![]() ![]() |
2010.10. 17. - 17:50:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem tudok belenézni Sünci, e pillanatban lassították le a tubusomat...pff.
De most volt, most ment tudom... |
|
|
|
2010.10. 17. - 18:48:41
Létrehozva:
|
|
|
Benne vagyunk a Híradóba... még mindig nincs fűtés 4 lépcsőházban! Mák, hogy az enyémben van...
|
|
|
|
2010.10. 17. - 19:03:53
Létrehozva:
|
|
|
csö-cső
nem tudja vki, h. a 4dbos totu cuccot hol lehet majd kapni? csak pesten vagy nagyobb városokban is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 19:11:51
Létrehozva:
|
|
|
csö-cső nem tudja vki, h. a 4dbos totu cuccot hol lehet majd kapni? csak pesten vagy nagyobb városokban is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szió, szerintem médiamárktban is lesz vagy elektrovödörben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 19:17:21
Létrehozva:
|
|
|
plusz zeneboltokban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 17. - 19:20:28
Létrehozva:
|
|
|
Én Kiskőrösön szoktam megrendelni az ilyen nagyobb kiadványokat egy CD+Könyvesboltban!
Ezek mindig mindent be tudnak szerezni!Ügyik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szerintem,ha van ott a környékeden ilyesmi,kérdezd meg tőlük! Ott is ügyik lehetnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 19:28:44
Létrehozva:
|
|
|
Én megyek majd a Media marktba, mert hülye azért nem vagyok.
A divatról szólva. Létezik, hogy még nem is meséltem nektek erről? ...öö, lehetséges... Sok mindenbe belefogtam. Aki sokat markol keveset fog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zene, tánc, sport, gyerekekkel való foglalkozás... Tiniként érdekelt a modellek világa, leginkább a fotózás, sminkek, minden ilyen nőcis tündi-bündi dolgok. Sokat jártunk fel Pestre, anya el is vitt valahova már nem emlékszem...13 voltam kb., és azt mondták, hogy menjek vissza, de nem mentünk, hogyan is... De akkor minek mentünk el? Már én sem tudom... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom anya annyira ki akarta elégíteni eme vágyam... Aztán tizenévesen még az országos szépségversenyekre is mentem, Fásy-hoz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDD Jézusom, tényleg létezik, hogy ezt nem mondtam?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Döntőbe csak itt nálunk a megyében jutottam, országosan döntőig soha, csak ilyen közép meg mit tudom én... A lényeg, hogy nem tetszett! Pff... És annak a bunkó Kasza Tibinek én nem jöttem be, emlékszem arra is... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de a lényeg, illetve még hosszú ez a történet... Hogy hamar meg is utáltam, még mielőtt bármi is elkezdődhetett volna, mert ez tényleg olyan, mint egy húspiac, és szarul éreztem magam, nem nekem való. Nem ezt hittem róla. És hát őszintén, ismeretség és szépen mondva, bevállalósnak kell lenni, hogy ott valamit elérj, úgyhogy fúj!!!! folyt.köv.... |
|
|
|
2010.10. 17. - 19:30:03
Létrehozva:
|
|
|
Na....látom nem nagyon pörög a fórum!?
Úgyhogy lépek is alukálni! Jó éjt Sereg!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 19:34:36
Létrehozva:
|
|
|
köszi szépen a sok választ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a mediaába akkor remélem lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már alig várom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mi van a pösze kasza tibivel? elég gáz ürge (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 19:36:07
Létrehozva:
|
|
|
köszi szépen a sok választ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a mediaába akkor remélem lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már alig várom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi van a pösze kasza tibivel? elég gáz ürge (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem pösze az.....sssejpít!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 19:38:44
Létrehozva:
|
|
|
ja-ja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 17. - 19:42:15
Létrehozva:
|
|
|
Na, aztán mikor leérettségiztem, akkor okj-s képzésre jártam, még két évig nem dolgoztam így volt üresjáratom...
Anyáék akkor már Pesten éltek, és egyszer hívott, hogy nincs-e kedvem elmenni a Sütő Enikőhöz, a tanfolyamára, ez egy ilyen 3 hónapos dolog volt, smink, tánc, színészkedés alapjai, stb. voltak. Hú, mondom de, benne vagyok. Tök buli volt! Volt egy záróvizsga, amiről van videóm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ezt ne úgy képzeljétek el, hogy van egy kifutó és vonultunk. Hanem zenékkel, beszéd nélkül improvizálással, betanultunk ilyen színpadi dolgokat, ami egy élvezetes műsor lett. Na de ami tényleg a lényeg, és amit akartam mesélni, hogy sajnos ez a másik nagy szívfájdalmam, hogy ott tanultunk táncot, hip-hop féle, és azzal is, akik jók voltak, felléptek. Sokan voltunk, fiúk-lányok. Na, hát nekem a tánc kurva jól ment. Olyan 70-en biztos voltunk, és magam sem tudom hogyan, de pillanatok alatt betanultam a lépéseket, a mozdulatokat, mindent... Nekem a tánc, hú élvezet, zene minden, ááá..... Egyik napunk után odahívott engem az Enikő, illetve nem ő, hanem a fene se tudja ki volt már, hogy nagyon jól csinálom, és menjek el edzésre heti 4-szer 5-ször, és visz engem az idősebekkel, táncos divat show-kra, külföldre is, minden, jól is fizetnek stb. Hú, hát nagyon örültem, éreztem, tudtam, hogy jól megy, és hogy mindig néztek. Aztán mi lett belőle? Semmi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Párszor eljártam, de mivel nem tudtam én ott lakni, stb. itt suliba jártam, ezért ez szertefoszlott. Egyszerűen nem tudtam eljárni.... Ma meg sok más mellett (kosár, zene) úgy táncolnék hobbiként, de hol? Pont hallottam, hogy mielőtt a Megasztár élő lett volna, kerestek táncosokat, nem profikat, csak úgy... Na, ha most pesti lettem volna, tuti elmegyek...próba szerencse... Bár én már öreg vagyok, ja azt el is felejtettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem apukámtól örökölhettem, mert ő tini korában számos táncversenyt nyert az országban... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 19:42:49
Létrehozva:
|
|
|
Ha vki még nem látta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=6g4PfarhzFs...layer_embedded# Depeche Mode Tour Of The Universe Vignette #4 - Dave & Martin http://www.youtube.com/watch?v=Nn5qev4e5zI...player_embedded Tour Of The Universe : Barcelona - official artwork http://www.depechemode.com/ |
|
|
|
2010.10. 17. - 19:43:46
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 17. - 19:44:19
Létrehozva:
|
|
|
Sütő Enikő nekem aranyos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 17. - 19:47:58
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én bírtam egyébként.
Nem ilyen kényeske! Hanem vagány. Ja, aztán ilyen oklevelet kaptunk... Hát bulinak jók voltak ezek azért, fiatalság bolondság!!! De a táncot sajnálom!!! Nekem sok minden nem sikerült, amit szerettem volna. Bár a legfontosabb igen!!! és ez a lényeg!!!! A Zoli!!!!!! |
|
|
|
2010.10. 17. - 19:48:07
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Hú, hát végigolvasni se volt egyszerű! Elkezdtem közben jegyzetelni is, de rájöttem, hogy soknak akkor lett volna értelme, amikor épp arról beszéltetek. Úgyhogy ezt fel is adom. Kivéve: Trixx: a Novitaxnál én is szenvedtem, hogy kicsi a betű, de a könyvelő programnál lehet állítani a betűméreten. A számlázónál nem tudom, de logikus lenne, ha ott is lehetne. Már fogalmam sincs, hogy hol állítottam rajta, próbáld esetleg megnézni, de ha nem találod, hívd fel őket, mindig segítenek. Látom, mennyit sütöttetek itt az elmúlt napokban. Mostanában én is szoktam, pedig régen nem szerettem. Mindig mondtam, hogy mi apámmal ketten sütünk, mert ő tud sütni, én meg látom a mérleget. Ez tényleg így is volt, de mára már egyedül is megy. Ma fincsi sajtos kiflit sütöttem. Mikor kész lett az első tepsi, a fiam ott sündörgött, és kérdezte, hogy befelezünk-e egyet. De mikor megkóstolta, közölte, hogy ez olyan baromi finom, hogy mégis egyedül eszi meg. |
|
|
|
2010.10. 17. - 19:50:35
Létrehozva:
|
|
|
Mindenhonnét ez a Jolie folyik. Nem igen a kedvencem és most állandóan róla szólnak a hírek. :SS
|
|
|
|
2010.10. 17. - 19:51:57
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Szuzi, emlékszem az elején én is jegyzeteltem!!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenhonnét ez a Jolie folyik. Nem igen a kedvencem és most állandóan róla szólnak a hírek. :SS (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg Brad Pitt-tel álmodtam!!! Most jutott eszembe, mikor vasaltam az előbb. És nem jut eszembe, hogy mit.... Fenébe!!!! Pedig lehet, hogy csókolóztunk, hehehe!!!! |
|
|
|
2010.10. 17. - 19:53:32
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem elég gáz, volt Jolie-tól, h. belemászott Jennifer Aniston dolgaiba. :S
|
|
|
|
![]() ![]() |