![]() ![]() |
2010.10. 21. - 13:53:59
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
itt is köszike nagyon!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) már ki is csomizta és megy a listámra! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.10. 21. - 15:16:10
Létrehozva:
|
|
|
istenem.... elsírtam magam az "A fénybe nézz"-en... A videója is nagyon.... áááhhh.... LÁV!!!!!!!!
meghalok! rákattantam erre a számra, nem bírom tovább léptetni az albumot!!! Eddig az "A katona imája" és a "Minden álom véget ér" tetszik még. Majd tovább hallgatom az albumot, csak egy óra múlva talim van. AHHHHHHHHH!!!! nagyon köszi Loli! olvadok/halok/felzaklatódom itten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 21. - 17:10:36
Létrehozva:
|
|
|
BUZI KÖCSÖG FASSZOPÓ T-HOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
2010.10. 21. - 17:48:54
Létrehozva:
|
|
|
Angie: még mindig a tévéd?
|
|
|
|
2010.10. 21. - 17:57:18
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Huh hazaértem végre... 2,5 órás kezelés (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De a lábszáram ezennel kész. Éllllllllljen az IPL (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenhol ilyen szél van? Bakker rendesen jeges szél fúj. Szegény Angiem, szívat ez a t-home. Zolim főzi a vacsit, közben a telójáról megy az In Chains (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most pá, nézem a sorozatom. |
|
|
|
2010.10. 21. - 17:58:36
Létrehozva:
|
|
|
mióta megvan a setop boxom azóta szar, múlt héten már bejelentettem a hibát, hogy kaják be, felmondom a szerződést, egyből jelentkeztek, tegnap jött a szerelő és mondta, hogy rossz a box és ma kicseréli, erre nem jött, felhívtam az ügyfélszolgálatot, leordítottam az ügyintézőt aki kiderítette, hogy nem kapott csere boxot a szerelő és ezért nem jött. DE bassza meg, felhívhatott volna!!!!!!!!!!!!!!! Tegnap tudta a számom, ma nem... HÁT FAXOMBA EZEKKEL!!!!!!!!!!
|
|
|
|
2010.10. 21. - 18:13:34
Létrehozva:
|
|
|
Sajnálom Angie, hogy ennyi bajod van ezzel. De azért röhej, hogy csak akkor képesek megmozdulni, ha szerződésbontással fenyegetőzik az ember. Azért a minimum az volna, hogy a díj egy részét jóváírják neked! Persze ez gondolom eszükbe se jut!
|
|
|
|
2010.10. 21. - 18:55:50
Létrehozva:
|
|
|
ugyfelszolgalat@telekom.hu címre írj kártérítéssel kapcsolatosan. jóvá fogják írni neked a havidíjadat. az ügyfélszolissal meg szerencsétlennel hiába ordítasz, attól nem lesz gyorsabb. sőt - ameddig téged hallgat, intézhetné a dolgot. nyugalom, szivem, ha nem oldják meg, elmész, visszakapod a pénzed, kész.
amúgy ez állandó hiba, nem neked szól. ezeket a set top boxokat kínából meg koreából hozzák, dobálják a kamionban meg ilyenek, ezért mondjuk 10ből legalább 1 helyből már érintkezési hibás meg több sebből vérzik. fos. kicserélik, aztán ha szerencséd van, a kövinek nem lesz ilyen baja |
|
|
|
2010.10. 21. - 19:03:14
Létrehozva:
|
|
|
Már épp azon gondolkoztam az előbb, hogy elmegyek, veszek egy forró fürdőt, kis fürdőolajjal, testradírral megbolondítva, de lehet mégis kicsit későbbre halasztom.
Köszönöm az ötleteket a letöltéshez, de ma még nem próbálom meg. Valamelyik nap jön öcsém, lehet vele megcsináltatom, de ha ő nem, akkor mégis megpróbálom én, majd visítok, ha nem megy. Bocs, hogy ilyen béna vagyok ezekben a dolgokban, de itthon még alig több, mint fél éve van netünk, és még nem próbáltam ilyeneket, a munkahelyemen meg ilyet azért soha nem mertem. Meg annyira nem is értek a géphez, mint kellene. |
|
|
|
2010.10. 21. - 19:34:11
Létrehozva:
|
|
|
Tudom, nem az ügyintéző tehet róla, de ha így állnak az emberhez, akkor valahol le kell csapódnia az elégedetlenségnek és ez vagy személyesen a boltokban vagy az ügyfélszolgálaton csapódik le. Nem tehetek róla, elszakadt a cérna... 1 hónapja kínlódom ezekkel a gyökerekkel, képtelenek normálisan megoldani bármit. Mondhatnám a cégem is, ahol már mióta bénáznak, hogy a vonalainkat megcsinálják, múltkor oda is kijött egy okos ember aztán fogta és kikötötte a telefonközpontból az egyetlen működő analóg vonalpárt, bravo... nem lehetett banki ügyet intézni 1 hétig, mert a bankhoz bejelentett vonalat sikerült megszüntetniük, és az amúgy megszüntetett vonalakat meg ott hagyta, amiket el kellett volna vinnie... na most ehhez mit szóljak? bénák gyülekezete... és normálisan az sem működik, hogy a kiemelt ügyfeleknek gyorsabb az ügyintézésük, mert nem az... Andi majdnem felrobbant mikor próbálta visszacsinálni hogy a tévesen kikötött vonalat kössék vissza. Mindig mással beszélt, össze-vissza kapcsolgatták, elmondta 256-szor ugyanazt.
Kértem kompenzációt ugyan abban a hívásban, amiben a szerelő miatt ordítottam, csak azt egy másik ügyintéző intézte. Vele már visszafogottabb voltam, mondta a csaj, hogy 30 nap (!!!!!!!!!!) az átfutás ideje míg eldöntik, hogy kaphatok-e kedvezményt a számlámból vagy sem. Szép... nem csinálják meg a szolgáltatást, és még majd ők döntik el, hogy esetlegesen kompenzálják-e a számlámban. Lola, az egy dolog, hogy Kínából hozzák, csomó műszaki cikk jön onnan, mégsem hibásak. Különben már minden Media Marktot vagy elektronikai üzletet szétvert volna a nép |
|
|
|
2010.10. 21. - 19:49:28
Létrehozva:
|
|
|
mondjuk a T-Home-osok amúgy... pff... a Telekomnál a csökkent képességű blokk XDDD
nyugodj meg most már, ennyi idegbajt az egész szarfos nem érdemel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 21. - 20:11:35
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
na első hallgatásra bejön az új Ákos. még emésztem pár napig bővebb véleményezés előtt. de már most van pár szám, ami ütött nekem - párszor besírtam majdnem (A fénybe nézznél már 2x (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Angie: nyugi, remélhetőleg megoldódik, mint majd talán az én stickes problémám is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jövő héten otthon próbálkozunk majd apuval, ha nem megy, kicseréltetjük. már egy ideje hazajöttem. nem volt rossz a tali a barátaimmal, de valahogy nem volt az igazi. a kedvem sem az igazi. na, mindjárt megpróbálok írni kicsit slash novit a Halloween-es versenyre MYM-re, hátha a perverzség feldob (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 21. - 20:20:16
Létrehozva:
|
|
|
hehe, a perverzió gyógyító ereje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na össze kell kotornom magam, itt a szomszédban lakik barátnőm pasija, és neki lesz "meglepi" szülinapi bulija, amin képviseltetem magam. remélem ott lesz pár haverja (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) zenész a szentem, azok meg a gyengéim, úgyhogy megeskettem, bemutat pár cimbinek XDDDD |
|
|
|
2010.10. 21. - 20:30:05
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok CSajok!
végig olvastam mindent, tudok mindenkiről mindent... a fidesz bekaphatja, bő nyállal.... de ezzel már nem lehet mit csinálni.. sajna.. azt csodálom, h még nincsenek tűntetések.. milyen érdekes... nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Madonna Hát gyerekek.. én hozzá tudok szólni a témához, ezen nőttem fel.. ezen, és a DM-on... nekem pont az ellentetje a véleményem, mivel mindig úgy láttam őt, h divatot teremt.. és pont a ray of light után volt az, h már nem teremtette, hanem csak ment vele.. mert muszáj volt. Nekem onnan kezdve elvesztette az egyediségét.. pont azt, mi ő volt. ŰPersze még mindig remek dalokat írt, és isteni a hangja, nagyon nagyon sok koncert vhs-em van.. meg dvd-m is.. és azért azzal vitáznék, h nem jó live... mert végig ugrálja.. nem kicsit.. és pl a blond ambitionban akkorát alakít, h a mai napig nem bírom ülve megnézni.. imádom... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval nekem ma már kaka madonna... a régi madonna.. na az volt az igazi... persze lehet, h csak azért látjátok Ti ezt másképp, mert nem "éltetek" még akkor igazán.. mondhatni, h generációs különbség van köztünk.. én arra pörögtem tizen-huszas éveimben... Madonna, DM, és Bros ... na meg PSB (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezek voltak nálam az etalon... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha gondoljátok, majd ha eljöttök hozzám, megnézitek a kedvenc koncertem tőle.. amit végig énekelek.. és persze a koreográfiát is végig tudom.. pont most nyomtuk zsófival nyáron... isteni volt.. szóval nekem másról szól az öreglány, mint nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én átéltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szuzikám.. nekem is takarítanom kéne.. de nem visz rá a lélek.. pedig hétvégén nem igazán lesz rá időm.. ezt már most tudjuk.. de nem is érdekel... akinek nem tetszik, nem néz körül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 21. - 20:35:25
Létrehozva:
|
|
|
szard le Edó a kupit, nehogymár...
na, megyek. pápá |
|
|
|
2010.10. 21. - 21:46:01
Létrehozva:
|
|
|
ehhh... nálam is általában kupi van - na jó, ma kicsit pakolgattam XD
hát ja, a generation gap megvan azért köztünk, de áthidalható (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezért is írtam korábban Suzinak, hogy kölcsönösen tanulunk egymástól. pl. most hogy Edó leírta az ő szemszögéből Madonnát. Sokunknak ugyebár ez kimaradt, lévén, hogy később hozott a gólya. Én is sajnálom, hogy sok mindenről lemaradtam, de ez van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hjajjjj ez a rövid Barcelona EPK is de jó! http://www.youtube.com/watch?v=Zw5a0k0OzFk annyira rám tört most a láv irántuk és Brian iránt! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) HJAJJJJJJJJJJ! és mekkora poén már benne, mikor csocsóznak és Andy megszólal, hogy "It's just a question of time" erre meg Mart: "Are you drunk?/Részeg vagy?"........ ÁLLATOK! XDDDD annyira szeretem őket, hogy már fáj!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.10. 21. - 22:02:00
Létrehozva:
|
|
|
Igen.. édesek... Andy... fahumor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Martin meg annyira emberi.. ő kérdi.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 21. - 22:05:40
Létrehozva:
|
|
|
tudom, hogy ő kérdi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy is írtam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 22. - 05:38:03
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Óraátállítás október 30-áról 31-re virradó éjjel lesz. 1 órával visszafelé húzzuk a mutatót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak gondoltam szólok, mert volt témában. Lola, már lenyugodtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Befejeztem a szerdán elkezdett vámpíros filmet, tök jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És aztán meg belekezdtem a Különvéleméynbe. Szeretem Tom Cruise-t, sokan utálják pedig vannak kifejezetten jó filmjei. Aztán meg alukáltam, ma meg 5:10-kor bútort tologattak felettem (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Madonna a Ray of lightal váltott nagyot, Edó lehet neked ezért nem tetszik, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ismádom most is éppen ez a lemez szól, Skin című szám éppen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Live-ban nem jön be, a látvány no. 1. de az ének... pff... Usi, sok sikert a stick cserével, lehet kontakt hibás lett. Lola, kösz a felajánlást, akkor majd vasárnap talizunk! Szombaton meg megnézem a Sajtófotó kiállítást a Millenárison. Akinek van kedve csatlakozzon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wow, fagyott odakinn!!!!!!!!!!!!! Durván hideg van, kell a téli kabát asszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 05:49:53
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Szia, Angie, remélem kicsit azért megnyugodtál, és hogy sikerült végre ezt a dolgot megoldaniuk neked. Edó: nagyon jó, amit Madonnáról írtál. Bár én annyira nem vagyok képben vele kapcsolatban, mint te, és írtam is, hogy nem szeretem, de ha véletlen elég régi számát játszanak valahol, az ezért tetszik. Hagyd a takarítást a fenébe, készülj a hétvégére! Más úgyse csinálja meg helyetted, és el se szalad! És érezd nagyon jól magad! Én se takarítok mindig, csak a szomszéd lakást már évek óta felújítják, de soha még ki nem takarították. És ezzel olyan mocskot hordanak ki a lakásból, hogy őrület. Mi meg behordjuk. Azért most jobb a helyzet. Szerencsétleneknek a múlt héten valami szétment a fűtésükben, ronggyá áztak, de legalább ezzel a nagyja port feltakarították. Usi: persze, hogy főzök a fiamnak! Ő még nem tud, bár tésztában verhetetlen, a pizzája is jó, de most valami komolyabbat akart. Képzeljétek, az ajándék mellé írt valamit a barátnőjének, és megmutatta nekem. Nem tudom idézni, de annnyira édes volt, biz isten, ha nekem olyat írna valaki, nem is kellene semmilyen ajándék. |
|
|
|
![]() ![]() |