2400 Oldal V  « < 2248 2249 2250 2251 2252 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.10. 16. - 08:52:03
Létrehozva: #44981

devotee

Á most úgy látom ír (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 08:57:48
Létrehozva: #44982

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.10. 16. - 09:52:03) *
Á most úgy látom ír (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 08:59:29
Létrehozva: #44983

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.10. 16. - 09:57:48) *

Lehet hogy Ő nem látja hogy ír??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 09:01:29
Létrehozva: #44984

devotee

Jólvan-jólvan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sziasztok csajszik!
Most ébredtem és még nem nagyon jön az ihlet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az jó,ha fejleszt a főnökség!Bárcsak nálunk is ilyen jó lenne a helyzet!Ez a hülye válság nálunk is megtizedelte a dolgozók létszámát!Volt olyan időszak amikor 170-en dolgoztunk a cégnél,most meg jó,ha vagyunk ötvenen!Na jó,nem csak a válság!Van a főnöknek egy kurvája!Na Ő annyi pénzt lenyúl amennyit nem szégyell!És nem szégyelli,mert zsidó!Még annak idején üzletkötőként kezdte a pályafutását a cégnél,de ma már Ő a főnök!Még a főnököm felesége sem bírta....öngyi lett! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pedig rendes,aranyos nő volt!Volt olyan céges buli,hogy még táncoltam is vele.....fölkért!
Egyébként mi multi vagyunk!MultiPék!

Ja,nem lesz mindig ilyen nagy a pörgés!Ezek csak kivételes a alkalmak voltak!El kellett mennem szlovákba is két helyre,azért volt ilyen hosszú ez a hét!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 09:13:07
Létrehozva: #44985

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.10. 16. - 10:01:29) *
Jólvan-jólvan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sziasztok csajszik!
Most ébredtem és még nem nagyon jön az ihlet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az jó,ha fejleszt a főnökség!Bárcsak nálunk is ilyen jó lenne a helyzet!Ez a hülye válság nálunk is megtizedelte a dolgozók létszámát!Volt olyan időszak amikor 170-en dolgoztunk a cégnél,most meg jó,ha vagyunk ötvenen!Na jó,nem csak a válság!Van a főnöknek egy kurvája!Na Ő annyi pénzt lenyúl amennyit nem szégyell!És nem szégyelli,mert zsidó!Még annak idején üzletkötőként kezdte a pályafutását a cégnél,de ma már Ő a főnök!Még a főnököm felesége sem bírta....öngyi lett! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pedig rendes,aranyos nő volt!Volt olyan céges buli,hogy még táncoltam is vele.....fölkért!
Egyébként mi multi vagyunk!MultiPék!

Ja,nem lesz mindig ilyen nagy a pörgés!Ezek csak kivételes a alkalmak voltak!El kellett mennem szlovákba is két helyre,azért volt ilyen hosszú ez a hét!

Tudod, szeretetből vagyunk türelmetlenek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huh, nem semmi ami a cégeteknél ment-megy.
Hallottam már én is hasonlókat. Szegény nő, gondolm nem bírta tovább...

A válság meg szerintem egy nagy KAMU! A mi cégünknek még soha sem ment ilyen jól mint most.
Persze jó a fejlesztés, csak már elérkeztem a munkabírásom határáig... na meg jó lenne egy kics emelés is már, mert a több munka ugyan annyi pénzért plusz ingyen túlóra valahogy nem frankó...
Nem akarok multinál dolgozni!!! Egyszer már melég volt...

Na örülök, hogy nem fogsz egész évben ennyit melózni. Kell a pihi... meg a magánélet...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 09:33:58
Létrehozva: #44986

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.10. 16. - 10:13:07) *
Tudod, szeretetből vagyunk türelmetlenek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huh, nem semmi ami a cégeteknél ment-megy.
Hallottam már én is hasonlókat. Szegény nő, gondolm nem bírta tovább...

A válság meg szerintem egy nagy KAMU! A mi cégünknek még soha sem ment ilyen jól mint most.
Persze jó a fejlesztés, csak már elérkeztem a munkabírásom határáig... na meg jó lenne egy kics emelés is már, mert a több munka ugyan annyi pénzért plusz ingyen túlóra valahogy nem frankó...
Nem akarok multinál dolgozni!!! Egyszer már melég volt...

Na örülök, hogy nem fogsz egész évben ennyit melózni. Kell a pihi... meg a magánélet...

Én is úgy gondolom,hogy nem bírta! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hát nálunk lehet,hogy nem kamu!De az is lehet,hogy csak a hülye picsa miatt van az egész!Havonta milliókat rak el csak úgy!Múltkor már a főnököm kért kölcsön tőle öt milliót!De ez az Én főnököm egy hülye fasz!Nem veszi észre hogy mit művelnek vele és a cégével!Pedig amúgy tök normális csávó!
Emelés??Hát az jól esne nekem is de,amióta itt vagyok ennél a cégnél(lassan 9éve)még csak csökkentettek,de már vagy ötször!Ha még mindig abban a jutalékos rendszerben lennénk,mint anno akkor keresnék vagy fél millát!
Úgyhogy szerintem nem emelnek ezek....nem szeretnek olyat csinálni!

Angekám!
Az,hogy halk a mosógéped az csak egy átmeneti állapot,szerintem!Mi is újonnan vettük,de már sokkal-sokkal hangosabb,mint új korában!De ez így van mindennel!Mi mindent újonnan vettünk meg és úgy veszem észre,hogy minden hangosabb.....még az ágy is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 09:39:53
Létrehozva: #44987

devotee

Persze, van olyan cég ahol érezhető a válság, vagyis a legtöbbnél igen.
Nekünk pölö nagyon kedvező hogy szar a forint, mert mi euro-ban kapjuk a bevételeinket, és azt mos jó sokért lehet forintosítani. Szóval a főnök csak nyer rajta.
Elég furi, hogy a főnököd nem veszi észre, hogy leszedi meg dróton rángataja a nője. He-he bitos tud valamit a csaj.
Ó sajnálom, hogy csökkentették a fizu. Ötször is? Hú az nagyon szar érzés lehet.

He-he mert lestrapáltátok a mosógépet azért hangos. Meg az ágyat is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 09:40:02
Létrehozva: #44988

devotee

Sünikém, Trixxi, nálatok a cégnél az az alapvető gond, hogy családi vállalkozás és kicsi a rakás alapon minden családtag ott dolgozik, ami baromira nem egészséges (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az első munkahelyem ilyen volt, mint a tiétek, borzalmas volt, volt anyós, vej, jelenlegi barátnő, szülők.... mindenki egy helyen. Na ne mondja nekem senki, hogy ez normális. Szerencsére a mostani helyemen nincsenek rokonok, senki főnöknek nincs itt se a felesége, se semmi rokona. És ez így jó! Ebből a szempontból sajnállak benneteket.

süni, szerintem is átmeneti lesz, mert hát minden használódik, még az ágy is XD

Betettem a csirkét a sütőbe, összedaraboltam a krumplit. Királyi ebédem lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sült csirkecomb sült krumplival és brokkolikrém leves! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Gyertek hozzám ebédre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jáááááááááááá, varázsoltam analóg adást a tévémre, legalább azt tudom nézni!!!!!!!! De király!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 16. - 09:41:24
Létrehozva: #44989

devotee

Sziasztok!

Tegnap, mire feltakarítottam, kimostam, nem volt erőm bekapcsolni a gépet, úgy elaludtam a Megasztár alatt, mint a huzat. De úgy ébredtem, hogy húz a fejem vissza az ágyba. Talán bennem is bujkál valami. Most sietek, nem is tudtam visszaolvasni, majd holnap pótolom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 09:42:21
Létrehozva: #44990

devotee

Szia Szuzi!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 09:46:37
Létrehozva: #44991

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.10. 16. - 10:40:02) *
Sünikém, Trixxi, nálatok a cégnél az az alapvető gond, hogy családi vállalkozás és kicsi a rakás alapon minden családtag ott dolgozik, ami baromira nem egészséges (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az első munkahelyem ilyen volt, mint a tiétek, borzalmas volt, volt anyós, vej, jelenlegi barátnő, szülők.... mindenki egy helyen. Na ne mondja nekem senki, hogy ez normális. Szerencsére a mostani helyemen nincsenek rokonok, senki főnöknek nincs itt se a felesége, se semmi rokona. És ez így jó! Ebből a szempontból sajnállak benneteket.

Betettem a csirkét a sütőbe, összedaraboltam a krumplit. Királyi ebédem lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sült csirkecomb sült krumplival és brokkolikrém leves! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Gyertek hozzám ebédre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jáááááááááááá, varázsoltam analóg adást a tévémre, legalább azt tudom nézni!!!!!!!! De király!!!!

Teljesen igazad van, ez a gond...

Ó Angie mindjárt kitekerek a vasútra és felszállok egy vontara!!! Megyek hozzád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A brokkolikrém leves a kedvencem, meg a sültcsirke. Nyami.
Végre egyedül főzhetsz a saját konyhádban. Szuper!!

Na legalább analóg van... remélem hétfőn kimennek hozzád kicseréni a box-ot. De durva hogy rossz, nem tesztelik ezeket? Mit is gondolk, a mai világban mindent szarul raknak össze.

Szia Szuzi! Pusza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 09:49:03
Létrehozva: #44992

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.10. 16. - 10:39:53) *
Persze, van olyan cég ahol érezhető a válság, vagyis a legtöbbnél igen.
Nekünk pölö nagyon kedvező hogy szar a forint, mert mi euro-ban kapjuk a bevételeinket, és azt mos jó sokért lehet forintosítani. Szóval a főnök csak nyer rajta.
Elég furi, hogy a főnököd nem veszi észre, hogy leszedi meg dróton rángataja a nője. He-he bitos tud valamit a csaj.
Ó sajnálom, hogy csökkentették a fizu. Ötször is? Hú az nagyon szar érzés lehet.

He-he mert lestrapáltátok a mosógépet azért hangos. Meg az ágyat is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Heheheee!!
Na a mosógépet azt nem.....de az ágy.....az szokott kapni rendesen....ha belendülünk!!!De ez titkos!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 09:52:13
Létrehozva: #44993

devotee

Benne voltam ebben 3 évig, elég volt, idegileg engem is kikészített az a feszkó, ami annál a cégnél volt. Borzalmas... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hajrá Trixx, van bőven kaja, még marad majd a jövő hétre is szerintem, mert 3 egész csirkecombom van, ma egy, holnap egy, a harmadikat még nem tudom mikor fogyasztom el. XD A brokkolikrém leves meg sok, abból fogok lefagyasztani szerintem egy-két adagot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És jaaaa, úgy főzök, ahogy akarok, nem szól bele senki, annyira szuper (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szerintem ezeket nem tesztelik... ha tesztelnék, akkor kijönne a hiba. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon bosszant, de ha hétfőn se jelentkeznek én felmondom a szerződést az tuti!

Idézet (szuhaisüni @ 2010.10. 16. - 10:49:03) *
Heheheee!!
Na a mosógépet azt nem.....de az ágy.....az szokott kapni rendesen....ha belendülünk!!!De ez titkos!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 09:55:28
Létrehozva: #44994

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.10. 16. - 10:49:03) *
Heheheee!!

Titkos mi? Azért írtad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát most eszembe jutott valami az ágy és a mosógép kapcsolatán de inkább nem írom le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 10:00:35
Létrehozva: #44995

devotee

Tudod Angie azért szeretek mindezek ellenére itt dolgozni, mert szeretem amit csinálok, én osztatom be mikor mit úgy 90%-ban, nagy szabadságom van abban mit és hogyan csináljak, és nagyon jók a kollégák. Ezek azért eléggé pozitív dolgok.
A vezetőség is tudja hogy sokat tettem már le az asztalra, csak az anyagi elismerés késik. De ami késik nem múlik... remélem... ha kérnem kell, én kérek emelést. Nem vagyok szégyenlős. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak kapjak is...

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 16. - 10:01:33
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 10:03:13
Létrehozva: #44996

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.10. 16. - 10:40:02) *

Jajaja!Szerintem is ez lehet a gond!
Már itt dolgozik a főnök fia,lánya akkor a kurvának a lánya!Ez már egy kicsit sok!Jó,Én nem sokat látok az egészből,mert ugye hajnalban megyek,este jövök!De az irodista csajokkal szoktam néha dumálni és ők adják le az infókat nekem!Néha már Ők is nagyon ki vannak idegileg!Amit nem is csodálok!
Már évek óta csak három részletben kapjuk meg a fizit!De az utóbbi időben már ezzel is elcsúsztak,egy hónappal!De Én még reménykedek!Hátha kilábalunk ebből a gödörből!Szeretem a munkámat!És engem is szeretnek!És Én szeretem,ha szeretnek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Úúúú,Én mennék,de itthon is ilyesmi lesz a kajcsi!!
Jajjj tegnap milyen jót csináltunk!
Veszel egy szép padlizsánt!Felvágod karikákra!Fogsz egy paradicsomot is,és azt is felvágod és ráteszed a padlira!És ezekre rászeletelsz egy kis trappista sajtot és az egészet berakod a mikróba 2-3percre!Nem vagyok egy nagy zöldség rajongó,de ez nagyon ízlett!Na jó...ettem hozzá egy kis sajtal töltött baconba tekert virslit is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 16. - 10:07:57
Létrehozva: #44997

devotee

Hali ilbuskák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hali Sünci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na... nekem a Filter nem lesz a kedvencem.. nem volt rossz, de nem is volt frenetikus.. 50 % DM nekem nem elég.... és ezzel mindent el is mondtam..
A másik rettenetes nagy problémám a hellyel, h valami iszonyatosan büdös lettem.. ilyet, még soha az életben nem éreztem magamon... annyira cigi szagom lett, h nem tudtam elviselni a saját szagom... asszem.. illetve biztos vagyok benne, h én többet filterbe nem megyek.. és megbeszéltük Valiccsal, Évussal, meg MArcsival, h legközelebb majd Alan-re megyünk fel... addig semmi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Egyébként a buli jó volt... Géza mindent leadott, amit kértem, próbált a kedvünkre járni, láttam rajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy egy szavam ne legyen... csak voltak ott más zenei irányt szeretők... én úgy hívom őket.. a halálvárók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és voltak olyan zenék, amitől leesett az állam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És olyan cukker meleg pasik, h attól meg mégjobban esett le az állunk a csajokkal... meg transzi.... meg őrült pasi.. és víztorony (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem tudtam tovább aludni... fent vagyok... ez is kipipálva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 10:12:35
Létrehozva: #44998

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.10. 16. - 11:07:57) *
Hali ilbuskák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hali Sünci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na... nekem a Filter nem lesz a kedvencem.. nem volt rossz, de nem is volt frenetikus.. 50 % DM nekem nem elég.... és ezzel mindent el is mondtam..
A másik rettenetes nagy problémám a hellyel, h valami iszonyatosan büdös lettem.. ilyet, még soha az életben nem éreztem magamon... annyira cigi szagom lett, h nem tudtam elviselni a saját szagom... asszem.. illetve biztos vagyok benne, h én többet filterbe nem megyek.. és megbeszéltük Valiccsal, Évussal, meg MArcsival, h legközelebb majd Alan-re megyünk fel... addig semmi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Egyébként a buli jó volt... Géza mindent leadott, amit kértem, próbált a kedvünkre járni, láttam rajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy egy szavam ne legyen... csak voltak ott más zenei irányt szeretők... én úgy hívom őket.. a halálvárók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és voltak olyan zenék, amitől leesett az állam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És olyan cukker meleg pasik, h attól meg mégjobban esett le az állunk a csajokkal... meg transzi.... meg őrült pasi.. és víztorony (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem tudtam tovább aludni... fent vagyok... ez is kipipálva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Halihóóó!
Én nem voltam sehol!Nem volt kedvem!Meg fáradt is voltam!
Ugye megmondtam,hogy ne oda menjetek,hanem ide!?De nektek beszélhet az ember!!
Sznobok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 10:14:18
Létrehozva: #44999

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.10. 16. - 11:03:13) *
Jajaja!Szerintem is ez lehet a gond!
Már itt dolgozik a főnök fia,lánya akkor a kurvának a lánya!Ez már egy kicsit sok!Jó,Én nem sokat látok az egészből,mert ugye hajnalban megyek,este jövök!De az irodista csajokkal szoktam néha dumálni és ők adják le az infókat nekem!Néha már Ők is nagyon ki vannak idegileg!Amit nem is csodálok!
Már évek óta csak három részletben kapjuk meg a fizit!De az utóbbi időben már ezzel is elcsúsztak,egy hónappal!De Én még reménykedek!Hátha kilábalunk ebből a gödörből!Szeretem a munkámat!És engem is szeretnek!És Én szeretem,ha szeretnek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Úúúú,Én mennék,de itthon is ilyesmi lesz a kajcsi!!
Jajjj tegnap milyen jót csináltunk!
Veszel egy szép padlizsánt!Felvágod karikákra!Fogsz egy paradicsomot is,és azt is felvágod és ráteszed a padlira!És ezekre rászeletelsz egy kis trappista sajtot és az egészet berakod a mikróba 2-3percre!Nem vagyok egy nagy zöldség rajongó,de ez nagyon ízlett!Na jó...ettem hozzá egy kis sajtal töltött baconba tekert virslit is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hú nem is gondoltam hogy nálatok ilyen szar a helyzet.
Az egész pereputty ott van. Na ezt már én sem bírnám.
Meg nagyon gáz hogy így fizetnek. Csak tudod az a szomorú, hogy közben kiveszik a cégből a pénzt, a dolozók meg vannak ejtve, éljenek meg amiből tudnak. Szar az egész, hogy ezt nálunk meg lehet csinálni.

Szerencsére itt még csak 1 fővel van jelen a család....

Nagyon jól hangzik ez a kajszi! Egyszerű és nagyszerű. Nyammmm
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 16. - 10:20:29
Létrehozva: #45000

devotee

sünike.. néztem is, h meglepően friss vagy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert nálam ez normális... mert én nem vagyok normális... igaz.. te is bírod a nem alvást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huhhh.. gyerekek.. olyan éhes vagyok.. de fogalmam nincs, anyuka mikor fog már végre megfőzni..
Mert én egyszerűen képtelen vagyok rá!!!!!

Ez a kaja jól hangzik Süni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2248 2249 2250 2251 2252 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
123 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (123 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: