2400 Oldal V  « < 2271 2272 2273 2274 2275 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.10. 23. - 14:07:17
Létrehozva: #45441

devotee

Edó bazz' te egy állat vagy azt mondja munkahelyi ártalmak a címe, hehhe!!!!!

Trixi az nem jó, és mit mondtak?
Ahogy leírtad, a Zolid nálunk kötne ki az osztályon..

Én amúgy egy rosszat és egy jót álmodtam.
A rossz, hogy eltévedtem Pesten éjszaka volt és senki nem segített akit kértem az utcán, semmilyen kiírás nem volt, nem voltak betűk és nagyon durva volt....
Féltem...

A másik, hehe az már jobb szexuális álom.... nem veletek amúgy. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 23. - 14:18:22
Létrehozva: #45442

devotee

Én nem találom ezt a Vikis alkalmazást, hun van ez?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 23. - 15:03:44
Létrehozva: #45443

devotee

Napsütéses délután perverz banda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó nagy kört levágtam a városban. Elmentem megnézni a World Presst, hát megint sokkoló volt a hír kategória... gyerekek, az összes fotó vagy Afganisztánban, vagy a januári gázai háborúról szól... szörnyű mit műveltek az izraeliek ott. És a képek nem hazudnak... a másik fő vonulat a szintén tavasszal történt madagaszkári lázadás volt. Ott is olyan sokkoló képek születtek, hogy majdnem elsírtam magam a látványtól. A természet kategóriában idén ismételten magyar nyert Szentpéteri József egy jégmadarat fotózott víz alól ahogy elkapja a halat. A link alatt a főbb kategóriák győztes fotóit láthatjátok:

http://hvg.hu/nagyitas/20100212_world_pres...o_2010_nagyitas

Miután megnéztem minden képet jó másfél órán át, szépen átmentem a Parlamenthez és képzeljétek! Ingyen be lehetett menni!!!! Úgyhogy kaptam az alkalmon, végigálltam a sort vagy 40 percet mire bejutottam és olyan szép belülről........ ahhhhhhhhhhhhh..... látnotok kell!!!

Nemrég értem haza és hát nincs km hiányom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 23. - 15:18:57
Létrehozva: #45444

devotee

Nézzétek meg ezt: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=QYac2QINU-I

Én aztán nem, be is fosnék...

Tényleg, most nem lesz a tévében a Szabadság szerelem? Mindig e napon vetítik. Szeretem.

De ma X.

Meg munka...
Ez a 2-3 nap megint olyan, hogy köszönünk egymásnak Zotyával...
Azért is vagyok itt most többet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie, én még osztálykiránduláson voltam a Parlamentben, tök jó volt...
4.-ben szakközépben, tök jó volt az a nap, annyit szórakoztunk...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 23. - 15:38:39
Létrehozva: #45445

devotee

Nektek szokott lenni orgazmusotok álmotokban?
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 23. - 15:41:12
Létrehozva: #45446

devotee

Idézet (Niki @ 2010.10. 23. - 16:38:39) *
Nektek szokott lenni orgazmusotok álmotokban?

Nekem szokott,néha!Sőt!!Mindig!!!Állandóan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Még szex után is!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 23. - 15:50:47
Létrehozva: #45447

devotee

Süni haha!!!!!

Neked egész nap az van mi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 23. - 16:02:34
Létrehozva: #45448

devotee

Lököttek vagytok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 23. - 16:04:17
Létrehozva: #45449

devotee

jesszusom de állatok vagytok mind!!!!!!!!!!! XDDDDDDD na nem mintha baj lenne XD

téves meglátás volt, én voltam az első reggel 7-kor, csak nem írtam be, hogy ne unjatok meg XD utána meg utaztam egész nap haza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jók a forgatókönyvek! XDDDD és Lolával akkor mi leszünk a perverz egyetemista kislányok, vagy mi? XPPPPPP
Edó te meg a szépségiparban akarsz maradni? akkor ha nem kozmetikus, akkor modjuk Avonos kisasszony a csini táskájával, amiben mindenféle krémek meg eszközök vannak? XDDDDDDD

jól van süni, nem csalódtam benned! XD (Niki kérdésére a válaszod)

Niki: nekem talán egyszer volt még nagyon régen XD

Angie: szuperek a képek! az a jégmadaras tetszik a legjobban, amit a magyar pasas csinált (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(tod, én nem szeretem a háborús/éhezős, stb. képeket)

Edó: jó partit! csókoltatlak titeket (noha tudom, hogy már nem látod XD)

na megyek, betolok még 1-2 túrós palacsintát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 23. - 16:04:23
Létrehozva: #45450

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most miért?
Komolyan kérdeztem.
Nekem gyakori hogy szexuálisat álmodok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 23. - 16:08:42
Létrehozva: #45451

devotee

Idézet (Niki @ 2010.10. 23. - 17:04:23) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most miért?
Komolyan kérdeztem.
Nekem gyakori hogy szexuálisat álmodok.

Hát,ha komoly a kérdés,akkor igen!Nagyon ritkán,de volt már rá példa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi jó az egyetemistás sztori!Lehetnétek mondjuk ilyen kis kockás szoknyácskában! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 23. - 16:13:57
Létrehozva: #45452

devotee

Usi!!!

Avonos kisasszony, hahaha!!!!!

Usi aztán nem ám megakad a torkodon az a palacsinta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó van na má' csak kérdeztem.
Nálam gyakori, és nemrég épp erről olvastam, hogy fekvés közben ha már nagyon telt a húgyhólyag akkor az nyomja a hüvely belső boltozatát.
És tulajdonképpen ezért álmodik az ember olyat, nem pedig fordítva.....
Tudományos voltam?

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 23. - 16:16:03
Létrehozva: #45453

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 23. - 17:04:17) *
jesszusom de állatok vagytok mind!!!!!!!!!!! XDDDDDDD na nem mintha baj lenne XD

téves meglátás volt, én voltam az első reggel 7-kor, csak nem írtam be, hogy ne unjatok meg XD utána meg utaztam egész nap haza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jók a forgatókönyvek! XDDDD és Lolával akkor mi leszünk a perverz egyetemista kislányok, vagy mi? XPPPPPP
Edó te meg a szépségiparban akarsz maradni? akkor ha nem kozmetikus, akkor modjuk Avonos kisasszony a csini táskájával, amiben mindenféle krémek meg eszközök vannak? XDDDDDDD

jól van süni, nem csalódtam benned! XD (Niki kérdésére a válaszod)

Niki: nekem talán egyszer volt még nagyon régen XD

Angie: szuperek a képek! az a jégmadaras tetszik a legjobban, amit a magyar pasas csinált (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(tod, én nem szeretem a háborús/éhezős, stb. képeket)

Edó: jó partit! csókoltatlak titeket (noha tudom, hogy már nem látod XD)

na megyek, betolok még 1-2 túrós palacsintát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Köszönjük az elismerést XD Ma különös módon nagy volt a forgalom reggel ezen a fórumon, lehetne mindig ilyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudtam elképzelni, hogy mért nem írtál, de akkor azért, mert vonatoztál. Ha szóltál volna, akkor kimehettem volna hozzád a Nyugatiba, na mindegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd legközelebb. Ha marosan asszem veszek ki pár nap szabit, hogy fogyjon. Úgyis nekem csak 4 fog majd kelleni, a dec. 18-ra, 23-ra és 27-28-ra. A többi napon be kell mennem 2 óra hosszára a céghez úgy, mint tavaly.

Örülök, hogy tetszettek a képek, nekem nagyon! Bár mikor nézegetted nálam a tavalyi World press photo hivatalos kiadványát láttam, hogy nem kicsit elborzadtál a fotóktól. De sajnos ilyen a világ (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jó kajálást (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 23. - 16:16:35
Létrehozva: #45454

devotee

Idézet (Niki @ 2010.10. 23. - 17:13:57) *
Usi!!!

Avonos kisasszony, hahaha!!!!!

Usi aztán nem ám megakad a torkodon az a palacsinta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó van na má' csak kérdeztem.
Nálam gyakori, és nemrég épp erről olvastam, hogy fekvés közben ha már nagyon telt a húgyhólyag akkor az nyomja a hüvely belső boltozatát.
És tulajdonképpen ezért álmodik az ember olyat, nem pedig fordítva.....
Tudományos voltam?

És élvezel is?
Azt nem tudtuk meg ebből a tudományos válaszból! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 23. - 16:18:01
Létrehozva: #45455

devotee

Miért szerinted mit jelent az orgazmus?

Süniiii!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 23. - 16:18:46
Létrehozva: #45456

devotee

Kicsit lépek!
Mondhatnám azt is,hogy kicsit elmegyek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 23. - 16:19:16
Létrehozva: #45457

devotee

Vagy most mi?!
Már belezavarodtam a tudományomba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát alszok, álmodok élvezem persze. XD

Látom Usi meg Angie keresztbebeszél a képeikkel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 23. - 16:21:33
Létrehozva: #45458

devotee

Idézet (Niki @ 2010.10. 23. - 17:18:01) *
Miért szerinted mit jelent az orgazmus?

Süniiii!!!!

De Te nem mondtad,hogy neked szokott lenni!Csak kérdezted,hogy nekünk szokott-e!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nikóca!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 23. - 16:25:49
Létrehozva: #45459

devotee

Szokott. Sokszor.

Na én lépek....

Készülök a munkába!!

(X-et mutat)

Ferkót üdvözlitek?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 23. - 16:34:55
Létrehozva: #45460

devotee

Niki: üdv Ferkónak! jó fürdést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

egyébként jaja, ha nagyon tele a hólyag és úgy fekszel, akkor jóóóóóó XPPPPPPPPPPPPPP

sajna annak ellenére, hogy Edó szavaival élve "tele van a fejem fuckkal", én nagyon-nagyon ritkán álmodok erotikusat. ironikus, mi??? (lehet túlságosan kiírom a dolgokat magamból?! XD)

Angie: jah, hát dekkoltam egy órát kb. a nyugatiban, mert persze 2 perccel ment el hamarabb a csatlakozásom.... grrr.... no mindegy. elnézelődtem ott az embereket.

na ja, sajnos elég borzalmas világban élünk. tudom én ezt, de ha tehetem, akkor inkább arra fókuszálok, ami az én világomban/környezetemben zajlik és próbálom a jót, a szépet látni, különben becsavarodnék egy idő után.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2271 2272 2273 2274 2275 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
168 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (168 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: