2400 Oldal V  « < 2253 2254 2255 2256 2257 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.10. 16. - 18:48:40
Létrehozva: #45081

devotee

süti tésztáját most keverem. csak közben ugrálok a tévé elé, nézem az x-faktort (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 16. - 18:54:14
Létrehozva: #45082

devotee

mennyire gecijó már ez a lady gaga feldolgozás az x-faktorban!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 19:03:05
Létrehozva: #45083

devotee

Jó reggelt Usikám XD Látom jól érzed magad, most én is, mert nincs lázam, nem fáj a fülem, csak álmos vagyok. De mindjárt nyomok be valami filmecskét (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mamámmal én is sütöttem mikor kicsi voltam, és imádtam a nyers tésztát enni XD

Jó főzést és X-faktorozást Loli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Óóóóóóóóóóóó jut eszembe, hogy állsz a Dave könyv fordításával? Bojti drágának kinyomtattam egy halom cikket Freestateről, köztük a Martin könyvet is, és hát megkérdezte ebből kiindulva, hogy a Dave könyvnek van-e magyar változata, én meg mondtam hogy még nincs, de alakul egy projekt, vagyis hogy Lola elkezdte a magyar verziót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 16. - 19:13:13
Létrehozva: #45084

devotee

Tegnapi nap meglepijét még nem is mondtam! OVB tréning előtt éppen Arival dumcsiztam a nagy előadóban mikor megszólalt egy telefon... a Barrel volt a csengőhang XD erre megjelent a Krisztián - Ari és az én mentorom - és az övé csörög így (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ari meg néz rám, hogy én még sosem hallottam? Hogy a pélóba hallottam volna, amikor mindig le szokott lenni halkítva mikor személyes beszélgetésre megyek hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért jól meglepett, aztán csak röhögött, mikor látta rajtam hogy reagálok erre a felismerésre XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 16. - 20:18:23
Létrehozva: #45085

devotee

hááááát az úgy van hogy Lolinak nincs ideje. kb a bevezetés elejét fordítottam le. tekintve hogy még az olvasását sem fejeztem be, ez érthető...
na meg nagy fába is vágtam a fejszét, mert a fordítás az olyan hogy a fordítók is napi 4-8 órában kb 2-3 oldalt fordítanak le, mert egy jó fordítás ilyen sokáig készül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na mindegy, talán egyszer meglesz, bár nem zavar hogy nincs időm ilyesmire
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 17. - 00:15:41
Létrehozva: #45086

devotee

na megint reggelt XD
nem volt netem se, aztán fél 10-től most kb. 1-ig volt filmszakadásom :PPP

Angie: de király már ez a telós sztori!!!!! SZIMPI Krisztián a dalválasztás miatt!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dumáltatok a DM-ről???

Loli: na, azért kicsit szerintem eltájoltad magad - többet fordítanak azért le a fordítók ennyi idő alatt, főleg akik már gyakorlottak...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 17. - 06:32:28
Létrehozva: #45087

devotee

Dave: http://kep.index.hu/1/0/170/1704/17043/170...431016a0_wm.jpg

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Icipicit Lola azért hasonlít...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 17. - 06:40:55
Létrehozva: #45088

devotee

Na, hát nemigen tudtam figyelni az X-et, bár minden dalból hallottam valamit...
De véleményt így nem tudok mondani...
Tényleg szuper volt az a Lady Gagás.
Hú, hát jók voltak na. Én a Fannikát nem szeretem...
Vastagék jók voltak, most kivételesen talán jobban tetszett a Csabi, de amúgy passzolom mert egészében egyik dalt sem láttam-hallottam mindig volt valami beteg...

Az nekem kicsit fura volt, hogy a Malek azt mondta, hogy mivel az ő tanítványa, vagy hogy mondta, ezért ő nem ejti ki, de ez hülyeség, azt mondja, aki jobb. Nem?

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 17. - 08:31:41
Létrehozva: #45089

devotee

Jónapost!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Én végig néztem az ikszet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És szerintem sokkal jobbak,mint a megások!
A Veca,Vastagék meg a Nikolas nekem nagyon tetszett!Ja a Nonstop is jóóóó!
A kiesettekkel egyet értek!

Usika,miért kaptam puszikát csak úgy???
Még a végén elpirulok,Te lány! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 17. - 08:37:50
Létrehozva: #45090

devotee

reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jól felborult a bioritmusom tegnap, mert éjjel 1-4-ig olvastam még (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) most ébredtem 10 perce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki: hirtelen tényleg azt hittem, h fiatalkori Dave kép! ki ez a srác?

süni: hát írtam, hogy azért mert jó kedvem volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vannak ilyen pusziszkodós hangulataim néha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 17. - 08:44:07
Létrehozva: #45091

devotee

Usi az jóóóó,lehet sűrűbben is!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Asszem,hogy egy megás kis nyikhaj!
Szerintem éppenhogycsak hasonlít!Nem nagy szám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Clau bizti nagy Depeses,hogy így tudja,hogy hogyan nézett ki Dave fiatal korában!

Én a Radnaival(playboy)szoktam találkozni,dM koncerteken!Már kétszer láttam!A januárin előttünk ült,illetve állt!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 17. - 08:59:35
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 17. - 08:58:07
Létrehozva: #45092

devotee

(IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 17. - 08:59:01
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 17. - 09:02:59
Létrehozva: #45093

devotee

sziasztok
fúú, kellene még aludni... de kávét, kaját, meg a gyógyszereimet akarom először is

jajj nagyon jó volt az x-faktor! mondjuk legjobb nekem az elgurult gyógyszerű állat Norbi volt a legjobb, pedig én ugye nagyon elfogult vagyok a drága Csabival (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hát persze ő is csodálatos votl (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nem kérdés.
de pl a nonstop is óriási volt a bad romance-szel, meg a lányok közül a kati meg a veca. egyetértettem a kiesőkkel, mondjuk minden fórumon azt írják, a fiú miatt estek ki, de szerintem nem, pont hogy a csaj énekelt baromira orrból és idegesítően. na meg a dorka volt iszonyú rossz, hamis is, meg ritmikában is hol lemaradt, hol sietett, nagyon mellé énekelt a ritmusnak.

a képen a megasztár egyik kis 16 éves versenyzője van, a dávid. mondjuk magamtól nem mondtam volna rá, de mikor clau mondta, tényleg igazat adtam neki, hogy eléggé hasonlít a fiatalkori Dav-re (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki, én nem is tiltakoztam ellene, az Capri volt aki szerint nem hasonlít (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jelentem amúgy a tegnapi sütim finom lett, csak ez a szar sütő... mire átsült a tészta, addigra az alja persze kicsit megpirult. na mindegy, a másik lakásban rendes villanytűzhely van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jeee, lehet majd rendesen sütni. azért fini, csak az alját nem eszem meg.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 17. - 10:35:23
Létrehozva: #45094

devotee

süni: én meg az Annácskát láttam koncert előtt, meg kétszer Pecsában még előző turné alkalmával. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

ok, vettem az adást - akkor majd gyakrabban nyitogatom a pusziládát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Loli: és a kiscsákó DM-es, ha már ilyen Dave-es külsővel nyomja? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 17. - 10:48:42
Létrehozva: #45095

devotee

Na megmutattam a Páromnak is ezt a fotót,a megás kiccsákóról!
Ő is mondta,hogy ezen a képen tényleg hasonlít,de amúgy nem annyira!!
Ja meg azt is mondta,hogy a bankszámlája az biztos nem fog hasonlítani..... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Annácskát Én is megnézném élőben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Buxaszájú!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 17. - 12:02:19
Létrehozva: #45096

devotee

Sziasztok,

full szarul aludtam, arra ébredtem fél 6-kor, hogy a fölöttem lakó gyerekek a kutyával együtt össze-vissza rohangáltak (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mért nem tudnak aludni legalább reggel 7-ig? Vagy csak mellőzni a rohangálást? (pénteken amúgy felmentem szólni, mert kva hangos volt és döngött az egész mennyezet) Pluszban oltárira fájt a fejem is, de az egy kávé után elmúlt.

Mindezek után kicsit elmentem lógni, járkáltam és nemrég értem haza, megettem a tegnapi maradékom, és feljavítottam a sütim XD Vettem porcukkert, és jól beszórtam vele! Picit jobb lett, már nem fűrészpor íze van, hanem kicsit édes és meggyes... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, hát akkor mondhatni, hogy nem sokat haladtál tovább benne XD Kár (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jajj, és gratula a sütéshez! Az enyém is lekozmált, de egy darabig nem lesz másik sütőm sajna, úgyhogy meg kell tanulnom a gázban sütni.

Usi, nagyon nagy volt ez a pénteki telefoncsörgős dolog XD Krisztián amúgy nem mondta nekem soha egy szóval sem, hogy szereti a Mode-ot, annyit azonban mondott most, hogy kifejezetten jó számai vannak a Mode-nak és sokat szeret, de inkább csak az ismerteket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálam már amúgy nagy plusz pont ez a telócsörgés is XD

Nekem minden ilyen Mega és X kimaradt az életemből.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 17. - 12:27:34
Létrehozva: #45097

devotee

Odakozmált sütis Csajok!
Egy jó tanács!

Tegyetek be a sütőtérbe egy darab kb.20*20-as samot tégla darabot!Az aljára kell rakni!
Ezt beszerezhetitek pölö egy régi kályhából,de lehet venni újat is!Akkor már tuti nem fog odaégni a süti-müti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi próbálkoztunk sima tetőcseréppel,de az nem olyan jó,mert szétrobban!És az elég félelmetes hanggal jár! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Na...erre meg eltűnt mindenki!?? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 17. - 12:36:41
Létrehozva: #45098

devotee

Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Süni, te csak ne irigykedj, igen is hogy hasonlít. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De nyugi, te is szép vagy. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Usi, ha így szemből néznéd normál fénynél, annyira nem, de pénteken nekem azért tűnt fel, mert a szerkó, meg valahogy a kiállása nem tudom, plusz mikor mutatták ahogy álltak sorban, és szólították őket, hogy ki jutott tovább, akkor így messzebbről oldalt az orra és a haja miatt tök olyan volt. A kis fiatal Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És mikor megjegyeztem a Zotyának, épp akkor mondta a Claudia is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekem villanyos sütőm van, és az elején nekem is néha leégett kicsit, de most már tudom, hogy állítsam be, nem kell alul-felülre venni és azóta sosem. Úgyhogy nekem egyszerű volt...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 17. - 12:40:55
Létrehozva: #45099

devotee

Idézet (Niki @ 2010.10. 17. - 13:36:41) *
Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Süni, te csak ne irigykedj, igen is hogy hasonlít. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De nyugi, te is szép vagy. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Usi, ha így szemből néznéd normál fénynél, annyira nem, de pénteken nekem azért tűnt fel, mert a szerkó, meg valahogy a kiállása nem tudom, plusz mikor mutatták ahogy álltak sorban, és szólították őket, hogy ki jutott tovább, akkor így messzebbről oldalt az orra és a haja miatt tök olyan volt. A kis fiatal Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És mikor megjegyeztem a Zotyának, épp akkor mondta a Claudia is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekem villanyos sütőm van, és az elején nekem is néha leégett kicsit, de most már tudom, hogy állítsam be, nem kell alul-felülre venni és azóta sosem. Úgyhogy nekem egyszerű volt...

Nem irigykedem!!! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Nekem is volt ilyesmi hajam,fiatal koromban!
Én így vagyok szép,ahogy vagyok!!!Punktum!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 17. - 12:42:22
Létrehozva: #45100

devotee

wow! micsoda praktikák, süni!!!! és ez miért is jó?

Angie: nyugi, nekem is kimaradtak/nak ezek az életemből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe, jó is mikor talizik az ember olyannal, aki szereti a Mode-ot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

istenem de hiányoznak is a srácok!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2253 2254 2255 2256 2257 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
126 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (126 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: