![]() ![]() |
2010.10. 17. - 20:34:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usi, az új DVD-t még nem tudjuk majd megnézni, mert 6-án lesz a lakásavatóm, a megjelenés meg 8.-a. Vagy rosszul emlékszem?
|
|
|
|
2010.10. 17. - 20:35:13
Létrehozva:
|
|
|
Niki: ezt a táncot csak a saját kedvedre se tudod valamilyen formában újrakezdeni? Persze neked a munkád miatt kiszámíthatatlan az időbeosztásod. Csak mert nekem is volt több dolog fiatalkoromból, amit sajnálok, hogy nem folytattam, ilyen volt a társastánc is. De most tavasszal találtunk barátnőmmel egy helyet, ahogy ha hetente csak egyszer is, de táncolhatunk. Persze nem lesz ebből versenytánc, azt nem is akarnám, de mégis jó.
|
|
|
|
2010.10. 17. - 20:36:11
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg így van Usi.
Én tudom a legjobban, mert hiszen a szüleim elváltak - hogy sajnos nem látunk előre semmit, bármi történhet, viszont azt tudom, hogy Isteni szerencsés vagyok e téren. Jaj és most megint elkezdek nyáladzani bocsiii... Nekem hát mindent összevetve, nem volt könnyű gyerekkorom, a Zolinak szintén nem. Az apja elhagyta őket mikor csecsemő volt, amúgy fotón látta csak máig, de aki felnevelte, őt tekinti apjának, viszont ő meghalt rákban, mikor a Zoli érettségizett. És tényleg néha beszélünk róla, hogy a sors egymásnak terelt minket minden téren, megkaptuk a magunk jól kiérdemelt ajándékát, egymást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És a Zoli, á komolyan mondom...annyira jó ember, hogy hihetetlen... Tudom, hogy sokan ilyenek, sajnos mi olyan 10-en vagyun kb. kolléganők, de nincs olyan, aki ne szidná a férjét, vagy ilyesmi. Néha csodabogárnak érzem magam, mert mi tényleg úgy beszélünk egymással ma is 10 éve, mint a legfrissebb szerelmespár... És mintha ciki lenne a szerelem...ezt érzem. Mert egyből lenyálasoznak...pedig tök normálisak vagyunk szerintem. Hát én igyekszem, hogy mindig így legyen.... |
|
|
|
2010.10. 17. - 20:36:17
Létrehozva:
|
|
|
szuzi én az onip-el voltam így de az egyik kedves ismerősömtől megkaptam ajándékba, ill. cserébe másért és azóta azt is jobban kedvelem már, de nem léphet a 101 és a devot helyébe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a totu biztos olyan kedves lesz nekem mint a 101 és a devot |
|
|
|
2010.10. 17. - 20:39:14
Létrehozva:
|
|
|
angie én azt vmelyi este néztem az in your room klipje miatt mi anton üzenete a képrenyő tetején lógó villankörtével? hogy fokozza még jobban a bezártságot? Egyszer még tavaly Faithhel pont erről a villanykörtés témáról beszélgettünk egyik topicban. Pont olyan egy látószög, mint a Barrel fegyvercsöve. Érdekes párhuzam, de ugye a villanykörte effektíve nem mozog, csupán fekete és fehér. Úgy gondolom, hogy Anton ezzel (is) próbálta meg jelezni, hogy lehet hogy a bandának vége lesz. Ezért fekete, de mivel még látott reményt végül fehérre vált... meg ugye a szöveg is azt sugalja, hogy egy szobában vagy, félárnyékben, talányosan a sötétben és a fényben, ahol a lelkek elvesznek... A villanykörte jelképezhet egy sötét helyet a fekete állapotában és a világosban pedig a lehetőséget, a kiutat... Egy egész regényt lehetne írni erről a klipről azt hiszem. |
|
|
|
2010.10. 17. - 20:39:38
Létrehozva:
|
|
|
na most lett vége a 101nek de megint újra indítom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kell a háttér zaj, h. tudjak alkotni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 17. - 20:40:11
Létrehozva:
|
|
|
szuzi én az onip-el voltam így de az egyik kedves ismerősömtől megkaptam ajándékba, ill. cserébe másért és azóta azt is jobban kedvelem már, de nem léphet a 101 és a devot helyébe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a totu biztos olyan kedves lesz nekem mint a 101 és a devot Ezzel teljesen egyetértek! |
|
|
|
2010.10. 17. - 20:42:05
Létrehozva:
|
|
|
angie köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mi a véleményed a walking klippről? na az elég érdekes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a totu-ba martin megint olyan, mint rég volt: fitt, üde szépséges ezütösen csillogó angyal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 20:43:12
Létrehozva:
|
|
|
jajjjjjjjjjjjjj isteneeeeeeeeeeem BARELLLLLLL!!!!!!!!! ULTRA-DAVE!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nekem az a kedvenc vidim még mindig - utána Walking - utána Stripped (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az, ahogy mászik le a lépcsőn, jááááááááááááááá, annyira jó (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 20:43:30
Létrehozva:
|
|
|
Niki: ezt a táncot csak a saját kedvedre se tudod valamilyen formában újrakezdeni? Persze neked a munkád miatt kiszámíthatatlan az időbeosztásod. Csak mert nekem is volt több dolog fiatalkoromból, amit sajnálok, hogy nem folytattam, ilyen volt a társastánc is. De most tavasszal találtunk barátnőmmel egy helyet, ahogy ha hetente csak egyszer is, de táncolhatunk. Persze nem lesz ebből versenytánc, azt nem is akarnám, de mégis jó. Hát most talán épp azért is jutott eszembe ez, mivel a plázában a kezünkbe nyomtak valami szórólapot, hogy hip-hop tánc tanfolyam, vagy valami ilyesmi...hazahoztam, de még nem néztem utána... Bár most módjával akarok ugrabugrálni. Na sebaj, csak meséltem tényleg... A jelenben élek abszolút, csak néha-néha jó ezekre visszagondolni... Csak én nagyon nem vagyok ilyen, nem szeretek feltételes módban beszélni. |
|
|
|
2010.10. 17. - 20:45:20
Létrehozva:
|
|
|
Niki: egyáltalán nem vagy nyálas! Örülj, hogy megtaláltad, akit neked szánt az ég! Tudod te is, hogy ez milyen ritka. Már az is, hogy megtaláltad, de az végképp, hogy meg is kaptad! Akik lenyálasoznak, azok inkább irigyek. Ne is figyelj rájuk!
|
|
|
|
2010.10. 17. - 20:45:25
Létrehozva:
|
|
|
niki tényleg jó mindent megélni amikor itt van az ideje nem csúsztatni ha kedved van és időd engedi járjál táncolni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 17. - 20:48:23
Létrehozva:
|
|
|
angie köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mi a véleményed a walking klippről? na az elég érdekes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a totu-ba martin megint olyan, mint rég volt: fitt, üde szépséges ezütösen csillogó angyal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Walking klipje egyértelmű szerintem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az egész klipben minden figura valamiképpen torz, csak a zenekar tagjai nem azok, vagyis ez egy fordított világ, azért is nyomják az üveglapot az arcukhoz, hogy hasonlítsanak a körülöttük lévőkre. Nagyon elvont és tök sok időbe telt mire megfejtettem, de roppant büszke voltam magamra, és Anton meg zseni, hogy ilyen kicsavarva illusztrálta magát a dalt és annak mondanivalóját. |
|
|
|
2010.10. 17. - 20:49:54
Létrehozva:
|
|
|
nekem a walking az egyik kedvencem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de nagyon szeretem pl. a clean-t és a halo klippjét is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 21:12:18
Létrehozva:
|
|
|
nekem a walking az egyik kedvencem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de nagyon szeretem pl. a clean-t és a halo klippjét is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Cleant nem szeretem, nagyon uncsi, bár tudom a Martin fanok nagy kedvence bizonyos okokból XD |
|
|
|
2010.10. 17. - 21:32:23
Létrehozva:
|
|
|
Bocsi lépek!!!
Jóéjt!!!!! |
|
|
|
2010.10. 17. - 21:33:10
Létrehozva:
|
|
|
Bocsi lépek!!! Jóéjt!!!!! Jó 8 Niki, én is megyek ha már így egyedül hagytatok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pááááááá |
|
|
|
2010.10. 17. - 21:43:40
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt, én is megyek. Lehet holnap reggel még benézek, utána leghamarabb kedd este leszek!
|
|
|
|
2010.10. 17. - 21:47:55
Létrehozva:
|
|
|
Clean klipje nem uncsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tele van bizonytalansággal.. számomra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujjj. imádom. .. izgató (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Halo klipjét is imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és a behind the wheel-t... Jaa.. sziasztok.. képben vagyok.. kipihentem magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meglehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 17. - 22:20:44
Létrehozva:
|
|
|
na, elfelejtettem, hogy mit akartam írni XD
jan: úristen! nektek ilyen sok minden kell a szakdogához??? 70 oldal???? nekünk csak 20, de mondjuk nekünk azt angolul kell megírni és megvédeni is... Angie: jajjjjjjjj igen, ahogy mászik le a lépcsőn!!! és nekem amúgy is az első fele a kedvenc abban a lakásban! nagyon creepy!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és imádom, ahogy ír a lapra a filccel és az a póz, ahogy megnézi és megdönti a fejét. és az arckifejezései meg ahogy elhomályosodik a kép!!!! ÁHHH!!!! és a légypapírnál mikor azt az undorodó fejet vágja + hangot hallatja!!! zseniális az a klip! ahogy Mart és Andy "visszafogja" Dave-et a vállaira rakott kezekkel. és a festett szem - néz, de nem lát!!! és a csőperspektíva és a zavarodott járkálás... a tanácstalanság, az útkeresés, a fájdalom, a fulladás (mikor nem kapnak levegőt mikor a tagok külön vannak, szét vannak szakítva..... ZSENIÁLIS!!!!!!! annyi minden van abban a klipben! oldalakat lehetne írni róla. lehet fogok is vmikor!!! tetszik ez a fejtegetés a villanykörtéről! van benne vmi!!! és persze a Walking is megérne egy hosszas misét! az a klip is nagyon zseniális és sokrétű! na tessék, csak emlegetni kellett a Barrelt - most ugrott rá a winampom! XD A Clean klipjét én imádom! a háttérvetítések is állatok benne és nem mellesleg nagyon-nagyon bírom, ahogy Martin és a csaj falja egymást. és ahogy Edó mondja, ott van benne a bizonytalanság is! A Halo meg szerintem az egyik legcukibb DM klip! nagyon ötletes!!! érdekes, a Behind the wheel-t nem szeretem annyira. nincs vele bajom, de nekem semleges. Akkor inkább NLMDA, de ha választani kéne akkor Strangelove! a Párizsban játszódó klipjét nagyon szeretem! Suzi: igen, nekem is voltak már ilyen számok, hogy később szerettem csak meg őket, de akkor nagyon! vagy időnként jön rám, hogy hallgassam és akkor sokat-sokat! pont ezért is szeretem a DM-et! meg vannak olyan dalok, amiknek a mondandója csak bizonyos élethelyzetekben üt nagyot, van amihez olyan tapasztalatot kell szerezni, vagy "fel kell nőni". Niki: szard le, hogy mit gondolnak mások. te csinálod jól! szeressétek csak egymást! és nem az hogy "ciki" lenne a szerelem, vagy nyálasak lennétek! igaz amit Suzi mond: IRIGYEK az emberek sajnos - nagyon! és nem tudnak örülni mások boldogságának! én örülök neki, hogy én tudok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |