2400 Oldal V  « < 2250 2251 2252 2253 2254 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 13:11:23
Létrehozva: #45021

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 16. - 14:09:04) *
Trixxi: nem, mert nem irigylem tőlük, ha boldogok. édesek voltak együtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igaz, Edó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na igen a Prodigybe meg amúgy is beleszerelmesedtem az utóbbi időben (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Én támogatom a melegek házasságát!!!Ideje,hogy Ők is szenvedjenek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 13:13:11
Létrehozva: #45022

devotee

Usi, akkor te most nem is Marosra mentél haza? Azt hittem 7végén otthon leszel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De akkor egy hős vagy, komolyan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó sok órája fenn vagy, és még vásároltál is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, a kaller édes pofa volt, hogy felengedett benneteket XD

Filter jó hely, csak hát nem mindenkinek jön be, de olcsó, klassz helyen van és jó zenéket nyomnak!

De még mindig sajnálom, hogy nem tudtam menni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 13:14:27
Létrehozva: #45023

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.10. 16. - 14:11:23) *
Én támogatom a melegek házasságát!!!Ideje,hogy Ők is szenvedjenek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi van!? Te nem is vagy házas, így nem szenvedhetsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 13:16:36
Létrehozva: #45024

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.10. 16. - 14:13:11) *
Usi, akkor te most nem is Marosra mentél haza? Azt hittem 7végén otthon leszel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De akkor egy hős vagy, komolyan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó sok órája fenn vagy, és még vásároltál is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, a kaller édes pofa volt, hogy felengedett benneteket XD

Filter jó hely, csak hát nem mindenkinek jön be, de olcsó, klassz helyen van és jó zenéket nyomnak!

De még mindig sajnálom, hogy nem tudtam menni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ja,Én is pont ezen gondolkodtam!
Usi a nap hőse!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.10. 16. - 14:14:27) *
Mi van!? Te nem is vagy házas, így nem szenvedhetsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De nem ám!!Nem is szenvedek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 16. - 13:20:11
Létrehozva: #45025

devotee

hehe, cukorborsók vagytok! XD de ezt már bejátszottam párszor korábban is DM buliért mióta Szegeden tanulok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem, szerintem a nap hőse a szombathelyi bulin voltam, mikor délelőtt 11-től éjfélig utaztam egy DM buli miatt XDDD plusz ugyanannyit visszafele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: nem, fellógtam, anyuék nem is tudják, hogy voltam Pesten. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 13:26:05
Létrehozva: #45026

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.10. 16. - 14:11:03) *
Hát az. Pedig látnád mennyire nagyra van magával ez a sofőr...

Na és mit vettél?

Jajj, rosszul vagyok az ilyenektől.

Sütialapanyagokat és összedobtam egy piskótát.... bűn rossz lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs mérőedényem, és elfeletettem, megpróbáltam saccolni, hát nem jött össze XD De azért megeszem ha már megcsináltam, csak semmi íze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Süniből előtört a kedvesség (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 13:27:04
Létrehozva: #45027

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.10. 16. - 14:23:22) *

Sütialapanyagokat és összedobtam egy piskótát.... bűn rossz lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs mérőedényem, és elfeletettem, megpróbáltam saccolni, hát nem jött össze XD De azért megeszem ha már megcsináltam, csak semmi íze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ezt úgy lehet feljavítani, hogy kockára vágod a tésztát, belerakod egy tálba, csinálsz pudingot pl vaníliát, azzal leöntöd és megszórod valami konzerv gyümivel pl eper. Egész fincsi.
Látod, ebből kiderül nekem sem szokott sikerülni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , de ezzel a trükkel egész fini. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.10. 16. - 14:26:05) *

Süniből előtört a kedvesség (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem bírt magával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 13:31:04
Létrehozva: #45028

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.10. 16. - 14:26:05) *

Simán meg porcukrozod,szerintem az is segít! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 13:33:16
Létrehozva: #45029

devotee

Trixx, az a baj, hogy nekem szokott sikerülni XD Csak kb. 1 éve nem csináltam, és a receptjeim is otthon hagytam, de emlékeim szerint mindent beletettem csak rossz arányban XD És van benne meggy! Szóval csak cukor kell a tetejére, por... de az sincs XD Lusta vagyok megint átmenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bezzeg pudling az van, majd nyoatok rá holnap, ha teljesen kiszárad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kösz a tippet! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja és ez gázsütő, nem villany, ilyenben 5-6 éve nem is sütöttem semmit, vissza kell szoknom rá.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 13:34:04
Létrehozva: #45030

devotee

Vagy ezen már az Aranyhal sem??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 13:35:16
Létrehozva: #45031

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.10. 16. - 14:31:04) *
Simán meg porcukrozod,szerintem az is segít! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nincs porcukrom XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 13:36:24
Létrehozva: #45032

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.10. 16. - 14:33:16) *
Trixx, az a baj, hogy nekem szokott sikerülni XD Csak kb. 1 éve nem csináltam, és a receptjeim is otthon hagytam, de emlékeim szerint mindent beletettem csak rossz arányban XD És van benne meggy! Szóval csak cukor kell a tetejére, por... de az sincs XD Lusta vagyok megint átmenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bezzeg pudling az van, majd nyoatok rá holnap, ha teljesen kiszárad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kösz a tippet! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja és ez gázsütő, nem villany, ilyenben 5-6 éve nem is sütöttem semmit, vissza kell szoknom rá.

Igen, néha kell a recept... a sütiknél fontos az arány... na én ezért nem sütök túl sűrűn.....
Ó ne is mondd. Én meg fordítva voltam. Világ életemben gázsütőt használtam, hát jó pár cuccost elégettem mire átszoktam villanyra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.10. 16. - 14:34:04) *

Á nem hagysz dolgozni! Itt röhögök egyfolytában..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 13:38:47
Létrehozva: #45033

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.10. 16. - 14:34:04) *

Hát vendéget nem kínálnék meg vele, mer olyan íze van, mint ha valami fűrészporos cuccot rágcsálnák, de lehet, hogy a vaníliapuding az megmentené, vagyis a sodó, de annak sincs itt a receptje és mára asszem befejeztem a kísérletezést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.10. 16. - 14:36:24) *
Igen, néha kell a recept... a sütiknél fontos az arány... na én ezért nem sütök túl sűrűn.....
Ó ne is mondd. Én meg fordítva voltam. Világ életemben gázsütőt használtam, hát jó pár cuccost elégettem mire átszoktam villanyra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Á nem hagysz dolgozni! Itt röhögök egyfolytában..

Sütikben nem voltam rossz, csak otthon elnyomtak a többiek XD Anyám, nővérem, nagyanyám, így asszem egy évben ha 4-5 alkalommal csináltam sütit az jó, de hát simán elfelejtettem miből mennyi kell, meg nincs mércém sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na mindegy, ezt megszívtam. XD

Pedig a villannyal olyan jól lehet sütni, abban nem égettem el semmit, a gázban igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 13:42:05
Létrehozva: #45034

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.10. 16. - 14:35:16) *
Nincs porcukrom XD

Ha van elektromos darálód,akármilyen,abba beleöntöd a kristálycukrot,és ledarálod!
És máris kész a porcukor!Mi mindig így csináljuk!
Pölö a palacsinta sokkal finomabb porcukros kakaóval!!!
Szerintem (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Angeka!
Van neted ugye???
Szerintem csak van!
Ott megtalálod a sodó receptjét!!
Én is mindig ott keresem meg,ha aranygaluskát kívánok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 13:42:23
Létrehozva: #45035

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.10. 16. - 14:38:47) *
Hát vendéget nem kínálnék meg vele, mer olyan íze van, mint ha valami fűrészporos cuccot rágcsálnák, de lehet, hogy a vaníliapuding az megmentené, vagyis a sodó, de annak sincs itt a receptje és mára asszem befejeztem a kísérletezést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sütikben nem voltam rossz, csak otthon elnyomtak a többiek XD Anyám, nővérem, nagyanyám, így asszem egy évben ha 4-5 alkalommal csináltam sütit az jó, de hát simán elfelejtettem miből mennyi kell, meg nincs mércém sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na mindegy, ezt megszívtam. XD

Pedig a villannyal olyan jól lehet sütni, abban nem égettem el semmit, a gázban igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, nagyon szuper, én is szeretem, csak át kellett állnom....
Pl a melegszendvics grill funkción 3 perc... na ezt elsőre nem gonoltam volna, füstült mint állat mire kivettem a csúnya fekete szenes maradványokat... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na majd most!!! Házitündér leszel, nem szól bele senki. Mindent úgy és akkor csinálsz amikor akarsz. Szupi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 16. - 13:42:28
Létrehozva: #45036

devotee

Süninek ez az újabb sziporkája.
Fogadjunk, hogy már kinn van bukon és iwiw-en. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 13:43:21
Létrehozva: #45037

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.10. 16. - 14:42:05) *
Ha van elektromos darálód,akármilyen,abba beleöntöd a kristálycukrot,és ledarálod!
És máris kész a porcukor!Mi mindig így csináljuk!
Pölö a palacsinta sokkal finomabb porcukros kakaóval!!!
Szerintem (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Angeka!
Van neted ugye???
Szerintem csak van!
Ott megtalálod a sodó receptjét!!
Én is mindig ott keresem meg,ha aranygaluskát kívánok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Te szoktál csinálni aranygaluskát??? Arany ember vagy.
Na ezt megmutitom az uramnak célzásként... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 13:46:41
Létrehozva: #45038

devotee

Idézet (Niki @ 2010.10. 16. - 14:42:28) *
Süninek ez az újabb sziporkája.
Fogadjunk, hogy már kinn van bukon és iwiw-en. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nyertél!
A Trixxi miatt muszáj vagyok ide is beraknom!
Mert Ő buk és iwiw mentes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De így is egy csomóról lemarad!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 13:46:45
Létrehozva: #45039

devotee

Süni, elektromos darálóm sincs, erősen hiányos még a konyhafelszerelésem XD Sebaj, majd apránként bepótolom, de most már alig van a fizetésemből mani, szóval már nem költök semmire sem, különben felkopok az állam és nézhetek XD

Van netem igen, csak nyomtatóm nincs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aranygaluska fincsi, tudsz csinálni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) WOW!!!!!!!!!!!

Trixx, akkorát röhögtem a szenes melegszenyán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudsz amúgy dolgozni tőlünk? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 13:48:49
Létrehozva: #45040

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.10. 16. - 14:46:41) *
Nyertél!
A Trixxi miatt muszáj vagyok ide is beraknom!
Mert Ő buk és iwiw mentes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De így is egy csomóról lemarad!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Ó köszi, köszi.
De regelek majd a bukra, ha majd nem dolgozok épp...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2250 2251 2252 2253 2254 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
123 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (123 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: