2400 Oldal V  « < 2259 2260 2261 2262 2263 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Szuzi101
post 2010.10. 18. - 06:23:22
Létrehozva: #45201

devotee

Jó reggelt!

Reggelente úgy jövök dolgozni, hogy valamelyik kollégám felvesz, és behoz kocsival. Ma reggel meg csak álltam a házunk előtt, és semmi. Elfelejtettek! Azért telefonos segítséget kértem, mert nincs ugyan messze a munkahelyem, de tömegközlekedve, hajnalban nem jó.

Még a tegnapihoz. Én alapvetően nagyon szeretem a Freestate-et, de mivel nagyon keveset tudok angolul, általában magamtól nem értem, hogy miről szólnak a számok. Persze megnéztem már mindet, de nem tudom az összeset megjegyezni. Na ennek a magyar szövegét egyszer valaki elküldte nekem e-mailben. Nagyon a helyzethez illő volt, de nem tudtam, hogy honnan való. Csak egyszerűen szép volt. De a mai napig nem felejtem el, hogy mit éreztem abban a pillanatban, mikor egyszer úgy hallgattam a Freestate-et, hogy igazán figyeltem a szövegét, és akkor esett le, hogy ez az, amit én egyszer kaptam! Csak álltam a villamosmegállóban, el se tudom képzelni, milyen ledöbbent fejet vághattam. Azóta még jobban szeretem. Ez volt a legmaradandóbb, de nekem is volt olyan, hogy a mondanivalója miatt szerettem meg. Vagy épp valakire, valamire emlékeztet, ami kedves a számomra.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 18. - 08:02:24
Létrehozva: #45202

devotee

Reggelt,

milyen szmötyis idő van....... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lehangoló!

Usi, erről a klipről már gondoltam, hogy írok valami hosszabbat, meg az In your roomról is, bár ez veszélyes mert hát mindenki másként értelmezheti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy pont ez benne a jó? Hát, majd meglátom, most van ihletem az íráshoz lehet este össze is dobom mikor hazaérek az OVB-től.

Szuzi, milyen már ez, hogy elfelejtettek? Eh... mondjuk a múltkor az Andi is elfelejtette felvenni a Lacit, még jó, hogy nem esett az eső. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.10. 18. - 08:38:46
Létrehozva: #45203

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=6Db7fpDO8_A szép még annak ellenére is, h. Dave énekli, bár Martin hangjával még fantasztikusabb lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy én ilyen dalokat útközben nem tudok hallgatni, mert olyan szép és érzelmes, h. ott csuklanék össze a nyílt utcán pl. a mp4 lejátszómon nem tudom a mai napig hallgatni a counterfeit epről az in a manner of speaking dalt egyszerűen csak sírnom kellene tőle, azt mindig csak otthon tudom hallgatni
különben a klippek kibeszélése és értelmezése jó lenne téli estéken (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó babe a clean klippje tényleg nagyon szuper, ahogy martin enyeleg a nővel imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 18. - 09:20:54
Létrehozva: #45204

devotee

szép délelőttöt. itt is szmötyi az idő! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) amúgy sincs jó hangulatom. no mindegy.

Suz: hát nekem is volt már pár megdöbbentő pillanatom mikor rájöttem hogy egy-egy dal miről szól... Felemelő érzés, nem igaz?

Angie: Pont az a jó, hogy mindenki eltérően értelmezheti a klipeket, számokat. mindenkinek mást jelenthet, ugyanúgy, mint mondjuk egy könyv vagy film vagy vers, vagy novella, etc. Szóval ne izgulj, írd csak le, hogy te mit látsz benne, neked mit jelent. Én is ezt fogom tenni pár DM számmal/klippel, ha lesz egy kis időm és hangulatom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 18. - 12:11:31
Létrehozva: #45205

devotee

Angie: Kicsit megkavarodott a kollégám, mert amíg hétfőnként megyek jógázni, meg táncolni, addig keddenként tényleg csak 8-ra jövök, de nem hétfőn.

Jantar: A counterfeit ept én mostanában egyáltalán nem tudom hallgatni, mert mindegyik megbőget, pedig az in a manner of speaking egy jó ideig csengőhangom is volt.

Usi: felemelő, igen. Reggel is, meg most is, ahogy ezt írom, újra átérzem azt a megdöbbenést, amit akkor éreztem! De nagyon jó.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 18. - 15:10:35
Létrehozva: #45206

devotee

na nekem a Conterfreit ep-ről a Gone az abszolút kedvenc. a 2-esről meg a Stardust és a Loverman. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (a Stardust klipjét nagyon szeretem!)

Suz: ismerem az érzést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 18. - 16:48:07
Létrehozva: #45207

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.10. 16. - 15:02:18) *
Szerinted tudsz??? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Szerintem nem!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Azé egyszer-kétszer úgy kell kihámozni,hogy mit is akartál írni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De azé elboldogulok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor többet nem is írok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 18. - 19:22:06
Létrehozva: #45208

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.10. 18. - 17:48:07) *
Akkor többet nem is írok!

Nanana!!!
Ne hisztizzz!!!!
Csak vicceltem béjbiii!
Hisz tudod,hogy Imádlak!!!? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 18. - 21:32:14
Létrehozva: #45209

devotee

Halihó!

Nem volt itt ma valami nagy élet ahogy látom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hétvégén intenzívebben nyomtuk a témát XD

Usi, mindenképpen fogok írni az In your roomról még a héten. Most már túl késő van hozzá, mennem kellene alukálni, mert itt alszom el a gép előtt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, Süni, szívjatok el egy békekpitát (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Szuzi, neked jól be van táblázva a heted. A jóga tuti szuper lehet, még sosem próbáltam csak láttam, nekem valami Tahi masszázs kellene, mert pár napja elfeküdtem a nyakam és rendesen fáj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó8 Seregzet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 19. - 06:52:12
Létrehozva: #45210

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.10. 18. - 20:22:06) *
Nanana!!!
Ne hisztizzz!!!!
Csak vicceltem béjbiii!
Hisz tudod,hogy Imádlak!!!? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Tudom én, csak hallani akartam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
(Nyugi nem vagyok sértődős)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 19. - 07:16:39
Létrehozva: #45211

devotee

reggelt!

végre visszajött a netem! remélem még le tudok tölteni egy vidit 1 angol írónővel a szerdai prezentációmra. még el is kell olvasnom a sztorit is hozzá, de a többi anyagot most gyorsan már összeszedtem netről. - halleluja, így nem kell bemennem a könyvtárba.
asszem ma már felhívom az ügyfélszolgálatot a stickemmel kapcsolatban, mert az még mindig kakukk.

Angie: várom nagyon mire jutsz az IYR-mal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
és sajnálom, hogy pont nem tudjuk még majd megnézni a Barcelona-t a lakásavatódon - asszem erre elfelejtettem reagálni a kapkodásban.

puszi nektek, ha eltűnnék - akkor a netem szar megint...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 19. - 07:38:02
Létrehozva: #45212

devotee

Usi, szurkolok, hogy legyen neted! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És szuper, hogy nem kell könyvtárba menned (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A globális háló előnyei XD

In your room... érdekes lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ígérem! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Semmi gond, most én vagyok szétesve, mert fogalmam sincs a pontos megjelenési dátumról.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 19. - 08:01:58
Létrehozva: #45213

devotee

hát nézd meg Freestate-en! XD (amúgy általában én sem szoktam tudni a megjelenéseket - annyira nekem azok nem fontosak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

na már sikerült minden anyagot összeszednem a prezentációhoz szerencsére! (még a vidi is lejött! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) juhhéééj). csak a gépem kapcsolt ki pont mikor mindennel kész lettem. lehet túlmelegedett. kéne olyan Ikeás laptop párna, mint amilyen neked meg Edónak van...

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 19. - 08:11:41
Létrehozva: #45214

devotee

Jó reggelt!

Még egy pár percig kivételesen egyedül vagyok, nem bírtam ki, hogy ne nézzek fel ide.

Csak a hétfői napom ilyen sűrű. Máskor is akad valami, de azok nem fix elfoglaltságok.

A jóga tényleg nagyon jó, már ami a gyakorlatokat illeti. Az egész napos ülés után főleg. Csak meg vagyok hasonulva vele, mert a szellemiségét azért nem tudnám átvenni. Sokszor mond közben olyan dolgokat az oktató, ami eléggé megmosolyogtat, néhányszor kis híján hangosan fel is röhögtem. De azért nagyon tetszik, mert érzem, hogy hasznos. Biztos megyek még, ha ennek vége lesz. Bár nekem a derekam fáj hetek óta, lehet először azt kellene kideríteni, hogy mitől. Először azt hittem, becsípődött, de már nem vagyok ebben biztos.

Angie: egy masszázs! Én még soha nem voltam, de őrült jól hangzik. Jobbulást a nyakad miatt!

Arra én is kíváncsi vagyok, mit hoztok össze az IYR-mal.

Usi: remélem megjavul a neted.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 19. - 08:32:08
Létrehozva: #45215

devotee

Majd veszek neked olyan Barda Laptop tartót ha szeretnél, most pont akciós, 3000 Ft, amúgy 4000 szokott lenni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szuzi, pedig úgy tudom a jóga akkor hat jól ha még hiszel is abban, amit az oktató mond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze ezek a keleti mozgásformák a legjobbak, csak nekünk itt Európában idegen az a felfogás ami társul hozzá, sajnos. Nem vagyunk olyan nyitottak mint kellene
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 19. - 09:33:12
Létrehozva: #45216

devotee

Ma van a Useless kislemez szülinapja (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 19. - 09:36:49
Létrehozva: #45217

devotee

Suzi: én is gondolkodtam, hogy elkezdek jógázni. kell a kikapcsolás és az átszellemülés mind a testemnek, mind az agyamnak, mert mostanában nagyon sok mindenen gondolkodom, tele van a fejem és úgy hallottam az segít fókuszálni is. majd keresek vmi kezdőknek szóló könyvet az egyik könyvesboltban. meg mivel már nem kell tesiznem - hála az égnek! -, mert kész vagyok a két félévemmel belőle, ami kötelező, néha azért hiányzik a mozgás. Kezdek berozsdásodni és az állóképességem se a régi XD
köszi, hogy drukkolsz. most délelőtt szerencsére egész jól van netem, csak néha szakad. de felhívom én azt a stickes szolgálatot is, hogy mi a faki van már - nem a stickkel van valszeg a gond, mert a kapcsolódásnál a távoli gép nem reagál rá. azért röhej, hogy már fél hónapja lassan nem tudom használni és akkor még fizessek érte... no mindegy. remélem megoldódik ez a probléma is.

(na csak ki kellett mondanom és máris szarozik a net... :S)

JÁÁÁJ, akkor BOLDOG SZÜLINAPOT A LEGKEDVENCEBB DM SZÁMOMNAK!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Angie: okés, azt megköszönném, ha esetleg arra jársz és vennél nekem egyet. a lakásavatón kifizetném akkor, meg vinném az üres DVD-ket a Buffyra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 19. - 09:43:08
Létrehozva: #45218

devotee

Lehet az Invitelnél van a gond, vagy a Pannonnál? Mert neked valami kombinált a neted, nem? Néha szokott lenni a Pannonnál, hogy nem sikerül kapcsolódni, de az pár óra alatt kijavítják. Nem tudom mi lehet a gond... lehet a stickben a sim mozog és azért szakad.

rendben, megyek majd még IKEA-ba és akkor veszek. Feketét vagy Bézs színűt szeretnél? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Buffykat elkezdem átmásolni a hétvégén, majd megírom akkor hány darab lemez, ok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 19. - 09:51:33
Létrehozva: #45219

devotee

jajjj hát természetesen akkor feketét! XPPPP köszönöm!
okés, majd várom a dvd számot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dánke again! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

invitelnél van a szerződés, de pannonos a kártya benne. és most nem az szakad, hanem a lopós netem. az szenved itt napok óta. a stick-et nem használom két hete. és hiába vettem ki és raktam vissza bele a sticket, hiába indítottam újra, a kódot elfogadja, csak kapcsolódni nem hajlandó. korábban volt már ilyen, de akkor csak újra be kellett dugni a sticket vagy újraindítani és ment. nem tom mi baja. de majd kiderül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

no, lassan indulnom kell órára... NEM AKAROOOK!!! hazafelé meg még kaját is kell vennem - miéééért nincs egy soha ki nem fogyó hűtőm meg kenyeres kosaram??? XD

cuppp drágáim!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 19. - 13:04:25
Létrehozva: #45220

devotee

Sziasztok!
Huh egy óra volt mire visszaolvastam mindent....
Annyi mindenre válaszolnék, de most nincs több időm (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ja csak annyit:
Süni: szexi a hangod (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 19. - 13:05:03
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2259 2260 2261 2262 2263 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
105 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (105 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: