![]() ![]() |
2010.10. 19. - 15:04:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Love is in the air..." hehehehehe XD jól van, csak vicceltem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
nincs kedvem prezentációzni! grrrr! :S no mindegy, ezen is túl leszünk. most még úgyis be kell fejeznem a kövi Aftermath részt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 19. - 15:15:31
Létrehozva:
|
|
|
Viccelj csak!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Á nekem meg dolgozni nincs kedvem. Ha akarod Usi, én írhatok ki neked jógát, kezdőt, és az a jó benne hogy csak 25 percesek. Na? Angie: nem jött meg a meghívó. Pedig megnéztem a Spam mappát is, hátha oda sorolta a rendszer, de nem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.10. 19. - 15:45:15
Létrehozva:
|
|
|
Szuzi: köszi a tippet a Novitaxhoz, megpróbálom beállítani.
Niki: édi ez a sztori a modellkedésről. Imádom ahogy írsz, ahogy lelkesedsz dolgokért. A hipp-hoppot meg próbáld meg, hátha beleférne az idődbe. Én torna után mindig maradok táncolni is. Annyira szeretem, teljesen felszabadít. Éssss éljenek a Zoliférjek. Imádjuk őket!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 19. - 16:10:20
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: okés, azt megköszönném béb! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az jó ha 25 percesek, mert az pont jó ha nincs az embernek annyi ideje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 19. - 17:10:45
Létrehozva:
|
|
|
Angie: lehet, hogy tényleg jobban hat a jóga, ha hiszek is benne, de a kolleganőm fogalmazta meg ma nagyon találóan, hogy ugyan nem erőszakosak az oktatók, de teljesen fanatikusok. Az elég szélsőséges érzés, tőlem távol áll. De így se rossz, mert tegnap, mikor találkoztam az egyik kolléganőmmel reggel, mindjárt azt kérdezte, hogy valami baj van, mert olyan rosszul nézek ki. Mondtam, hogy semmi, csak este sokáig lógtam itt, keveset aludtam. Jóga után meg mentem barátnőmhöz, aki mikor meglátott, azt mondta, hogy de ki vagyok simulva, ő is elkezd jógázni. Képes voltam belenézni a tükörbe, és igaza volt.
De egyébként én olyan jókat el tudok gondolkozni közben, mikor lazítunk, de ha valami gyakorlatot csinálunk, teljesen arra koncentrálok, akkor kiürül az agyam. És olyan jó érzéssel tölt el, tényleg megnyugszom, mikor kijövök. De nagy duma volt: azt mondta az oktató, hogy feltétlen gyakoroljuk itthon is. Reggel keljünk fel fél órával hamarabb, meg délután is csináljuk kicsit. Ha máshogy nem, legalább mentálisan! Azóta én itthon így csinálom. Usi: nekem is van egy jóga dvd-m, próbáltam azt is csinálni, csak egy: lusta vagyok, itthon mindig találtam valami kifogást, ha nem is volt konkrét dolgom, amiért épp aznap nem csináltam. De ha te nem ilyen vagy, hajrá! Meg mivel csak egy filmem van, arra hamar ráuntam. Így nekem jobb, hogy befizettem erre a tanfolyamra, mert akkor tuti elmegyek, és végigcsinálom. Trixx: a betűméretet úgy emlékszem a főoldalon, valami egyéb menüben találtam meg, bár nekem már a jó méret volt, nem állítottam rajta, így nem tudom, hogy a számlázóra is vonatkozna-e. A hozzászólást -Szuzi101- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 19. - 17:29:23 |
|
|
|
2010.10. 19. - 17:37:03
Létrehozva:
|
|
|
Gyorsan főzök valamit, egy jó óra múlva még visszanézek!
|
|
|
|
2010.10. 19. - 18:12:32
Létrehozva:
|
|
|
Usi-Usi!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Edóka! Igazad volt a Trixxel kapcsolatban!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg csak szívatott!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De nem baj,legalább beszéltünk egy kicsit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor felvette a telefont....asszem bemutatkozott,de nem vagyok benne biztos.....nem értettem pontosan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondom neki:"Szia Süni vagyok"! Erre Ő:"Akkor Én meg a Trixx"!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe Ari volt! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Köszi Trixxi! Tudom!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja!És nem is hallottál még énekelni!!!??Ákost!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na aaaazzz igen!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 19. - 18:15:12 |
|
|
|
2010.10. 19. - 18:46:53
Létrehozva:
|
|
|
süni: huh huh huh (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na belekezdek az olvasmányba... :S suzi: hát... én is elég lusta vagyok, hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (jó példa erre, hogy mindent kitaláltam már ma, csak hogy ne kelljen prezentációzni... de ma elolvasom a sztorit meg összedobom az előadást, holnap délig meg begyakorlom meg kinyomtatom a handoutokat hozzá a csopitársaknak) |
|
|
|
2010.10. 19. - 19:16:27
Létrehozva:
|
|
|
Usi: ismerős a helyzet, nemszeretem dolgok halogatásában én is nagy vagyok. Jó olvasást, és készülődést az előadásra. Gondolok rád holnap.
|
|
|
|
2010.10. 19. - 19:32:40
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe.. Süni.. egyelek meg.. de édes vagy, és figyelsz mindenre, nem szeretnél megbántani senkit.. cukroborsó vagy nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de most már tudod, h mi ilyen szivatósak vagyunk... ha igazán haragszunk, azt nem tudjuk le egy jólvannal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bűrl még nálunk ilyen nem volt.. soha.. nem is láttuk egymást mérgesnek.. Habár... Zsófi, és Angie engem már meglehet, h láttak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Minden ok nálam.. elvagyok veszve.. magamba.. meg mindenbe Hétévégén leánybúcsúra megyek.. két napra.. és a mercuryban fogok megszállni.... és sushi-t vacsizni és nagyon megszivatni a menyasszonyt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) juhéééééééh... nagyon várom már! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rambinával nagyon el leszünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 19. - 20:36:59
Létrehozva:
|
|
|
jujj az tuti jó lesz Edó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) két napos bebaszcsi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
suzi: köszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindjárt a végére érek a szöveg olvasásának. egyelőre még várom a nagy fordulatot benne... |
|
|
|
2010.10. 19. - 21:11:39
Létrehozva:
|
|
|
Hát.. az nekem kicsit több lesz.. .. mert nem alszom se péntek, se szombat.. lehet még vasárnap sem...
De alszunk majd a sírban.. nem igaz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 19. - 21:40:44
Létrehozva:
|
|
|
hát igaz... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) addig meg néha (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.10. 19. - 23:05:29
Létrehozva:
|
|
|
KÉSZ VAGYOOOOOOOOK!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) YAAAY! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
már csak át kell néznem párszor holnap meg kinyomtatni és zsírság lesz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 20. - 05:22:58
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 20. - 05:41:12
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt,
ahh, tegnap este olyan fejedelmi lakomát csináltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyik barátnőm jött hozzám és csináltam tortellíni levest, rántott csirkemellet, rántott gombát, zöldséges rizst, tartárt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hullára ettük magunkat, meg dumcsiztunk és utána néztünk Placikat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este 10-kor ment el, aztán romeltakarítottam és bedőltem az ágyba. ÉS! Ittam Baracdit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én... hehe... benyomtunk 4 üveggel és csak kicsit lettem álmi, de lehet azért, mert ettünk! Edó, jól hangzik ez a lánybúcsú, érezzétek jól magatokat. Sikerült beszélned Trixx-el? Usi, egy kamionnal a prezihez. Szuzi, majd neked is írok, de most mennem kell, rajzolok magamra valami arcot aztán futok a vilihez. Hogy messzebb lakom, hamarabb kell elindulnom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.10. 20. - 05:48:21
Létrehozva:
|
|
|
reggelt Angie!
grat a jó kis vacsihoz meg picit elhajlásos csajos esthez! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jóóóóók is azok a Placi koncik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) bnőd fan vagy csak fertőzöd? |
|
|
|
2010.10. 20. - 07:46:52
Létrehozva:
|
|
|
Jááá, jó volt, annyit röhögtünk, hogy netovább (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jókat sztoriztunk kirándulásokról meg mozizásokról. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon régen nem beszéltünk és nem is találkoztunk szóval ránk fért. Oda meg vissza volt a lakástól, hogy milyen szuper lett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Segített, panírozta a gombát míg én sütöttem a húst és csináltam a zöldséges rizst. Kipróbáltam a mikrohoz kapott zöldségpárolót, nagyon szuper!!!
Placik, Angkor Watot néztünk, meg odaadtam neki a könyvet is, hogy olvassa el. Ő is szereti őket nagyon rég óta, de nem volt pénze eljönni a koncertre. Szigeten volt még 2006-ban Placin, meg előtte asszem 2003-ban is voltak. Szóval fan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 20. - 07:50:09
Létrehozva:
|
|
|
ééértem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na hát akkor jó, ha fan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg örülök, hogy jól éreztétek magatokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már én is nagyon kivi vagyok a lakásra élőben!!!
nah, most fénymásolom a handout-okat a csopitársaknak meg a tanárnak (tudjátok, vázlatosan az, amiről beszélek majd az előadásomon) már csak párszor át kell olvasnom és felmondanom és kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze már megy az izgulás (= megy kicsit a hasam, mert mér ne?? Kramcsákkal együtt maga a mennyország XD) |
|
|
|
2010.10. 20. - 08:36:01
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: okés, azt megköszönném béb! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az jó ha 25 percesek, mert az pont jó ha nincs az embernek annyi ideje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor a hétvégén megírom a DVD-t. Kezdésnek szerintem nagyon jó lesz: lassan haladnak, rövidek az órák, és nincs benne sok rizsa. Az alapokat jól meg lehet tanulni belőle. Szuzi: én is hasonló helyzetbe kerültem az első jóga órán mint te. Majd kipukkadtam a röhögéstől, olyan "baromságokat" mondott az edző a gyakorlatok közben. Elsőre kicsit sok volt... Nem lehetett megszólalni közben. He-he na ez nekem nem ment. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka! Igazad volt a Trixxel kapcsolatban!! Tényleg csak szívatott!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De nem baj,legalább beszéltünk egy kicsit! Amikor felvette a telefont....asszem bemutatkozott,de nem vagyok benne biztos.....nem értettem pontosan! Mondom neki:"Szia Süni vagyok"! Erre Ő:"Akkor Én meg a Trixx"!!! Hehe Ari volt! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Köszi Trixxi! Tudom!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja!És nem is hallottál még énekelni!!!??Ákost!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na aaaazzz igen!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hallgass Edóra (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Na akkor legközelebb ha felhívsz, nem kell bemutatkoznod, csak énekelj el egy Ákos számot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |