láttam, de nem rémlik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) volt benne hajhálós rész?

Jaja, az elején, mikor a bazi nagy sütit sütötték XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 15. - 11:51:55
Létrehozva: #44962

devotee

Angie: oké, akkor lehet felmegyünk egy gin fizz-re a WestEnd felső emeletére addig Mauval. majd csörögj ha odaérsz a WestEnd elé és akkor lejövünk. ok? de ezt csak akkor játsszuk be, ha tényleg jössz, szóval majd vonatról hívlak, vagy ha felértem. oks?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 15. - 12:49:10
Létrehozva: #44963

devotee

Oké Usikám! Majd csörögj.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 15. - 13:13:19
Létrehozva: #44964

devotee

na kukucs
micsoda élet volt itt ma, túlteljesítettétek magatokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindez Süni zizzentségének köszönhetően (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csókollak, aranyapám, egy cukorfalás vagy!

ma csak délig dolgoztam hálistennek, mert olyan fosul vagyok hogy nem igaz. megint lázaskodok, igaz, sak lájtosan, de a fülemig szerintem tele vagyok valami szmötyivel, mert nem fáj de rendesen érzem hogy valami van benne, mint mikor a víztől nem eldugul csak úgy érzed hogy benne van. szar érzés, nyomja a fejemet rendesen, fáj a koponyám (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem vagyok nagyon ügyes ebben a dokihoz menős dologban, mivel én sényőre tartozom nem biztos hogy ellátnának, úgyhogy szerintem átmegyek majd a patikába valami vény nélküli gyulladáscsökkentőért. de legalább az első hívásomban felvillanyozott egy ügyfelem: behallóztam, erre rögtön azzal indított hogy óó, milyen kedves a hangom, na mondjam csak. utána beszélek, azt mondja, jajj, kedves, meg van fázva? mondom, kicsit igen, erre hogy de édes vagyok, és jobbulást. és még kérte is a szolgáltatást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) plusz külön kiemelte hogy tudjam, hogy ő mindig leteszi a telefont ha így hívják valahonnan hogy ne zavarják, de hogy én olyan kedves voltam hogy egyedül engem hallgatott végig. ajj, ebben a szar melóban komolyan az ilyen ritka cukorbaba ügyfelek a legjobbak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
és már megint meg lettem becsülve: 3 napos betanítást tartok hétfő-kedd-szerdán az újonnan felvetteknek. plusz amiért elvállaltam, garantálja nekem a főnököm hogy megkapom az ehavi jutalékom fixen, akár meglesz a százalékom, akár nem.
plusz a tanításért járó pénzecske (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zsíír

Trixx, nekem meg ne fázz a bicón!

Szuzim, már olyan csini lettél, egy kis szendvicsezés belefér (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie szívem, ha csajos betegeskedős este, azt csak itthon vállalom be, már csak azért is mert itt pl. meleg van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg jön ma a tulaj is. búúúúúzi lakbérfizetés, fúúúj. de legalább van miből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 15. - 15:23:10
Létrehozva: #44965

devotee

grat Loli! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nah, nekem meg nem soká már készülődnöm is kell - miért mindig én megyek a legmesszebbről??? XD
uh, és még pénzt is kell felvennem....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 15. - 16:45:45
Létrehozva: #44966

devotee

no én elindultam. legyetek rosszak, otthon maradottak. akikkel meg tali, azoknak jó készülődést! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 15. - 16:49:35
Létrehozva: #44967

devotee

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, MEGY A FŰTÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Happység van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola, örülök, hogy jó napod volt, az ilyen ügyfelek tényleg Manók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajna a cégünkhöz annyi reklám hívás jön, hogy ha meghallom már zsigerből leteszem a kagylót. Egy nap legalább 15 hívás (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Tényleg kiborító...

Ma nekem is aránylag jó napom volt, de délután megint lázas lettem, azért Filterbe elnézek, legalább egy kicsit, nem maradok sokáig, de legalább látlak benneteket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lassan OVB, de még besózom a csirkecombokat holnapra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, jó utat!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 15. - 17:16:39
Létrehozva: #44968

devotee

Angie.. te bolond vagy ... * fejet csóvál * !!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 15. - 22:05:26
Létrehozva: #44969

devotee

Edó, amint láthatod nem mentem el... Usi meggyőzött, ugyanis az OVB-s tréning vége felé megint belázasodtam így hazajöttem, csináltam forró kakaót és mindjárt alszok. Sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az viszont tök jó, hogy az egyik kollégámnak én csinálom majd a hitelkiváltását! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 16. - 00:16:55
Létrehozva: #44970

devotee

mint a mellékelt ábra mutatja én is itthon maradtam, Angiem, parallel punnyadozunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
gratu a kiváltáshoz majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

kicsit majd egyik alkalommal mesélhetnél eről, mert lehet hogy bátyám tuti szar hiteleit ki lehetne váltani vagy más módon ésszerűsíteni a pénzügyeit.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 06:40:49
Létrehozva: #44971

devotee

Oh yeee.......... reggel! Szép és kicsit ködös! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, úgy tűnik akkor csak ketten nem mentünk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szomi voltam mikor beszéltem Usival, de beláttam, hogy nem tett volna jót ha elmegyek. Igaza volt, mikor mondta, hogy inkább menjek haza. Csak sajnálom, basszus... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Neked van még lázad? Nekem most éjjel nem volt szerencsére, de 1 hete folyamatosan fáj a fejem, minjárt veszek is be egy bogyót. Biztos a fülem is hatással van erre a fejfájásra.

A tesód pénzügyi helyzetét vele kellene megbeszélnem, mert van nekünk komplett elemző füzet és azt kitöltve tudjuk csak megmondani egy kiértékelés után, hogy mit tudunk ajánlani ilyen esetekben. Több hiteles összevonást és kiváltást amúgy még nem csináltam, de hát valahol el kellene kezdeni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kollégámnak amúgy az a nagy szerencséje, hogy 1) Forint hitele van 2) nem volt soha késedelmes fizetése 3) életbiztosítással szeretné kombinálni és ez megoldható szerencsére, így nem jelent neki plusz költséget majd az életbizti fizetése, hiszen a hiteltörlesztésbe bele van kombinálva! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neked ellenben lehet, hogy tudnák ajánlani valamiféle megtakarítást ha érdekel, vagy nyugdíj előtakarékosságot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak majd akkor előtte veled is meg kell csinálnom az elemzést! Majd hívlak és egyeztetünk egy időpontot ha érdekel. Hm?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 07:17:12
Létrehozva: #44972

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.10. 15. - 11:07:41) *
Óóóóh köszi! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Néha én is örülök neki.......hogy vagyok! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Végre tudtam pihenni egy kicsit!
4 nap alatt 2600km és 65 óra!
Elég volt a hétre!!!!
Tegnap már nagyon kész voltam....még a Red-Bull sem segített,Legalább is a délutáni már nem!
De Ákos cd-vel el énekelgettem hazáig!

He-he hazafelé én is szoktam énekelgetni. Néha néznek is az emberek mikor elhúzok mellettük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Remélem azért pihizel is!!!
Egyébként ez most időszakos, hogy ennyi munka van, vagy úgy néz ki ez marad állandóra?
Mert szerintem hosszú távon nem nagyon lehet bírni ezt a tempót...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 07:35:40
Létrehozva: #44973

devotee

Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mizujs? Dolgozol ma? Úgy emlékszem mintha mondtad volna... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ha igen, akkor sajnálom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 07:44:48
Létrehozva: #44974

devotee

Szép jó regglet drágáim!

Ismét melóból jelentkezem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ingyenszombat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
De van fény az alagút végén. Felvesz a főnök meg egy ebmert, és azt mondta, majd én is adhatok neki egy-két feladatot, hogy besígítsen ha sok a meló. Ha-ha akkor egész nap nekem dolgozna.
De sajna nem az én munkámat csinálja majd, hanem a fuvarszervezését, de ez is jobb a semminél.

Edóm szép lettél? Van valami változás vagy csak a szokásos festés volt? Bár ha hajháló volt rajtad, akkor hajcsavaró is ugye? Jaj de szép hajad van, irigykekek .)
Angie: jól tetted hogy otthon maradtál. Gondolom ez a láz meg az egész héten át tartó fejfájás eléggé kikészít.
Lola: grat hogy ilyen ügyi vagy a melóban. Tényleg nagyon kellemes hangod van, nem csodálom hogy elbűvölted a pasit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg tök jó fej főnököd van, hogy megkapod a juttatást... Bárcsak az én főnököm is így megbecsülne bennünket...

Idézet (Angelus @ 2010.10. 16. - 08:35:40) *
Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mizujs? Dolgozol ma? Úgy emlékszem mintha mondtad volna... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ha igen, akkor sajnálom.

Szia!
Igen benn vagyok, de még csak a reggeli kávénál tartok...

Épp az A Broken Frame megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mivel egyedül vagyok, így sorban meghallgatom az albumonkat. Legalább ennyi jón van benne.
"All I want to do is see you" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja és kaptunk új székeket. Már régóta kértem a fönöktől, mert 9 éve ugyan azon a széken csücsülök, gondolhatod milyen állapotban van... Na aztán a héten mindenki kapott, pont azt a modellt amit én szerettem volna. Jaaaaaaaaaj annyira kényelmes, hogy úgy mondjam passzol rám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még simogatni is szoktam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lolám ari vagy, nem fogok megfázni a bicón, jól fel vagyok öltözve.
De képzeld én ilyen dilis vagyok, imádok hidegben tekerni.
Reggelente köd van és süt a nap, a fák őszi színekben, örröm így tekerni.
Sokszor figyelem munkába menet, ahogy a ködön átszűrődik a napfény, csodaszép. He-he egyszer majd az árokban kötök ki annyira elmbambulok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á nem azért figyelek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 07:51:48
Létrehozva: #44975

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.10. 15. - 17:49:35) *
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, MEGY A FŰTÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Happység van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sajna a cégünkhöz annyi reklám hívás jön, hogy ha meghallom már zsigerből leteszem a kagylót. Egy nap legalább 15 hívás (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Tényleg kiborító...

Usi, jó utat!!!

Szuper hogy meleg van!!!
Mi még mindig nem nyitottuk meg a radiátorokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaj ne is mondd, ezek a reklám hívások...
Én igyekszem mindenkivel kedves lenni... de néhányak annyira értetlenek.
Azzal indít hogy "az ügyvezetőt kérem"... Nem értik meg hogy nem fog a telefonhoz jönni ilyesmi miatt, pláne hogy meg sem mondja milyen ügyben keresi. Annyira bosszantóak. Egy ügyvezető nem foglalkozik ilyesmivel. Legalább is az enyém nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ki van adva, hogy le kell ráznom mindenkit.
Persze nekem is volt már kellemes tapasztalatom, de sajna az a kivétel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 08:00:37
Létrehozva: #44976

devotee

Trixx, ugyan azokért szerettem én is bicajozni Csabán, mint te. Állati klassz ősszel, reggel, a felkeő nappal bicajozni, csodás a párás levegő, meg a sok barna falavél az úton. Imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyanyámat a halálba tudtam kergetni azzal, hogy az összesöpört levélkupacot szétszórtam XD Ő gyűlöli az őszi levélhullást, én meg imádom! Aztán ez adta a konfliktus alapját XD

Sajnálom, hogy melóznod kell, de jártunk már egy cipőben és fogunk is szerintem, mert a KBC átadási doksijából egy példány már 23 dossziéra dagadt (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) és ez majd 5 példányban fog kelleni az átadáskor, ami jövő hét. Szóval kb. trappbasz@rás lesz.

A nyáron felvett új kolléganőddel mi lesz? Mégis marad?

Reggeli kávé már megvolt, de a fejem még mindig fáj (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most elindítottam az első mosást az új mosógéppel, tök csendes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is hallom! Love Whirlpool (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Reklám hívások......... agyamra mennek, mert mindig egyből azzal kezdik, hogy az ügyvezetőket keresik, és nekem kell rákérdeznem, hogy milyen ügyben, aztán mindig kiderül, hogy statisztika, irodaszer ajánlás, adománygyűjtés.......... ahhhh, fárasztó. Egy idő után meg kifejezetten idegesítő. És hát persze nekem is le kell ráznom őket. Andi radikálisabb, ő egyből lecsapja a kagylót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 08:18:07
Létrehozva: #44977

devotee

Öszi falavelek.... hmmm
Reggelente mindig kerülök egy picit, hogy áttekerheseek egy parkon, oylan csodásak a fák, a lehulló falevelek, azon gondolkodtam megállok és lefotózom... de aztán persze siettem tovább...

Huszonhárom dosszié 5 példányban???? Huh, részvétem drágám...

Az új kolléganő sajna nem válik be. Tudod írtam hogy nem szimpi a "főnökségnek" és csúnyán bánik vele, illetve tényleg nem tudja felvenni azt a munkatempót ami nálunk szükséges. Épp el akarták küldeni, amikor felmondott. Belátta hogy ez neki sok (plusz kikészítette a főnök lánya). Sajnálom, mert nagyon rendes. Képzeld, ugye póbaidős és azonnal felállhatna, de olyan korrekt, azt mondta nem hagy minket a szarba, marad ameddig megtaláljuk az utódját.
Így aztán két új dolgozó jön hozzánk, egy munkaügyes, és egy általános ügyintéző.
Ja mert a főnök fejleszt... ismét.... vesz új kamionokat... a műhelyben meg beintítja a szervíz állomást... lassan multi leszünk.... szerintem még plusz egy fő kell majd az idoába is.
Nem tudom hogy bírjuk majd...

Szuper hogy szereted a mosógépedet aki leave you in silence (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Most épp ez megy)
Az enyém is Whirpool, ugye régebbi modell, én nagyon nem szeretem...hangos, a mosópor nem jön ki az adagolóból és nincs rövid program. De majd ha elromlik, én is valami jó gépet veszek. Sokba kerül, de megéri.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 08:33:24
Létrehozva: #44978

devotee

Óóóóóóóóóóó, lefotózhattad volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, rengeteg dosszié lesz basszus (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem is látjuk a végét, de még az első minta példány sem jött vissza, hogy mit kell benne kijavítani, kicserélni, hozzátenni. De hát annyi már tuti, hogy minden berendezés alkatrészlistája is kelleni fog, ami plusz 5 dosszié, így jött ki a 23! Áááááááá

Sajnálom szegény kolléganődet, sajna a tempó az mindenütt adott és valaki vagy bele tud rázódni vagy nem. Nekem sem ment könnyen, meg ugye 1 hét után egyedül is maradtam mikor az Andi tesójával történt az a rendőrségi dolog és lesittelték. Na hát képzelheted mennyire ki voltam nyúlva azon a héten, mikor még azt sem tudtam ki kicsoda és csak a nagyon alap dolgokkal voltam tisztában.

Multik lesztek? Az durva, de akkor tuti kell létszámot is növelni, vagy két műszakban lesztek? Hallottam már ilyet sajnos (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Jaja, ez nagyon csendes mosógép, és mivel utolsó darab volt a Mediában 20 ropival olcsóbb is volt XD A hűtőm is Whirlpool, az is nagyon klassz és bazi nagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lassan teletömöm mindennel, csak még hűtőbe való tárolókat kell vennem az IKEA-ban, mert az apróbb dolgok most kupacokban állnak és hát nem igazán helytakarékos, meg nem is esztétikus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most Talk Talkot hallgatok, jót tesz a fejemnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 08:47:23
Létrehozva: #44979

devotee

Sünikém!!! Szólalj már met Te is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 08:51:07
Létrehozva: #44980

devotee

Süni csak sündörög és olvas szerintem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2247 2248 2249 2250 2251 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
125 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (125 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: