![]() ![]() |
2010.10. 17. - 12:49:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hahahaha!!!!!!
Persze értem. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Na ugye Usi!! Most meg kell nézned legközelebb a Megát, hogy lásd a gyereket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy Dávidnak hívják, hehh!!!!! Tényleg jó, ha találkozol Mode-ossal, vagy így rájössz valakiről... Jó, nagyon jól. Bár ők jövő héten magyar dalokat énekelnek...nem tudom benn marad-e a gyerek, még nagyon fiatal tanulnia kell, de nem rossz. Szóval ha marad, esküszöm adnak neki dm-et, mert csomó helyen fórumon olvastam, hogy azt követelnek neki, és ezek után, hogy még a Claudia is mondta, hehehe!!!! Lehet... Amúgy mi már megbeszéltük, hogy a Vastagéknak mennyire jól állna pár dm-dal. |
|
|
|
2010.10. 17. - 12:50:04
Létrehozva:
|
|
|
Usika!
Azért,mert jobban el tudja osztani a hőt és nem egyből a tepsi aljának feszül neki az a nagy meleg!Szerintem! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Mert,ugye az melegszik fel hamarabb! |
|
|
|
2010.10. 17. - 12:52:16
Létrehozva:
|
|
|
Niki: okés, elhiszem én. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és milyen Claudia? a Liptai?
tényleg, volt már DM feldolgozás vmelyikben? |
|
|
|
2010.10. 17. - 12:54:21
Létrehozva:
|
|
|
Én is szeretek idegen Depesessel találkozni!!!
Olyan jó fejek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: okés, elhiszem én. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és milyen Claudia? a Liptai? tényleg, volt már DM feldolgozás vmelyikben? Igen a Liptai! Nem,nem volt még dM feldolgozás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 12:56:26
Létrehozva:
|
|
|
bocsika, csak most küldte el a hsz-em - de ahogy látom, Niki már meg is válaszolta a DM-es kérdésem.
ja, és mivel nincs tévém az albiban, nem sok esélyét látom, h megnézzem a kövi részt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) süni: okés, én is vmi ilyesmire gondoltam, köszi a felvilágosítást! ezért nyílik a pusziláda megint: cupp! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 12:57:52
Létrehozva:
|
|
|
bocsika, csak most küldte el a hsz-em - de ahogy látom, Niki már meg is válaszolta a DM-es kérdésem. ja, és mivel nincs tévém az albiban, nem sok esélyét látom, h megnézzem a kövi részt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) süni: okés, én is vmi ilyesmire gondoltam, köszi a felvilágosítást! ezért nyílik a pusziláda megint: cupp! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 12:58:41
Létrehozva:
|
|
|
hogy.hogy a Liptai van? én az Eszenyire emlékszem. nem vele kezdtek???
azt tom, hogy a másikban az a nagyorrú színésznő/énekesnő van (Détár Enikő?) |
|
|
|
2010.10. 17. - 13:06:14
Létrehozva:
|
|
|
hogy.hogy a Liptai van? én az Eszenyire emlékszem. nem vele kezdtek??? azt tom, hogy a másikban az a nagyorrú színésznő/énekesnő van (Détár Enikő?) Jajjj Usika!!! Na figyizzz!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Magasztár:Zsűri:Fridi,Presszer,Eszenyi,Mester Tamás!!! A műsorvezetők:Liptai meg a Till Attila X-faktor:ZSűri:Nagy Feró,Ifj.Malek Miki,Keresztes Ildi,GesztiPeti! A műsorvezetők:Sebestyén Balázs,Ördög Nóri!! Na kb.ennyi! A versenyzőket had ne soroljam fel!!! De az biztas,hogy Dzseni fentasztikus!!! Majd mingyá megmutatom!! Ha rakok ide vidit megtudod nézni??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 13:12:10
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=2NtTQ00hkiI
Dzseni fantasztikus!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nekem Ő volt a kedvencem,de ez a Hülyabarom Geszti..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 13:21:26
Létrehozva:
|
|
|
Süni te állat!!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól kitanítjuk Usit tehetségkutatásból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Liptai, hát készen van. Én azt nem bírom, hogy mindig terpeszben áll, olyan hülyén. Nem elegánsan. Pedig én csípem a Gesztit.... http://files.blog-city.com/files/aa/31561/...lowres_copy.jpg Nézd Usi, először azt hittem, hogy az anakonda dudorodik, de közben csak a lába... |
|
|
|
2010.10. 17. - 13:25:43
Létrehozva:
|
|
|
asztapicsa mekkorát énekelt!!!!! (majdnem végig betöltötte a vidit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
miért is ejtette ki a Geszti? ja és köszi a felsorolásokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 13:29:50
Létrehozva:
|
|
|
Maga sem tudja szerintem.
Állítólag azért, mert még fiatal, nem bírná és "uncsi" a Dzseni. Pedig Dzseni fantasztikus. XDDD Hát na ja, innen nagyon jók estek ki pl. a másik kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=ScwHisDOSik...feature=related Anyukám azért nem nézi már, mert a Dzseni, meg a Nádort imádta. De azért tudom, hogy meglesi, mivel a Tomit is csípi... |
|
|
|
2010.10. 17. - 13:30:51
Létrehozva:
|
|
|
asztapicsa mekkorát énekelt!!!!! (majdnem végig betöltötte a vidit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) miért is ejtette ki a Geszti? ja és köszi a felsorolásokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt csak Ő tudja.....mer egy fasz!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Én is bírom(bírtam)a Geszti,......de már nem! Ha meghallok a rádióban egy Rapülők vagy egy Jazz+Az számot.....már kapcsolom is el!!!! Hülyebuziköcsöfasz!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 13:34:33
Létrehozva:
|
|
|
Jaj Süni ne már!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az X azért is jobb, mert itt nem suhajda tinik vannak, hanem érettebb, kiforrottabb énekesek. Bár semmi bajom egy fiatallal, hiszen tehetségesek jók, de ők még tanuljanak, és ritka, amelyik annyira jó már, hogy felvegye a versenyt. De jó, befejeztem ám... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A tehetségkutatásomat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 13:50:00
Létrehozva:
|
|
|
huhhh Niki, ez a Dávid se volt rossz!
|
|
|
|
2010.10. 17. - 13:59:57
Létrehozva:
|
|
|
NÁLAM ÜVÖLT A MILÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Erre vasaltam, nem tudom milyen lett a végeredmény, mert nem igazán a ruhákra koncentráltam, pedig blúzokat is vasaltam XD No mind1, majd max úgy nézneki ki, mintha nem is vasaltam volna ki őket XD
Süni, ezt a praktikát ismerem, jól beszedi a meleget a sütő aljáról és egyenletesen sugározza ki, majd veszek a Praktikerben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A sima tégla jóhogy szétrobban, hőtanilag nem a 200-300 fokos sütőre van méretezve XD Nekem is hiányoznak ám a fiúk!!!!!!!!!!!! Everything counts............. ugrálnom kell XD Adok a dübörgő felső szomszédoknak, biztos most sziesztáznának én meg döngetem a tv-t XD A virtual sound azért odateszi magát, apám.......... mintha 10 hangszóró szólna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 14:02:31
Létrehozva:
|
|
|
NÁLAM ÜVÖLT A MILÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Erre vasaltam, nem tudom milyen lett a végeredmény, mert nem igazán a ruhákra koncentráltam, pedig blúzokat is vasaltam XD No mind1, majd max úgy nézneki ki, mintha nem is vasaltam volna ki őket XD Süni, ezt a praktikát ismerem, jól beszedi a meleget a sütő aljáról és egyenletesen sugározza ki, majd veszek a Praktikerben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A sima tégla jóhogy szétrobban, hőtanilag nem a 200-300 fokos sütőre van méretezve XD Nekem is hiányoznak ám a fiúk!!!!!!!!!!!! Everything counts............. ugrálnom kell XD Adok a dübörgő felső szomszédoknak, biztos most sziesztáznának én meg döngetem a tv-t XD A virtual sound azért odateszi magát, apám.......... mintha 10 hangszóró szólna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Praktikát a Praktikerből!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Adj nekik,had szokják!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 14:11:20
Létrehozva:
|
|
|
nyomjad angieeeeeeee!!!! neveld csak őket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.10. 17. - 14:11:28
Létrehozva:
|
|
|
Praktikát a Praktikerből!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Adj nekik,had szokják!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, mert praktikusan közel van XD 10 perc gyalog XD Adok, adok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Basszus, kiállt a kezem a NLMDA alatt és fáj XD |
|
|
|
2010.10. 17. - 14:12:19
Létrehozva:
|
|
|
bocsi, duplán ment el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 17. - 14:13:04 |
|
|
|
![]() ![]() |