![]() ![]() |
2010.10. 25. - 18:50:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mindenkit a távközlés szopat mostanában?
nájsz... |
|
|
|
2010.10. 25. - 18:51:19
Létrehozva:
|
|
|
úgy tűnik... mintha nem lenne elég gondunk amúgy is. még ezek is le akarnak húzni, ahol tudnak...
|
|
|
|
2010.10. 25. - 19:10:20
Létrehozva:
|
|
|
Lola: uhh, jobbulást a bnődnek! borzasztó lehet! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trixxi: oh yeah, szeretem mikor így... simulnak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jah, ma felhívtam az Inviteles ügyfélszolgálatot és kiderült, hogy azért nem megy a stickem, mert használaton kívülre helyezték mert ÁLLÍTÓLAG tartozásunk van! Apu felhívta a másik számot és képzeljétek, 17.000 ft-os elmaradást hoztak ki valahogy!!!! úgyhogy holnap bemegyünk Vácra apuval hepajkodni, hogy ezt mégis hogy gondolták, mikor itt vannak a befizetett csekkek meg a sticket is visszük, ahol kerek-perec ott van, hogy kb. 1 gigával léptük csak túl a 3 gigás keretet és nonszensz, amit művelnek. Valszeg nem dolgozták fel a szerződésváltásunkat, mikor 1 GB-ról 3-ra emeltük és rosszul számláznak. A szemetek. Kicsit idegesek lettünk... Basszus hogy nálunk minden szolgáltató egy rakás... Hihetetlen hogy képtelenek jól végezni a dolgukat. |
|
|
|
2010.10. 25. - 19:13:17
Létrehozva:
|
|
|
Lola: uhh, jobbulást a bnődnek! borzasztó lehet! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trixxi: oh yeah, szeretem mikor így... simulnak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jah, ma felhívtam az Inviteles ügyfélszolgálatot és kiderült, hogy azért nem megy a stickem, mert használaton kívülre helyezték mert ÁLLÍTÓLAG tartozásunk van! Apu felhívta a másik számot és képzeljétek, 17.000 ft-os elmaradást hoztak ki valahogy!!!! úgyhogy holnap bemegyünk Vácra apuval hepajkodni, hogy ezt mégis hogy gondolták, mikor itt vannak a befizetett csekkek meg a sticket is visszük, ahol kerek-perec ott van, hogy kb. 1 gigával léptük csak túl a 3 gigás keretet és nonszensz, amit művelnek. Valszeg nem dolgozták fel a szerződésváltásunkat, mikor 1 GB-ról 3-ra emeltük és rosszul számláznak. A szemetek. Kicsit idegesek lettünk... Holnap Én is megyek Vácra!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Majd integetek!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.10. 25. - 19:19:09
Létrehozva:
|
|
|
Holnap Én is megyek Vácra!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Majd integetek!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Szerintem holnap Usi is integet. Jól beinteget az Invitelnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy Süncikém olyan kis vaksi vagy már bocs. Tegnap dierkt írtam ide, hogy elfelejtettelek jelölni, és hogy pill... (csinálom is). És láttam hogy aktív voltál. Szóval.... Na aztán meg nem tudod a nevem??? Szééép. Telefonon hívogatsz, de azt sem tudod hogy hívnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De semmi gond, csak meglepődem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 25. - 19:25:08
Létrehozva:
|
|
|
mindenkit a távközlés szopat mostanában? nájsz... veri nájsz... Én a cégnél úgy 3-4 éve, a T-mobilos számlán észrevettem egy kis változást. Elkezdtem nézni a részletes számlákát (44 telefonszám) veri nájsz meló (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , szóval rájöttem hogy a külföldi országok besorolását megváltoztatták. Mondom hoppácska! Nekünk külön szerződésünk van, országonként felsorolva, hogy mi mennyi, szerődés módosítást viszont nem küldtek. Na meg is reklamálatam, több mint 100.000 forintot kaptunk vissza. Nájsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 25. - 19:26:14
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: hát no comment... mondom, itt már lassan semmi nem működik ebben az országban... :S
süni: na akkor majd integetünk jól egymásnak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mikor leszel Vácon? mi délelőtt 10 körül szerintem XD |
|
|
|
2010.10. 25. - 19:32:13
Létrehozva:
|
|
|
hú de szemfüles voltál Trixxi! az nem kevés pénz azért! mekkora sumálolósok! :S
|
|
|
|
2010.10. 25. - 19:34:39
Létrehozva:
|
|
|
Usikám légyszi ripíteljed már a Martios novid linkjét (amit elmentettem az uram gépére, az meg kitörölte -házicenzúra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Tegnap keresem egy darabig a sea of sinen hogy melyik lehet az, de nem találtam. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Ja és imádtam a célozgatásaid, mindig jót nevettem. Csípem az ilyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 25. - 19:42:04
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem holnap Usi is integet. Jól beinteget az Invitelnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy Süncikém olyan kis vaksi vagy már bocs. Tegnap dierkt írtam ide, hogy elfelejtettelek jelölni, és hogy pill... (csinálom is). És láttam hogy aktív voltál. Szóval.... Na aztán meg nem tudod a nevem??? Szééép. Telefonon hívogatsz, de azt sem tudod hogy hívnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De semmi gond, csak meglepődem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De igenis tudom!!!! TRIXX!!!!!!! Jólvan akkor többet nem is írok.......sosenem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.10. 25. - 19:49:51
Létrehozva:
|
|
|
hú de szemfüles voltál Trixxi! az nem kevés pénz azért! mekkora sumálolósok! :S Nagyon kell figyelni. Egyszer meg olyat vettem észre, besz.rtok: volt benn a fönök a bankban kp-t felvenni: 1,8 mFt. Nézem a neten a tranzakciókat, KÉTSZER emelték le a számláról. Nem semmi. Képzelhetitek mikor szóltam a főnöknek.... Szegény pénztáros csajszit ki is rúgták. Mondjuk nagyot tévedett, és olyat amit egyetlen banknak sem szabadna.... De igenis tudom!!!! TRIXX!!!!!!! Jólvan akkor többet nem is írok.......sosenem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne utánozz!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként már gondolkodtam, hogy nem kellene teleraknom az uram gépét (is) Martinkákkal... mert ugye mégis csak... dehát nem tudom megállni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na legalább már a chat-et is használtam a FB-on (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja akkor én sem ide se nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 25. - 19:55:53
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztooook!!
Köszi mindenkinek a gratulációt, jól esett! Majd kiugrok a bőrömből!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.10. 25. - 19:56:20
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon kell figyelni. Egyszer meg olyat vettem észre, besz.rtok: volt benn a fönök a bankban kp-t felvenni: 1,8 mFt. Nézem a neten a tranzakciókat, KÉTSZER emelték le a számláról. Nem semmi. Képzelhetitek mikor szóltam a főnöknek.... Szegény pénztáros csajszit ki is rúgták. Mondjuk nagyot tévedett, és olyat amit egyetlen banknak sem szabadna.... Ne utánozz!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként már gondolkodtam, hogy nem kellene teleraknom az uram gépét (is) Martinkákkal... mert ugye mégis csak... dehát nem tudom megállni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na legalább már a chat-et is használtam a FB-on (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja akkor én sem ide se nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.10. 25. - 19:58:20
Létrehozva:
|
|
|
uh én utálom a chat-et FB-n! a Vistámat mindig lefagyasztotta. A win 7 se szereti nálam.
jaj gondoltam, hogy vagy időhiány, vagy linkelvesztés volt a dologban XD tessék, Trixxi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán kérek kommentet az aljára (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ha tetszett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5704536 aztap*csa, nem semmi baki a csajtól!!!! nem csoda, hogy kirúgták! egy banknál nagyon észnél kell lenni, az már tuti! Geri: tök jó, hogy így örülsz az öcsinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és jót vigyorogtam hogy David... ööö... Dávid lett a neve XDDD azt megkérdezhetem, hogy tervezett baba volt-e? |
|
|
|
2010.10. 25. - 20:00:03
Létrehozva:
|
|
|
Usi, igen. Tervezett volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És az hogy Dávid... még nem kérdeztem rá, hogy ennek az-e a konkrét oka, amire szerintem itt mindenki először gondolt... (azthiszem meséltem már, hogy apa is módos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) De könnyen elképzelhető. Van egy új kis móderünk! ^^ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 25. - 20:01:14
Létrehozva:
|
|
|
uh én utálom a chat-et FB-n! a Vistámat mindig lefagyasztotta. A win 7 se szereti nálam. jaj gondoltam, hogy vagy időhiány, vagy linkelvesztés volt a dologban XD tessék, Trixxi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán kérek kommentet az aljára (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ha tetszett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5704536 aztap*csa, nem semmi baki a csajtól!!!! nem csoda, hogy kirúgták! egy banknál nagyon észnél kell lenni, az már tuti! Geri: tök jó, hogy így örülsz az öcsinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és jót vigyorogtam hogy David... ööö... Dávid lett a neve XDDD azt megkérdezhetem, hogy tervezett baba volt-e? Köszi a linket. Jé a bal oldaon is vannak dolgok???? Akkor ezért kerestem hiábba a jobb oldali novik között. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mekkora egy vaksi vagyok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Éljen Dávid, éljen Dávid!! Dávid, Dávid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 25. - 20:09:49
Létrehozva:
|
|
|
Ó anyám...
|
|
|
|
2010.10. 25. - 20:12:53
Létrehozva:
|
|
|
Trixiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! XD hát hol tartod a szemeidet???? XDDDDDD
persze hogy jobb oldalon is vannak cuccok!!!! ott van az ÖSSZES DM-es cucc XDDDD Geri: ez annyira édes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt olvadok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát nekem rögtön ez jutott eszembe a Dávid névről XD illik a babára? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy még korai? na mi az Trixxi? |
|
|
|
2010.10. 25. - 20:16:24
Létrehozva:
|
|
|
Hááát, szerintem illeni fog rá... fekete hajjal született (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan kis aranyos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.10. 25. - 20:18:53
Létrehozva:
|
|
|
majd raksz fel képeket FB-re??? kivi lennék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a legújabb mini moder! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asszem vica Petrájának vetélytársa akadt XD
|
|
|
|
![]() ![]() |