![]() ![]() |
2010.10. 22. - 21:11:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Képzeljétek, 6 előtt 3 perccel jött a szerelő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megúszta a T, hogy elveszítsen egy ügyfelet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajj, jó volt az OVB tréning csak fáradt vagyok, mert ma hajnali 5:10-kor ébredtem a bútortologatásra a fejem felett. Látom mindenkinek bejött ez a UPC panasz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Király! Niki, látom jól elvagy a betegekkel. Süni, örülök, hogy jó az új Ákos, majd megveszem fizetéskor, az még 2 hét, de nem baj, kibírom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, grat a pudinghoz, én vaníliásat csináltam tegnap, és ugyan úgy banán van benne meg háztartási keksz. Nyami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 21:18:40
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.10. 22. - 21:25:19
Létrehozva:
|
|
|
Pihenjél Angie!!!!!
Ma lehet kiesik kicsi Dávi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én meg Danette-et ettem, új: kókuszos ízű. Tök jó. Meg Lays chips: chili plusz lime. Basszus, durva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 21:27:13
Létrehozva:
|
|
|
Ki a faki az a zalán? meg a samu? én ,lemaradtam? vagy szopatsz sünci?
|
|
|
|
2010.10. 22. - 21:28:01
Létrehozva:
|
|
|
Jé új cikk.....kinn.
Ki a faki az a zalán? meg a samu? én ,lemaradtam? vagy szopatsz sünci? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 21:36:15
Létrehozva:
|
|
|
hehe, Niki, jók a sztorik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tesóm ugye szintén egészségügyben dolgozik, otthon az öregek otthonában gondozó, és neki is vannak olyan sztorijai hogy íííí szoktunk röhögni, mókásak az öregek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hááát, jó kis laza péntek esti szórakozás ez a megasztár, de annyira azért nem jön be. utálom hogy csak unalomig játszott slágereket adnak a szájukba. pedig egy ilyen műsornak igencsak lenne zenei nevelő szerepe. nomindegy. na ja, Süni, én is azon röhögtem, hogy szegény Zalánnak meg Samunak már eleve töke kivan ezzel a fos ilyenek voltunkkal, és erre még a megasztárban is ezt kell játszani... XDDD na, Angie, akkor megy a tévé? zsír (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, ma meglepetésszerűen már megint tanítottam... volt egy ciki hívásunk... jól elbaszta a kislány, és még segíteni sem tudtam rajta. na mindegy, most megtanulta azt hiszem, hogy mi a dörgés. Kékkői Zalán az Ákos zenekarának a gitárosa, Fekete Tibor, alias Samu meg a basszusgitáros. mindketten elég sokat alkalmazott session-zenészek. plusz mindketten aranyos cuki emberek, Zalántól még puszit is kaptam, mert sokat látott első sorban (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ja és a lényeg hogy a megasztár-bandben is ugye ottan zenélnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 21:41:30
Létrehozva:
|
|
|
Baing.. nézzétek el nekem a tudatlanságom.. vagy jön a kövezés? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 22. - 21:41:56
Létrehozva:
|
|
|
Te melyik cégnél is vagy Loli?
Ja én is bírom őket... Én azokat az öregeket bírom, akikkel sok a gond...mármint nem betegségben. Hehehe, nem unalmasak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer mikor a gerontológián dolgoztam, azt csinálta az egyik mami, hogy kiment éjjel vécére, addig a zseblámpáját az éjjeliszekrényre tette, felfordítva, hogy a kis fénynél lásson ki-bejönni. Aztán egyszer csak nagy kiabálás a mellette fekvőtől: segítség, tűz van!!!! Hahaha, a fényre a falon azt hitte szegény... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az egyik meg azt mondta nekünk mindig: hogy olyanok vagyunk, mint a színésznők. Mondta nekem: mi van te színésznő. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meg kérdezte: hol van a szórakozóhelyiség? (a társalgóra értette) Utána mikor a folyosón mentem, pisszegett nekem, hogy valamit mondani akar, menjek oda: Erre: ez az kislány, rázd csak a segged, majd felszedsz egy orvost. XDDDD Hahaha!!!!! Amúgy én sosem kinevetem őket, csak nevetek rajtuk néha, az azért más... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 21:51:12
Létrehozva:
|
|
|
Basszus, még van egy jó!!
De ez kicsit undi, nem tudom bírjátok-e, hehehe!!!!! Az egyik beteg a csészéjét arra használta, hogy a nyálát-köpetét belefolyassa, mert nem tudott nyelni. Amúgy beszélni sem tud, csak tátogni... Aztán kért tőlem fájdalomcsillapítót, vittem neki vízben oldódósat. Erre viszem be nagy lendülettel, és mondom neki beleteszem a poharába. Nagyon kapálózott az ágyból, hogy ne de nem értettem, nem is jól tátogott pedig mindig le tudom jól olvasni. Már kintről is mutogattak a többiek, hogy ne...és röhögtek. Én meg szépen beledobtam a csészéjébe amibe volt a nyála és egyéb....pff.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondom tessék igya meg. Aztán ő is röhögött utána már.... A többiek mondták kinn, hogy ők tudták, hogy arra használja a csészét csak én még nem ismertem a beteget.... Hahaha!!!!! De poén volt...... Ja utólag hogy érthető legyen, az igya meg arra vonatkozik (mivel nem tud nyelni) hogy szondán igya meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 21:54:53
Létrehozva:
|
|
|
Baing.. nézzétek el nekem a tudatlanságom.. vagy jön a kövezés? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kő kő??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huúúúú a Tolvaj Renáta jóóó volt!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Tsók Neki!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 21:55:03
Létrehozva:
|
|
|
a T-Mobile-nál dolgozom, Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Edó, semmi gond, ezt csak a kocka Ákos-fanok tudják hogy ők kik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj, de fos volt ez a kökény attila. nagyon szeretem ahogy énekel, de ez a szöveg... kinyitotta a közhelyszótárat, aztán egymásra dobált párat belőle. föhjjj |
|
|
|
2010.10. 22. - 21:57:15
Létrehozva:
|
|
|
Hehh Loli.
Csak azért kérdem, mert uncsitesóm most Telenornál van és azt hiszem ugyanezt csinálja amit te.... Ja tényleg egyetértek Kökénnyel. Nagy esély van, hogy kicsi Dave esik ki.... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 21:57:38
Létrehozva:
|
|
|
Tolvai Renáta állat volt.. nagyon... aaaaahhhh.. szívmegszakad.... most éppen varrok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kökény Atti nekem sem jött be.. nem jött át (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 21:59:07
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg jó tsók Süni!!!!
Holnap X!!!! Süni benned van az iksz. Én meg megint dolgozok éjjel, fenébe... megint nem látom teljes élményében. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg ha Ferkó megint fürdik!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Néha orrból énekel....Tolvaj. |
|
|
|
2010.10. 22. - 22:01:54
Létrehozva:
|
|
|
Niki: jókat kuncogtam itt én is a sztorijaidon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát ja, az idősek tudnak megmosolyogtató/vicces dolgokat produkálni. azokat szeretem, akik tudnak is nevetni saját magukon utána (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Zalánt én is bíííírom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: én nem kövezlek, mert tudom, hogy nem kedveled Ákost így érthető, hogy a zenekarának sem tudod a tagjait kívülről (én se tudom kívülről mondjuk, csak nagyjából XD) jah, kész lettem a MYM-es Halloween-es nevezésem fordításával végre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jó kis vitákat kavart angol rajongótársaink között XD akit érdekel esetleg legújabb perverzségem a fiúkkal... Useless-girl - Violator kommenteket szeretettel várok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (meg Trixxitől is a Martinos novira, amit elrakott a kedvencek közé (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.10. 22. - 22:09:04
Létrehozva:
|
|
|
Na....páááá!!
Megyek,mert reggel korán kelek!!Forma-1!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó éjt Sereg!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 22:11:43
Létrehozva:
|
|
|
Jóccakát Sünci!
Niki... te kiröhögtél? amiért nem tudtam? rá verek a szádra.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 22:13:08
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy röhögtem.
Én sem tudtam a nevüket... Szeretem Ákost, de nem vagyok egy fan..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 22. - 22:14:28
Létrehozva:
|
|
|
Jóccakát Sünci! Niki... te kiröhögtél? amiért nem tudtam? rá verek a szádra.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehehe Ezt még jó,hogy nem Én írtam!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (rá verek a szádra) |
|
|
|
2010.10. 22. - 22:15:46
Létrehozva:
|
|
|
Ááá!!!!!!
Süni!!!!! Verjé' rá a szájára!!!!!!! Most esik ki mingyá a Dave-ünk, érzem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Edó tartsd a szád!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |