2400 Oldal V  « < 2261 2262 2263 2264 2265 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.10. 20. - 08:52:07
Létrehozva: #45241

devotee

Trixx... te kis hamis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Olyan jót aludtam.. azta... és már megint a kanapén.. olyan kibaszott kényelmes ez a kanapié, h simán fel sem kelek, h rossz helyen fekszem....

és ha reggel nem kapok sms-t, szerintem még mindig aludnék...!

Jajj... .de utálom ezt a hetet.. el nem tudom mondani, h mennyire.. rettenetesen.. lehetne már valami pörgősebb hét... ahogy gyorsan telnek a napok... lehet csak az a bajom, h nagyon várom a hétvégét.. rettenetesen... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 20. - 10:14:52
Létrehozva: #45242

devotee

Trixxi: előre is köszi a dvd-t! kivi leszek!!!

Edó: nekem sajna gyorsan telik a hét XD cseréljünk! XD és jah, az a kanapié álomjó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na drukkoljatok, megyek órára! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Trixxi: előre is köszi a dvd-t! kivi leszek!!!

Edó: nekem sajna gyorsan telik a hét XD cseréljünk! XD és jah, az a kanapié álomjó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na drukkoljatok, megyek órára! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 20. - 10:38:25
Létrehozva: #45243

devotee

Kétszer jobb Usikám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 20. - 13:10:08
Létrehozva: #45244

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.10. 20. - 09:52:07) *
Trixx... te kis hamis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Olyan jót aludtam.. azta... és már megint a kanapén.. olyan kibaszott kényelmes ez a kanapié, h simán fel sem kelek, h rossz helyen fekszem....

és ha reggel nem kapok sms-t, szerintem még mindig aludnék...!

Jajj... .de utálom ezt a hetet.. el nem tudom mondani, h mennyire.. rettenetesen.. lehetne már valami pörgősebb hét... ahogy gyorsan telnek a napok... lehet csak az a bajom, h nagyon várom a hétvégét.. rettenetesen... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

He-he.
El is hiszem hogy kényelmes, hisz Martin-kanapé (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Jó bulizást a hétvégére, gondolom kib.sszátok a rezsót, ahogy szoktátok mondani.
Tuti jó lesz, én még csak filmekben láttam ilyen több napos, szállodás lánybúcsút.
Nekem nem volt sajna ...no money...sajna...meg lakodáré sem, csak kis vacsi... de a lényeg ott volt: Zolim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 20. - 13:30:38
Létrehozva: #45245

devotee

Szuzi: köszi a jó tanácsot, beállítottam a progit, így már látom rendesen a betűket és nem gúvad ki a szemem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hajrá Usi!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 20. - 13:41:17
Létrehozva: #45246

devotee

Edó: jóvanna, tod, hogy szarozik a netem XD de most már így marad (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Trixxi: a lényeg, hogy a lényeg ott volt és megvolt XDDDD

köszi a drukkot csajok! jól sikerült a prezi, a tanárnéni meg is dicsért, bibibiííí - a másik csajt nem XD

na eszek végre vmit! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 20. - 13:52:57
Létrehozva: #45247

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 20. - 08:50:09) *
ééértem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na hát akkor jó, ha fan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg örülök, hogy jól éreztétek magatokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már én is nagyon kivi vagyok a lakásra élőben!!!

nah, most fénymásolom a handout-okat a csopitársaknak meg a tanárnak (tudjátok, vázlatosan az, amiről beszélek majd az előadásomon)
már csak párszor át kell olvasnom és felmondanom és kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
persze már megy az izgulás (= megy kicsit a hasam, mert mér ne?? Kramcsákkal együtt maga a mennyország XD)

Jó volt, jövő héten kedden is jön. Akkor csináljuk meg neki az elemzést, mert szeretne megtakarítást. Elvileg véglegesítik a munkahelyén, ahol olyan klassz fizuja van, hogy duplája az enyémnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én valamit nagyon rosszul csinálok... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hamarosan meglátod a lakásom, már csak pár hét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jobbulást a hasadnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kramcsák monnyon le!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 20. - 14:03:55
Létrehozva: #45248

devotee

Én drukkolok Usi...
Vagy már lemaradtam?
Nem baj, akkor is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kramcsák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egy jó kis meleg kéne a hasadra, tekerd be.

Na csak benéztem, majd gyüvök...én nagytakarítok, de sose végzek úgy érzem...na persze így nem, hogy most is ide írok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pedig este meccs lesz....
Közben pörög egy korong, az ULTRA!!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 20. - 14:16:54
Létrehozva: #45249

devotee

Jó takarítást, Mode-ra azt is jól lehet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 20. - 15:39:19
Létrehozva: #45250

devotee

Zsófi grat... akkor most már kiveszem az x-et a lábamból.-.. jaaaa.. hogy azt nem lehet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 20. - 15:44:41
Létrehozva: #45251

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.10. 20. - 16:39:19) *
Zsófi grat... akkor most már kiveszem az x-et a lábamból.-.. jaaaa.. hogy azt nem lehet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én meg az óóóóóóóóóó-t az enyémből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ügyi vagy Usi, mint mindig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ez külön tetszett: "bibibiííí - a másik csajt nem " (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 20. - 16:57:12
Létrehozva: #45252

devotee

hehe, köszi Trixxi XD tényleg így volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Edó: hát... satun gondolkodtál már? XD

Niki: köszi neked is! nahhhh hát jó kis zenére nyomod te is a takarítást! legjobb! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jujj megint rákattantam a Rammstein "Stripped"-jére (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jó rég hallgattam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem egyik legjobb DM feldolgozás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 20. - 17:17:55
Létrehozva: #45253

devotee

Na pá, mára végeztem, indulok haza...
Amúgy is kaka napom volt, egész nap fájt a fejem, kétféle gyógyszert is vettem be, de egyik sem hatott.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 20. - 19:31:24
Létrehozva: #45254

devotee

Sziasztok!

Kicsit hosszú volt a mai nap. Reggel a fodrásznál kezdtem. Kb egy éve találtam, de eszméletlen. Mikor kérdezte, hogy milyen legyen, mondtam, hogy olyan, mint volt. Erre visszakérdezett, hogy jó, a vörös csíkjaimat meghagyja, ahhoz egyenlőre ragaszkodom, de mi lenne, ha padlizsánosra festené a többit. Azt én mindig olyan lilásnak képzeltem, egy pillanatra meg is ijedtem, de aztán mondtam neki, hogy csinálja. Végül nem lett lilás, csak más, mint az eddigi sötétbarna alap, de nagyon tetszik. Mondtam is neki, hogy nekem ez a welness, mikor eljövök hozzá, mert ott semmit se kell csinálnom, és ha megunom az addigi frizurát, nyugodtan mondhatom neki, hogy csináljon, amit akar, mert mindig nagyon tetszik a végeredmény. Ilyen fodrászom még soha nem volt. Utána mentem dolgozni, ma bevallási határidő volt, de leküzdöttem.

Trixx: jobbulást neked. Örülök, hogy sikerült beállítanod a betűméretet. Soha nem gondoltam volna, hogy itt ilyenről is fogok egyszer beszélni, de kicsi a világ.

Látom, itt mindenki zenére takarít. Én is így szoktam, de mindig aggódom, mert nálam a DM mellett sokszor Scooter, és Rammstein is befigyel, fölöttünk viszont egy majd 80 éves operaénekes nő lakik, aki nagyon háklis. De egyenlőre jól bírja a kiképzést. Vagy lehet kicsit süket.

Usi: gratula! Tudtuk ám, hogy ügyes vagy!
Én nemigen ismerem a DM feldolgozásokat, de a Rammstein Stripped-jét véletlen igen. Nem csodálom, hogy tetszik, az nekem is. Azért meglepett, mikor egyszer megtaláltam, hogy ezt a számot inkább elénekelte, mint feldolgozta Scooter is. Az övé szinte egy az egyben olyan, mint az eredeti, de van neki egy orchestral version-ja is, az szép.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 20. - 20:12:12
Létrehozva: #45255

devotee

Suz: na én meg a Scooter-esre nem emlékszem nagyon.
ha már rockos feldolgozás, van egy magyar doom együttes, a Nevergreen, aki meg a Strangelove-ot csinálta meg állatul szerintem. Nekem legalábbis tetszik!
http://www.youtube.com/watch?v=Ehbv3JqPlJc

nah, az szupcsi, ha jó a fodrász! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én gyerekkorom óta ugyanahhoz a nőcihez járok (mondhatni anyum barátnője). nekem volt lilás hajam, de nem az a vad, hanem szerintem olyan, mint a tied - sötét alap és picit lilásan csillan. csak azt elég hamar ledobta a hajam. de lehet megint olyat fogok kérni. jövő héten úgyis szünetem lesz és mennem kéne fodrászhoz nekem is, mert kezdek eléggé lenőni meg kikopni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Trixxi: jobbulást!!!

na kicsit ismerkedem Madonna számokkal is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 20. - 20:26:05
Létrehozva: #45256

devotee

Meghallgattam, nekem is tetszik! Mondjuk az eredetit is imádom!

Lehet az enyém is lilásan csillan, csak az napfényben látszik a legjobban, az meg mostanában nem nagyon van. Pedig nagyon kíváncsi lennék, mert nekem a vörös is olyan benne, hogy látszik, de fényben, főleg napfényben szinte világít. Már fél éve ilyen, de imádom.

Ó, őszi szünet. Nekem még olyan nem volt. De most jut eszembe, hogy holnaptól egy hétig egyedül leszek a szobába. Semmi sürgős dolgom nincs, és végre azt hallgathatok, amit akarok, és nem fülhallgatóval! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De várom már! Ugyan ott net nincs, de minden nem lehet tökéletes.

Ezt a Scootert mondtam.
http://www.youtube.com/watch?v=_Py1VRT8NvY
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 20. - 21:01:05
Létrehozva: #45257

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 20. - 14:41:17) *
köszi a drukkot csajok! jól sikerült a prezi, a tanárnéni meg is dicsért, bibibiííí - a másik csajt nem XD

na eszek végre vmit! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mert puncsos vagy XD

Estéket!

Hú, de rohadt hideg van odakinn, bakker, majdnem megfagytam míg vártam a vilit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó volt ma, nem voltak főnökök és reggel megint később megyek, mert mennem kell a foglalkozásegészségügyhöz. Úgy látszik nekem minden csütörtököm ezzel indul XD Múlt héten meg előtte is oda kellett mennem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem mintha zavarna, mert tentizhetek tovább XD

Szuszi, a jóga tuti jó, sajna nekem kevés az időm, mióta OVB és munka együtt van, hétfőn, pénteken ebszolút nem érek rá, meg mostanában szerdán sem sajna. Be kell indítanom ezt a másodállást mert imádom és szeretek embereknek segíteni! Úgyhogy most ezért beáldozok a szabadidőmből nem keveset.

Lolával mi van? Napok óta nem jelentkezik... remélem jobban van és nem rosszabbul.

Trixx, jobbulást a fejednek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyógypuszi.

Edó, neked jó munkát-. De mért is kaka ez a hét számodra? Kevés a vendég vagy mi? Hát ha én mennék hétvégén lánybúcsúba biztos nem tudnák koncentrálni kb semmire főleg így 2 nappal előtte XD Tuti jó lesz! És hol lesz az esküvő? Gondolom oda is mentek majd.

Madonna: Nem nagyon szeretem, de egy mesterműve van a Ray of light album. Úgy szuper, ahogy van. Minden dal, az egész... legnagyobb kedvenc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A többi feledhető popszámok sokasága és nagyon gáz, hogy ennyi év után sem tud énekelni úgy, ahogy kellene... Live-ban nagyon halovány teljesítményt nyújt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 20. - 21:24:01
Létrehozva: #45258

devotee

Suz: hát nekem elég semleges ez a Scooter verzió. Nem rossz háttérzenének, de nem nagyon fogott meg. szépnek azért szép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és örülök, hogy bejön a Nevergreen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na igen, az én hajam is eléggé színváltós tud lenni a kopás mértékétől függően XD (vöröses, barna, lilás, padlizsános, feketésbarna XD)

Angie: puncsos? ezt mire mondják? nem hallottam még.

(FÖLDHÖZ VÁGOM MÁR EZT A FOS NETET!!!!!!!!!! - bocs)

Madonna: nos, én sosem szerettem különösebben a zenéjét - pontosabban nem ismertem az éppen aktuális rádióslágereknél sokkal többet (azok közül is volt, ami kimaradt nekem), de volt pár száma (FROZEN, amit épp most hallgatok, Justify my love, Rain, Erotica, Die another day, 4 minutes, meg új nagy kedvencem a Revolver) a szívemhez nőtt az évek során.
jövő héten leszedem a diszkográfiáját és kicsit belemerülök. jó kis szövegei vannak neki is. hát ja, live-ban nem jött be anno amit láttam nekem se, de hát nem lehet mindenki egy David Gahan! XDDDD no nekem a Ray of light címadó dala pl. nem tetszik - a szöveg jó, de ahogy énekli meg úgy a többi, az nem. Most szedtem le a 2009-es Celebration válogatást, azon is rajta van, onnan tudom csak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de annak az albumnak szép borítója van, arra emlékszem XD

Lola lehet, hogy az új Ákos albumon élvezkedik/emészti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tényleg, ha valakinek meglesz mp3-ban, el tudná nekem küldeni??? (link, torrent file is jó!) *nagy kiscica szemek*
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 20. - 21:49:36
Létrehozva: #45259

devotee

Nem olvastam el mindent....

Usi, hehehe!!!! Ez-az idegeskedj csak, figyi én most este ugyanígy voltam, még a gyomrom is megfájdult esküszöm, kurva net..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De már okés megnéztem PJ-t dvd.

Madonna, Scooter---képben vagyok velük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az jó feldolgozás nagyon Rammstein Stripped!!!!

Na, Mode-os álmom volt!!!!

Kicsit hülyeség, de már régen álmodtam ilyet úgyhogy.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Azt, hogy ment a koncert az arénában, és Dave felhívott, hogy énekeljem vele az Enjoy refrénjét...illetve felhívott na, és adott a kezembe egy mikrofont és én is énekeltem vele.
Aztán a végén megölelt és megpuszilt és mindenki rám irigykedett. Hehehe!!!!!

Utána meg még egy ugyanilyet álmodtam, de ez már annyiban más volt, hogy koncert közben volt egy nő aki műsorvezető volt, hahaha!!!
(sok x-faktort nézek)
És felhívott pár embert, kiválasztottak engem is, és a következő dm számnál táncolnunk kellett a színpadon....
Mert minden szám között szünet volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 20. - 22:13:00
Létrehozva: #45260

devotee

Niki: de husi az első álmod!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
a másodikon meg hangosan felröhögtem! műsorvezető és szünet a számok között... tényleg az agyadra ment a tehetségkutatás XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2261 2262 2263 2264 2265 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
116 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (116 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: