2400 Oldal V  « < 2272 2273 2274 2275 2276 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Gergő a tekergő ...
post 2010.10. 23. - 17:30:56
Létrehozva: #45461

devotee

Sziasztok!

Miújság errefelé? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én nagyon el vagyok keseredve. Ma mentem fel Pécsre apához, és nem mellesleg azért is, hogy megvegyem a Recoil-jegyeinket. Merthogy apa is jött volna velem. Volna. Ááááá baszki!! Épp fent voltunk náluk és nézegettem a méljeimet. És kaptam egy ímélt az RTF-től azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz nyílt nap...

Na kitaláljátok?

Hát persze, hogy december 4.-én! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Ezzel még nem is lenne baj, mert el tudtunk volna menni, de két barátom is jön velünk nyílt napra... most velük mit csináljunk? Tegyük fel őket egy vonatra? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahhoz azért nincs pofánk... BASZKIII (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

segítséééééég
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.10. 23. - 17:38:49
Létrehozva: #45462

devotee

Közben eszembe jutott valami, amit mindenképp meg akartam nektek mutatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Emlékeztek arra hogy meséltem a 8 éves unokaöcsiről aki megszerette a dM-et?
Múlt hét pénteken voltam náluk és találtam egy rajzot..

(IMG:http://kepfeltoltes.hu/thumb/101023/F_nyk_p0041_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

A hozzászólást -Gergő a tekergő :)- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 23. - 17:39:22
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 23. - 17:50:11
Létrehozva: #45463

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=3jWf_CTrj6c
Trixxnek!!!
Ekkorát még nem láttál!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 23. - 18:15:30
Létrehozva: #45464

devotee

Geri: hát szervezzetek be még egy szülőt kísérőnek és akkor vele vissza tud menni a másik két tag!!!!!! NEHOGY MÁR NE TALIZZUNK VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!

jajjj de éééédes ez a rajz!!!!!!!!!!!!!! megzabálom! XD

asztap*csa mekkora kígyó!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) anyám ott kapna szívinfarktust (retteg tőlük)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 23. - 20:14:30
Létrehozva: #45465

devotee

na mi van? mindenki beikszelődött? XD

na akkor megyek dolgomra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 23. - 21:21:40
Létrehozva: #45466

devotee

Én nem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Néztem a Különvéleményt!!!

Hehe, Geri jó ez a rajz! Usi örlete is tetszik, hogy jöjjön veletek még valaki és akkor ti meg el tudtok jönni a Recoilra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És így mindenki boldog! Hm?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 23. - 22:45:35
Létrehozva: #45467

devotee

na én meg megnéztem az új How I met your mother és Vampire Diaries részt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Holnapra marad a House meg a Supernatural. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ha már diktatúráról volt szó korábban..... Nekem ettől durrant most el az agyam!

A Fidesz és az ókonzervatív KDNP meg akarja szüntetni a hallgatók beleszólását saját ügyeikbe. Megszűnne a hallgatók érdemi beleszólása a tanulmányi és vizsgaszabályzatba. Sőt az ösztöndíjakat eldöntő térítési és juttatási szabályzat kérdéseit is. Ez ellen tiltakozunk!

Ezt a hallgatóknak még a Kádár rendszer alatt sikerült kivívni. Ha a Fidesz ezt megszünteti, azzal több mint húsz évet megy vissza az időben!

Ne írják elő kötelezően azt se, hogy egyetemek a hallgatóknak mindössze kétszer adnának lehetőséget egy tantárgy felvételére, és mindegyik esetben csak 2-2 alkalommal vizsgázhatnának.

(Ez kiszolgáltatottabbá tesz számos - sokszor az egyetem mellett dolgozó - hallgatót. De a színvonal romlásához is vezethet, mert néhány intézmény nem mer majd tárgyakból buktatni).

bővebben:
http://index.hu/belfold/2010/10/22/uj_felsooktatasi_torveny/

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 23. - 22:49:05
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 24. - 06:26:28
Létrehozva: #45468

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 23. - 17:34:55) *
Niki: üdv Ferkónak! jó fürdést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

egyébként jaja, ha nagyon tele a hólyag és úgy fekszel, akkor jóóóóóó XPPPPPPPPPPPPPP

sajna annak ellenére, hogy Edó szavaival élve "tele van a fejem fuckkal", én nagyon-nagyon ritkán álmodok erotikusat. ironikus, mi??? (lehet túlságosan kiírom a dolgokat magamból?! XD)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A Ferkó még fürdik most is, amióta eljöttem.

Hahaha! Usi, most este tuti teleittad magad! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ja lehet túl kiírod magad és azért...
Mivel az én alvásviszonyaim elég rendszertelenek, így előfordul hogy 12 órát is alszok egybe, a munka miatt is - szóval így gyakori a telt hólyag.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na, akkor ezt is megbeszéltük. E fontos dolgot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 23. - 23:45:35) *
Ha már diktatúráról volt szó korábban..... Nekem ettől durrant most el az agyam!

A Fidesz és az ókonzervatív KDNP meg akarja szüntetni a hallgatók beleszólását saját ügyeikbe. Megszűnne a hallgatók érdemi beleszólása a tanulmányi és vizsgaszabályzatba. Sőt az ösztöndíjakat eldöntő térítési és juttatási szabályzat kérdéseit is. Ez ellen tiltakozunk!

Ezt a hallgatóknak még a Kádár rendszer alatt sikerült kivívni. Ha a Fidesz ezt megszünteti, azzal több mint húsz évet megy vissza az időben!

Ne írják elő kötelezően azt se, hogy egyetemek a hallgatóknak mindössze kétszer adnának lehetőséget egy tantárgy felvételére, és mindegyik esetben csak 2-2 alkalommal vizsgázhatnának.

(Ez kiszolgáltatottabbá tesz számos - sokszor az egyetem mellett dolgozó - hallgatót. De a színvonal romlásához is vezethet, mert néhány intézmény nem mer majd tárgyakból buktatni).

bővebben:
http://index.hu/belfold/2010/10/22/uj_felsooktatasi_torveny/

Hát tényleg elég gáz...

Többé-kevésbé tudtam nézni az X-et jó éjjel volt a betegek is azt nézték.

Na, majd bevárom tehetségkutató mániás társaimat, és megbeszéljük

X
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 24. - 06:37:41
Létrehozva: #45469

devotee

Öcsi gyere dec. 4.
Mondd meg nekik, hogy ti nem jöttök velünk és kész.
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Hahaha!

De figyi, nincs több nyílt nap?
Nem csak egy szokott lenni...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 24. - 06:43:00
Létrehozva: #45470

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.10. 23. - 18:38:49) *
Közben eszembe jutott valami, amit mindenképp meg akartam nektek mutatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Emlékeztek arra hogy meséltem a 8 éves unokaöcsiről aki megszerette a dM-et?
Múlt hét pénteken voltam náluk és találtam egy rajzot..

(IMG:http://kepfeltoltes.hu/thumb/101023/F_nyk_p0041_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

Cunci
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 24. - 06:50:55
Létrehozva: #45471

devotee

Úgy szeretem ezt a Vastag Tamást, de kár hogy olyan befosi a színpadon...
Kishitű, befosi.
Pedig a hangja hát csodás...

Na mi van Süni, mit álmodtál?

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 24. - 06:52:11
Létrehozva: #45472

devotee

Heló Nikóca!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hólyag,hogy áll!???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most nem beszélgetek,mert mingyá Forma-1!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nekem a Nikolas tetszett a legjobban!!!Nagyon jó a srác!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 24. - 06:54:59
Létrehozva: #45473

devotee

Hát a Nyáriéktól készen vagyok, pontosabban mondva az Alíztól.
Ezt a bunkó pofavágást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azoknak is ott a jó hangjuk, de a sok mimika túljátszás, meg a durci pofát bevágom mert kevesen szavaztak rám, hát kész...
Unszimpi ez.

Egyébként nekem ez furcsa. Ez a mentorosdi. Mert értem, hogy az övét nem ejti ki, csak így mindig olyan furán jön ki...
A másikét már megdicsérni sem lehet? Meg mikor állva tapsoltak a Nyáriéknak a pótdalnál, a Geszti az ülve maradt talán nem is tapsolt...
Na mindegy...persze értem, csak nem értem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 24. - 06:55:20
Létrehozva: #45474

devotee

Idézet (Niki @ 2010.10. 24. - 07:50:55) *
Úgy szeretem ezt a Vastag Tamást, de kár hogy olyan befosi a színpadon...
Kishitű, befosi.
Pedig a hangja hát csodás...

Na mi van Süni, mit álmodtál?

Nem álmodtam semmi olyat,ugyanis volt szex az este!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szerintem a V.Csabi még izgulósabb!!Egyszer össze fog esni a színpadon!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 24. - 06:55:54
Létrehozva: #45475

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.10. 24. - 07:52:11) *
Heló Nikóca!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hólyag,hogy áll!???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most nem beszélgetek,mert mingyá Forma-1!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nekem a Nikolas tetszett a legjobban!!!Nagyon jó a srác!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Hát igen, ő profi!!!

Ja tényleg, jó szurkolást, én majd azon alszok el... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hólyag, hehehe!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 24. - 06:56:28
Létrehozva: #45476

devotee

Reggelt!

Jajj, jó hogy mondtad a House részeket, nekem még mindig a pendriveomon figyel a 3. és 4. rész az újak közül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát asszem akkor este meg is nézem! Nem tudom mért felejtem el majdnem mindig... kezdek szenilis lenni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ez a felsőoktatás dolog azért milyen csöndben zajlik... semmi médiacirkusz. Így kell kérem szépen perfect királyságot (burkoltabban diktatúrát) kiépíteni. Erre haladunk s az emberek ehhez tapsolnak és asszisztálnak. Azt hittem viszonylag értelmes faj vagyunk, de nem, az orruknál vezet mindenkit a magyar narancs és közben észre nem veszik, hogy mindent megszüntetnek, ami még kicsit is azt sugallja, hogy ez így nem jó. Ez nagyon emlékeztet arra a rendszerre, amit most átkosnak hívunk. Kivi leszek mikor lesz megint vörös és kék útlevél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 24. - 06:59:45
Létrehozva: #45477

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.10. 24. - 07:55:20) *
Nem álmodtam semmi olyat,ugyanis volt szex az este!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szerintem a V.Csabi még izgulósabb!!Egyszer össze fog esni a színpadon!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na ja, mekkora levegőt vett mikor továbbmehetett.

Attól még álmodhatsz! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nem zárja ki egymást a kettő. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Dupla a jóból!!!!

Na ja Angie.
Tényleg mindent elvesznek, a fizetés is kevesebb lesz jövőre, Zoliéktól is sok dolgot elvettek.
Nem tudom mit mondjak...
Annyira nem értek hozzá. Ugyanis mindig a válságot, és a szar helyzetünket mondják, hogy ez miatt....

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 24. - 07:01:02
Létrehozva: #45478

devotee

Idézet (Niki @ 2010.10. 24. - 07:57:13) *
Na ja, mekkora levegőt vett mikor továbbmehetett.

Attól még álmodhatsz! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nem zárja ki egymást a kettő. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Dupla a jóból!!!!

Olyankor nem nagyon szoktam szexuálisat álmodni!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Csak,ha esetleg1-2hétig nincs semmi!De olyan már nem fordult elő....legalább 15éve!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 24. - 07:03:59
Létrehozva: #45479

devotee

Hát Süni ez van...
Nekem így is, meg úgy is jó.
Irigykedhetsz.

Hehehe!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ez a hülye Balázs! Akkorát röhögtem elkezdi: a fél fejem robban mindjárt... vagy valami ilyesmi.
Mikor a borítékot megnézte....a kazettával.
Hahaha!!!!!

De a Norbi poénja is jó volt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 24. - 07:04:21
Létrehozva: #45480

devotee

Idézet (Niki @ 2010.10. 24. - 07:59:45) *
Na ja Angie.
Tényleg mindent elvesznek, a fizetés is kevesebb lesz jövőre, Zoliéktól is sok dolgot elvettek.
Nem tudom mit mondjak...
Annyira nem értek hozzá. Ugyanis mindig a válságot, és a szar helyzetünket mondják, hogy ez miatt....

Szia Niki!

Az egy kulcsos adóval nekem 7000-8000 Ft-al lesz kevesebb a fizetésem. Frankó, szóval majd sírnom kell, hogy a zsebes pénzem meg ennél több legyen, és hidd el a munkáltatómnál nem én leszek az egyetlen aki lapos kúszásban ezt kérni fogja. Csak még nem tudom hogyan, mert hogy havi 111-re csökken a bérem és az nagyon kevés. Többet kaptam már akkor is, mikor felvettek tavaly ide dolgozni.

Megadóztaják a bérletpénzem, ami ugye így már duplán adózik, mert egyszer egy 25%-os kulccsal amikor megveszem, és mivel nekem a cég kifizeti így a cég is adózik még egyszer 16%-ot. Ugye milyen klassz is ez? Azt sugalják, hogy ez az, pedig szvsz nem tűnik annak.

A válságra most mindent rá lehet fogni... a magánnyugdíjpénztári befizetések lenyúlásától kezdve mindenre, aminek köze van a pénzhez.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2272 2273 2274 2275 2276 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
170 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (170 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: