![]() ![]() |
2010.10. 17. - 14:14:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nyomjátok fiúk-lányok!!!!
A dumát és a zenét is!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megyünk levegőzni!!!!! |
|
|
|
2010.10. 17. - 14:16:33
Létrehozva:
|
|
|
Igen, mert praktikusan közel van XD 10 perc gyalog XD Adok, adok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Basszus, kiállt a kezem a NLMDA alatt és fáj XD Hehehee Nem mondod,hogy egyedül is integetsz!?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vizuális típus vagyok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ari lehetsz?! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) bocsi, duplán ment el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Semmi baj....Én szeretem,ha duplán megy el!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És általában...... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 14:36:29
Létrehozva:
|
|
|
Semmi baj, már a 101 ordít XD
Süni, igen, integetek ezerrel, ülve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicces lehetek, de pl vasalás közben is az I feel you-nál de főleg a WIME alatt nem bírtam magammal, itt táncoltam XD Többek közt ez az első emelet előnye, nincs alattam senki sem, így ugrálhatok, max a kazánok hallják (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, jó levegőzést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Semmi baj....Én szeretem,ha duplán megy el!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És általában...... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD XD (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 15:41:31
Létrehozva:
|
|
|
süni: a kettőnél a 3x még jobb (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Angie: legalább a kazánoknak se uncsi a munka XDDD ja amúgy gondoltunk rád Filterben a Wrongnál, Lolára meg a Martyrnál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 15:45:53
Létrehozva:
|
|
|
Édesek vagytok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) WIME megint nem volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Legalább a kazánok is kapnak valami ritmust XD Megy a Devotional... de rég láttam utoljára, évekkel ezelőtt... nem szeretem, de most valahogy olyan Devotional hangulatom van, meg is nézem. Behind megy... felettem meg megint dübögtek mikor vége lett a 101-nek, gondolták biztos abbahagytam, tévedtek XD Most még hangosabb, és ez jobban szól XD |
|
|
|
2010.10. 17. - 16:23:40
Létrehozva:
|
|
|
bírom mikor ilyen kis gonosz vagy a szomszédokkal XDDDDD
jaja, devo-hoz nekem is hangulat kell, de mostanában megszerettem. nálam mondjuk most nincs lenn DM konci dvd sajna. legalábbis eredeti nem. majd megnézem kiírva van-e vmi, de szerintem nyár elején hazavittem őket. na majd legközelebb otthon. most Placik vannak lenn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nálam DM - Placebo - Tool - Bush - Prodigy - Sade - Adam Lambert - Lady Gaga - The Smashing Pumpkins egyveleg megy olvasás közben. huhh kezdek végre éhes lenni, le kéne mennem a pizzériába bevásárolni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 17:07:10
Létrehozva:
|
|
|
Ez a dívídí nagyon jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már úgy várom!
|
|
|
|
2010.10. 17. - 17:07:11
Létrehozva:
|
|
|
jaj jesszus, amíg vártam a pizzámra meg a salimra, asszem hallottam egy új Ákos számot a rádióban. marha jó volt a szövege! mi lehet a címe? Ákos-expertek, plíz help! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mikor jön már ki az új album? ha ilyen lesz mint ez az új szám, akkor nagyon fogom szeretni! vmi olyasmi volt a refrénbe hogy "csak a fénybe nézz, ha el is buktál" vagy vmi ilyesmi. na és most eszem tonhal salit pitával! nyammm! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 17:14:02
Létrehozva:
|
|
|
Usi küldök neked képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hátha beleszeretel a tinibe.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.facebook.com/pages/Szeleczki-Da...146307985414014 Nem tudom melyik az a szám. De majd a nagy profik, Lola és Süni tudja biztos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 17:16:03
Létrehozva:
|
|
|
Usikám, még nem tudják mi vár rájuk, ha meglesz a hangrendszerem XD Muhaha.............. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ez a pszichológiai terror, lassan hat, de rém hatásos tud lenni XD Gonosz vagyok? Nem, csak egy kicsikét (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
De rossz, hogy nincs nálad Mode!!! Már lassan mindet megnézem ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most éppen a Videos 86-98 megy, aztán este asszem Hamburg és akkor csak egy marad ki, az Exciter (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Áááá, és ma megleptem magam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hívott a Milán - nem, nem a város (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy srác - hogy megszerezte nekem a Broken frame és a BC albumokat a delux kiszerelésben 3500/db áron! Hát olyan édi srác, ma taliztam vele délelőtt és így már csak a Some Great Reward, a Construction time again és a SOFAD hiányzik ebből a verzióból (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mondjuk a SOFAD rettenetesen bili hangon szól sajnos, Bojtinál hallgattam bele az 5.1-be és szörnyű, a mezei CD jobban teljesít így asszem az lesz az egyetlen, amit nem fogok megvenni, mert a többi remekel a lejátszóban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ákos szám.... talán A fénybe nézz... az az új, csak nem nagyon adják a rádióban, nem mintha a Szindbád dala sokat ment volna. |
|
|
|
2010.10. 17. - 17:22:25
Létrehozva:
|
|
|
Asszem huszadikán jelenik meg az új ÁkOS!!
Lehet,hogy a Katona dala volt a címe,de lehet,hogy rosszul tudom! Majd a Lola!! Neki már úgyis van közös képe az Ákossal!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 17:23:24
Létrehozva:
|
|
|
Angie, jut eszembe.
A filmről, most meg is nézném megint az ördög Pradát visel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jópofa. Én szeretek/szeretnék divatolni, viszont a mindennapokban sajnos nem tudok kibontakozni. Mivel az életem jórészt a munkából áll, csak úgy mint másnak, ezért amit felveszek reggel az kb. 5 percig van rajtam. És egy álló nap fehérben vagyok, szóval... Pff... A kiegészítőknek így ugyanúgy nincs sok értelme, mivel a hangsúlyosabb az túlzás egy kórházba, meg azért ápolni elég kemény fizikai munka is, szóval így minek... A lakkokkal ugyanígy vagyok, hogy hiába csinálom meg egy ruhához, ha úgyis mindig dolgozok fehérben, bla-bla...smink dettó. Úgyhogy maradnak a szabadnapok ami sok nincs, és az embernek nincs is mindig kedve, örülök ha lazulok... Szóval ja, pedig imádok-nék divatozni. |
|
|
|
2010.10. 17. - 17:26:48
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj gyerekek!Most volt az HBO-2 tévén a Zsenikém című film!!
Ilyen ügynökös!Az a csaj a főszereplő aki az Ördög pradát visel-be! Láttam már,de most is annyit röhögtünk!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó volt!! Látta már valaki?? |
|
|
|
2010.10. 17. - 17:28:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 17. - 17:30:23
Létrehozva:
|
|
|
köszi a tippeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
süni, neked meg a dátumot! remélem jó korong lesz! Angie: hát te tudod, én biztos nem bírnám ki, hogy pont az az egy hiányozzon a kollekcióból XD (a hülye gyűjtő mindenemet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Niki: ez a srác pár képen tényleg fiatal Dave-es! a szeme majdnem mindig. az orra kicsit szélesebb. az almás képen hasonlít a leginkább szerintem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én tőle asszem csak a Neveletlen hercegnő 1-2-t láttam. annyira nem ismerem a csajt. ja, divat! nekem meg kéne venni új cuccokat, kicsit csajosabbakat - már az igény megvan rá, csak a pénz nem XD meg utálok ruhát próbálni meg vásárolgatni XD na majd Brigi elrángat tavasszal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 17:30:38
Létrehozva:
|
|
|
Nem láttam, de tudom, hogy az Anne Hathaway van benne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt ne hagyd ki Nikóca!!Neked biztos tetszene,ahogy ismerlek! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 17:33:04
Létrehozva:
|
|
|
Juj fogadjunk, hogy valami idióta film.
Szóval dilis vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de a lényeg, hogy a fekete az nagyon elegáns!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 17:33:14
Létrehozva:
|
|
|
Juj fogadjunk, hogy valami idióta film. Szóval dilis vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eléggé az!!!Idióta,mint mi!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) DiliNiki! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 17:39:02
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=qawnF5RRITU
Nikóca itt egy kis kóstoló a filmből!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elég jó a felhozatal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 17:43:42
Létrehozva:
|
|
|
Igen, az Áki báá új albuma 20-án jelenik meg. Lehet menni sorba állni az Uránia mozihoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ott lesz nyílt árusítás! 4300 lesz az új lemez úgy tudom.
Niki, nagyon aranyos ez a film, imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És nagy igazság, hogy aki baromi sikeres, ismert, annak a magánélete jórészt romokban hever, és törtet, észre sem veszi. Jó kis film, mert mondanivalója is van. Divat. Nem vagyok divatmán, inkább kényelmes vagyok. Tűsarkú sux. Néha nézem Andit, hogy szenved bennünk, főleg mikor gyalogolni kell, mikor rossz volt a kocsija, majd belehalt míg a villamostól elgyalogolt a cégig. Na kösz, nekem ennyit nem ér a magassarkú. Hülye volt, aki kitalálta. A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 17. - 17:44:38 |
|
|
|
![]() ![]() |