![]() ![]() |
2010.10. 24. - 07:08:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát az ember mindig azt hiszi, hogy egyre jobb lesz, azt' egyre szarabb inkább...
Sünci épp nézem a Tamást, hehehe ez a bárgyú mosolygás kész... Mit is szokott mondani a Bud Spencer ja tudom: bájgúnár. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) a Terence H-nek. |
|
|
|
2010.10. 24. - 07:09:09
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát az ember mindig azt hiszi, hogy egyre jobb lesz, azt' egyre szarabb inkább... De ezt mért nem látja senki sem? Mért asszisztálnak ehhez mosolyogva?? Ennyire hülyék nem lehetnek az emberek.... vagy igen? AAaaaaaaaaaaa mindig csalódom. Huh, lassan összeszedem magam és átmegyek a Sparba néhány dologért, meg akarok sütni Boci szeletet mire jön Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 24. - 07:14:12
Létrehozva:
|
|
|
Lola??
Na, jó szórakozást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát a fene se tudja.... Mert előtte ígérnek szépet, aztán annyi... Na én is megyek!!!!!! Egy kicsikét alukálni....... Nem tudom miért, de ahogy egyre jobban jön a tél, én egyre inkább nyári hangulatban vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem lehetne megint nyár? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utálok fázni...ennél hidegebb ne legyen. Unom hogy fél évig téli cuccban kell járni. Pff.... |
|
|
|
2010.10. 24. - 07:17:47
Létrehozva:
|
|
|
Igen, jön Lola, segít nekem az OVB vizsgámban, mert vele is csinálok egy elemzést, amit majd pénteken vinnem kell a vizsgára. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Összesen 4-nek kell lenni és meg is lesz a 4. Kicsit izgulok, de menni fog, érzem.
A telet utálom, mert mindig hat réteg ruhát kell magamra vennem, ha meg bemegyek bárhová, akkor izzadok, mint egy ló. Utálom!!! Inkább nyár párti vagyok, mit te. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 24. - 09:50:18
Létrehozva:
|
|
|
ezért szeretem én az átmeneti időt XD
sziasztok! uhh mekkorát aludtam fél 10-ig éjféltől a saját kényelmes ágyikómban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hjaj de jó volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, remélem Edóék túlélték az első éjszakát! XDDDD süni, Niki: huh reggelre az én hólyagom is nagyon tele lett, de nem volt túl élvezetes, inkább rohantam XDDDDDDD |
|
|
|
2010.10. 24. - 10:25:09
Létrehozva:
|
|
|
Jó nagyot aludtál! XD Én is, sikerült reggel 7:10-ig... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Megjártam a Spart és a Praktikert, vettem cuki növénykéket, elültettem őket, most csináltam "reggelit" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És irány a konyha, Boci szelet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd jelentkezem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 24. - 10:50:30
Létrehozva:
|
|
|
milyen az a bociszelet? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (nyamm, már így jól hangzik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
huh, kezdem én is egyre inkább megkedvelni Ákostól a "Főleg régen"-t.... úgy látszik ez is egy beérős szám nálam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 24. - 11:08:10
Létrehozva:
|
|
|
na, megnéztem a Dávidkát ahogy az Ilyenek voltunkat énekelte. Nem volt rossz, bár pár hang nem igazán jött ki tisztán meg annyira nem jön be a hangja. De ügyes volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 24. - 11:12:43
Létrehozva:
|
|
|
milyen az a bociszelet? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (nyamm, már így jól hangzik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) huh, kezdem én is egyre inkább megkedvelni Ákostól a "Főleg régen"-t.... úgy látszik ez is egy beérős szám nálam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kakaós kevert résztája van és a fehér részek benne az túró (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A túró ki van keverbe valíliás cukorra, sima cukorral, tojással, grízzel és a kanállal bele kell hajítani a barna, folyós tésztába, ezért boci XD Még mindig nem hallgattam meg az Ákost... kezdem magam szégyellni. |
|
|
|
2010.10. 24. - 11:22:02
Létrehozva:
|
|
|
megégettem a kezem, vagyis a karom a sütővel... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
|
2010.10. 24. - 11:43:17
Létrehozva:
|
|
|
uhhh, még jobban hangzik ez a süti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
szegény kezed! :S ugye nem súlyos? hát... te érzed, hogy mikor érsz rá meghallgatni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt javaslom, hogy közben ne nagyon csinálj mást, mert érdemes a szövegekre figyelni. nagyon ott vannak. |
|
|
|
2010.10. 24. - 14:15:04
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg régen voltak képek. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Angie menni fog az neked, ne izgulj!!! Jó lett a Boci? Nekem má' mindegy is az időjárás... nem fontos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi ja, nem olyan jó a Dávid. Plusz mutál és nem is képzett még eléggé fiatal nagyon... Az én kedvencem, aki szerintem a legszebb hangú, ha még az előadása is jó lenne, szerintem meg is nyerné... csak az még gyenge. http://www.youtube.com/watch?v=v5FWdqKyRXQ De az első válogatása viszi a prímet!!! http://www.youtube.com/watch?v=VODYfChmUfA...feature=related Pedig nálam ritka amikor egy hangszín igazán megfog... Dave..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még most is sokszor meghallgatom ezt... |
|
|
|
![]() ![]() |