![]() ![]() |
2010.10. 22. - 18:54:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uhhh... olyan banános csokipudingot csináltam, hogy egészen orgazmikus élmény elnyalogatni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.10. 22. - 19:03:26
Létrehozva:
|
|
|
uhhh... olyan banános csokipudingot csináltam, hogy egészen orgazmikus élmény elnyalogatni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nyami-nyami!! Szeressük!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Küggyééé!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 19:16:42
Létrehozva:
|
|
|
Igen, a Super Delux a legjobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jövő héten bemegyek a Metro-nomba és megrendelem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ákos majd jövő hónapban figyel be, most már nincs pénzem. Mennyi lesz vajon ez a super delux? |
|
|
|
2010.10. 22. - 19:33:07
Létrehozva:
|
|
|
XD UPC panaszlevél *A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése érdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a problémát, mert Ön akkor nem tartózkodott otthon, illetve az adatbázisunkban nyilvántartott telefonszámon sem sikerült a kapcsolatot felvennünk Önnel. Kérjük, amennyiben az Ön által észlelt hiba még jelenleg is fennáll, jelezze társaságunk felé a 1221-es telefonszámon."* VÁLASZ: Kijelentem, hogy a fent említett napon végig az otthonomban tartózkodtam, és a kollégáját vártam, maguk meg itt buziskodnak velem. Az, hogy mint utólag kiderült, Önök nem tudnak beírni egy telefonszámot, úgy vélem nem az én hiányosságom. A megadott címen található lakás nincs körülvéve sem vizesárokkal, nem vezettem villanypásztort a kaputelefonba, valamint nagytestű harci kutyák sem őrzik azt. Két kollégájuknak furcsamód már sikerült eljutni a lakásba, valamint felhívni engem a rosszul rögzített telefonszám ellenére - bizonyára Danny Blue és Christian Panthera - szintű telepatikus képességeik segítségével. Mivel a kollégája baszott kijönni, és a hibát nemi szerve ritmikus húzogatásával próbálta elhárítani, az általam érzékelt probléma még mindig fennáll. 9 -szer pofáztam el maguknak, hogy hibás a modem, amit Önök biztosítottak. Maguk hülyének néztek, hiszen az Önök adatai szerint minden rendben. Ezek után persze még én hívjam fel magukat 10-edjére is, amivel úgy vélem, kimerítik a pofátlanság határát. Véleményemet az ügyről, a szolgáltatásról és a cégükről egyetlen köpéssel kifejezhetem. Öröm az ürömben, hogy ügyintézőik nagyon kedvesek és segítőkészek, az meg egy másik dolog, hogy a "kapcsolja ki a tűzfalat és a vírusirtót" - színvonalú tanácsaikkal nyugodtan kitörölhetem ám a seggem. Ha kellemes társalgásra vágyom, egy más jellegű emelt díjas telefonszámot tárcsázok. Mellékelten bátorkodtam elküldeni az önéletrajzomat is, mivel ennyi szaktudással én is rendelkezem, ezért örömmel lennék egy ilyen remek, dinamikus csapat tagja. Szerencsére szolgáltatásuk ingyenes, vagyis pontosan annyiba kerül, amennyit ér, ez megmagyarázná, miért is akciós az első három hónapban. Megkísérlem elmagyarázni még egyszer, utoljára: 1. A problémán forrása a hibás modem. 2. Önök küldenek egy szerelőt, aki ért a számítógéphez, valamint egy működő modemet, továbbá egy hálózati kábelt, mivel ez a szar ami itt van, csak fojtogatós szexre alkalmas, másra nem. 3. Küldenek a szerelővel egy embert, aki tudja használni a telefont, a kaputelefont, valamint a liftet, bár jöhetnek lépcsőn is, így ez csupán ajánlott opció. 4. Kicserélik a modemet. A szerelő bejön, köszön napszaknak megfelelően, leveszi a cipőjét, visszautasítja a felkínált frissítőt és kicseréli a modemet. A közlekedős ember kint marad. 5. Aláírom a munkalapot, a szerelő elköszön és kimegy. 6. Működik a szolgáltatás és mindenki boldog. Amennyiben a fenti hat pont nem megvalósítható, akkor ne fáradjanak a szolgáltatás kikötésével, mert kibaszom az egészet a picsába, mivel Önök megvalósították a szerződésszegés fogalmát, ugyanis ez nem szolgáltatás, hanem egy fos. Egy FOS. Feltételezem, Önök jobban szórakoztak levelem olvasása közben, mint jómagam, de ne gondolják, hogy viccnek szántam, ez egy kibaszottul HIVATALOS PANASZ. Sajnálom, hogy méltatlan helyzetbe kerültem maguk miatt, de csak azoknak adom meg a tiszteletet, akik : 1. Szintén megadják, 2. Kiérdemelték, 3. Félek tőlük. Sajnálatos módon Önök egyik kategóriába sem esnek bele, ezért hát levelem keserédes hangvétele. Amennyiben hajlandóak rendesen végezni a munkájukat, akkor Önök felhívnak az általam megadott telefonszámon, és egy Önök által kiválasztott időpontban készséggel állok rendelkezésükre. Várom megkeresésüket! Nyomorékok. Tisztelet nélkül: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 19:41:48
Létrehozva:
|
|
|
Na én nézem Dave-emet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most is be van lőve a haja. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2010.10. 22. - 19:57:43
Létrehozva:
|
|
|
Na én nézem Dave-emet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most is be van lőve a haja. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Most jön! Na kivi leszek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÁÁÁáá semmi extra!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én ennél jobban énekelem!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 20:06:40
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szerintem jó volt. A hangja még nincs kifejlődve, nem tökéletes de 16 éves végülis. A kis Dave, hehehe!!!!! Hú ez a Kállay-S. A. jó volt... Hun vannak a többiek? Ez a Fridi olyan hülye (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 20:16:02
Létrehozva:
|
|
|
Van egy betegünk (a sok közül) annyit visítok rajta, hogy kész... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát szokásos beteganyag, tumorosak nálunk ami van az 99% alkohol-cigi-hajléktalan-gégerák. Szóval így nyilakkal értem... Szerencsétlenek, sajnálom is őket nyilván, de ők totál nincsenek képben az élet dolgaival kapcsolatban. Legalábbis a legtöbb. Ez meg egy pszichiátriai eset is. A Ferkó!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudjátok mit csinál? Napjában többször lefürdik, órákig. Pakol megállás nélkül.... A zsebkendőit sorba rakja, vileda szivacs az éjjeliszekrényébe... Nagyon nagy arc!!! Megcikizzük mindig... Persze nem fogja fel. Mondom Feri! Megint fürdik? Hát többször fürdik meg egy nap alatt, mint én... A lányoknak nincs ilyen rendbe a szekrénye, mint magának. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Amúgy tele van csövekkel, vasággyal van vagy 30 kg. De úgy bírom. Boldogok a lelki szegények. Nem hagyja el magát ne félj' szépítkezik, pakol rendszerez készen van!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 20:21:16
Létrehozva:
|
|
|
Legutóbb az éjszakás műszak szólt neki, hogy mehet fürdeni, hajnali 4-kor, hogy végezzen.
Hát a fél 9-es vizitre még nem volt kész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fésülködött meg stb. Aztán mikor kész lett, mentem tőle vért venni. De nem engedte, amíg oda nem rakta a törölközőt a karjához. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy nehogy véres legyen az ágyneműje, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na hát ilyen bénának nézett. Később, délután meg szólt az egyik beteg, hogy a Feri már fél órája bement a mosdóba, nem-e lett rosszul. Hát mondom biztos nem, mert ő mindig ilyen sokáig van, de azért megnézem... Ez volt négy órakor. Bemegyek, hát erre fürdik megint!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez még aznap volt, mikor nem végzett a vizitre sem. |
|
|
|
2010.10. 22. - 20:22:48
Létrehozva:
|
|
|
süni: hát... még van pár kanálnyi, hacsak a madarak el nem csipegetik útközben, akkor megy fénypostával XP
Niki: ha tartják a dvd-knél a nemzetközi árat, akkor átszámítva a super-deluxe fontból ft-ba olyan 7500 ft körül jön ki. |
|
|
|
2010.10. 22. - 20:33:47
Létrehozva:
|
|
|
Legutóbb hétvégén meg jött egy beteg, német volt.
Nálunk nincs orvos, behívós ügyelet csak. Aztán végülis nem volt neki különösebb baja, már fájdalma sem volt fájt a torka eredetileg, azért jött. Én azért németül el tudok társalogni ilyen alapszinten.... Felhívtuk a dokit, aki azt mondta, mondjuk meg neki, hogy 6-ra beér. A kolléganőm az nem tudott németül. Én máshova mentem, mondtam neki, hogy mondja meg a betegnek, a 6 az a sechs. Erre visszakérdez: Szex??? Menjek oda ehhez a német beteghez, és mondjam neki, hogy szex? Hahahaha!!!!!! Basszus, olyan röhögés jött ránk, hogy oda sem bírtunk menni pár percig mert már sírtam a röhögéstől, az meg tuti hallotta.... Na hát ilyen az élet a kórházban olykor, haha. Nem tudom mennyire jött át, de néha vannak poénok!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 20:38:58
Létrehozva:
|
|
|
Ez a Dávid tényleg tiszta mini Dave... a duda orrával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nekem tetszett.. meg a Sanders kölyök is... megmarkolta rendesen a szívem! De most a fívérek is tetszett!!! Jók ezek.. tudnak.. na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 20:42:27
Létrehozva:
|
|
|
Dave!!!! Igen!!!
Olyan cuki!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kéne írnom neki a bukon, hogy énekeljen Mode-ot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 20:46:47
Létrehozva:
|
|
|
írjál Niki.. bár szerintem ahhoz nincs elég baritonja.... sőt, biztos!
|
|
|
|
2010.10. 22. - 20:50:35
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen sajnos...
|
|
|
|
2010.10. 22. - 20:58:50
Létrehozva:
|
|
|
Jó a sztori Nikóca....nekem átjött....még nevettem is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ááááá...az X-FAKTORosok jobbak!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én általában a Fridivel értek egyet! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 21:00:28
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 22. - 21:02:31
Létrehozva:
|
|
|
Tudom,hogy nem mondtad....nem is arra reagáltam....csak úgy!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 21:03:59
Létrehozva:
|
|
|
Sünciiii!!!!!!
|
|
|
|
2010.10. 22. - 21:09:13
Létrehozva:
|
|
|
Sünciiii!!!!!! Nekem a megasztárban a Kékkői Zalán meg a Samu tetszik a legjobban!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azé nekik könnyű volt eljátszani az Ilyenek voltunk-ot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naaa....most meg egyedül maradtam???!!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |