2400 Oldal V  « < 2251 2252 2253 2254 2255 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.10. 16. - 13:49:08
Létrehozva: #45041

devotee

Üdv Szuzika is!

Angie jobban vagy?
Jó a lakás? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaj munkás téma, mostanság ki vagyok tőlük, utálom őket...
Mind egy barom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Le fogok innen lépni, csak idő kérdése... Hehh, idő kérdése....

Sok oka van. Tegnap épp a karácsonyi beosztásról beszéltünk. Általában meg szoktunk egyezni, ki hogyan szeretne. Arról volt szó, hogy legyen az szenteste (mivel oda még nem írta be magát senki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) akinek nincs gyereke: és akkor erre mondják Nikiii.
Ó de jó, mondom miért van az, hogy mindenkinek az én nevem jut eszembe, ha az a kérdés, hogy kinek nincs gyereke.
És van más is, akinek nincs, csak ő száz éve ott dolgozik, erre szépen felhoztam az ő nevét is, erre már nem tudtak mit mondani. Ja oké tényleg...ennyi.
No meg van pár idősebb is, akinek a nagy fia-lánya, szerintem már kurvára nem hisz a Jézuskában, de hagyjuk, mert annyi idős mint én... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És akkor mondom, hogy én vagyok három éve minden szenteste, szeretnék végre elmenni a családommal szentmisére, meg hát egyáltalán szentestézni végre.
Na majd meglátjuk, remélem sikerül megegyezni.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 13:49:35
Létrehozva: #45042

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.10. 16. - 14:48:49) *
Ó köszi, köszi.
De regelek majd a bukra, ha majd nem dolgozok épp...

Küldtem neked meghívót a hotméledre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 13:52:18
Létrehozva: #45043

devotee

Angie: igen, tudok, csak nem akarok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most excel-be viszek fel dolokat, ha készen vagyok egy-egy fuvarral, akkor írok ide is.
Mivel vakon tudok gépelni, pikk-pakk megvan egy hsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.10. 16. - 14:49:35) *
Küldtem neked meghívót a hotméledre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

tényleg? hagylálm....

még nem jött meg... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 13:52:18
Létrehozva: #45044

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.10. 16. - 14:43:21) *
Te szoktál csinálni aranygaluskát??? Arany ember vagy.
Na ezt megmutitom az uramnak célzásként... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csak a sodót!A tészta részét megveszem a boltban!
Az ilyen puding féleségeket mindig Én csinálom!Meg a palacsintát is,meg a gofrit is!
A párom szerint az enyém sokkal finomabb.....mondjuk szerintem is! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Az a baj veletek nőkkel,ha valamit megcsinálunk egyszer amit nektek kellett volna,akkor utána az mindig ránkmarad!
Mindig beledumáltok az emberbe valamit amitől meggyőzitek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 13:55:12
Létrehozva: #45045

devotee

Idézet (Niki @ 2010.10. 16. - 14:49:08) *
Üdv Szuzika is!

Angie jobban vagy?
Jó a lakás? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaj munkás téma, mostanság ki vagyok tőlük, utálom őket...
Mind egy barom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Le fogok innen lépni, csak idő kérdése... Hehh, idő kérdése....

Sok oka van. Tegnap épp a karácsonyi beosztásról beszéltünk. Általában meg szoktunk egyezni, ki hogyan szeretne. Arról volt szó, hogy legyen az szenteste (mivel oda még nem írta be magát senki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) akinek nincs gyereke: és akkor erre mondják Nikiii.
Ó de jó, mondom miért van az, hogy mindenkinek az én nevem jut eszembe, ha az a kérdés, hogy kinek nincs gyereke.
És van más is, akinek nincs, csak ő száz éve ott dolgozik, erre szépen felhoztam az ő nevét is, erre már nem tudtak mit mondani. Ja oké tényleg...ennyi.
No meg van pár idősebb is, akinek a nagy fia-lánya, szerintem már kurvára nem hisz a Jézuskában, de hagyjuk, mert annyi idős mint én... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És akkor mondom, hogy én vagyok három éve minden szenteste, szeretnék végre elmenni a családommal szentmisére, meg hát egyáltalán szentestézni végre.
Na majd meglátjuk, remélem sikerül megegyezni.

Niko, jobban vagyok, fogjuk rá, de tegnap is úgy lettem lázas, hogy egyik pillanatról a másikra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem kiabálom el a dolgot, mert még bármi lehet. Ma konyhatündérkedtem, fincsi ebédet csináltam és egy borzasztóan rossz piskótát XD

Ez a karácsony dolog olyan szörnyű lehet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az meg nagyon igazságtalan, hogy már három éve mindig te vagy benn... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Az ilyenen ki tudok akadni.

Hogy vagy? Eldőlt már, hogy lesz-e műtéted vagy sem?

Idézet (Trixx @ 2010.10. 16. - 14:52:18) *
Most excel-be viszek fel dolokat, ha készen vagyok egy-egy fuvarral, akkor írok ide is.
Mivel vakon tudok gépelni, pikk-pakk megvan egy hsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

tényleg? hagylálm....

XD Hehe, elhiszem, mi sokkal mókásabbak vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ez milyen uncsi lehet, utálom az adatrögzítést, olyan monoton!

Napokkal ezelőtt küldtem a meghívót fészbúkra, nem kaptad meg? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 16. - 13:55:31
Létrehozva: #45046

devotee

Ja, és akkor mondom: ha nekem nem lesz gyerekem soha, akkor életem végéig én dolgozok majd szenteste?
Erre már nem tudtak mit mondani a drága jelen lévő kolléganők.
Csak ennyit: jaj, lesz gyereked ne aggódj.
Istenem, nem ezt kérdeztem, hogy lesz-e vagy sem. Pff...

Na meg akkor a másik: most többen vagyunk, mivel sok túlóránk volt, illetve még van, de lassan fogyóban talán, mert fogynak a szabik...
Aztán ők úgy számolták, hogy kettesével leszünk karácsonykor is, újév stb...szóval az ünnepekben.
Erre kérdezem: miért lennénk ketten? Ünnepen sosem szoktunk, amióta világ a világ...
Aztán mondják: úgy mégis kényelmesebb lenne.
Úristen! Idióták.
Mondom: én egyedül jobban lennék, mivel mindig is így volt, és így kevesebb műszak jut mindegyikőnkre, azaz többet lehetsz otthon az ünnepek alatt.
Hát nem ez a fontos?!
Úgy látszik egyeseknek nem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 13:58:32
Létrehozva: #45047

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.10. 16. - 14:46:45) *
Süni, elektromos darálóm sincs, erősen hiányos még a konyhafelszerelésem XD Sebaj, majd apránként bepótolom, de most már alig van a fizetésemből mani, szóval már nem költök semmire sem, különben felkopok az állam és nézhetek XD

Van netem igen, csak nyomtatóm nincs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aranygaluska fincsi, tudsz csinálni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) WOW!!!!!!!!!!!

Trixx, akkorát röhögtem a szenes melegszenyán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudsz amúgy dolgozni tőlünk? XD

Én mindig beviszem a Laptopot a konyhába mikor ilyenem van!Igaz,hogy tiszta dzsuva lesz a végére.....de majd az asszony megtakarítja! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nekünk van nyomtatónk,de az a másik gépnél van!Így egyszerűbb! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.10. 16. - 14:48:49) *
Ó köszi, köszi.
De regelek majd a bukra, ha majd nem dolgozok épp...

Na végre.....helyes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 13:58:50
Létrehozva: #45048

devotee

Laptoppal főzöl? XD Naggggggggyyyyyyyyyyyyon menő vagy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 16. - 13:59:15
Létrehozva: #45049

devotee

Na pá drágáim, bele kell húznom ha 4-ig végezni akarok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 16. - 14:00:43
Létrehozva: #45050

devotee

Angie, valami vírus van most, sokan betegek.
Nekem a gyomrom fáj napok óta.

Piskóta hogyhogy nem lett jó? Szerintem tuti jó lett, csak te állítod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem lesz most, amíg el nem mentünk Tapolcára és meglátjuk, ott mit mondanak...
Az meg csak a következő hónap közepén lesz kb.

Most mi?!

Én is úgy szoktam. Hogy a neten olvasom, illetve le vannak mentve a gépre a receptek, és közben olvasom. Hehehe!!!

De nekünk egyben van, nappali konyha amerikai konyhás....
Így csak kettőt szökkenek a géphez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 14:00:47
Létrehozva: #45051

devotee

Pááááááááááááááá Trixx!

Niki, tényleg borzasztóan rossz lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kinézetre nem, csak ízre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Még egy hónap múlva mentek csak? Az olyan messze van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 14:02:18
Létrehozva: #45052

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.10. 16. - 14:52:18) *

tényleg? hagylálm....

Szerinted tudsz??? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Szerintem nem!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Azé egyszer-kétszer úgy kell kihámozni,hogy mit is akartál írni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De azé elboldogulok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 16. - 14:02:51
Létrehozva: #45053

devotee

na kukucs
de jó kis élet van itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, süti téma: küldök én majd nektek egy meggyes piskóta receptet. ezerszer jobb mint a hagyományos, és ráadásul olyan egyszerű hogy még el sem lehet rontani, és mérőedény sem kell hozzá, mert tejfölös pohárral kell bele minden. én imádok sütni, és ügyes is vagyok benne, bármit megcsinálok, mert kb azon múlik, hogy pár dolog alapját kell tudni, azután már csak ugyanaz pepitában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) múltkor rákóczi túróst csináltam. de pl krémest is tudok. a meggyes recept meg egyenesen kolosszális, lehet csinálok is ma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majdnem minden van hozzá, max 1-2 tojással van kevesebb, de úgyis kell boltba mennem. meggyem is van, lefagyasztva. jujj, megihletődtem.
a hagyományos piskótát nem is szeretem, könnyű elbaszni, plusz szerintem fojtós, nem szeretem.

munka dolog: woooow, vannak dolgok. jó, én multinál dolgozom, ráadásul egy szavam nem lehet, istentudja hány alkalommal kapta meg a t-mobil az év munkahelye díjat, és joggal, mert oké, itt is vannak érdekes dolgok, meg leépítések, mint mindenütt, de a meglévő dolgozóikat nagyon megbecsülik, pénzben is, merthiszen, én szaros diákként is megkerestem egy 100ezer feletti összeget, és nem ám havi 160 órával, hanem sokkal kevesebbel, plusz, ami szerintem fontos, hogy a dicsérettől sem félnek, kimutatják, ha elégedettek veled. jó az ösztönzés, na.
Süni, Trixx, hajam égnek állt azoktól, amiket írtatok. jó, itt is vannak olyanok, ami mondjuk az emberi természetből fakadóan undorító dolgok, de hát az mindenütt.

Angie, grat az ebédhez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én ma nem főzök, max ha lesz kedvem tényleg a sütihez, amúgy abszolút betegeskedős ágynyugalmi napot tartok. hajnali 3tól du. fél1iga aludtam több szakaszban, valami hülye zepteres ügynök ébresztett, vesszen meg, de sebaj, fogok én még ma du. alukálni asszem. takaróba burkolózva gépezek, annyit csináltam, hogy 5 perc alatt összerántottam a konyhát hogy ne legyen mocsok, aztán csak kockulgatok.

bulizós csajaim: én is szeretem a filtert, mert nekem meg kimondottan bejön a változatosság, le ne üssetek érte, de ugyanaz a Mode-setlist nekem már sok szokott lenni pl pecsában, jó, az ebm egy rettenet, azt én is utálom, és ugye a legtöbb helyen külön termekben szoott lenni, de a filter ugye pici, aztán ez van. de szokott lenni popular meg prodigy amiket szeretek, meg bonanza. hát pici meg büdös az igaz. na, én mondjuk asszem a Livinget preferálom leginkább. pont harmonikus, olcsóbb mint a pecsa, nagyobb mint a filter, de nem olyan hodály mint a pecsa, jó helyen van, jó a zene is, változatos, a társaság meg mindenütt ugyanaz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyis az a lényeg hogy együtt legyünk. a tegnapból sem a bulit hiányoltam, csak titeket. no mindegy, majd talizunk.

ja, a sodón amúgy kuncogtam itt rendesen. az egy hígra főzött puding! ennyi az egész. egy pudingporhoz nem fél liter tejet használsz pl, hanem egy egészet, és kész, tök egyszerű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cicák, szeretlek titeket.
na jó, persze lehet liszttel meg tojással is küszködni, de minek? pudingpor, oszt szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki, jó dilisek voltunk este facebookon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

én most blues hangulatban vagyok napok óta. Eric Claptont hallgatok. de kellene még egy s más. elgondolkodom majd még hogy mit töltsek le.

na, betegség ügyben tegnap kiokosodtam.
Vica ugyebár védőnő, azaz egészségügyis ugyebár, úgyhogy asszem igaza lehet amikor beközölte hogy jó lenne ha a fejemet nem lámpázgatnám, mert ilyenkor a melegtől begyulladhat a még rendben lévő fülem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és kiadta hogy vegyek kamillát, aztán gőzöljem a fejem vele. amúgy is aktuális a dolog, mert reggelre a bal szememre is felhúzódott a betegség, és begyulladt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 14:07:02
Létrehozva: #45054

devotee

Szia Trixx!
Akkor Te is húzzál bele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 14:10:52
Létrehozva: #45055

devotee

Lola,

istennő vagy, majd adj már pár receptúrát, melóban tudok nyomtatni, nekem a laptop már nem fér el a konyhában XD Kül. nekem vizes piskóta receptem van és imádom, de mondom hogy egy éve nem csináltam már és hát elfelejtettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Albiban egyáltalán nem is főztem semmit, soha... így majd most tanuló fázisban vagyok sütiket illetően, a többi kaja megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A csiri combim olyan fincsi lett, ahhh.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sültkrumplit meg nem lehet elbaxni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy igen?

Szedd össze magad csajszi! Kérsz egy kis Kövirózsa fülcseppet? Az segítene a gyulladáson... nálunk az irodában meg a cégnél már 3-4 ember produkál hasonló tüneteket, mint én. Láz, fejfájás, fülfájás, rossz közérzet, de ezeken kívül semmi más. Mi lehet ez?

Filterrel kapcsolatban is egyetértek veled Lolíta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 16. - 14:15:58
Létrehozva: #45056

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.10. 16. - 15:00:47) *
Pááááááááááááááá Trixx!

Niki, tényleg borzasztóan rossz lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kinézetre nem, csak ízre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Még egy hónap múlva mentek csak? Az olyan messze van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd következőre sikerül.

Jaj Angie, ne is mondd!!!

Tényleg most már semmi nem akarja, hogy sikerüljön...de nem akarom így felfogni, mert kikapok a Zolitól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Képzeld először a jövő héten mehettünk volna, erre hívtak, hogy csúszik egy hónapot, mert nincs orvos...
Majdnem bőgtem!
De próbáltam összeszedni magam, hogy nem szabad ezt csinálnom.

Ja, jó volt Lola, elröhögtem!!!!

Ma meg hajrá Tomi, és Veca!!!!!
Nekem!!!!!!

Dolgozok basszus, de majd megy a háttérbe a tévé...illetve visszanézem neten.
De akkor hogy szavazok a Tomikámra?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 16. - 14:24:02
Létrehozva: #45057

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.10. 16. - 12:52:52) *
Persze vannak ellenpéldák, én is hallottam párat, de a többségnél nem így van.
Pl nagyon sok idős sofőr gerincbeteg, a sok üléstől és rázkódástól, de húzzák az igát tovább, mert annak idején 3 gyereket vállaltak, és bizony az iskoláztatás sokba van...

Sőt nálunk van olyan hogy beszarás (már bocs).
Az egyik gkv-t csalja a neje. Kiderült a 3. gyerek a szomszédtól van....
Aki, most ide jött dolgozni.
És ki tanította be? Igen a megcsalt férj!!! Szép mi? Gondold csak el, 3 hétig egy fülkében vagy összezárva azzal aki felcsinálta az asszonyt! Szomszédok, kollégák, luksógorok.
Szép kis család... Mindezt peig a feleség mesélte el itt az irodában. Még csak nem is szégyelli.
A nő veszi fel mind a két pasi fizuját.
Aztán ha az ifjú apa hamarabb hazajön, akkor a férj tiszta ideg, mert lehet dugja az asszonyt. Olyankor nem lehet vele bírni, nem rakja le az árut időben meg ilyennek. Na elég cifra?

Nagyon tipikus Nikis leszek, ha azt mondom:
az ilyen bunkó bezzeg teherbe esik.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 16. - 14:30:34
Létrehozva: #45058

devotee

úúú
minden van itthon a sütihez, csak tejfel kell, az meg 59 ft a spárban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, majd hamarosan összeszedem magam, úgyis kell kamillát vennem, aztán átszaladok. felavatom a szülinapi ajándék tálas mixert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angiem, majd adok recepteket, nekem otthonról van pár, a kedvencek, egy vendégváró mini croissant (ezerszer jobb mint egy sima pogi), a krémes, ez a piskótaszerűség, a rákóczi túrós, meg asszem egy nagyon egyszerű keverős tészta amit sodóval szoktak kínálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na meg a gépemen van vagy 5-6 szakácskönyv e-book formában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a legközelebb répatortát fogok sütni, mert szülinapomra azt kaptam, plusz amúgy is imádom, ki akarom próbálni.

köszi, fülem nekem nem fáj egyáltalán, csak tudod, úgy érezhetően körülötte tele van az arcüregem váladékkal.

Niki, nekem el ne hagyd magad, mert csatlakozva férjecskédhez szerterúgom a seggedet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) minden oké lesz, amennyit küzdtök érte, annyira fogjátok imádni azt a kis minit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
este pedig nekem hajrá Csabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 16. - 14:30:44
Létrehozva: #45059

devotee

Hát bocsi, én nem tudok semmit mondani a betegségeitekre, csupán ennyit: menjetek dokihoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De tényleg...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 16. - 14:40:26
Létrehozva: #45060

devotee

Idézet (Niki @ 2010.10. 16. - 15:15:58) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd következőre sikerül.

Jaj Angie, ne is mondd!!!

Tényleg most már semmi nem akarja, hogy sikerüljön...de nem akarom így felfogni, mert kikapok a Zolitól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Képzeld először a jövő héten mehettünk volna, erre hívtak, hogy csúszik egy hónapot, mert nincs orvos...
Majdnem bőgtem!
De próbáltam összeszedni magam, hogy nem szabad ezt csinálnom.

Ja, jó volt Lola, elröhögtem!!!!

Ma meg hajrá Tomi, és Veca!!!!!
Nekem!!!!!!

Dolgozok basszus, de majd megy a háttérbe a tévé...illetve visszanézem neten.
De akkor hogy szavazok a Tomikámra?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nikóca!
Szerintem sem kell aggódni!Össze jön az a gyerek,csak nem a legkönnyebben!
Ne parázz,mi veled vagyunk!
Mi pölö nem akartunk még gyereket,aztán tessék!Akkor éppen nem védekeztünk!
A hév elragadott minket!(nem az a zöld,és bkvés)!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2251 2252 2253 2254 2255 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
116 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (116 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: