![]() ![]() |
2010.10. 16. - 14:40:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lolíta, nagy puszi neked a receptekért! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Tőlem lehet, mert én is beteg vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már nem súlyosbíthatom tovább a tiédet asszem, mert nekem a lázon, a fülgyulladáson kívül nincs más bajom. Különben már én is punnyadok, mindjárt belökök valami filmet aztán bevackolom magam és mozizok!
Jó sütést, neked jobban fog sikerülni, mint nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Niki, valószínű jobb lesz majd legközelebb XD És ne hagyd el magad, mert tőlem is kapsz egy sejhagsimogatást XD |
|
|
|
2010.10. 16. - 14:44:00
Létrehozva:
|
|
|
Én is kaptam most szülinapomra habverő gépet tállal.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na azt meghiszem Loli, pedig komoly elveim vannak (lennének) a nevelésről... Egyszer azért, mert gyerekkorom óta csak erre vágytam, másszor azért, mert a másik szakon ezt tanultam, és ez az ami érdekel, a gyerekek. De ezek után..... Biztos halálra lesz kényeztetve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem jó dalokat énekelnek majd. Szerintem az X-ben jobbak az énekesek sokkal jobbak, mint a megában. |
|
|
|
2010.10. 16. - 14:45:33
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaa a seggberúgás tőlem is jár,ha elhagyod magad!!!
Csak pozitívan! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 14:50:49
Létrehozva:
|
|
|
Én is kaptam most szülinapomra habverő gépet tállal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na azt meghiszem Loli, pedig komoly elveim vannak (lennének) a nevelésről... Egyszer azért, mert gyerekkorom óta csak erre vágytam, másszor azért, mert a másik szakon ezt tanultam, és ez az ami érdekel, a gyerekek. De ezek után..... Biztos halálra lesz kényeztetve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem jó dalokat énekelnek majd. Szerintem az X-ben jobbak az énekesek sokkal jobbak, mint a megában. Szerintem is sokkal jobbak!! De lehetnének még jobbak is,ha ez a hülye gesztipeti nem így dönt,ahogy!! Csütörtökön mentem az egyik főúton és látom egy táblán kiírva,hogy Nyírmada!(Dzseni fantasztikus ott lakik) Meg is fordult a fejemben,hogy bekanyarodok és megkeresem,egy közös kép erejéig!De nem!Túl félénk vagyok! Pedig milyen vagány lettem volna egy közös képpel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 14:52:51
Létrehozva:
|
|
|
Tök jó volt az a Nick-es videó, láb-kar nélkül.
De ő nagyon bölcs, és biztos sok idő telt el, hogy így gondolkozzon. Esküszöm, kicsit irigylem és felnézek rá, és ő illetve ilyen emberek tudják azt egyedül az életben, hogy mi az élet igazi értelme. Akinek komolyabb problémái vannak, az nem vesz fel minden apróságot, ami egy átlagembernek napi szinten stressz... Neki komoly volt, de már semmi baja...és ez tök jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most ne röhögjetek ki, de ezt a videót pont aznap láttam, mikor szóltak az intézetből, hogy mégsem mehetünk most... És ez a videó kicsit segített, nevettem, sírtam rajt és kicsit szégyelltem is magam, ugyanakkor meg segített is. Hehehe!!!! Süni, miért nem mentél. Mondjuk ja, én se mertem, mikor nyaraltunk, a parton volt egy kosaras, szerb válogatott és nálunk játszott a Zetében, oda akartam menni, de nem mertem. Mekkora egy béna vagyok, hehehe!!!!! |
|
|
|
2010.10. 16. - 14:55:25
Létrehozva:
|
|
|
Tök jó volt az a Nick-es videó, láb-kar nélkül. De ő nagyon bölcs, és biztos sok idő telt el, hogy így gondolkozzon. Esküszöm, kicsit irigylem és felnézek rá, és ő illetve ilyen emberek tudják azt egyedül az életben, hogy mi az élet igazi értelme. Akinek komolyabb problémái vannak, az nem vesz fel minden apróságot, ami egy átlagembernek napi szinten stressz... Neki komoly volt, de már semmi baja...és ez tök jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most ne röhögjetek ki, de ezt a videót pont aznap láttam, mikor szóltak az intézetből, hogy mégsem mehetünk most... És ez a videó kicsit segített, nevettem, sírtam rajt és kicsit szégyelltem is magam, ugyanakkor meg segített is. Én is megkönnyeztem,de nevettem is egy két poénon! Rörtön az elején"Rajta voltam"Meg a közepe fele a"nem érzem a lábam" Nagyon jó fej lehet!Mert szinte csak az van neki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez lehet,hogy rossz poén volt!?? |
|
|
|
2010.10. 16. - 14:58:39
Létrehozva:
|
|
|
Egy valamit nem értek...
Aki fogszabályzós és pösze tőle, az hogyhogy nem pösze éneklés során? Most komolyan...lehet buta vagyok, de nem értem. A helyett kellett volna a Dzsenit. Az Enikő meg nem tudom...nem rossz, de valamiért nekem nem volt szimpi, nem tudom az okát. Meg sajnáltam a Nádort is. Én is megkönnyeztem,de nevettem is egy két poénon! Rörtön az elején"Rajta voltam"Meg a közepe fele a"nem érzem a lábam" Nagyon jó fej lehet!Mert szinte csak az van neki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez lehet,hogy rossz poén volt!?? Én is röhögtem, tök jó fej!!! És nem sajnálom, őt nem is kell, és nem is akarná, nem is sajnálatra méltó. Mondom, ő egy tök jó ember, aki békében van. Mármint a videó alapján mondom, mivel nem ismerem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj Süni, de idi vagyok, most esett le. Hehehe!!! Jó poén, és szerintem neki is tetszene!!!!! |
|
|
|
2010.10. 16. - 15:02:50
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 16. - 15:05:58
Létrehozva:
|
|
|
igen, jobb is lehetne az x-faktor a betépett vigyorgós picsa helyett dzsenivel, de én már így is örülök a szerelmetes vastag tesóknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lááááw. a megasztárral meg elvagyok, szerintem a melinda fog nyerni, mert szeretik a magyarok az ilyen elesett, fura figurákat. én is neki drukkolok, nyomikám, annyira nem való ebbe a világba személyiségként, viszont a legnagyobb varázsló-zenész, és én az ilyeneket szeretem. pl tavaly a csilag születiket is ugyanezért a tabáni nyerte, mert ő volt ilyen kis anyámasszonykatonája (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
az a videó Niki, nekem már kicsikét unalmas, mert kb minden nap kiposztolja valaki. és már kb 3 éve láttam. akkor én is besírtam rajta, és tényleg csodálatos az a fickó, de már akkor is tökköm tele van azzal a vidivel. már lecsengett. na mindegy, még mindig inkább ezt posztolgassák mint a bikicsunájt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Süni, ez nem baj hogy ez a fajta hév kapott el, onnantól kezdve hogy normálisan nevelitek, meg nem változtak meg az érzéseitek egymás felé. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látjátok sokaknak meg hogy kell küzdenie érte, és persze mindig azoknak, akik a lelküket kitennék érte. pl az unokaöcsém keresztanyja ági is így van. pedig gyerekekkel is foglalkozik, nagyon ért is hozzájuk, unokaöcsémnek is mindent megad az égvilágon, akit meg ugye épp a hülye anyja nem gondoz megfelelően. neki bezzeg besikerült az a kiskölök. imádjuk persze, és jó hogy itt van, de neki nem való a gyereknevelés az tuti. |
|
|
|
2010.10. 16. - 15:14:56
Létrehozva:
|
|
|
Ja Loli, hát tudod, én nagyon elmaradott vagyok, és én most láttam először csak a videót.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nektek bejönnek ezek az új, vagyis megint divatban lévő matt körömlakkok? Vettem több színben... Némelyik annyira csúnya, hogy már szép.... Nekem annyi lakkom van mint a bűn, különböző színekben, csak a kórházban elvileg nem szabad. Ha meg mégis, akkor meg csak ilyen ártatlan színekkel, viszont most élénkebb hangulatban vagyok e téren, és nehéz visszafognom magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó, folyt.köv. Megyek már, lassan készülnöm kell... Csáó!!!! Jó szórakozást mindenkinek!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 15:16:33
Létrehozva:
|
|
|
Ja Loli, hát tudod, én nagyon elmaradott vagyok, és én most láttam először csak a videót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nektek bejönnek ezek az új, vagyis megint divatban lévő matt körömlakkok? Vettem több színben... Némelyik annyira csúnya, hogy már szép.... Nekem annyi lakkom van mint a bűn, különböző színekben, csak a kórházban elvileg nem szabad. Ha meg mégis, akkor meg csak ilyen ártatlan színekkel, viszont most élénkebb hangulatban vagyok e téren, és nehéz visszafognom magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó, folyt.köv. Megyek már, lassan készülnöm kell... Csáó!!!! Jó szórakozást mindenkinek!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pápááá Nikóca! Jó munkát!Meg X-faktort! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 15:16:46
Létrehozva:
|
|
|
Ja Loli, hát tudod, én nagyon elmaradott vagyok, és én most láttam először csak a videót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nektek bejönnek ezek az új, vagyis megint divatban lévő matt körömlakkok? Vettem több színben... Némelyik annyira csúnya, hogy már szép.... Nekem annyi lakkom van mint a bűn, különböző színekben, csak a kórházban elvileg nem szabad. Ha meg mégis, akkor meg csak ilyen ártatlan színekkel, viszont most élénkebb hangulatban vagyok e téren, és nehéz visszafognom magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jójó tudom na, csak mondom én kb 3 éve mindennap látom valakinél... hehe, de fura, nekem épp kb egy hete tudatosult hogy csak gyöngyházfényű lakkjaim vannak, pedig szeretem a mattot is, és lakótársam épp vett is egyet ami nagyon bejött, echte magenta színű, és ezen felbuzdulva én is vettem egy nagyon brutál babarózsaszínt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem is kismillió lakkom van. mondjuk rövidek az ujjaim így a világos lakkok mutatnak jól csak sajna, de azért szoktam sötéteket is használni. és kb 1-2 hét múlva úgyis lesz szépséges hosszú porcelán műkörömöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cicapicsalány leszek. na jó, nem is, csak egyik legjobb barátnőm most tanul műkörmözést, és modellje leszek. szép francia körmöm lesz |
|
|
|
2010.10. 16. - 15:19:47
Létrehozva:
|
|
|
Süni!!!!
Most olvasom a hsz-ed!!!! Röhögtem. Amit megcsinálsz, utána rád marad. Hehe, tényleg vagyunk így mi is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát de ha egyszer ügyesen megcsináltad, akkor csináld megint.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hahaha!!!! Lola, ez jó! Nekem most épp egy ilyen brutál rózsaszínnel van kifestve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erre mondtam, hogy annyira csúnya, hogy már szép... De most minden nap másikkal kenném ki legszívesebben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 16:26:05
Létrehozva:
|
|
|
no Sünikém, elment Niki, nem tudunk miről dumcsizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szépek vagyunk...
ááá, össze kell kotornom magam, átmenni gyógyszertárba meg boltba. de sok kedvem van. kimagoztam a meggyet, becukroztam (fáról vagyon szedve, ezt be kell, a befőttet nem), az most ott áll szépen. |
|
|
|
2010.10. 16. - 16:46:17
Létrehozva:
|
|
|
Nyomi vagyok.. csak olvaslak titeket.. de írni.. nem tudok...
Körömlakk... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fekete.. lila.. bordó, és csakis matt... meg a piros... de most pl sárga lesz legközelebb... mintha most lennék gyerek... most is milka színű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sütni nem tudok.. csak brownie-t.. meg muffint.. meg pogácsát, croissant-t... ilyeneket.. főzni viszont annál inkább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki jó munkát! Lola.. te meg húzzál el dokihoz... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 16:51:10
Létrehozva:
|
|
|
hát nem hagytok békén ezzel a doki témával. mit csinálna? semmit. írna gyógyszert, aminek a kistestvérét magam is meg tudom venni a patikában. meg ágyba küldene, azt meg megintcsak megteszem magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem megyek dokihoz csakazértse XDDD
Eó, az fix hogy bazi jól főzől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk a sütés is csak kb 5-10 alapszabály ismerete, utána már csak ezeket kell alkalmazni a különféle recepteknek megfelelően. azt a brownie receptet meg még mindig nem küldted el. plíííz na, megyek el picit. |
|
|
|
2010.10. 16. - 18:18:11
Létrehozva:
|
|
|
Megnéztem az Ördög pradát visel című filmet, olyan jó volt XD Kellemes, kis délutáni mozi!
Lolikám, hogy áll a sütike? Én S-Budget magozott meggyet tettem bele, de fincsi! És magyar termék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeretem a Sparos saját termékeket, mert tök fincsik. Tésztákból is olyat vettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, jól főzöl, az a spenótos tészta nagyon ott volt nyáron, esetleg a receptjét elküldhetnéd nekem, nagyon megköszönném! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszika! |
|
|
|
2010.10. 16. - 18:20:18
Létrehozva:
|
|
|
Megnéztem az Ördög pradát visel című filmet, olyan jó volt XD Kellemes, kis délutáni mozi! Lolikám, hogy áll a sütike? Én S-Budget magozott meggyet tettem bele, de fincsi! És magyar termék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeretem a Sparos saját termékeket, mert tök fincsik. Tésztákból is olyat vettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, jól főzöl, az a spenótos tészta nagyon ott volt nyáron, esetleg a receptjét elküldhetnéd nekem, nagyon megköszönném! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszika! Úúúú az jó film!!! Főleg a csajszi benne!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.10. 16. - 18:28:40
Létrehozva:
|
|
|
Úúúú az jó film!!! Főleg a csajszi benne!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Én is nagyon szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Érdekes világ ez a divat. |
|
|
|
2010.10. 16. - 18:47:50
Létrehozva:
|
|
|
jó reggelt!
na mennyit termeltetek míg beájultam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jól megsaccoltam, h 3-7-ig fogok kb. aludni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon jól esett és most jól érzem magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki: csatlakozom a többiekhez a seggberúgással, bár megértem, hogy néha már szakad a cérna és elkenődik az ember, ez normális szerintem, csak nem szabad beleragadni ebbe a hangulatba. sütés: én a mamámmal sütöttem mindig kisebb koromban nagy ünnepek előtt. most inkább főzőcskézni kezdtem el - magamhoz képest persze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) majd akarok csinálni vmelyik hétvégén olyan pirított csirkemell kockákat, mint amilyet Edónál és Rambínánál is ettem - salival (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csak kellenek alapanyagok. de holnap leugrom itt a pizzériába pizzáért és isteni tonhal saliért! rég ettem és megkívántam! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) gyógyulgassatok csajok! süninek meg nagy puszi - csak úgy, mert jó kedvem van másnaphoz képest (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kéne enni vmit, de olyan jól bebábozódtam a takaróalá... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jajjj azt a filme meg már rég meg akarom nézni, de eddig elmaradt. no majd! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |