![]() ![]() |
2010.10. 16. - 10:21:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hú nem is gondoltam hogy nálatok ilyen szar a helyzet. Az egész pereputty ott van. Na ezt már én sem bírnám. Meg nagyon gáz hogy így fizetnek. Csak tudod az a szomorú, hogy közben kiveszik a cégből a pénzt, a dolozók meg vannak ejtve, éljenek meg amiből tudnak. Szar az egész, hogy ezt nálunk meg lehet csinálni. Szerencsére itt még csak 1 fővel van jelen a család.... Nagyon jól hangzik ez a kajszi! Egyszerű és nagyszerű. Nyammmm De én nem panaszkodom,mert az egyik legjobban kereső vagyok!De aki 60-70 körül kap,az mit szóljon! Ha nálatok ilyen jó a helyzet,majd elmegyek hozzátok dolgozni!Kollégák leszünk!Na mit szólsz?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg fini,tessék kipróbálni! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Most mondja a párom,hogy a padlizsánt be kell ám sózni! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 10:21:44
Létrehozva:
|
|
|
Angie.. és Lola.. !
Meg sem dícsértelek titeket, h nem jöttetek el.. most komolyan! Hát mre lett volna az jó? és látjátok, nem maradtatok le semmiről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 10:25:44
Létrehozva:
|
|
|
sünike.. néztem is, h meglepően friss vagy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert nálam ez normális... mert én nem vagyok normális... igaz.. te is bírod a nem alvást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhhh.. gyerekek.. olyan éhes vagyok.. de fogalmam nincs, anyuka mikor fog már végre megfőzni.. Mert én egyszerűen képtelen vagyok rá!!!!! Ez a kaja jól hangzik Süni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he ma én is anyuka kajszijára pályázok. Már fel is hívtam, hogy sokat főzzön, mert hazafelé arra kanyrodok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De én nem panaszkodom,mert az egyik legjobban kereső vagyok!De aki 60-70 körül kap,az mit szóljon! Ha nálatok ilyen jó a helyzet,majd elmegyek hozzátok dolgozni!Kollégák leszünk!Na mit szólsz?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg fini,tessék kipróbálni! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Most mondja a párom,hogy a padlizsánt be kell ám sózni! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Gyere-gyere. Nálunk jól keresnek a sofőrök!!!! Van hogy fél millát kapnak... én számolom nekik.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A sótól jobban puhul, és jobban kihozza az ízét (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 10:27:21
Létrehozva:
|
|
|
Na asszem belangyítok egy kicsit a kandiba,mert kezd egy kicsit hüvi lenni!Már megint esik! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.10. 16. - 10:28:30
Létrehozva:
|
|
|
Edó: sajnálom hogy nem jött be a Filter...
Na azt én is nagyon utálom, ha totál füstszagú leszek. Meg nekem is kevés lenne az 50% Mode. Martinka meg most azt énekli nekem hogy öleljem át és gyengéden csókoljam meg (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 10:54:29
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edó!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Filter ponn azért jó hely, mert olyan, amilyen. Hát nem egy Diesel vagy egy Pecsa, de én szeretem. Büdösnek büdös, mert pince szagú, és hát elszívás se nagyon van, ez mondjuk engem is zavar, amikor beszorul a cigifüst... már mondtam párszor Usinak, hogy majd egyszer felajánlom, hogy a cég esetlegesen megcsinálja a szellőzőrendszert ha szeretnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Süni, akkor nálatok is jól sejtettem, hogy ez a probléma. Megkajáltam, fincsi lett az ebédem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Felavattam a konyhát és nem rontottam el semmit sem, nem is égett oda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fincsi lett! Átballagok az Eurocenterbe, majd jövök! Angie.. és Lola.. ! Meg sem dícsértelek titeket, h nem jöttetek el.. most komolyan! Hát mre lett volna az jó? és látjátok, nem maradtatok le semmiről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De lemaradtunk... rólatok........... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 10:56:49
Létrehozva:
|
|
|
He-he ma én is anyuka kajszijára pályázok. Már fel is hívtam, hogy sokat főzzön, mert hazafelé arra kanyrodok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyere-gyere. Nálunk jól keresnek a sofőrök!!!! Van hogy fél millát kapnak... én számolom nekik.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A sótól jobban puhul, és jobban kihozza az ízét (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nem!Addig nem lépek,amíg nem muszáj!Tudod,szeretem a munkám!Meg nem nagyon van kedvem 2-3hétre távol lenni!Kamionos cégeket Én is tudok ahova mehetnék,de nem....még nem!Jobb ez így,hogy minden nap itthon alszom! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 11:02:42
Létrehozva:
|
|
|
Nem!Addig nem lépek,amíg nem muszáj!Tudod,szeretem a munkám!Meg nem nagyon van kedvem 2-3hétre távol lenni!Kamionos cégeket Én is tudok ahova mehetnék,de nem....még nem!Jobb ez így,hogy minden nap itthon alszom! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ezzel én is egyet értek. Minden nap otthon aludni!!!! Ez sokkal fontosabb mint a pénz. Szeintem nem ér annyit a kamionozás... látom... a csáládok széthullanak... nem lehet ezt sokáig csinálni... belerokkansz.... Jó vásárlást Angie! Ügyi vagy! |
|
|
|
2010.10. 16. - 11:06:31
Létrehozva:
|
|
|
Ezzel én is egyet értek. Minden nap otthon aludni!!!! Ez sokkal fontosabb mint a pénz. Szeintem nem ér annyit a kamionozás... látom... a csáládok széthullanak... nem lehet ezt sokáig csinálni... belerokkansz.... Jó vásárlást Angie! Ügyi vagy! Én tudok ellenpéldát is! Az egyik rokonom már huszonpár éve kamionos!És ott még mindig dúl a szerelem!Pedig már felnőtt lányaik vannak! Jó,már Ő is nagyon utálja.....de a pénz az nagy úr,sajnos! |
|
|
|
2010.10. 16. - 11:52:52
Létrehozva:
|
|
|
Persze vannak ellenpéldák, én is hallottam párat, de a többségnél nem így van.
Pl nagyon sok idős sofőr gerincbeteg, a sok üléstől és rázkódástól, de húzzák az igát tovább, mert annak idején 3 gyereket vállaltak, és bizony az iskoláztatás sokba van... Sőt nálunk van olyan hogy beszarás (már bocs). Az egyik gkv-t csalja a neje. Kiderült a 3. gyerek a szomszédtól van.... Aki, most ide jött dolgozni. És ki tanította be? Igen a megcsalt férj!!! Szép mi? Gondold csak el, 3 hétig egy fülkében vagy összezárva azzal aki felcsinálta az asszonyt! Szomszédok, kollégák, luksógorok. Szép kis család... Mindezt peig a feleség mesélte el itt az irodában. Még csak nem is szégyelli. A nő veszi fel mind a két pasi fizuját. Aztán ha az ifjú apa hamarabb hazajön, akkor a férj tiszta ideg, mert lehet dugja az asszonyt. Olyankor nem lehet vele bírni, nem rakja le az árut időben meg ilyennek. Na elég cifra? A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 16. - 12:39:11 |
|
|
|
2010.10. 16. - 12:41:57
Létrehozva:
|
|
|
jesszus Trixxi, ez nagyon durva sztori!!!!!!!!!!!!!
egyébként sziasztok! na örülök, hogy maradtatok gyógyulgatni Angie meg Lola! látjuk még majd egymást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem bejött a tegnapi buli, osztom Angie véleményét - nekem is tetszik a változatosság. Tegnap a Prodigy-től a Breathe nagyon odab@szott pl.! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg ugye volt pár Ákos/Bonanza, meg a Placitól az "Every me, every you", meg Rammstein "Ich will" stb... szóval olyan zenék, amiket szeretek. (Jó, a Front Line Assembly meg még pár ilyen ebm-es együttes zenéje nekem se jött be annyita). Azt sajnáltam, hogy Mauval megint alig tudtunk dumálni, mert ugye ő ment el - pont mire sikerült az ittas hölgyeményeket összeszednem a Blahán... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hehe, amúgy Víztorony indította el a táncot tegnap a söröcskéjével. És természetesen megint próbált tapadni. Hányszor kell lekoptatni, hogy felfogja? no mindegy. ja, amúgy én csak kb. 1 órát aludtam a vonaton. Edó, képzeld, csak 5:53-kor ment vonatom! :S szóval összekapartam a maradék apróm, vettem egy sajtos perecet, egy ásványvizet meg egy kávét és egy csajjal megkértük az egyik kallernénit, hogy ugyan nyissa már ki az egyik vagont, hogy ne kelljen egy órát fagyoskodni... aranyos volt a nő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) viszont Ceglédtől (félúton Pest és Szeged között) felébredtem és csak mikroalvásaim voltak és még sosem éreztem ilyen hosszúnak a lefele utat.... De túléltem és még boltba is elmentem. Egyébként nekem is most iszonyat szagom volt. Nem szokott ennyire bebüdösödni a ruhám Filter után. no mindegy. ja és igen, a kis kancsókák naaaggggyon édesek voltak! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edóval ott csorgattuk a nyálunkat - mellettünk álltak. hjaj de szépek voltak!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 12:51:52
Létrehozva:
|
|
|
Persze vannak ellenpéldák, én is hallottam párat, de a többségnél nem így van. Pl nagyon sok idős sofőr gerincbeteg, a sok üléstől és rázkódástól, de húzzák az igát tovább, mert annak idején 3 gyereket vállaltak, és bizony az iskoláztatás sokba van... Sőt nálunk van olyan hogy beszarás (már bocs). Az egyik gkv-t csalja a neje. Kiderült a 3. gyerek a szomszédtól van.... Aki, most ide jött dolgozni. És ki tanította be? Igen a megcsalt férj!!! Szép mi? Gondold csak el, 3 hétig egy fülkében vagy összezárva azzal aki felcsinálta az asszonyt! Szomszédok, kollégák, luksógorok. Szép kis család... Mindezt peig a feleség mesélte el itt az irodában. Még csak nem is szégyelli. A nő veszi fel mind a két pasi fizuját. Aztán ha az ifjú apa hamarabb hazajön, akkor a férj tiszta ideg, mert lehet dugja az asszonyt. Olyankor nem lehet vele bírni, nem rakja le az árut időben meg ilyennek. Na elég cifra? Huúúú,ez durva!! Igen vannak ilyenek is!És lehet,hogy ezek vannak többségben!? |
|
|
|
2010.10. 16. - 12:52:51
Létrehozva:
|
|
|
Süni!!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kép! Én meg már mindenhogy elképzeltem Martint ruhában, meztelenül, korszakokban, hogy mégis mi lehet az a kép. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csesz'ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 12:53:54
Létrehozva:
|
|
|
Képzelheted, mi is hogy kiakadtunk amikor megtudtuk.
Örülök hogy jól érezted magad a Filterben. Hát a Prodigy-től tényleg el lehet szállni. Ilyenkor nem sajnálod hogy kancsókák??? Mégis csak jobb lenne ha a csajokhoz vonzódnának ezek a jó pasik. Pölö hozzátok. Nem? Süni!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kép! Én meg már mindenhogy elképzeltem Martint ruhában, meztelenül, korszakokban, hogy mégis mi lehet az a kép. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csesz'ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye milyen kis szenya!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia |
|
|
|
2010.10. 16. - 12:54:40
Létrehozva:
|
|
|
Süni!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kép! Én meg már mindenhogy elképzeltem Martint ruhában, meztelenül, korszakokban, hogy mégis mi lehet az a kép. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csesz'ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ugye!Én mondtam,hogy nézz utána! Még jó,hogy három-négy fronton tartjuk a kapcsolatot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 12:55:45
Létrehozva:
|
|
|
Jó volt a buli?!
Bocsi de én megint le vagyok maradva...majd igyekszem mindenkiről tudomást szerezni és reagálni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 13:01:26
Létrehozva:
|
|
|
Jó volt a buli?! Bocsi de én megint le vagyok maradva...majd igyekszem mindenkiről tudomást szerezni és reagálni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor húzzál bele! Volt egy két jó téma! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 13:07:19
Létrehozva:
|
|
|
Persze vannak ellenpéldák, én is hallottam párat, de a többségnél nem így van. Pl nagyon sok idős sofőr gerincbeteg, a sok üléstől és rázkódástól, de húzzák az igát tovább, mert annak idején 3 gyereket vállaltak, és bizony az iskoláztatás sokba van... Sőt nálunk van olyan hogy beszarás (már bocs). Az egyik gkv-t csalja a neje. Kiderült a 3. gyerek a szomszédtól van.... Aki, most ide jött dolgozni. És ki tanította be? Igen a megcsalt férj!!! Szép mi? Gondold csak el, 3 hétig egy fülkében vagy összezárva azzal aki felcsinálta az asszonyt! Szomszédok, kollégák, luksógorok. Szép kis család... Mindezt peig a feleség mesélte el itt az irodában. Még csak nem is szégyelli. A nő veszi fel mind a két pasi fizuját. Aztán ha az ifjú apa hamarabb hazajön, akkor a férj tiszta ideg, mert lehet dugja az asszonyt. Olyankor nem lehet vele bírni, nem rakja le az árut időben meg ilyennek. Na elég cifra? Ez szánalmas.... |
|
|
|
2010.10. 16. - 13:09:04
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: nem, mert nem irigylem tőlük, ha boldogok. édesek voltak együtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igaz, Edó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na igen a Prodigybe meg amúgy is beleszerelmesedtem az utóbbi időben (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 13:11:03
Létrehozva:
|
|
|
Ez szánalmas.... Hát az. Pedig látnád mennyire nagyra van magával ez a sofőr... Na és mit vettél? Trixxi: nem, mert nem irigylem tőlük, ha boldogok. édesek voltak együtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igaz, Edó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na igen a Prodigybe meg amúgy is beleszerelmesedtem az utóbbi időben (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nem irigylésre gondoltam... Most kezdem csak sejteni hogy mi tetszett nekte ti rosszaságok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |